Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #34923 üzenetére
remekül rácsesztem a figyelmetlenségem miatt, ugyanis rémlett, hogy szabványos vesa furattávolságokat használ, gondoltam király, simán megy fel a Panasonic helyére a falra. most szembesültem vele, hogy nem szabvány csavarok kellenek hozzá, és 20 rongy körül van a gyári állvány, amivel fel lehet rakni, hogy pusztulnának el
-
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #23393 üzenetére
mondjuk ehhez hozzáfűzném, hogy cimborámék vettek anno egy nagyon komoly Sony-t, azt hiszem ráadásul 4 év garanciával, de ahogy azt kell, fél milla legalább. persze idő előtt elfosta magát a tévé, de eltelt 2 év, ilyen panelt már nem gyártanak, kuka... a mostani is Sony, szebb, jobb, nagyobb, szintén sokszázezer, de plusz 1-2 kiló volt, hogy ilyen azonnali csere alapon kapjanak újat, ha megint beszarik, mert enélkül nem voltak hajlandóak venni, ami ilyen áron és névvel baromira bosszantó.
lorinser:
köszi a tippet, meglesem!
-
lorinser
senior tag
válasz
hoffman_ #23389 üzenetére
Szia!
Ebben a kategóriában szerintem érdemes még megnézned a Philips 5509-et is. Nagyon jókat írnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest