- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hell Let Loose
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- DOOM - The Dark Ages
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam topic
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Oldman2 #9188 üzenetére
" Ráadásul az olvasó összerakásakor egy reteszt vissza kell húzni, de mivel "éppen ezt" nem mutatta a videó, simán elmaradt. Ezáltal nem nyílt ki a fiók... szedhettem szét megint. "
Erről neten esetleg tudnál egy videót belinkelni?
Mert a PS2-m eddig minden gond nélkül működött azt leszámítva hogy áram alá helyezve csak többszöri bekapcsolásra volt hajlandó képet adni / de utána már mindig elsőre indul csak ne áramtalanítsam /
Nemrég elkezdte hogy a lemeznyitót megnyomva nem mindig jön ki a tálca,szétszedtem és valamit rosszul rakhattam össze mert mostmár egyáltalán nem adja ki soha.
Utólag utánaolvasva csak annyi gondja volt hogy 10-12 fokon volt tárolva,mert a kinti szobába tartom ami külön van a háztól és ott csak akkor fűtök ha ott vagyok.Először furcsállottam is hogy nem akart kijönni a tálca mert csak egy játéknyelvet akartam ellenőrízni az egyik eladó játékomon.
Bevittem a házba a gépet és kb.20-30 perc elteltével / reggeliztem / mondom megpróbálom idebent is,és egyből kiadta a tálcát............
Ekkor nem is foglalkoztam vele,de legközelebb odakint megint nem akart nyílni,na ekkor szedtem szét.Most azon agyalok hogy van ithon 2 donor gép,egyikbe vannak púpos kondik és csíkoz a kép,a másikba szakadt a bekapcsoló szalagkábel,szerintem mindkettőbe rossz az olvasó,és a 3 gépből meg kellene próbálni összerakni egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Windows 10
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest