-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
válasz
Laraxior #59414 üzenetére
Ez a Khaos meg Khaotic egy zsákutca vonal nekem. Folyékony cukorbetegseg. Abból pedig most is van már bőven a jelenlegi palettán.. Pacific punch, pipeline punch, orig. Ezek mind az ihatatlan kategóriát képezik nálam, mintha egy fél kiló cukrot aztattak volna minden dobozba.
Hagy jöjjön csak az a limonádé, az ultra gold meg a reverse pineapple, ezek sokkal inkább az izvilagom -
davidkiss90
tag
válasz
Laraxior #59305 üzenetére
Valóban van. Én Essen(oldb)-ban dolgoztam két hónapot, az ottani Edekában találtam, és ittam is gyorsan egyet.
Viszont a Reserve ananászért Cloppenburgig kellett mennem a Famila-ba.
james001: Ne is mondd. Amikor jöttem haza németből, és ott szálltam le a vonatról, gondoltuk nejemmel meg szüleimmel bemegyünk az arénába kajálni, meg megnézem ezt a boltot magamnak. Kereshettem, mert valami ékszerbolt lett a helyén
-
-
Balcsix
senior tag
-
Balcsix
senior tag
válasz
Laraxior #57636 üzenetére
Hát nagyon reménykedem, hogy amire ideér kezdenek vele valamit, mert a tesztek és az elmondások alapján nem hasonlít a régire, és nem is olyan jó.
Az Assault volt magasan a kedvenc energym, nem bánnám ha visszahoznák állandóként a portfólióba a régi változatot, de hát erre 0 az esély sajnos. -
Rick4
félisten
válasz
Laraxior #56477 üzenetére
Ez itt a boltban (majdnem bármelyikben) 350-4400Ft, a két két az valójában két kék akart lenni, azaz a sima zérós, szóval csoda lenne, ha ennyit is, vagy csak a negyedét is adnának az üres dobozért.
Igaz vettem pestről a szuipcuccos oldalról mindenféle ávés cuccot ennek az árnak a 4x-eséért, de azok a dobozok is mentek a zsákba.
-
törölt tag
válasz
Laraxior #55247 üzenetére
hat ez most igencsak billeg a kiontes hataran. vissza-visszarakom a hutobe es minden korty utan hosszasan fontolgatom h ez volt az utolso
ittam mar par eleg retteneteset, de ez mindenkeppen dobogos. a bang energy rengeteg izben letezik, de sok ebbol hatarozottan rossz is, csak a valasztekot boviti.
-
törölt tag
válasz
Laraxior #55020 üzenetére
na ugy. es ebbol 27 perc oda, addig tan bemelegszik, hegyen-volgyon, 3 pedig haza
szekra:
az egyesen nem tul jo a burkolat nehany helyen es az osszes autos (nyaron) az oceant bamulja, szoval nem kiemelten jo motoros hely, de azert megvolt parszor. jo kepeket lehet csinalni. hetkozben szorakoztato azert, foleg ahol felujitottak az aszfaltot.
de ott kocsival jo inkabb csapatni, a 350z nagyon szereti
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest