Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnz
tag
Űdv! Nemrég frissítettem a kapitányra, az előző rendszerben a futó program ikonján jobb kattintásra előjött egy menü amiben volt egy megjelenítés másik kijelzőn, vagy valami ilyesmi opció. Az új rendszerben ezt nem találom, elő lehet ezt csalogatni valahogy? köszi!
-
majnz
tag
Üdv! Mikor megvettem a mac-em 3éve egy hetes mac-esként csont nélkül feltudtam rakni rá külső cd meghajtó és a boot camp segítségével a win 7-et, kb egy éve kicseréltem a gyári hdd-t egy ssd-re és akkor csak az osx-et állítottam vissza. Most szeretnék újra wint telepíteni de valahogy nem megy a dolog.
A boot camp elkészítette a telepítőt pendrive-ot, egy másikra a támogatási szoftvereket, miután, elkészül a partíció a gép újraindul de nem történik semmi, nagy feketeség és kész, vártam több mint 20 percet de semmi...Kikapcsoltam a gépet, próbáltam előhozni a boot menüt de ott csak a recovery, az usb-s telepítő amire szintén feketeség jelenik meg, az ssd és a kettőből csak az egyik usb-s külső hdd. Nem emlékszem rá pontosan régebben hogyan történ a folyamat, de az biztos hogy nem volt fennakadás, minden ment gördülékenyen, még csodálkoztam is hogy ez nagyon megy nekem. Újra előszedtem a külső cd meghajtót, akkor megjelenik a telepítő meg valami efi akármi azt hiszem de, semmi sem történik. Ha elindítom ujra az osx-et és belépek a boot camp-be akkor már csak a win eltávolítást engedi választani, kitöröltem majd újra létrehoztam partíciókat több méretben. Próbáltam bent hagyott win telepítővel, később rádugottal, egyszerre lemez usb, de mindig ugyan az fekete képernyő vár, Valami felett átsiklottam vagy mi lehet a gond? A gép egy 2012 late mac mini, a rendszer pedig osx 10.9.5
Ha valakinek van valami ötlete ne tartsa magában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar