Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz nokia párti #900 üzenetére
Ha jól emlékszem anulu írta valahol itt a fórumon, hogy ő nyomott le 24h versenyt. Nem elvetemült nagyon
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
heihachi
addikt
válasz nokia párti #902 üzenetére
Hát minden tiszteletem a tiéd akkor Én még az egyben lenyomtam pár hosszabb versenyt, de azért 24h az nekem már sok egy "kicsit"
-
-
heihachi
addikt
-
heihachi
addikt
Bassza meg, most vagy 1 órán át nyomtam a legelső AMG+Nurn kihívás sorozatból a harmadik szakaszt. 24 ezred, meg hasonlókkal maradtam le. Erre, egy óra után, 8 tizeddel jobbat megyek, úgy hogy még a palánkon is jártam Fúúú, de felnyomta az agyam. Ezek k...va nehezek (aranyra), vagy én vagyok ilyen béna?
[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
válasz heihachi #908 üzenetére
Hat, ezek szerint csak nekunk ilye nehez, mert Victoy lazan lenyomja oket elsore.
En viszont kicsit elakadtam! Most vagyok lvl 23, es mar megcsinaltam az amcsi versenyt, most a formula GT jonne. De nincs meg a Formula GT autom, tudom hogy hol talalhato, csak meg nincs meg ra az 5 milkam. Szoval amivel elakadtam az az, hogy most tenyleg ujra kell csinalnom a mar megcsinalt versenyeket ahhoz, hogy penzt teremtsek elo vele? 3 misi hianyzik jelenleg, meg persze a Special eventseknel is vannak hianyossagaim, de ha mondjuk ott osszekaparnek 1 misit meg mindig kene 2.
Ezt most komolyan ugy kell osszeszedni, hogy teszem azt elindulok ujra 20-30-szor olyan magasabb szintu versenyeken amiket mar egyszer nyertem? Vagy adjak el autokat?[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz nokia párti #910 üzenetére
Itt nincs AI, ettől olyan nehéz Komolyan, már előre félek a 4. szakasztól
[ Szerkesztve ]
-
gabesy
tag
Köszönöm blazsey2 kollégának az ajándékát. Én csak egy aprósággal leptem meg, Ő meg egy Audi-t adott. Köszönöm.
Végigtoltam a jogsis részt. Igaz nem aranyra. De igyekeztem jó helyezést elérni. Én csak joy-al vagyok... még. Kíváncsi leszek a kormányra. Anno a Test Drive Unlimited-et toltam egy MOMO-val, és nagyon ment. Volt, hogy fél napokat is elautóztam a szigeten.
Más: A jogsis résznél egy rally pályán, ahol Suzuki Swift-el kell menni... magyar rendszám van a kocsin. Aszem LAX - 455. Nem tudom észrevette-e már valaki.Gabesy
-
gabesy
tag
-
kulfoldi
aktív tag
Ma egesz nap nem volt multi nekem, de szerintem senkinek... Nagyon heggesztettek valamit, remelem azert volt mert hamarosan jon a multi update!
-
nokia párti
őstag
Ezek a special versenyek, miért nem viszik fel a %-ot? Lehet, azért mert csak aranyt fogadja el, a bronzot meg az ezüstöt nem?
[ Szerkesztve ]
-
Lacika_
aktív tag
melyik pálya?
igazán rakhatnának egy keresőt a szobanévre
vagy több szűrési lehetőséget -
Plutor
aktív tag
Hali!
Hol lehet formula kocsit szerezni?
Valamint milyen kocsival lehet megcsinálni a Like The Wind 2. pályát?(Indianapolis)
Ugyan ez a kérdés az American Championship-re is. -
blazsey2
senior tag
-
Sonja
nagyúr
Uhh, vannak még érdekes embreke.
"I don't leave it with a game running, but my PS3 is always on since I got it in November of '06"
Mondjuk elég hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
Most kellene vennem autókat, hogy meg tudjak csinálni 3 versenyt is, amelyek a következők:
Japanese Classics (Dome-Zero Concept '78)
European Classic Car Championship (Lamborghini Countach LP400 '74)
World Classic Car Series (Buick Special '62)Zárójelben a hozzá ajánlott autók. Viszont egyiket se találom se a Dealership-nél, se a használt autók között! Ilyenkor mit lehet tenni? Játszak még az eddigi pályákon és szorgalmasan gyűjtsem a creditet, talán egyszer majd lesz a használt autók között?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
heihachi
addikt
Szerintem nem kell pont ezekre az autókra várnod, a typical opponentsben lévő autók bármelyikével hozhatóak a versenyek, legfeljebb kell pár ezres tuningra is, de általában elég légszűrő meg kipufogó Pl az európai versenyt Alfa Romeo Giulia-val oldottam meg, a world classicot a blazsey2 féle ajándék Cobrával, a japánt meg Mazda Cosmo Sporttal
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
skacok azoktol kerdem aki kormannyal jatszik, hogy ti milyen beallitasok mellet jatszotok? marmint magaban a settingsben a kormany mikre van allitva? pl force back meg ilyenek. es a jatekmenetnel mik vannak bekapcsolva? pl abs meg ilyesmi. nekem ha gyorsan megyek elkezd jobbra ballra menni a kocsi aztan kipördul. nagyon idegesitö.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest