Hirdetés
Aktív témák
-
Lehet kapni blade-hez erősebb akksit?
Igaziból számomra ez a legnagyobb baja a telefonnak, hogy nem bírja szuflával... -
Köszi.
sry, én rákeresőzök. Nem dobott eredményt. -
IceCreamSandwich várható blade-re?
-
"Lehet... de erre van telefon, mél, messenger, skype, személyes találka... szvsz"
telefon: benne lenne, ha működne...
e-mail: benne
messenger: benne
személyes találka: tegnap ott beszéltem le az egyik ismerősömmel, hogy megyünk kolbászt enni.
(természetesen húsboltba, mert mi nem öljük meg az állatokat)
Maga a FB hatalmas, egy csomó szolgáltatást integráltak.
Az, hogy az emberek olyanok amilyenek... hát na. Az nem a FB hibája. -
Nem. Kifejezettem értelmes ismerőseim vannak.
Egyébként a FB kurvajó, csak a userek nagyja pont olyan mint az életben.Én szeretem a FB-ot, már kiemelt kommunikációs csatornaként használom, ezért fájó pont, hogy egy ekkora cég nem képes egy működő appot írni rá.
Tudom trendi utálni a FB-ot, de ez engem nem zavar.
-
A BDIII és a FB kliens nem szeretik egymást...
Megint black screen volt és azóta nem lehet szinkronizálni a fiókot. Van egy olyan érzésem, hogy nem a BDIII hibája...
Android FB kliens sux! -
válasz
Winner_hun #48691 üzenetére
Egyszer felszinkronizálod a google fiókba és gmail-en belül is tudod szerkesztgetni.
Vagy rögtön gépről is beviheted gmail fiók/címlista. -
válasz
Winner_hun #48677 üzenetére
Beállítások/Extra beállítások/Tablet tweaks ott Disable lockscreen.
-
válasz
Winner_hun #48662 üzenetére
BDIII-ban kikapcsolható teljesen a lockscreen. Én is így használom.
MOD: 2.3.5-tel találkoztam először ezzel, nem vagyok nagy romszakértő de biztos van egy halom rom amiben kikapcsolható.
-
Problem:
BDIIIRányomnék a szinkronizációnál a FB fiók hozzáadására és egy pillanat gondolkozás után visszadob a "fiók hozzáadása" képernyőhöz.
Pedig korábban már volt szinkronizálva. -
Témákkal és ikonokkal kapcsolatban:
BDIII van fent, hol találok témákat hozzá?
Az ikonokat melyik mappába kell bemásolni, hogy cserélgethessem őket?
Hol találok ikongyűjteményeket?
Az ADW-nél hogy tudom lecserélni a "tálca skint?" -
Van letölthető battery.fogalmamsincsmi?
A file lényege, hogy tárolja az akksi valós 0% és 100%. -
A telefont wifi antennaként szeretném hasznalni és usb kábelen szeretnék netet sdni a gépnek. Mivel tudok ilyet?
-
Sugar Daddy-vel kinek mi gondja volt? A délutáni malőrt leszámítva nekem eddig hibátlan.
-
Repülési módba kapcsoltam, majd vissza. Azóta nincs mobilhálózat amit megtalál. Se telefon, se net. Mit tegyek?
-
Szóval hogyan tudom betenni a romba a hiányzó live wallpaper támogatást?
-
Az uj rom-ban nincs live wallpaper. Hogy tudom visszatenni?
-
Meggyógyult a hangszóró, gariztatás kimarad.
Én most ezt tolnám fel, ha nem beszél le róla senki.
(#38771) Zsolt_72: Ez tök nice, meg minden, de nem igazán szerettem volna kitanulni. De lehet még telefongurunak is kiképzem magam, olyan még úgyse voltam.
-
Hogy batná meg magát a telenoros frissítő, nem ismeri fel a 2.2 rommal a telefont.
Kicsitse, tudna linkelni valaki egy gyári 2.1 telenoros romot amit fel tudok rakni CWM-mel? -
Épp lementeném azt a pár képet ami a telefonon van, de nem találom, hova menti a képeket?
MOD: DCIM/CameraLe tudom menteni valahogy az eltárolt wifi jelszavakat?
(#38716) apeelme:
-
Köszi mindenkinek!
Az lesz, hogy feltolom a gyári telenoros frissítést, ezzel Gen2 is lesz, ha nem gyógyul meg akkor gari.Addig beszerzek egy class6 8GB-os kártyát, ha van jó forrásotok rá akkor PÜ plz, leharapok belőle 300mb-ot.(Easus PM-mel)
Aztán ha van egy tutinemrecsegő telefonom majd jövök ROM-ért(2.3), addig csak lesz "ezkellneked ez a legjobb" ROM.
Megnézem a MixZinget és beszerzek valami in-ear fülest.Köszi mégegyszer!
-
1. Telefonálás közben recseg, hívás közben, alig hallani a másikat.
2. Mégis hol gariztassam, ha a telenorhoz szól a gari?
3. Mi a különbség a class4 és 6 között? Ugye SDHC-ről beszélünk?
4.
5.
6. Konkrétan ROM-ot mondasz(stabilitás és gyorsaság kell)?
7. Lejátszóra ötlet?(#38283) EarL 007:
-
'reggelt!
Sajnálom, lusta dög vagyok és nem túrom át az egész topikot.
1. Recseg hívás közben a blade hangszórója, gari?
2. Ha gari, akkor gyári rom vissza?(telenor)3. Milyen memóriakártyát vegyek a telefonba?(sdhc? mindenféle classok, amiről fogalmam sincs mit jelentenek, 8GB lenne)
4. Szeretnék új CM romot tenni a kelzsoca féle 2.2 helyére, gondolom át kéne heggeszteni Gen2-re, a leírás linkjét kérném. Ez garivesztés vagy mi a helyzet vele(telenor még mindig)?
5. A szép új memóriakártyát már úgy készíteném, hogy arra is lehessen telepíteni appokat, mert gyorsan elfogyott a gyári, a leírás linkjét kérném
6. Van olyan művelet amit elvégezzek még ezeken kívül, hogy teljes pompájában tündököljön a telefon?(ROM-RAM unlock, ilyenek, nem foglalkoztam túl sokat a dologgal)7.Zenehallgatás közben halk a füles, megoldás?
-
'reggelt!
Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue (2011.04.13)-hez kéne nekem valami dokumentum nyitogató(pdf, doc, stb) a gyári docs to go nincs fent és ha már felrakok valami nem azt szeretném. Biztos van jobb.Videóra van jobb mint a mobo player?
HTC sense féle "felveszem elhalkul leteszem fejjel lefelé kussol" app melyik a jó?
ui.:
Memkártya:
Milyet érdemes?ui2.: gyorstárcsázó.
Kéne nekem olyan app, ami mondjuk egy egész oldalt kitesz és van rajta 6-8-9 gomb jó nagyban(windows mobile feeling) egyénileg beállíthatóan, gyorstárcsázva?ui3.:
Azt át lehet tekergetni a romban valahogy, hogy alul a launcher a telefonkönyvet nyissa meg, ne a tárcsázót? -
Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue-hez kell wifi fix?
Mert mintha nem dobná el.Melyik CPU powerbeállítást érdemes használni?
-
Melyik a leggyorsabb böngésző erre?
Most Opera mini van.
-
ZTE Blade:
Tegnap este elsötétült a képernyő, azóta a bekapcsológombra semmit nem csinál, csak megy a vibramotor.
Akksi ki-be, dettó.Semmit nem heggesztettem rajta.
Problem?
-
Jó kijelzővédő fóliát ajánljatok már nekem.
Ha olyan, akkor jöhet link-is közvetlenül, akár PÜ. -
Igen jól sikerült az 1.-es hsz.
Aktív témák
- BMW topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest