Új hozzászólás Aktív témák
-
sandorambo
csendes újonc
válasz SkyLine3000 #21 üzenetére
Na hát tisztelet, de nekem a P7 az ilyen kánikulában úgy felmelegszik, hogy ha ránézek is elkezd merülni, szóval még 7500 mAh-val se lenne meg ennyi.
De nem tagadom én sokat nyomkodom egyébként is, habár 1 napot még bőven eldöcög így is. -
zsinyeg
csendes tag
Nekem az s23 egy óra alatt tölt fel és szerény 3900 mah. Hiányzik a Realme gt master töltése.
Ha 7000 mah egy óra alatt meglenne, az csodás lenne.
Persze a samu és a harapott alma csak több év múlva követné a kínaiakat. -
válasz SkyLine3000 #25 üzenetére
Na meg egy telefon tok sokkal könnyed , mint egy vitrin nem ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz SkyLine3000 #21 üzenetére
Szóval te vitrinben tartod. Nekem volt régen szokásom, h az új telefont otthon hagytam nehogy valami baja legyen. Olyan 15 éve volt ez.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
bakgab
csendes tag
hagyományos mobil
Akkor a butafonok mik? -
SkyLine3000
addikt
válasz sandorambo #1 üzenetére
7500 mAh nekem minimum 5-6 nap használat lenne, vagy több egy töltéssel.
-
addikt
Végre értelmesebb dologban is elkezdenek versenyezni.
Vivo és Honor is megtolták..magic 6 pro 5600mah, de ami még durvább az x fold 3 pro összecsukható és 5700mah.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
válasz Luck Dragon #17 üzenetére
Inkább 1 napig nem szexelek, minhogy vastag telefont hordjak.
helixP: Ha kinyitva hordod, akkor megvan a vékonyság.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
7.5 mm vastag telefonba nekem bármit betehetnek, vastagabb nekem nem kell. Rengeteg telefon kiesett ez miatt a lehetséges következő telefon listámból.
-
adamklark
senior tag
Inkább ez mint a gyorstöltés. Bár kérdés mennyire optimalizálják a szoftvert
-
janeszgol
félisten
En teljesen jonak tartom a 2-3 eves trendet, hogy meg a belepokben is 5000-es akku van. Ha ez 6, illetve 7 ezerre modosul, annak csak jobban orulok.
-
prolad
addikt
Jó lenne, azzal a 2 nap már kényelmesen kijön, visszafogottabban a 3 is.
-
Garzonrobot
kezdő
Legyen igazad, különben csak apránként, sok év alatt dobja piacra a Xiaomi is, hogy mindig csak 1-200 mah-val a többiek előtt legyenek és akkor évekre le van tudva a fejlesztés.
Amúgy az irány jó! Már csak az kéne hozzá hogy ne etessék meg a sok villanyt a csúcshardverekkel egy nap alatt.
-
Jó az irány , csak legyen is belőle valami majd.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
szemy94
senior tag
válasz sandorambo #1 üzenetére
Főleg nyáron, autóban, klíma nélkül (egész nap) nem vagyunk kisegítve akárhányszáz elméleti wattal, mikor lehűteni sem tudom a telefont még töltés nélkül sem. Viszont egy 7000+ akksi már segítene a helyzeten, engem nem érdekelne, ha éjszaka 5 óra alatt töltené fel 20w-al sem, ha mellette kibírja a napot.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
judas13
addikt
Jó lesz, végre.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
yanna
addikt
Ájfonba is gyorsan, gyorsan...
-
GreatL
őstag
Jó lesz ez majd a többi gyártónál is... gondolom más gyártók is tesztelik már ezeket ugyanúgy.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
joey04
titán
na a nagyobb telep minden esetben jó. főleg hyper os alá.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem volt más választásuk... A Csúcs hardverek fogyasztása elszàllt...
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
sandorambo
csendes újonc
Ez már jóval értelmesebb mint a 300W stb.
Ha ezek az akksik elkezdenek tömeg gyártásban megjelenni és kosórákba, fülesekbe is beleteszik őket az azért sztem úgy általánosságban elég nagyot könnyítheti a felhasználók életen. Mármint 7100 mAh az már bőven egy napos használat viszonylag magas képernyőidővel és azért majd a normál (tehát nem OP Watch 2 szisztémán működő) WearOS órák is bőven eljuthatnak 1,5 nap nem kikímélt használathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...