Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
válasz Ventur@ #49692 üzenetére
Tényleg, hirtelen felindulásból azt sem néztem hogy ki írta, pedig ha jobban megnéztem volna tudhattam volna hogy a beépített ügynökünk
El sem hiszeeem, de komolyan, erre vártam kb 7 éve, ráadásul rögtön az XDurance-el is kezdik ami a legjobb
Az angol és a lengyel/szlovák verzió nagyon finom, szóval bízzunk benne hogy itthon sem rontják el.ECHO2235: na király
Esetleg azt nem tudod, hogy csak 250 ml-esek lesznek, vagy 500 ml-esek is?Szerintem ha nem rontják el magát az italt, és 200 forint környékére belőnék akkor nagyot arathatnának vele.
Remélem hogy hamar híre megy, és ezerrel fognak kampányolni az összes boltnál hogy rendeljenek, mert értelemszerűen nem energiaitalszakértők a boltok, így ha meghallják a Rockstar nevet nem feltétlen ugrik be nekik az hogy 2001 óta tarol Amerikában.
Amúgy nektek is lehalt a Rockstar oldala? Csak az amerikai megy, hiába választom ki bármelyik másik országot, mindig az amerikait dobja be az új ablakban.
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
ECHO2235
aktív tag
válasz Ventur@ #49692 üzenetére
nem fog senki megölni ^^
félig én is csak kaptam az infót, illetve ma sikerült is rátalálnom mind a 3ra
ha mindenigaz akkor féligmeddig ez egy teszt, ha jól fogy illetve van érdeklődés a termék iránt akkor jöhet több íz is, de hogy ez kiderüljön ahoz gyorsabb terjesztés kell illetve jó ár.
nemtudom lesz e ennél olcsóbban, én ahol vettem ott 209.- volt, ami olyan szó szó ár, végülis burn környéke és Hell felett.a burn-ös kérdésre pedig, nemtudom mennyire ugrottak rá a termékre, lehet az is hogy annyira nem, keveset rendel az viszont fogy vagy másik lehetőség bár erről nemtudok, de ugye a burn is Coca mint a monster legalábbis féligmeddig, és hát több helyen tapasztaltam az elmúlt időszakban hogy nehézkes lett a szállítás több helyen, úgyhogy elképzelhető az is amit írtál is, hogy nem tudnak rendelni vagy nehezen kapják meg
-
Ventur@
senior tag
válasz ECHO2235 #49690 üzenetére
Kék Xdurance . Fúúú ezt már nagyon várom és remélem ízre ugyanolyan lesz, mint a lengyel importos. Mert akkor meg van az új kedvencem .
(#49691) CoDWaW07: Neki mindig olyan helyről vannak az infói, hogy ha elárulná, meg kellene hogy öljön téged. Szóval az életeddel játszol .
Arról esetleg nincs infód, hogy miért ilyen nehéz beszerezni a mangós Burn-t? Itt Miskolcon - amerre én járok - jó pár helyen alig alig van. Mindenütt azt mondják, hogy nem tudnak eleget, vagy nem tudnak rendelni, mert nincs. Ennyire kereslet lett?
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
CoDWaW07
őstag
válasz ECHO2235 #49690 üzenetére
Honnan az infó? Esetleg tudnád linkelni?
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
ECHO2235
aktív tag
akkor tehát, egyenlőre a sima, a kék xdurance és a Killer citrus zero a 3 féle official Magyar Rockstar
-
törölt tag
válasz szekra #49679 üzenetére
Az biztos, ha az egyik nagy multi egyszer meglépi akkor követni fogja a többi is. Nagyon nem érdekel senkit szerintem, mert itt mindenki bőven 18 felett van már. Mondjuk a 18-at kicsit erősnek érzem a litvánoknál, a 14 év elég lenne, az viszont lehetne EU-s is akár.
Az a 2010-es felmérés meg nem tudom miből született, gondolom ahogy a többi is -baromság, ferdítés-, de a minden ötödik gyerek iszik az inkább a kólával együtt lehet igaz, mert azt tényleg isszák. Nem részletezi azt sem heti hányszor...
Az meg, hogy a chipsadó nem hozott semmi eredményt azt józan eszű ember eddig is tudta, már eleve mikor elkezdtek dobálózni vele 8 éve értelmetlen volt (vagyis tudjuk mi volt az értelme...). Gondolta bárki, hogy adóemeléssel nem fogják venni vagy egészségesebben élnek majd helyette? Mert aki elhitte annakelbszottegy agya van.Sajnos ezek szavaztak is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Timyyy #49687 üzenetére
Ajkai vagy? Az ottani forgalmat figyelembe véve nem csoda, hogy ott valami kapható ami az ország többi részén ezer éve elfogyott. Én is eljárok oda vásárolni, mert a város mérete ellenére bazi kicsi a forgalom. Nem turisztikai szarság, mint Keszthely, Tapolca vagy Veszprém, Balatonfüred... Ilyenkor nyáron ezekbe megmozdulni...
Ajkára mikor bemegyek mintha vissza mennék az időben, már csak egy Lenin szobor hiányzik néhány helyről. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #49685 üzenetére
Az egyik legjobb HELL én vennék belőle 1-2 kartont, ha esetleg lát valaki Debrecenben ossza meg legyen szíves merre.
Tavaly és azt hiszem tavaly előtt is ez volt, most hirtelen fejből nem mondom meg. Piros a folyadék színe is.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ECHO2235
aktív tag
a White Dragon pár hónapos, érdekes íz és gyönyörű doboz
a Hell pedig tavalyi summercool -
Timyyy
őstag
Akkor jólvan ennek örömére bepuszilom
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
szekra
Topikgazda
Korlátozhatja a Lidl a magyar fiatalok energiaital fogyasztását
Elég semmitmondó cikk.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz CoDWaW07 #49673 üzenetére
Nem volt rajta magyar nyelv, csak a magyar Popsi gyártotta és mindenki ki volt akadva, hogy itthon gyártják viszik külföldre, itthon meg nincs.
Ha lett volna rajta magyar nyelv a Lengyelből importált cuccokra nem kellett volna matricát ragasztani, de az összes kis R*-om anno össze volt ragasztózva.
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz szekra #49674 üzenetére
Én a Rockstarra emlékszem, amikor annak idején majdnem 5 éve elkezdtek megjelenni a kisboltokban, és akkor kifejezetten olcsók voltak annak ellenére hogy taurinosak, és magyar írás is volt rajta, sőt valaki megtudakolta és elvileg a Pepsi(?) gyártotta itthon, és ment ki importra mert itthon nem forgalmazhatták.
De ha tévedek akkor elnézést.
Amúgy részemről taurin ide-oda, engem megnyertek ha kék Xdurance és a sima alap is kapható lesz itthon.
-
CoDWaW07
őstag
Eddig is valami ilyesmi volt régebben hogy volt rajta magyar nyelv is, sőt itthon is gyártották csak külföldre vitték és itthon licenszek miatt nem lehetett hivatalosan árulni, nem?
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Melack
veterán
Kaktuszos Semtex nem rossz. 32 mg/ 100 ml koffein. Taurinnal.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
Billában van vmi must have cucc? Szombaton kint leszek, vennék pár dolgot.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
sensejke
aktív tag
válasz mayday00 #49650 üzenetére
Eddig a tropicalt kostoltam es so-so, de van meg ket fajta a termeben meg azokat tuti kiprobalom. Ha a bcaa kell akkor full force-os sargadinnye izben jobban szeretem es ha koffein akkor biotech nitrox therapy edzes elottit iszom mert abban egy adagban 200 mg koffein van
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
DJ. Ru$y
félisten
-
sensejke
aktív tag
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #49635 üzenetére
Valahogy úgy.
Meg lehet egyébként kóstolni, mert 27 energiaital az 3 centenként (ennyit kóstolnak a borbírálók is) az három doboz. Ennyit meg tud inni egy átlag energiaitalozó ember egy alkalommal.
Bár aki ledönt előtte párat és utána akar tesztet csinálni majd kifekszik az meg is pusztulhatott volna nyugodtan annyi ésszel, inkább felejtsen el levegőt venni. Megint megmutatja a cikk komolyságát. Ahogy az is, hogy a RB lett toronymagasan elsőnek kihozva. Tudjuk, hogy nem rossz, de nem is extra.
Az Ultra sorozat pedig a cukormentes energiaitalok között az első ami igazán iható terméket produkált, nekik sikerült ezt mosogatólének elkönyvelni. Életükben nem ittak még akkor átlag cukormentes italt. Ennyit a szakszerű, tapasztalt, komoly cikkről. És ezek ezért fizetést kapnak...Nem mintha ez jobb volna, ez is a szokásos foshalmaz oldalak egyike: [link]
Guarana és ginzeng talán 1 vagy 2 energiaitalban van az összes többiben nincs, nemhogy alapelemük lenne... Ennyire tájékozatlan barmok írogatnak cikkeket egy-egy adott témáról az interneten. A közepén lévő mondatnál süllyedt el az egész: "a vizsgált energiaitalok hétszer annyi koffeint tartalmaztak, mint egy csésze erős kávé."Akkor legközelebb ne a koffeinsűrítményt vizsgálják, hanem az energiaitalt...
Most passzoltam el három karton edrinket amúgy. A múltkori buliból megmaradt, aztán áthozták nekem, mert tudták, hogy én nagy fogyasztó vagyok. Mondom voltam, nem ittam már évek óta meg nem is fogok, ott se ittam. Hevert itt egy hónapig, két tálca orig B meg egy tálca orig Watt. Aztán lepasszoltam egy havernak.
Annyira nem vagyok már képben ezekkel, azt se tudom most mik kaphatóak egyáltalán. Most látom, hogy az Assault megszűnt pl. -
szekra
Topikgazda
Alapból ilyen kis stampedlikből hogy lehet véleményt formálni? Meg gondolom hugymeleg volt az összes.
-
Joker88
őstag
In loving memory of Garrett Lockhart
-
koshmar
addikt
válasz DrojDtroll #49623 üzenetére
Ezekben 240mg van (473ml-re), az 50mg per deci
Bár amikor megittam ezeket, ugyanúgy nem érezeótem semmi pörgetést, mint a Monstertől.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
szekra
Topikgazda
A strong-okban 96mg van 250ml-ben, a "simákban" 80.
-
ToBeY
nagyúr
Van pl a hell stron 38mg.De régen volt a cocaine,abban brutális mennyiség.volt 280mg koffein
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Azt vágjátok,hogy az X-act-ban minimálisan csökkent a koffein mennyiség?30mg/100ml 75mg full doboz.
Bár nem vettem túl gyakran,de ez is fel kerül a listámra a bomba mellé,amit soha nem fogok többet venni... -
Laraxior
titán
válasz koshmar #49617 üzenetére
Nem nagyon kár érte, úgyis olyan semmilyen volt, kicsit ízesített kóla.
Most ez az Ultra Violet adja nagyon. Jéghidegen... nagyon tuti.
Sőt még a Hydrokkal is megbarátkoztam""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
CoDWaW07
őstag
válasz Zsírkrétamen #49607 üzenetére
Khaost találtál, vagy tényleg kivonták Szlovákiában?
[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
sky baby e-drinket valaki látott már ?ivott már ?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsírkrétamen #49607 üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor 2-3 hónapja van kb. Akcióban 149 Ft.
-
senior tag
válasz Zsírkrétamen #49601 üzenetére
Hát eléggé csalódottan jöttem ma haza. Kinéztem vagy 6 féle újdonságot, amit keresnem kellett volna, de kb. semmit se találtam. Vettem azért egy ultra violetet, mert az nincs itthon, de semmi különleges íz, vagy nagy újdonság nem volt. Rockstarból is alig volt City Vibes újdonság vagy csak én nem láttam még?
-
quervo
újonc
Múlt héten jártam Pozsonyban, kaktuszos Semtexet ittam, szó-szó. Nem volt valami nagy választék a Billában.
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest