Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
james001
veterán
válasz DJ. Ru$y #28095 üzenetére
Az érdekes lehet,folyékony mézeskalács?
Amúgy állítólag csak Kanadában kapni... Kevés esély rá hogy jön BS-be (bár mostanság eléggé csöndesek amúgy is...)
(#28097) ToBeY: Ja tényleg rémlik valami Haverom küldte a képet,nem emlékeztem már hogy beszéltünk róla.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
james001
veterán
Ilyet ivott már valaki? (nem saját kép,csak kíváncsiságból kérdem)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
DJ. Ru$y
félisten
Megint takarítottatok?
Egy BIO cuccba, hogy tesznek amúgy koffeint meg hasonlókat? Nekem inkább ez a kérdésem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Laraxior
titán
Az a legrosszabb, meg a kék. Mint a regi Gabi fogkrem, olyan ize van
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #28061 üzenetére
Esküszöm nekem is... Meg van a Duck Saucenak egy NRG című száma, az is eszembe szokott jutni mikor felhozza valaki
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Bjørgersson
félisten
-
Jarod1
veterán
ma jártam a dm be és ezeket láttam durva RED bullos áron...
és az ujságosnál vettem 1 számomra új NRG rise t
-
Drenadar
veterán
válasz Bjørgersson #28057 üzenetére
Oké hogy nem akarnak költeni erre de ez borzalmas... :-D
-
Bjørgersson
félisten
válasz rsanyi18 #28055 üzenetére
Ha a jövőben is ilyen gyakorisággal fogok Monstert inni, akkor tíz éven belül gyűlik össze a 11. doboz ára.
(#28056) Drenadar: Lehet az egyik pénztárost kérték meg, falura jó a'.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Drenadar
veterán
A sparnál vajon a designerek sok pénzt kapnak? Csak mert ez rém ronda doboz...
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi18
tag
válasz Bjørgersson #28052 üzenetére
Pedig az a 30 forint az legalább 30 forint 10 ilyen alkalom már egy újabb doboz Monster
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #28050 üzenetére
Egyelőre ez nem önkéntes, tesztelés alatt van a rendszer.
Live-Die-Respawn
-
Bjørgersson
félisten
Egyébként lusta voltam kimászni a Derék utcáig, úgyhogy a Hatvan nonstopban vettem Monstert 330-ért, azt a 30 Ft-ot megérte.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bjørgersson #28050 üzenetére
Majd idővel besegítek Orichnak, vagy nem.
-
-
james001
veterán
Lime-os Viper marha finom
-
rsanyi18
tag
Nem tudom milyet ittál, de ha nem a COD promós Monster volt, akkor probáld ki azt is szerintem. A sima Monsteren is változtattak valamit, és a COD-oson érzôdik is, nem annyira édes már.. Szerettem eddig is a zöldet de mostmár méginkább szeretem
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kneel Trolls!!44
Rend lesz itt úgy érzem.
Egyékbént hosszú idő után újra megkóstoltam az alap zöld Monstert. Én imádom edrinkeket, de valamiért nem jön be nekem. Persze nem öntöttem ki (egyesekkel ellentétben ) de szerintem maradok a gyümölcsösnél, meg az Assaultnán.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
DJ. Ru$y
félisten
Van topikgazdánk! Juhé!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Egy Hell sort en is megtartottam magamnak ha már egyszer hazai...
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DJ. Ru$y
félisten
Felejtsük el a csávó, ne írjunk róla akkor sem, ha nincs itt, ne utaljunk rá és a hozzászólásaira!
-
rsanyi18
tag
válasz callmeakos #28033 üzenetére
Én is lemaradtam arról ahogyan szidja az anyukámat (ha szidta), pedig kíváncsi vagyok rá
-
-
MODERÁTOR
Mindenki nyugodjon le a ....
Ignoráljátok. Olyan troll még nem született erre a világra, akit túl lehetett etetni... olyan viszont aki éhenhalt.... nem is egy.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehetséges, hogy a Monster Ripper változott az elmúlt hónapokban? Most vettem egyet, de kicsit fura volt az íze. (nem járt le a szavatossága, Lara nyugi. )
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest