Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olavi
tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a legjobb alternatívája a stock camera app-nak? Lassú, szaggatva videóz, újabban már ki is lépked.
Köszi!"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Olavi
tag
Sziasztok!
Fülhallgatón keresztül a hangerőm eléggé szegényes volt, azt olvastam ha átállítom a régiót Svájcra (mert ugye nem EU-s ország), akkor megoldódik a probléma. Így is lett, ránézésre ezen kívül semmi változás, de ez valóban így van? Van ennek valami hátránya? Köszi.10.2.2 Stabil
"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Olavi
tag
Sziasztok!
Teljesen szűz global stable-rommal rendelkező telefonomra szeretném felhúzni a global dev romot. Ezen leírás alapján próbáltam http://en.miui.com/a-232.html, és ezt az üzenetet kapom: [kép]
Mit csinálok rosszul?"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Olavi
tag
Sziasztok!
Frissült a telefon stabil pie-ra, azóta, ha usb-n csatlakoztatom a géphez, nem kapom az értesítést, ahol ki tudom választani a fájl átvitelt. Valahol máshol kéne ezt most keresnem? Vagy valami hiba lehet?"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Olavi
tag
válasz DroiDMester #21936 üzenetére
Igen, ezt megtaláltam, de nem történik semmi, hiába csatlakoztatom. Csak a töltés indul el.
-
Olavi
tag
válasz DroiDMester #21942 üzenetére
Próbáltam több kábellel, másik usb portban, a telefon feloldott állapotban van, de hiába. Csatlakoztatom, pittyen, tölt, sajátgépben pedig nem jelenik meg a telefon .
-
Olavi
tag
válasz DroiDMester #21946 üzenetére
Na sok ezer verejték csepp árán (jó idő van) megoldottam a dolgot az Android ADB interface frissítésével. Köszönöm a segítséget!
-
Olavi
tag
Sziasztok!
Eddig, ha lentről felhúztam a képernyőt, a google keresőt indította el, a 11.0.3 feltelepítése óta pedig a rendszer böngészőt, ami kb 3-szor olyan lassan indul el mint a google kereső. Vissza lehet valahogy állítani? Nem találtam a beállításokban.
Köszi!"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Olavi
tag
Sziasztok! A telefonom jack csatlakozója szűk másfél és használat után elkopott, nagyon könnyen kidobja a fülhallgatót. Lehet ezt valahogy cserélni vagy van esetleg erre valami hack, amiről nem tudok?
Köszi ."Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest