Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brash89
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az Xbox Series X nem ad ki TV-re hangot HDMI-n csak képet? Sem a menüből, sem játékból. Fejhallgatóval van hang. TV-n szintén a menühang aktív, más eszközökön ad hangot.
Köszönöm!
-
Brash89
csendes tag
Lehet mondasz valamit a beállításokkal. Eleinte Atmosban volt nekem is, de beállítottam az itt javasolt Stereo uncompressed beállítást, azóta omlik össze. Bár nem sokat használtam Atmosban. Nekem is összeomlik akár játék közben is, megjön mondjuk egy barátom játszani, előveszem a fülest, kapcsolom be, hogy tudjunk kommunikálni és kikapcsol a gép játék közben.
-
Brash89
csendes tag
Sziasztok!
Series X és Series X Headset esetében már másodszor omlik össze a Series X. A gép be van kapcsolva, aztán kapcsolom be a fülest és úgy kikapcsol a gép, hogy míg az áramkábelt ki nem húzom pár másodpercre addig vissza sem tudom kapcsolni.
Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat vagy ötlet?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest