-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz Raymond #43946 üzenetére
A stats-l az a baj, hogy sokan nem engedélyezik, hogy a Steam felhasználja az adataikat... engem például anno egyszer még megkérdeztek, akkor nemet mondtam és azóta sem próbálkoztak. Szerintem a valóságban nagyobb számok szerepelnek mint amit a stats-ban látni...
Nem tudom, hogy az eladási listát milyen időközönként frissítik, de az, hogy folyamatosan top 10-ben van az Index még így is szép, hogy a bruttó bevétel alapján áll össze. Nyilván ezek most kiugró számok az ünnepek miatt és az uborkaszezon alatt jóval kisebb összeggel is a top 10-ben lehet lenni.
Az biztos, hogy az elvileg kalkulálható darabszám és ez a folyamatos top10-s helyezés elég nagy ellentmondásban áll egymással. Bárhogy is van, 2,5 évvel a megjelenés után egy ilyen drága rétegtermék esetében ismerve a bányászláz és a Covid hatásait ezek az adatok semmiképpen nem azt mutatják, hogy következik az utolsó szög a koporsójába.
www.smart-bus.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- Ingatlanos topic!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Path of Exile 2
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 128 GB / Fehér / Független / 2025.12.09-ig garancia / Tökéletes állapot
- Szép! HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 32/512 FHD IPS Matt
- Lenovo Thinkpad T15 G1 Üzleti "Golyóálló" Laptop 15,6" -70% i5-10310U 4Magos 16/256 FHD
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,SSD
- ninebot MAX G30LE II
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest