Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
a monster csak fél literes verzióval van ugye?
-
dragonfx
veterán
válasz Seraf723 #4095 üzenetére
ja 550 még a tescoba is nevetséges.majd rájönnek rájukrohad azt lesz 1et fizet 3at kap.
a burn shot ja 170ft.
adrenalin shot.otmárláttam 130é is.nem tul jok ezek.
én 300é vettem a burn juiced.et.monstert veri."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Seraf723
csendes tag
nos, voltam a sarki cba-ba ott még csak sima burn se volt h nemhogy ilyen trópusi, bezzeg a hell whisky meg a fütyülős limonádé meg alapcuccok volt egy rakat
nade tegnap voltam intersparba az meg dugig volt vele vettem is egyet, most kortyolgatom hát az biztos ha valami gyümölcsösre vágyom ezt fogom venni nem azt a szenny sárga monstert
ha meg már a moszkván jártam betértem egy vízér a non-stopba na ott is volt belőle egy rakat de jóval drágábban persze szal szerencse h nem ott jártam elöbb, de végre ott volt adrenalin shot is dögivel vettem egyet 170ér és mintha lett is volna hatása a mai kb 4óra alvás után mondjuk már a burn shotot is ilyen 190ekbe mérik már csak a red bull viccelődik -
Kassadin
addikt
Tegnap vett de ma megivott kék monster, nagyon finom volt, ajánlom .
-
dragonfx
veterán
ma egy arizona iced tea nevü 568mml tartalmú nem tom mit vettem.nem energia ital csak ugy kiprobálóm.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Kassadin
addikt
Múlt hónapban sárga monster volt, hát mit is mondhatnék, borzalmas szerintem, egyedi ízvilággal megáldott embereknek készült.
Ma zöld monster volt, finom volt, ajánlom . -
marcus14
tag
Ma volt szerencsém Miskolci benzinkúton,egy Ed Hardy (fekete dobozos,tigris van rajta) energia italhoz sztem nagyon jó íze van.Próbáljátok ki ti is ajánlom !!
"Az élet egy Szerencsekerék rajtad áll hogyan Forgatod"2pac
-
Garrison
csendes tag
Rockstar ORIGINAL Karácsonyi Akció!!! 30 db esetén INGYEN SZÁLLÍTÁS
Részletek és további információ itt
-
Kassadin
addikt
Spar Budget energiaital asszem 99ft hűtve egész jó...
-
Seraf723
csendes tag
merre lehet kapni?
vagy már bevezetik és lassan mindenfele lesz? -
dragonfx
veterán
ma ittam egy ilyet.burn juiced.sárga.félliteres.330ft.
nem hazudott a boltos srác irto finom, össze sem hasonlítható más energia itallal az íze."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
ToBeY
nagyúr
Megkóstoltam ma a trópusi burn-t semmi extra kb ugyan az mint az Aldi-s vegyes gyümölcsös csoda.
-
Jarod1
veterán
Nocsak, most láttam hogy hell is kijött 1 355 ml verzióval...be is vertem 1 et..
-
bbbcars
csendes tag
-
ToBeY
nagyúr
Akit érdekel 250 a nagy monster a corába (legalábbis az újságba benne van)
-
marcus14
tag
Kedvet kaptam kipróbálom,kössz hogy írtad
-
Lop!N
tag
válasz marcus14 #4076 üzenetére
Nekem ma a Tatanka nevezetűhöz volt szerencsém. Amilyen szép a doboz , olyan borsos az ára. 319ért vettem. De megérte. Neten utánaolvasva állítólag a legegészségtelenebb anyag benne a Nátriumbenzoát , azaz a tartósítószer. Nincs benne semmi E-s cucc... állítólag...
lényeg a lényeg , h nagyon különleges egyedi íze van , köszönhetően az alma-bisongrass ízesítésnek. Hidegen ajánlják... én is így fogyasztottam. Először egy Cseresznyés ízt érez az ember aztán teljesen más lesz belőle. Nem vmi erős az íze , nem is túl karakteres. De egyedi és felismerhető. Végre nem egy unalmas Tuttifrutti v Vegyesgyümölcs katvasz.10/9,5 az ára miatt
-
marcus14
tag
Vki Maxx-ot ivott már ? Sztem borzalmas nem ajánlom
-
tolts.hu
őstag
Legújabb szerzemények, ilyeneket még nem láttam...
(Budapest III.ker Óbuda)www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
marcus14
tag
Részegen a csúnya Pussy is jó egyetértek
-
keIdor
titán
Ilyen Pussy-t még nem láttam sehol. Milyen íze lehet?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tomics
addikt
Tudom, erre kicsi az esély, de aki esetleg gyöngyösi, vagy erre jár annak írom, hogy watt energiaital eladó 2500huf/tálca (24db/tálca)
PH! addikt since 2004
-
Lop!N
tag
válasz vwpolopg #4066 üzenetére
A következő italt a blogodba ajánlanám.
Szerintem szép a doboza. Ahogy látom már tesztelted. Ha minden igaz akkor ugyan az a tartalom , csak szebb lett a külső (szerény személyem szerint de a "régit" nem kóstoltam.
Am újpest központtól 2p sétára vettem egy pékségben 120,-ért.Külseje miatt vettem meg. De az íze is megfogott. A tesztelt példányhoz képest korrektebb lett a kinézet de beszéljen a kép helyettem -
Lop!N
tag
válasz dragonfx #4060 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Asszem tartani fogok egy beszerződélutánt
Cocaine , és Cannabis már megéri h metrózzak egy kicsitDe szeretnék minnél többet begyűjteni délután. Szal ha Gilroy , Pussy , be! , és egyéb álltaláatok finomnak , különlegesnek , v külsőleg szépnek (én szépségük miatt gyűjtöm a dobozokat) akkor írjátok meg légyszi köszönöm.
-
marcus14
tag
A Bad Girl-t akartam még említeni,hatása az van de csakis 3dl felett, ez csak az én tapasztalatom viszont alig van íze (tutti-frutti),Auchan-be lehet kapni.
Van egy másik hasonló kategória a T-5 2l-es vagy 15.l-es kiszerelésben láttam eddig,az íze egész jó,hatása is van de nem számottevő.A Playboy nekem egyáltalán nem jön be ha vki kóstolta már a Spar Budget energiaitalt az megállapíthatja hogy szinte ugyanaz a kettő.
Rockstart még nem ittam aztis kiszeretném próbálni,Miskolcon aki tud lelőhelyet az írjon"Az élet egy Szerencsekerék rajtad áll hogyan Forgatod"2pac
-
dragonfx
veterán
pirosat nem szabad megvenni nekem még gyjteménybe sincs.nem is lesz.ilyne hogy csiős energiaital ez hülyeség.a kék a jó.
Nekem a monsternem jön be mint egy üditő a sárga. a zöldnek nem jön be az íze.mostanába burn.t meg bombát iszok.burn is sárga lett.bomba az meg az üveges a jó.
red bull bitang de az ára is.
ennáél kommerszebbeklet nem iszok.
kalasnyikovot de csak néha."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
marcus14
tag
Cocain-t , Cannabis-t még nem találtam itt Miskolc ha tud vki lelőhelyet az jelezze
Egyébként nálam number1 a Monster csakis a zöld,sztem nagyon édes a Ripper.
A Bomba egyáltalán nem jön be elég gyatra ízre.
Hell még ugy ahogy bejön.
Red bull az Bitang.
Kobra mikor bejött vettem párszor,vmeik nap vettem egyet viszont feltűnt hogy gyatrább íze van.De még aztis észre vettem hogy néha karamellesebb íze van nemtudom csak nekem tűnt fel ?"Az élet egy Szerencsekerék rajtad áll hogyan Forgatod"2pac
-
marcus14
tag
Abszolút Monster párti vagyok. Az lenne a kérdésem hogy tudja vki mikor lesznek uj ízek a Monster-ből. (Pl : a Javák) Vagyis azis elképzelhető hogy ien ízekben nemis lessz majd kapható ?
-
Jim-Y
veterán
válasz dragonfx #4060 üzenetére
Szia én Cocain-t az említett Nagyvárad téri kisboltban vettem, chilis volt...mint utóbb kiderült xD szv elsőre azt hittem, hogy egy sima energia-ital, de furcsa volt az íze, meg csípett(vagyis Mintha! csípett vna, de jobban hasonlított a lejárt-bubis feelingre) is, ki kellett dobnom, pedig nem szivesen teszek olyat
-
dragonfx
veterán
főleg non stop kisboltokba nézz szét.
cocaine>>ferenc körüt nonstop.szinte már sehol.betiltották avgy tönkrementek.
cannabis>>nagyvárad tár kisbolt első közutca klinikák felé
gilroy>>vác
pussy>>nem ismerem"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Lop!N
tag
Bocsi. Duplán küldte el.
De ha már itt ez a kis plusz bejegyzés a nevemmel. Akk megkérdezném , h Budapesten hol lehet kapni Cocaine , Cannabis , Gilroy , Pussy stb. erergiaitalt. Szal bármiféle különleges energiaitalról van tudomásotok itt pesten. Azt légyszi írjátok meg. Szeretne gyarapodni a gyűjteményem. De nehézkesen megy neki.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Nyertem 240 doboz wattot (forma1 játék)
PH! addikt since 2004
-
Pitterix
őstag
Két playboy+whisky=úgy aludtam, mint a bunda.
Pedig azt hittem felpörget......
Most vettem végre 9mm-t, majd kiderül ez milyen lesz....."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Lop!N
tag
Jah igen. Az lemaradt , h Újpest Központ aluljárójában van egy ilyen kisbolt jellegű dolog. eltéveszthetetlen. Ott találtam rá az előző bejegyzésemben írt kis itókára
-
Garrison
csendes tag
Helló
Ha valakit érdekel Rockstar energiaital, nálam lehet venni.
3 féle íz: Original, Juiced és Punched.
Nem csak gyűjteménybe... ára: 390 Ft[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
na ez a no fear jöhetne nincs gyüjteménybe.
honnan van?láttam egy ujjat big dose.olyna a doboza mitn cocaine csak zöld a felirat és angyobb.aki tudja hol lehet kapni szoljon pü.be.szintén gyüjteménybe kell.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Lop!N
tag
Hali.
Nem nagyon olvasgattam amiket írtatok. De láttam pl a 250ml-es Monster Exportot , és még pár dolgot. Először is szeretném megosztani kicsiny gyűjteményem( sajnos a majd 30 darabos gyűjteményemet egy nemrég bekövetkezett kölzötés során megkellett semmisíteneim ) legújabb tagját. Jelenleg a gyűjteményem 5 dobozt számlál. Egy Bomba Kóla , egy 0,5L-es Hell Energy , egy Monster , és egy Monster Ripper.Ma pedig bővült a "család" egy NoFear ExtremeEnergy dobozkával. Először is itt egy kép a szerzeményről.
Az íze a megszokott Tutti-Frutti. De ez valahogy mégis más. Nemtudom megfogalmazni , de nekem jobban tetszik az íze mint más Tuti-Fruttis e-italok.
Érdekessége , h matricázott. Tehát az eredeti festésén nincs magyar felirat. A dobozán nem találtam , h hol gyártják. De az eredeti NoFear International Licensze alapján készítik. A magyar cimkén csak annyi áll , h Származási hely: EU. Koffeintartalma 30g/100ml. Jah és égy egy édekesség. Ez nem 0,5L-es , ez 485ml-es.És akk most jöjjön a fő atrakció. amiért ez az energiaital - a megjelenése mellett - ilyen nagy örömet szerzett nekem. Ugyanis jelen kis dobozkánk visszazárható. Mégegyszer , h mindenki felfoghassa. Visszazárható. Akárcsak egy üveg Kóla. Egyedi nyitó - , és jelen esetben - /záró "füle" van. Első nyitásnál el kell forgatnunk a félkör alakú műanyag nyitókát. Majd a jellegzetes Szisszenő hang után már kedvünkre fogaszthatjük eme isteni nedűt. Majd ha úgy döntünk , h nem akarjuk meginni mindet egyszerre. Egyszerűen visszafordítjük a Nyitófület. És már zárva is van. Leteszteltem. Visszazárás után nem folyik ki. még felrázott állapotban sem. Zárásképpen itt egy kép a szerkezetről.
-
dragonfx
veterán
válasz energyfan #4044 üzenetére
sok a 350ft.
300 a minimum most sehol enm akcios.
de ma szülinapi bihdayx party vettem 2öt.
de a burn jégerrle ütős komno még idbnig
kala a helyi kisboltbva
somfa közburn 160 atescoba és hat igaz már nem piros.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Invadrr_Zim #4043 üzenetére
Külföldről (ebay) biztos lehet rendelni bár szerintem nem túl költséghatékony megoldás.
-
energyfan
csendes tag
a kalasnikow egyébként hol 130 a tescoba?
-
Invadrr_Zim
tag
bocs, ha volt már a kérdés, de van valaki, aki tud szerezni/tudja honnan lehet szerezni olyan Monstert, ami itthon még nincs forgalomban(bármilyen Nitro, Assault, tea, Kávé, etc)?
-
-
tolts.hu
őstag
válasz geprombolo #4039 üzenetére
Ha ezeket elolvassuk, akkor mindent megtudhatunk róluk:
Koffein
Taurin
Én rendszeresen sportolok, tehát hasznosak ezek az anyagok számomra, továbbá a benne lévő ásványi anyagok és vitaminok is fontosak.
Tehát aki egy irodában vagy iskolapadba punnyad, nem ad magára, nem mozog semmit nem sportol, netalántán még egy hájas disznó is, az ne lepődjön me, ha issza a rengeteg kávét/energiaitalt/cigizik (és még mellé egészségtelenül is táplálkozik), hogy mindenféle egészségügyi problémája jön elő.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
geprombolo
őstag
válasz geprombolo #4039 üzenetére
Hoppá, kifelejtettem a szőlőcukrot (már amelyikben van), az egy jó dolog, azzal él az agy. Tényleg! Az agy főként szőlőcukrot vesz magához táplálék gyanánt, úgyhogy vizsga előtti tanulásra inkább azt ajánlanám, mint az energiaitalokat.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
A durva az, amikor valaki 15-20 évesen tolja magába, mintha szüksége volna rá. Vizsga oké, de minden nap már gáz. A nyáron elvezettem Olaszországig, éjjel 1-kor indultunk, addig no szunya, reggel 5-kor az első Redbull, aztán délután 1-kor a másik. Este 6-ra voltunk a célnál. 37 évesen nekem ennyi elég volt. Aki 20 évesen napi 2 enerdzsi drinket benyom, az nem tudja, mit művel a testével. A sportolók is. Ez lesz a 21-ik század doppingja?
Tényleg méreg, mert sem a koffein, sem a taurin, sem a fű (mert ezt is láttam említve, a cannabisos italt) nem tartalmaz energiát, csak felpörget, szóval felemészti a szervezet tartalék energiáját. Aki túlzásba viszi, az nem csak, hogy rászokik, de felőrli a szervezetét, tönkreteszi magát. Nem csoda, hogy fórumtársunk a #150 körül valahol említette, hogy 6 RB után beájult, ez a dózis már sok a szervezetnek, akár hozzá van szokva, akár nincs.
#4030 ToBeY: jaja, a szívedet piszkálja meg, ettől van a "szétrobbanok az erőtől" feeling, de egy idő után úgy jársz, mint a húzott proci: alapórajelen is instabil leszel.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Jarod1
veterán
na tegnap 1 RAW-ot letoltam a keletinél lévő diszkontba volt 80 ért....nem rossz
-
Jarod1
veterán
a gazdasagi valsag idelyen 30% al nőtt az energiaital fogyasztas...
-
dragonfx
veterán
Találtam egy ujjat dda diszkontba 80ft.os gyüjteménybe való darab.
"RAW" nevezetű.
-
ToBeY
nagyúr
válasz PazsitZ #4029 üzenetére
Nekem is tulajdonképpen a pulzusom gázos,mert a vérnyomásom beállt másnap egy elfogadható értékre (130/90).Viszont a pulzusom 100-140 között ingadozott még éjszaka is,így csak a pulzusomra kaptam gyógyszert.Szóval szerintem inkább a pulzust "piszkálja meg" az energiaital.
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
Azért az köztudott, hogy nem tesz jót sokat, rendszeresen nyomni belőlük.Én általában csak vizsgaidőszakban tolom, akkor viszont kell. Az előző óta nem is bővült a doboz gyűjteményem. Na de majd decemberben
Egyébként meg tegnap előtt voltam üzemorvosnál. A vérnyomásom rendben volt, de azt kérdezte siettem-e, mert a pulzusom kicsit magas volt. Nem tudom ilyen mitől lehet .
- http://pazsitz.hu -
-
maathe
senior tag
Londonból hoztam mindegyik Relentless-ből egyet, hát eléggé gyengék, főleg a gyümölcsösek. Viszont a Rockstar-ok igen jók. Ezen kívül még ittam narancssárga Monster-t, az se volt rossz.
-
ToBeY
nagyúr
No én kiszáltam a mókából! Kiderűlt hogy elég komoly vérnyomás problémám van.
Hiába no, 10-15éven keresztűl ittam ezeket, és ez lett eredménye,még ha nem is napi szinten nyomattam.[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
160 a burn a sparba.
egy 12es zsugort elhoztam van csomo.árkádi sparba.
megéri jobb mint a bomba ennyiért."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
nekem itt áll de nem merem meginni.
ma ittam cocaine.t egyet kiprobáltam.ugy ninc sjo zene partyhangulat.hát kb semmit nem dobott kb 1\10ed annyit.
szerintme egy ivási kultura is kell hozzá.
zene, pörgés, jo hangulat, jó környezet.és éhgyomorra.és nagykortyokba hidegen.
-
looser
addikt
Nagyobb CBA áruházban érdemes megnézni. Én kispesti vagyok, itt 200 Ft a 2 literes, iletve 1,5 és 1 literes valamilyen italok is vannak. 3-as metró Határ út, 50-es villamossal 6 megálló (Villanytelep). Itt van 10-15 féle. Hajrá
Magam eddig kb. 20 különbözőfélét próbáltam, de egyedül a cukormentesek nem jöttek be, a többivel nincs gond.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
ToBeY
nagyúr
Akit érdekel a cukormentes playboy a budakalászi corába 99ft de okt 2 vagy 3-án lejár.
-
niti
aktív tag
Az Auchanban van aludoboz- visszaváltó automata
2 dobozért jár 5 Ft.
Már 130 Ft-ot nyertünk vissza belőle, gyűjtögetjük a dobozkáákat szorgosan -
Stay
tag
Ma coopba 2 plaboy volt 280 -é de az az érdekes hogy az egyik 3 hét múlva jár le a másik még 1 évig jó.
-
dragonfx
veterán
melyik aza red fox?meg devil girl??
nem hallottam roluk.ilyne 1.5-2literes izéket nem iszok meg.
ma ittam egy biopower.t.kb se íze se bűze, se hatása.ezt vártam.proba volt 99ft.
ment a gyüjteménybe.
felét megittam egy másiknak és leraktama villamosmegállóban."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
westcoastog
veterán
quadracing.hu
Nem tudom volt e már, innen lehet rendelni monster khaost, assaultot, és m80-at ami ugye eu-ban ripper néven fut. Csak most valami iszonyat lassan jön be az oldal. -
looser
addikt
Kobra 2 liter, a best buy
Mindig van a hűtőben, napokig elég, ha pedig úton vagyok, általában szintén gazdaságos koffeinbombákat keresek; nekem az íz másodlagos, a hatásáért szeretemMindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest