Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR
senior tag
Nah itt újra megnyilvánul a mindenki más jön be...számomra a Violet ihatatlan lite mellékízzel rendelkezik pl
-
SlayR
senior tag
válasz nagysandor79 #51508 üzenetére
Van már régebb óta....meg a piros dobozos is itt ott felbukkan, sőt van ahol fél literesben is található. Nem rossz cucc, de semmi extra.
-
SlayR
senior tag
válasz ECHO2235 #51481 üzenetére
Hát az még tűrhetőbb....bár szerintem úgyse lennék fanja
Haverral megitattam egyet ő pl nem érzi csak a kólát ezért csodás....de bele se merek gondolni milyen lesz a lite verziója.....nyáron nagy pohár jéggel vagy koktél adalékként még eltudom képzelni, ezt is élvezhetőnek.... de máshogy nehezen.
-
SlayR
senior tag
Mégis hova részletezzem? Ha elkezdem hasonlíthatni egy csomó kommentet elnézve ízeket elemezve felénél sem igazán írják azt amit rálehet mondani.....így ennél is az lesz, hogy mindenkinek más lesz majd kb a véleménye róla. Szerintem a 375 Hufos árat nem éri meg.....amíg kellően hideg addig tényleg kb kóla, de bőven van egy bizonyos mellék íz ami egyre jobban kijön belőle ahogy issza az ember,...
-
SlayR
senior tag
Mindenesetre érdekes lett ez a Coke Energy...egyrészt mondjuk az ára miatt sűrűn nem fogok rá benevezni, néha viszont tuti iszok egyet, de szerintem sokaknak nem fog ízleni....
-
SlayR
senior tag
Ez így volt tavaly a Barackos Monsternél is...sót az Ultráknál is asszem bár abban nem vagyok biztos
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
válasz nagysandor79 #51369 üzenetére
Feljebb volt szó róla, hogy Ananász és Eper-Lime lesz a nyári Hell íz
-
SlayR
senior tag
Nem mango rebarbara lesz..
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Ahogy olvastam nem fahéjas lett, hanem a Ginger....
-
SlayR
senior tag
Amennyire rossz véleményeket olvastam az új kékgyümölcsös Wattról, pont annyira pozitív csalódás...végre egy olyan ebben az ízben aminél átjön a gyümölcsösség, nálam 10/10!
-
SlayR
senior tag
Az uborkás spriteért felesleges fizetni...uborkasalátát kint hagyod a napon majd, jól behűtöd kb ugyanaz
-
SlayR
senior tag
Kókusz áfonyás RB ....jó lenne de az áfonya íz mindent elront
Burn Mangó = Totális perfekt!
HELL White Peach végre valami korrekt a Helltől...márcsak az a tipikus Hell mellék íz ne lenne...
Cherrys még mindig erjedt befőtt lé beütés -
SlayR
senior tag
válasz #47205632 #48610 üzenetére
Te rosszul értelmezted a lényeget...maga a "hamburger adó" része eleve egy marhaság, és senki nem folytatná, mert ez is csak a kormányközeli haveri terjesztők/forgalmazók miatt van meg az "egészséges életvitelre" fogott háttérbe szorítások... a más adó meg nem érdekli a gyártókat az érdekelte őket, hogy szabálytalan háttérbe szorítása az alap összetevőknek, amit más ország semmiképp sem befolyásolna, meg más gyártóknak engedik azt amit a frissen pályázók a forgalmazásnál nem kapnak meg különböző mondvacsinált okokra hivatkozva..de ahogy írták nem ide való téma simán csak egy alap kis részlet ami viszont mégis nagyon fontos....
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
válasz #47205632 #48604 üzenetére
Ezt nem leszűrtem...tudom... elég sok helyről hallottam,hogy elég sok gyártó nem volt hajlandó az egyéni elképzelések szerint rontani az adott italjai minőségét ezért inkább nem is hozták ide...nem az adó volt a bajuk, hanem, hogy mit is hordoz magában...nem egy nem cukormentes cucc volt, amit már az elején elkaszáltak hivatalos hazai forgalmazást, és sok mást is....
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Azért az tegyük hozzá, de úgy a lényegi politikai részt kerülve azért, ha új szelek fújnának áprilisi történésekkel sokkal másabb lenne az újdonságok megjelenése itthon, mert a jelenlegi dolgokat merőben köszönhetjük a "Hamburger adó" és társainak...
-
SlayR
senior tag
Kinek mi én pl azért nem bírom ezeket is, mert állják, hogy a maxos blackes Pepsinén sem érződik mellék íz pedig van a Limeosnál is ami eléggé rontja a dolgot, csak van aki nem érzi ki....
-
SlayR
senior tag
Én nem tudom ti,h ogy isztok ilyesmit, de a Limeos Pepsinél egyértelműen kiérződik a Lime...csak a "lite"os behatás rontja...
-
SlayR
senior tag
Ahogy máshol olvastam nem is egy új Monster lesz idén, a Sunrise biztos...
-
SlayR
senior tag
Ma jártam Lidlben és mind a 4 fajta új italt találtam...Kecskemét környékieknek pedig jó hír is meg kicsit "rossz" is, hogy a Szil coopban kapható a Vaniliás Coca.... a rossz része az pedig, hogy 315 HUF..
-
SlayR
senior tag
Szerintem az itthon kaphatós R*-ból a legjobb a kék Amúgy a vörös XL nekem is kedvenc volt de mostmár pezsgőtabletta íze van
-
SlayR
senior tag
Részemről pl imádtam a Bomba Colát sőt a RedBullosat is...végre valami nem dinnye vagy egyéb gyümölcsös cucc
-
SlayR
senior tag
válasz Bjørgersson #22028 üzenetére
Itt is csak egy két voltban van még sajna :/
-
SlayR
senior tag
válasz takacsbotond #21787 üzenetére
Konkrétat én se tudok csak láttam tescos újság fotóját fórumokon és egyéb helyeken elvileg ez már teljesen "magyarosított" témák
-
SlayR
senior tag
válasz takacsbotond #21785 üzenetére
Nem csak állítólag az új Tescos újságban is már benne vannak! Sőt állítólag a Sparban is van.
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Az AMTS hivatalos energiaitala a WATT! Noh szombaton ezt is betesztelem, aki teheti látogasson el lesz mit nézegetni
-
SlayR
senior tag
USA energiaitalok 2014. március:
Monster Cuba Lima
Monster Java Kona Blend
Monster Java Toffee
Monster Java Irish Blend
Monster Java Mean Bean
Monster Nitrous Anti Gravity
Monster Nitrous Super Dry
Monster Nitrous Black Ice
Rockstar Recovery Lemon 710mlAngol import:
Relentless Cherry március 24-26.710ml-es Monsterek 2014. március vége
1890HUF-ok az újdonságok...kicsit kezdem sokallni a témákat
-
-
SlayR
senior tag
215ért sok minden az R* csak nem drága....én már reggel nyitásra megyek is múltkor kétfélét már beszereztem jöhet a többi reggeli sétának jó is lesz
-
SlayR
senior tag
válasz Zsírkrétamen #21318 üzenetére
MD egy legenda és a világ egyik legjobb cucca még nem sok embertől hallottam volna azt, hogy nem ízlik nekik
-
SlayR
senior tag
Szerintem arra ne várjatok, hogy a hivatalos oldalon kint legyen, mert jó ha évente egyszer frissítik szal teljesen reális a dolog ettől független...
-
SlayR
senior tag
Ha nem is energiaital teljesen, de mától hivatalosan is kapható a Colás Angry Birds ital a Tescokban!
-
SlayR
senior tag
válasz callmeakos #20583 üzenetére
Köszönöm!
-
SlayR
senior tag
válasz callmeakos #20571 üzenetére
Cherry Coke az úgy érdekelne mi merről
-
SlayR
senior tag
Ha nem is energydrink, de megvolt a karácsonyra való felkészülés január februárban jön a folytatás...ott már energydrinkekkel is
-
SlayR
senior tag
Pár olyan aki jártas írjon már nekem hol érdemes még pesten szétnézni Mountain Dewilag meg hasonlók üdítők, de jöhetnek energy fellelő helyek is hangsúly a minél olcsóbbon van pluszba hátha még azért valamiről nem tudok
-
SlayR
senior tag
válasz Sirius Black #20398 üzenetére
Az Angrys ital merről kecsón? Többiből is lehet itt kapni?
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Noh, ha isten is velem van átbújom pestet pár finomság után a hétvégén...ha nem is annyira energiaital, de pár Pepsi vagy Coca termék ami nálunk nem kapható tuti beszerzésre kerül.
-
SlayR
senior tag
betesztelve egész finom a kis Bombás mellék ízkicsit ront a dolgon, de bejövős!
-
SlayR
senior tag
válasz callmeakos #19745 üzenetére
Jaja! Nagyon várós téma!
-
SlayR
senior tag
" Az ízesített HELL energiaitalok népszerűsége töretlen.
Büszkék vagyunk rá, hogy 2013-ban az ízesített energiaitalra vágyó fogyasztók 75%-a Hell terméket választott!
A Hell Red Grape hatalmas sikerét megismételte az Apple, a kiwi ízű IceCool, a maracuja és guava&lime ízű Summer Cool is... ezért döntöttünk úgy, hogy novemberben érkezik Hozzátok az új HELL IceCool!
Várjátok már Ti is? Vajon milyen ízűek lesznek? " -
-
SlayR
senior tag
Igaz konkrétan nem energiaital, de az egyik legeslegjobb cucc amit mostanában ittam! Rossz belegondolni nálunk mit művelnek, hogy nemis kaphatóak hivatalosan meg, hogy mennyire műnek tünik ez mellett a simán kapható üdítők...
-
SlayR
senior tag
Burn Berry beszerezve, tesztelve No1 első kóstolásra!
-
SlayR
senior tag
Kecskeméten is kapni ezt a fajta Adrenalint a CBAban találkoztam vele...
-
SlayR
senior tag
Már megint a tipikus magyar mentalitású túlreagálós cikk...
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Túl vagyok 3 Assaulton az elmúlt pár napban (persze hidegen az igazi)lassan már mindenhol találni errefelé legnagyobb meglepetésemre az Euros boltban 290-ért leltem tegnap.
-
SlayR
senior tag
Szerintem ivás előtt ne mossatok fogat
-
SlayR
senior tag
Tutti elírás mivel az Euros marketben meg 5db XL kerül 580 HUFba vagy csak tényleg megkergültek nem kérdeztem még rá
-
SlayR
senior tag
Most láttam CBA-ban XL Energy Drink 345 HUF....mitszívtak ezek?
-
SlayR
senior tag
Adjátok már meg a címet mert én itt vettem a tescoba ilyen WTból a simát de olyan maximálisan rettentően ihatatlanul rossz volt hogy az nemkifejezés
-
SlayR
senior tag
Nem írigylem az éveteket, de iszok egy energiaitalt az egészségetekre!
-
SlayR
senior tag
Én se értem ezt a vájl tacskót hogy tudjátok meginni.....utoljára talán a vipera nevbű rettenet volt ennyire rossz amit ittam..olyan mintha light energy vol na vagy nemtudom de két korty után úgy folyt le a lefolyóba, hogy sztem ott dugulás nem lesz vagy 5évig
-
SlayR
senior tag
válasz VeilSide1992 #15043 üzenetére
Wild Touchra nemrég vettem belőle nagy Tescoban egy simát van még almás és szőlős megfogott a doboz dizájnja csak nem lehet olyan rossz alapon, ha ennyit adnak a doboz kinézetére...tévedtem
-
SlayR
senior tag
válasz VeilSide1992 #15017 üzenetére
Nehogy vegyél! Rettenetesen rossz!
-
SlayR
senior tag
válasz bimbilla09 #13854 üzenetére
Félkegyelműség nincs akkora gáz, mint a hiszékenység...az eredeti története a képnek viszont egy alanatur unatkozó ember által maga gyártott téma semmi más
-
SlayR
senior tag
Nálunk Coopba kék Burn 199 HUF
-
SlayR
senior tag
Kék Burn betesztelve óriási jó! Kedvenc lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest