Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Amennyiben tudsz kártyát intézni valahonnan abban az esetben igen.
Erről a METRO oldalán is ellentmondásosak az infók, hogy kártyát csak cég vagy magánszemély adószámmal is csináltathat, ha legközelebb megyek be a kölcsön kártyával megpróbálok csináltatni egyet magamnak, akkor minden kiderül.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Főleg úgy, hogy a Tesco megint csökkentette az akcióját, náluk már 159 Ft darabja, ha hármat veszel. Jelenleg, aki be tud jutni METRO-ba neki van a legjobb dolga, ÁFA-val 129 Ft/db, ha kartonra veszed és 139 Ft/db körül megy, ha darabra.
-
ToBeY
nagyúr
Sparban 149 a hell lehet ez sokaknak jó deal
-
őstag
-
Melack
veterán
Épp azon filózok, hogy az eltett 3 db Assault közül megiszok egyet. Feleségem lepett meg velük 3 hete. Az én drágám
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DJ. Ru$y
félisten
Félúton vagytok mind a ketten az igazság felé. A legrégebbi volt 50%, aztán az új előtti már 30% volt és az új már 20%-os, és szerintem ugyanolyan rohadt édes marad, mert gyümölcs %-ot, majd cukorral vagy édesítővel pótolják.
-
őstag
Köszi nektek! Ott előtte nemigen szokott parkolóhely lenni, igaz-e?
[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
-
őstag
Erről a tej & grocery store-ról Bp-n, tudnátok linkelni egy gugli utcaképet?
-
mikromanus
veterán
válasz DJ. Ru$y #50670 üzenetére
Hát ja. Kritikus fogyasztó vagyok. Meg kell magam győzni, hogy hajlandó legyek gyakran fogyasztani. Bizarr módon magamnak adom el először, aztán fizetek a kasszánál. Mondjuk a monsteres móka még a gyengém. A többi "standard" energiaital már el lett távolítva a beviteli listámról, de a monsteres kotyvalékokból van 2-3 íz ami bejön és vissza-visszatérek rá időnként. Jellemzően a "standard" nem cukormentes verziók. Sajna Ripper utódja, vagy az eredetije mostanság nem elérhető a környéken. Marad a standard "zöld", meg a Rossi-sárga. A rehab se rossz, de nem citromos tea a célpont ha koffeinlöketre vágyok.
Heti 1, vagy 2 belefér a kávék mellé...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
koshmar
addikt
Assault után nem nézelődött senki? Ebay? Amazon?
Kell valami opció
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz mikromanus #50668 üzenetére
Ez a hozzászólás simán elmenne egy marketingszövegnek a 355 ml-es Monsterre.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz callmeakos #50662 üzenetére
amcsiknàl változóan 473 illetve 456ml
a 440ml nálatok pedig csak mellékes
ugyanúgy van 500ml-s
legalábbis egyenlőre
és eddig csak a simábol van 440es és az is kevés helyen ha jól tudom[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz szállitó #50656 üzenetére
A coca cola nyomta nagyon fel az árait egy ideje. A Pepsis "megfelelői" sokkal olcsóbbak. Úgy tűnik nagyon egyeduralkodónak érzi a magyar helyzetét a Coca.
Visszatérve a 0,355-ös monsterekhez: végre begyűrűzött a közeli Penny kínálatába is. Mindenképp minőségi előrelépés, mert eddig semmi monstert se adtak el. Csak a Penny útba esik hazafele. Az ára 249 Ft. Ez olyan 350 Ft-os ár fél literre. A nem akciós a környéken most 399Ft. Néhol 379 a normál ára. Akciósan 319-329. Belefér a szórásba. Talán lesz a "kicsi" is akciósan később.
A kisebb méret is nagyobb mint a normál energiaital méret. Viszont még kézreáll és könnyebben hörpinthető. Azért a fél liter melósabb. Az érzékenyebb vásárlók is bevállalhatják talán. Nem fognak mérgezett egér effektet kapni a koffeinbeviteltől.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
őstag
Kinek szoktuk küldeni ezt a black ops-os kódot?
-
ToBeY
nagyúr
válasz callmeakos #50662 üzenetére
Igen,nem fl oz mint usákoknál? Azt hittem hogy ausztrália csak ilyen félig ez félig az
-
ToBeY
nagyúr
válasz callmeakos #50660 üzenetére
Miért eddig mennyi volt? Nem tudom követni az elcseszett angolszász mértékegységeket...
-
szállitó
senior tag
válasz mikromanus #50653 üzenetére
Szerintem meg folyamatosan megy felfelé az ár mint a kóla ára, már mindenhol az is alap 335.- és már nincs is két liter csak 1,75...
Utálom a "grammozást" pofátlan áremelés.
A második amit idén utáltam meg a Fekete Péntek nem is vettem semmit.
Ja tejberizs már csak 150 gramm 175 helyett és rányomják utána +25 gramm grátisz[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Penny-ben találtam tegnap 355-ös Monsztát,origit meg zero ultrát. Nem úgy volt hogy ezek csak szórakozóhelyeken kaphatóak? 250 gomb volt amúgy.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
megvolt nekem is a szilvas redbull. hat... rosszabbra szamitottam
nem mondom h kedvenc lett, de valtozatossagnak jo es tetszik h azert tovabbra is savanykas. a doboza csunya, otlettelen. -
mikromanus
veterán
válasz szállitó #50652 üzenetére
Szerintem forint-euró árfolyamhoz igazítják az árakat. Gyenguska a forint = magasabb az ár. Mondjuk ez max 10-20 forintnyi ingadozást indokolhat, de ahogy nézem van itt nagyobb eltérés is. A 411Ft az azért van, hogy amikor visszarakják normál árra (ami nem a máshol elérhető legjobb ár lesz), akkor rányomhassák a 379-399Ft-ra, hogy AKCIÓ!!!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
ToBeY
nagyúr
Tescoban (express) igen vastagon fog a ceruza,hell -211 monster - 411 ami abszolút vicc kategória!
Sajnálom azokat,akiknek nincs egyébb opció a vásárlásra. -
DJ. Ru$y
félisten
Sült alma ízű XIXO-t próbáltunk ma, olyan íze van, mint a folyékony almás pitének. Jobban szeretem a szilárd halmazállapotút, de akinek nincs ezzel baja, az próbáljon rá, nem fog csalódni.
-
Melack
veterán
Visszatért a fahéjas-szilvás X-act.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
koshmar
addikt
Az itteni Pennyben is megjelentek a 355-ös Monsterek (amúgy érdekes, hogy adaptálták ezt a térfogatot, mert ez eredetileg a 12 unciás importok mérete)
Láttam kirakva egy csomót 250-ért, mondom de jó, vehetek fél literest ilyen bombaáron, megfogtam egyet, olyan karcsúnak érződött, aztán nézem ez kisebb
Viszont a pineberry Watt mindig 129, ami szerintem k@rva jóEgy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
ToBeY
nagyúr
válasz mikromanus #50643 üzenetére
Ugyan,az auchan is hasonló árakkal dolgozik ha beakciózza a terméket.Szóval max a haszonkulcs lehet kisebb amivel dolgoznak.auchanba is vettem hell 149-ért és monstert 279-ért
-
mikromanus
veterán
Csak az ÁFA marad le a termékekről. Jellemzően ez az ár a (normál bolti ár)/1,27. Szerintem ne nevezd meg a boltot nyilvánosan mert a fináncok el/bezárják a bőség forrását.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz mikromanus #50641 üzenetére
Ez nem egy "sufni" bolt.Valamilyen ázsiai emberek viszik ez igaz,de szerintem ha lopott cuccot árulnának már rég bezárták volna.
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz kaszaking #50639 üzenetére
Én eddig 250 vettem monstert,most 275-ért adják,rosszabb napokon 299huf.
A hell-t 150ft veszem,rosszabb napokon 170ft-ért. Burnt meg nem szeretem,ezért nem veszem.
129ft vettem most pár wattot,de inkább át fogok állni a hellre.Ergo,nem nekem találták ki az árazást,pedig 355ml mennyiség pont ideális számomra.
-
szekra
Topikgazda
válasz DJ. Ru$y #50634 üzenetére
Én általában 200 Ft körül veszem a Hell-t, 250 körül a Burnt. Nekem pl. bejönne ez az ár. Meg van ennek a maga bája marketing szempontból. A halandó ember nem fogja számolgatni a liter árakat, azt látja, hogy nagyobb, mint a többi, alig drágább, és ráadásul Monster is. Sőt tovább megyek, jóval olcsóbb a 355ml Red Bull mellett, aminek 5-600 körüli ára van ebben a kiszerelésben ha jól emlékszem. Szerintem nagy siker lesz, nem lő mellé vele a Coca. Tőlem kap egy képzeletbeli vállveregetést aki ezt meglépte, nyilván nem a magyar piacon tesztelik ezt először. Természetesen nem a fogyasztó szempontjait nézik, hanem az eredményes disztribúciót, de ez a Cocatol nem újdonság, lásd nem rég arról volt szó hogyan zsugorodtak a kóla kiszerelése.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Akkor gondolom nektek már nincs Assault, raktáron se.
Én a múltkori ötből megittam négyet, egyet pedig elraktam, amit szeirntem majd 19 nyarán megiszok, nosztalgiának
-
ToBeY
nagyúr
Ha mondjuk 219ft lőtték volna be az árát,még értelme is lett volna a dolognak.Mert alávágtak volna a burn-nek és talán a hell-nek is.De így szerintem bukó az egész.
-
rsanyi20
tag
válasz tipuka #50630 üzenetére
Nálunk is 300-ért van minden sarkon a Monster, de mivel ez “csak” 355ml, egy éjszakás műszak alatt ihazok úgy kettőt hogy nem dobom fel a talpam Ráadásul két különböző ízben. Tetszene ha elterjedne jobban ez a 355m-es doboz...
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
ToBeY
nagyúr
355ml monster 249huf lesz a pennyben,ha valakit érdekelne.
Méretre jó lenne,de árban nem éri meg szerintem.
Bár ez függ attól is,hogy hol mennyiért érhető el a nagy monster.(nálunk 250-300között)[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
tegnap voltam két spárban is.. mindkettőben nulla a készlet abból az új büdzsés körtés vagy milyen energialöttyből ez kimarad(t)
In loving memory of Garrett Lockhart
-
őstag
-
ToBeY
nagyúr
Elmentem pennybe,hogy vegyek új "kék" watt-ot,de nem volt egy darab se..
-
koshmar
addikt
Egy kis hipsterség, eredeti Red Bullos üveg, 1992-es!
Mint anno a kanalas orvosság üvege[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Új energy drink Rock City watt-nak valamilyen leányválalata lehet,mert rajta van powered by Watt,Sima tuttis egyébként semmi extra 99ft
-
koshmar
addikt
Pennyben 129 ft a Watt tegnaptól.
-
ToBeY
nagyúr
Nekem ez a körtés hell nem adja! Érzek rajta valami kesernyés ízt,mi utóízben jön meg (szerintem a tuttis íz lesz)
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Én meg a Szilvás Hellel vagyok így, annyira szarra számítottam, hogy pozitívat csalódtam. (Nem azt mondom, hogy a kedvencem lett, de jobb, mint amilyennek be lett állítva.) A Watt viszont szerintem (hidegen) ihatatlan, barátnőm beletolt egy kockacukrot másodjára mikor ittuk, egy fél pohárba, azt mondta úgy iható.
-
SlayR
senior tag
Amennyire rossz véleményeket olvastam az új kékgyümölcsös Wattról, pont annyira pozitív csalódás...végre egy olyan ebben az ízben aminél átjön a gyümölcsösség, nálam 10/10!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest