Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keshegy
csendes tag
válasz marcus14 #4322 üzenetére
az olcsóbbakról az a tapasztalatom, hogy általában vagy túl savanyúra, vagy undorítóan édesre sikerülnek. akkor már rászánok egy kicsivel többet és megveszem én is inkább a redbullt. annak legalább meg van az a klasszikus tutti-frutti íze, amit szeretek, és egész biztos vagyok benne, hogy soha nem fognak kellemetlen meglepetések érni, míg mondjuk egy 100 forintos társát már öntöttem ki a lefolyóba, mert ihatatlan volt. és ugyan megvettem olcsóbban, de totál kidobott pénz volt az utolsó forintig. szerintem megéri igényesnek lenni.
-
Lop!N
tag
válasz marcus14 #4076 üzenetére
Nekem ma a Tatanka nevezetűhöz volt szerencsém. Amilyen szép a doboz , olyan borsos az ára. 319ért vettem. De megérte. Neten utánaolvasva állítólag a legegészségtelenebb anyag benne a Nátriumbenzoát , azaz a tartósítószer. Nincs benne semmi E-s cucc... állítólag...
lényeg a lényeg , h nagyon különleges egyedi íze van , köszönhetően az alma-bisongrass ízesítésnek. Hidegen ajánlják... én is így fogyasztottam. Először egy Cseresznyés ízt érez az ember aztán teljesen más lesz belőle. Nem vmi erős az íze , nem is túl karakteres. De egyedi és felismerhető. Végre nem egy unalmas Tuttifrutti v Vegyesgyümölcs katvasz.10/9,5 az ára miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest