Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
beyruth82 #4007 üzenetére
Márkáktól függetlenül nem értem amúgy az ilyen félelmet, hogy más rendszer, minden máshol van, blabla. FB, insta, tiktok, messenger, whatsup, böngésző, +másik 1000 alkalmazás mindegyik droidon kottára tök ugyanolyan lesz. A család női tagjai szerintem évek óta nem jártak semmilyen beállítások menüben, csak homescreenről indítanak egy appot, 'oszt jó napot. Olyanokkal sincsenek sokan tisztában, hogy mondjuk dupla power gomb programozható led kapcsolásra. Ha megmutatom valakinek, akkor úgy néz rám, mint aki most talált fel valamit, amitől megváltozik az emberiség sorsra.
Sokaknak a circle to search sem fog menni, mert tiltanak minden okos dolgot, AI-t és asszisztenst, mert lehallgatják őket... De persze ők azok, akik Google reklámsávon vadásznak jó ajánlatra és az meg nem zavarja őket...
Én bátran ajánlok váltást, mert az első beállítás után már a legtöbbeket nem fogja zavarni, hogy kicsit más a rendszer.
Egyébként egyetértek, az alsó polcos samukat én sem szeretem sem használni, sem ajánlani.Szerk: alma vs droid az merőben más tészta és ott nehezebb lehet esetleg a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- BESZÁMÍTÁS ÚJ RTX 4070 / 4070 Super / 5070 / 5070 Ti / 5090 1,3M készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest