-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Hát na... igazad van. mer ez aztán tényleg egy elég nagy tévedés volt részemről... és ezen még az se segít, hogy igazából csak rosszul emlékeztem egy közel 10 évvel ezelőtti dologra... my bad
.
/s
ps. igaz, nem ez volt a lényeg az egészben de még egyszer köszönöm a helyreigazításodat ebben a dologban is. -
balintka
addikt
válasz
Quinine911 #142555 üzenetére
Köszi hogy megnezted! Nekem az egyik gépem 2024 januári gyártás. Semmit se számít amúgy, csak arra voltam kíváncsi, mennyire friss, hogy gyartasban van-e még az új modellek mellett. Valószínűleg a meglevő készletet árulják ki a fekete gepekbol.
-
negyven2
veterán
Persze, de már az előző (PS4/One) generációban is furcsa volt az (csak ezt úgy látszik sokan elfelejtették), hogy nem igazán volt egy adott model árcsökkentése! A PS4 is akkor lett $299 amikor jött a Pro 2016-ban és a hivatalos ára a generáció végig az is maradt.
De ott van a Switch is, ahol az egyedüli árcsökkentés az a Lite kiadás érkezése volt. És azért egy Switch hardvert előállítani már a startkor is kvázi filléres dolog volt (legalábbis a One/PS4-hez képest).
pzstm: Én továbbra az gondolom, hogy két héten belül a Sony is fog árat emelni (megint), még az USA-ban is! -
Zó
aktív tag
válasz
negyven2 #142556 üzenetére
Azt még tegyük hozzá, hogy a hivatalos árakon mellet nézve a konzolboltokban is szépen süllyedtek az új gépek árai, egyre olcsóbban lehetett venni generáció közben, ahogy avult el a hardver. Persze most a videókártyák is ártartóbbak (bár a 360-as generáció idején is volt olyan használt VGA-m, mely tartotta másfél évig vagy inkább tovább az árát), de nem ennyire. Persze nyilván a gyártókapacitások is végesek, Xboxnál meg nem a hardveraládásookkal terjeszkedésen van a fókusz. De ettől még drágul a konzol generáció közben, ami nem megszokott.
-
negyven2
veterán
válasz
pzstm #142540 üzenetére
Eredeti Xbox esetén valószínűleg megvolt ez az árcsökkentés 4.5 év után, de igazából csak azért fél éven belül jött a X360. X360 esetén igaz, hogy 2010-ben jött egy $199-os, ami a 4GB-os "S" volt. Ez váltotta a $299-es Arcade kiadást... vagyis a jobb megfogalmazás az lenne, hogy ennyiért is tudtál már Xbox-ot venni). Xbox One setén viszont nem volt hivatalos (és nem ideiglenes) árcsökkentés 2018-ban! Igaz kijött a Kinect nélküli kiadás még az elején, ami $399-es árat hozott, de aztán végig ezen a szinten maradt a One S-ig is, ami $299-ért debütált. De hivatalosan sosem ment le $199-re!
Illetve a legtöbb ilyen USA ár "összehasonlítás" meg "hiszti" esetében elélhetik azt hozzátenni, hogy a világ többi részén már volt több áremelés is, és valószínűleg most is csak azért emelték arra a szintre, ahol pl. az EU is van, mert jönnek az vám tarifák!
Valamint ott van az is, hogy - bár én nagyon utálom, ha csak szimpla inflációval magyarázzuk ezeket az árakat - de valamiért (főleg az USA-ban), ez egy berögződés, hogy a játék nem lehet drágább $60-nál (talán-talán $70-nél), illetve a konzol se legyen drágább $4-500-nál, ami ár aztán idővel folyamatosan csökkenjen! Mert ját 20 éve is $200-ért vettem a még épp aktuális konzolt, úgyhogy most is max annyit költök rá! -
Zó
aktív tag
Lehet, de nem tudom, mire gondolt a költő, azért írtam, hogy talán az értéket kevesli, nem a performance mode-ot hiányolja. Vagy az zavarja, hogy korábban konzolon stutterelősnek számított (?) konzolon a Darktide. Nem tudhatom ezt sem.
Amúgy nekem VRR mellett sem mindegy, hogy 50-60 vagy 70-80 vagy 150-200 körül ingadozik, szóval nem intézném el azzal, hogy automatikusan 60 fps-nek számít minden. Én például az 50-60-at nem mindig érzem már kielégítőnek. Emellett korábban időnként használtam VRR-mentes kijelzőn is az XSX-et (mert a másik tévé másra kellett éppen, vagy vittem magammal a konzolt). Tényleg nem arra lőtték be az élményt, az biztos.
-
elod22
senior tag
Sziasztok! Mi lehet az oka annak, hogy utóbbi két napban folyton ledobál az EA szerverekről a series S konzolom?
Rákerestem FIFA fórumokon, hogy másnál is jelentkeztek-e problémák az utóbbi patch óta, de attól félek, hogy nem általános dolog. Kb. 2-3 hónapja van konzolom, eddig tökéletesen ment minden, nem tudom hol keressem a problémát. Router újraindítás, MAC adress törlés nem segített. -
csuvicsuva
addikt
válasz
GoTReX #142538 üzenetére
Én még nagyon régen próbáltam ki a Gorky 17 című játékot, na az a klasszikus négyzetrácsos, ennyit léphetsz, annyit támadhatsz egy kör alatt cucc volt, már a legelső jött-ment ellenfélen nem tudtam tovább verekedni magam, úgyhogy nem erőltettem a stílust, pedig rengeteg játék érdekelne, de ahogy korábban sem, most már végképp nincs agyam taktikázgatni, ezért féltem egy kicsit ettől is, de egyelőre még a nehézséget is hagytam közepesen. Bár el-elhullok benne sokszor, de egyelőre tényleg szórakoztat és jó érzés megfingatni egy keményebb bosst.
Néhány nappal a CO megjelenése előtt elkezdtem a Flintlockot, na az viszont kínszenvedés volt. Nem tudtam eldönteni, hogy én vagyok béna vagy a harcrendszer, esetleg mindkettő, úgyhogy búcsút intettem neki. Jóval kevesebbet haladtam benne, mint amennyi időt elpazaroltam rá.
-
GoTReX
őstag
válasz
F.B.I. #142541 üzenetére
Nem vagyok szakértő, persze nekem is jobb lenne ha olcsóbban adnák. Viszont nem úgy van a konzoloknál hogy a ciklus közepe-vége felé már régen is jobban jött ki azonos grafikán ha PC-t vettünk? Nekem így rémlik régebbről. Bár akkor még sok exclusive cím volt konzolokra, ami miatt jobban vették a konzolokat.
-
Wesder
titán
válasz
F.B.I. #142541 üzenetére
"És van pofájuk ennyiért adni.
"
Miután a kutyának se kell, így igazából teljesen mindegy mennyiért adják.
Most ha levitték volna 400-ra a lemezes X-et, akkor se rohannànak az emberek tőmegesen Xboxot venni.
Nyílvàn annak szar, aki valamilyen okból most akarna venni.
Egyébként simàn lehet az is hogy annyira dràga gyàrtani még mindig az MS-nek, hogy nagyobb veszteséget màr ők sem akarnak minden egyes eladott darabon.
-
Peat76
őstag
válasz
Quinine911 #142536 üzenetére
A gép hátulján van egy címke..
Manufactured date, ott lesz...
Erre én is kíváncsi vagyok -
F.B.I.
veterán
válasz
pzstm #142540 üzenetére
És az a baj, hogy ez még viccnek is xar, egy RX6700 erősségű kártyáért, a prociról nem is beszélve.
Pont mostanában néztem (bocs az offért), hogy a Ryzen 5 5600 + RX6600 kombóval, mennyivel jobban futott ( a kinézetről már nem is beszélek) a Darktide, illetve a Space Marine 2 is.
Értem, hogy Balanced módban FSR 3.1-el de akkor is…..60 + FPS…..nem 30.És van pofájuk ennyiért adni.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Quinine911 #142530 üzenetére
Jól tetted, de azt hallottam már ott sincs. Fórumtárs olaszból rendelte nemrég
-
GoTReX
őstag
Nagyon addiktívra sikeredett ez az Expedition 33. Még nem rendeztem az X-et ezért SS-en tolom és habár elmarad fullos PC élességtől, nem mondanám hogy az esetében rossz lenne az élmény. Casual vagyok ezért itt-ott 1-2 óra szokott lenni a grind, nem tudom így meddig végzek vele
Döbbenet mennyire jó tud lenni az élmény körökre osztva is, a mai rohanó gamek mellett is. Utoljára talán a Heroes 3 vagy Xcom volt amit próbáltam ebben. (A Gears Tactics nekem lapos volt) A 60 fps-t picit sajnáltam
-
csuvicsuva
addikt
válasz
MrPeekaboo #142535 üzenetére
Nekem most semmi olyan nincs az elhagyók között, amiért félbe hagynám a Clair Obscurt. Világ életemben kerültem a körökre osztott játékokat, de ebben annyira jó a harcrendszer a valós idejű elemeknek is köszönhetően, hogy nem tudok betelni vele.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
csuvicsuva #142515 üzenetére
Kellene mindig indítani ilyen kihívást ezekre, hogy akinek sok szabadideje van és a backlog-ja is hegyekben áll bevállaljon és lenyomjon 1-2-t belőlük kilépés előtt. Nekem az előzőből a The Rewinder sikerült, még az olcsó DLC-t is megvettem a mobilos app-on keresztül, hogy kipróbáljam a vásárlást. Nameg plusz ezer pont.
A mostaniakból a Brothers meg a Lana már meg van, a Hauntii, Con, Sennaar és a Kitty közül valamelyik esélyes.
-
frankdelgado
őstag
válasz
beyruth82 #142532 üzenetére
Nem olyan bonyolult a GTA nyelvezete egyébként, nekem tré az angolom, de nem érzem, h lemaradtam volna bármiről is....gondolkoztam, h pc-n újrázok, ha már gp-ben van, de annyi a cucc...egyébként most, h már ennyire megdobták ennek a gyakorlatilag elavult hardvernek az árát, én már nem is javasolnám senkinek a vásárlást. (de nemjünk bele ismét a pc témába), Remélem a következő box egy egyberakott pc lesz, így a nyelvproblémák is megoldódnak.
-
balintka
addikt
válasz
Quinine911 #142530 üzenetére
Emlékszem a gépedre, azt hiszem, gratuláltam is hozzá. Igen, nagyon jól jártál.
A gepednek mi a gyártási dátuma ? Megnezned nekem? Arra vagyok kíváncsi, gyártják-e még ősz óta.
Beyruth82: nekem az első és harmadik verzió van meg, mert ha jól emlékszem, a One verzió volt meg (tavaly őszig nem volt Series gépem még), aztán észrevettem, hogy az nem a Series és nem olyan rég vettem meg így. Te is nagyon jó áron vetted, szerintem nekem is 7000 körül volt.
Anno PC-n elkezdtem, talán pár ora volt benne. De annyi idő alatt nem kötött le. Teszek vele egy újabb próbát.
-
válasz
balintka #142529 üzenetére
Nekem az is gáz benne, hogy bár alapfokon tudok angolul de a hallásértésem pocsék ezért angol feliratra szükségem van. Nos ennél a játéknál bezavar a gettós néger akcentus, rengeteg szleng kifejezés is tehát hallásra még annyit se értek mint más játéknál és gyakori a játékban, hogy autóvezetés vagy akció közben megy a dumálás így esélytelen elolvasnom is amit írnak mert vezetek vagy épp lövöldözök vagy akármi. Rengeteg nagyon vicces rész van benne de a felét se értem így sajnos, nem tudom átélni a klasszikus gta hangulatot.
-
Quinine911
aktív tag
-
balintka
addikt
válasz
IntelKiller7 #142520 üzenetére
Ezekből azelőtt és utolsó verzió is megvan, akkor rendelkezem a Series story móddal.
Beyruth82: akkor én is tudom nyomni a Series verziót így.
-
válasz
frankdelgado #142521 üzenetére
Főleg ahogy én csináltam. Megvettem az x/s verziót. 1 óra játék után refundoltam. Hónapok múlva megvettem a one x verziót. Avval is max 2 órát játszottam de ugyan úgy nem tetszett ráadásul nagyon bugos volt de azt már nem refundoltam. Aztán nemrég egy ismerősöm mondta nagyon jó játék hiba kihagyni. Nem újra elkezdtem az one x vertzióval, hanem megint megvettem az x/s-t. Tehát nekem a gta5 12 ezer forintban volt összesen pedig egy tizenvalahány éves játékról van szó. Igazi hülye vagyok
-
turho
addikt
Cod-osok, tudtátok hogy az MWII is Battle Pass-os?
-
válasz
balintka #142519 üzenetére
Igen egyben adják 7 ezerért. Ha letöltöd onlinet ír de abban van a story mód is. Grafikus előrelépést látok az one verzióhoz képest. Szemmel láthatóan szebbek a textúrák az x/s verziónál. Persze ne gondolj egy remake szintű különbségre de én szemmel látom, hogy szebb az x/s verzió, pedig nekem nagyon átlag user szemem van. Egy-ket bugot kigyomláltak (one x vertzióban már az elején belefeutottam egy párba, itt meg semmi).
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
balintka #142519 üzenetére
3 verzió van.
GTA V Online (ez csak a multi Series S/X gépeken)
GTA V Series S/X (Ez a single + multi series S/X gépekre)
GTA V One és Series (Ez a single + multi Xbox One és Series S/X kiadást is tartalmazza)A legutolsóval tudsz series gépen játszani a One-os verzióval is. De annak meg 0 értelme.
-
válasz
oriic #142512 üzenetére
Harmadjára kezdtem el az 5. részt. Az xbox one-os verzió után megvettem az X/S-t is (másodszorra mert egyszer már megvettem de refundoltam, mert nem jött be a játék). Az irányítással még mindig nem vagyok kibékülve, elég nehézkes de most jobban tetszik a játék mint régebben bár továbbra se vagyok elájulva tőle. Nem értem miért van a fél világ odáig érte. Mivel már 2 verziót is kifizettem egy évtizedes játékért, ezért a fősztorit végignyomom de nálam a GTA VI tuti kimarad.
-
Jani18
aktív tag
Üdv Van 2db Arc Riders beta meghívóm ha érdekel valakit.Privátban küldöm a linket.
-
sirkope
tag
Hello,
Egy napi idle után ma játszottam (volna) D4-el a boxon, kétszer ledobott a hálózatról (6p, 40p) majd közel egy óra játék után (56-57p) megint kikapcsolt.Van jó szervizes tipp, ahova érdemes vinni/beküldeni ahol korrekten megcsinálják és nem kerül a fél vesémbe?
És hogy működik? Futáros, vagy be kell vinni? Kell-e alaphelyzetbe rakni? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Alarikman
senior tag
Szomorú. Bármilyen oka is van(Megtehetik, Trump vám, a többiek is ezt teszik, stb) akkor is ez gáz. Egy szaros sima S lesz 140k magyar pénz újonnan. Ez most kb a használt ár alja az X-nek.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #142505 üzenetére
Nana, simán lehet egymillió Series S.
Minden csak a köbyvelésen múlik. -
boxmaci
tag
Akik új joypadot keresnek ami nem túl drága ez egész jónak látszik:
-
boxmaci
tag
válasz
hombre[EU] #142500 üzenetére
Ez hülyeség...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest