Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz callmeakos #28800 üzenetére
Panelvíz, ez jó.
BTW nálunk általában egész jó, de most hogy jött az influenza, szerintem egy nagyságrenddel több benne a klór, mint máskor. Valamelyik nap a fürdőszoba ajtaját nyitva hagyva kellett zuhanyoznom, mert nem tudtam elviselni a klórgázt. Tisztára, mint a seregben a gázkamrás gyakorlaton...[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
törölt tag
válasz vwpolopg #28814 üzenetére
Az ár beszélt le róla. 27 féle edrink van BS-ba amit kinéztem magamnak a 600Ft-os kategóriából. Mondjuk abból hatnál nincs kosárba felirat, gondolom azok most nincsenek raktáron.
Ez 15k, ha a többit is kapni akkor 20k. Azért az elég húzós. Nem mostanában lesz ennyi pénzem.
De azt látom, hogy a 600Ft-os Monsterek is eltűntek, fél éve kb sokkal több féle volt. -
törölt tag
Érik bennem egy BS rendelés, az olcsóbb 600Ft-os drinkek közül. Bár látom azt a pár USA drága Monstert már nem is kapni. De összeszámoltam, hát ide kéne egy tízes hogy mindegyikből tudjak venni, még nem is lenne elég. Annyim nincs rá. Úgyhogy még jó darabig nem is fogok rendelni.
-
vwpolopg
őstag
válasz rsanyi18 #28806 üzenetére
Mondjuk nekem a VR46 se ízlett, csak a doboz miatt vettem meg... nekem a különösen édes edrinkek jönnek be főleg.
Amúgy a kezembe akadt ma egy régi szexxx doboza és észrevettem, hogy akácmézes-citromos energiaital volt... 2009.09.-ben ittam meg ezt a konkrét darabot, már az ízére se emlékszem, kapni ezt még valahol?
-
rsanyi18
tag
-
vwpolopg
őstag
válasz Bjørgersson #28802 üzenetére
Az almás még csakcsak, de a többi nem az én világom
-
-
vwpolopg
őstag
válasz callmeakos #28800 üzenetére
Naaaa, nincs azzal semmi baj Nálam kifejezetten finom, csak olyan kemény, hogy ha nem vigyázol kiüti a fél szemed
Amúgy arra jutottam, hogy 99 forintért ez a lila sbüdzsééé bestbuy... nem akartam, de megszerettem...
Ja, a sárga R* SS amiről feljebb szó volt, hát brr... egy elég volt belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Decathlon Domyos szobakerékpár (izületkimélő üléspozíciójú)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest