Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Party kérdésben kérnék segítséget, hátha valaki már járt így.
Wireless Nova7X. Néha átvált a party opcióban, game chat-re, ilyenkor kiszürkül ugye az avatarom, a játékot hallom tovább de engem nem hallanak. Ha észreveszem, akkor visszaváltok party chatre de olyankor szintén nem hallanak és én sem hallok senkit (játék hangja megy tovább).
Csak a gép újraindítása oldja meg a gondot, a fülest hiába kapcsolón ki-be, lépek ki a partyból, csinálok újat, csak az a megoldás.
Valakinek volt már ilyen?Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz Dinomano #125453 üzenetére
Konkrétan ennyiért, egy programozható és valóban jól működő, fél “ELITE” kontrollert kapsz….nekem megérte. Ha nagyobb Ohm-os, jackes fejesed van, annak bónuszban segít a superhuman gomb aktiválása rajta.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Ez megérte a pénzét. Aki szereti a vezetékes, tényleg olcsó, kiváló minőségű kontrollereket, az nyugodtan rendeljen. Anyag minőség ár-érték bajnok, a mikrofon nemitás és az extra alsó ravaszon, csúszás mentes burkolat!
Hibatlan. Nézzetek róla tesztet, nálunk most betalált!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz frankdelgado #125207 üzenetére
2 db 32” 1440p van itthon, Series X-en, hibátlan az élmény, 20 éves és 46 éves szemnek is.
-
F.B.I.
veterán
válasz sith7 #124354 üzenetére
[Dehogynem] bízz magadban.
-
F.B.I.
veterán
Valaki használ ilyen [Turtle Beach] controllert?
-
F.B.I.
veterán
Valaki repült a héten üzleti ügyben Argentínába? Nyugodt volt az út? Egy MW3 filmet kellene ott megnéznem.
-
F.B.I.
veterán
válasz mike1334 #122937 üzenetére
Nálam is halt már le LADDA, még a fehér szériából, én voltam a hibás, 12 db volt, abból 4 db lett kuka, elfeledkeztem róluk a fiókban, kisültek, kapufa. Még a LIITOKALA LII - 500 töltőm sem tudta őket visszahozni. A többi azóta is megy és az újakkal sincs gond, bár én az 1900 mAh-es LADDA verziót ajánlom, 2x annyi töltési ciklust tud és nem sokkal kevesebb szufla van benne, olcsóbban.
-
F.B.I.
veterán
-
-
F.B.I.
veterán
Urak!
Elképzelhető, hogy az új Forza Motorsport csak Series konzolokon fog menni?
-
F.B.I.
veterán
válasz WhiteAngel89 #117284 üzenetére
Van olcsóbban is, mondjuk AOC vagy LG.
-
F.B.I.
veterán
válasz WhiteAngel89 #117275 üzenetére
Igen.
-
F.B.I.
veterán
válasz leslien #115305 üzenetére
Fiam egy ilyen [LG32”-os] monitoron nyomja (PS5, PC és a box van egyszerre rákötve), teljesen jó.
Nálam meg egy 32” Philips 2K monitor van.
Szerintem 2K megfizethető és még 1 méterről is teljesen jó, ekkora mérten, PC-el is ha jó a szemed (mint a fiamnak) és ha öreg vagy és szemüveges, mint én.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz IntelKiller7 #114864 üzenetére
Tetszik ez a kis montázs.
-
F.B.I.
veterán
válasz csuvicsuva #114859 üzenetére
Azért küldtem: ez mindenhez is jó, mert BT is van benne. Csak ugye olcsó.
-
F.B.I.
veterán
válasz csuvicsuva #114856 üzenetére
-
F.B.I.
veterán
válasz pzstm #114381 üzenetére
Múlt héten, pár héttel a garancia lejárta után, a teljesen por tiszta PS5 (fiamé) megállt, zárlatot kapott az alaplap (folyékony paszta miatt), ezért nem szerettem volna még egy 200K kiadást idő előtt, ezért döntöttem a cserénél paszta ügyben.
-
F.B.I.
veterán
válasz balintka #114380 üzenetére
[Series X pasztázás] ez alapján csináltam, korrektül bemutatja. Annyi, hogy neki nem volt rajta a árnyékoló lemez, az X lefogató felett, azt máshol láttam, nem rakták már vissza, felesleges hőgát.
Egy laza óra alatt megvan elsőre ha van egy jó szerszámkészlet. Pár csavar izmosan volt betekerve de győztem.
-
F.B.I.
veterán
válasz IntelKiller7 #114374 üzenetére
Ha van árnyékoló lemez az x-lefogató felett (nem egyszerűen jön le), már ne rakd vissza.
-
F.B.I.
veterán
Egy kis bemutató (hátha érdekel valakit). Pár hete járt le a Series X - ről a garancia (support szerint is), ezért úgy gondoltam megejtem rajta a takarítást. Tudni kell, hogy minden héten, feleségem, durva portalanítást csinál, mely alól a műszaki cikkek és környéke sem kivétel. Kívülről nem is látszott semmi…na de bent, lássuk is:
por már rendesen felgyűlt a hűtőbordán, a ventillátorlapáton, pár mm vastagságban, kompresszor pedig bőven nyomott ki a tápból is.Paszta teljesen kiszáradva, szerencsére a hővezető gyurma, nem szárad ki, az újra formázható, teljesen jól visszahelyezhető:
Az eredmény néma csend, sokkal hűvösebb levegő jön ki felül, a Kyronaut paszta is jótékony hatással van a hőmérsékletre, megfelelő a mennyiség rajta (üveglapos ellenőrzés) a DELTA venti meg örökélet +1 nap.
Megint pörög csendben, hűvösen 2 évet.
Elnézést ha hosszú volt, köszönöm, hogy olvastad!Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz thedivision2 #108981 üzenetére
Köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Üdv! Kellene egy kis help!
Kollegám akar egy 1080p 120Hz monitort fiának (HDMI 2.0) az ugye menni fog SERIES S-el, Siege alatt? Mármint a 120Hz?
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz l.skywalker #107292 üzenetére
Már ajándék? Isteni!
-
F.B.I.
veterán
válasz Skynet258 #101988 üzenetére
Reméltem, hogy elégedett leszel vele! Én meglepődtem, hogy vezetéknélküli létére, milyen erő tartalék van benne és egészen sokáig bírja (bár jobban örültem volna ha szoftveresen olyan pontosan jelzi a töltöttséget, mint a gyári xbox fejes)...3 naponta este töltőre teszem, biztos, ami tuti alapon.
-
F.B.I.
veterán
válasz boxmaci #101463 üzenetére
Szerintem lehet hallani, az ATMOS-t teljesen jól adja vissza egy sztereó füles. Egyébként a játék készítőin múlik, milyen egy hangzás. Egy alap sztereó füles is tud mindent….aki nem hiszi, hallgassa meg [EZT] nem mai videó!
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz Willhunting #101461 üzenetére
Igen ennyi a probléma, vagy még egy dongle hozzá vagy egy olcsó kényelmes Hyperx füles a PC-hez kábelesen….nálam úgy van, monitorhoz közel ülök.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz Skynet258 #101457 üzenetére
Most sima 7x van itthon de a NOVA a +BT kapcsolat miatt jobb választás.
A gyári Xbox Wirelesshez képest 2 x akkora hangerő, kényelmesebb fül - és fejpánt, aksiban bőven tud 1 hetet (napi 3-6 óra játékkal), mikrofon kicsit jobb, halkabban is tudsz beszélni a hosszabb szár miatt.
Azonban ha Xbox Wireless van otthon, arról nem érdemes váltani ha kényelmes számodra.
Egyszerűen a +hangerőt nem tudod kihasználni, fél hangerőnél feljebb még nem bírtam tekerni (pedig 50 körül leszek).Ha ez az első wireless fejhallgatód, akkor viszont simán ajánlom, bármi előtt.
Annyi, hogy én a Dolby Atmos-t megvettem hozzá de a sima DTS:X-el is jól szól.
Nagyon nagy fejre viszont ez is kompromisszumos, főleg nagyobb elálló fülcimpa esetén a hangszóró nyomhat egy pár óra után.
Ehhez is érdemes venni egy állványt, mert én a mikrofont soha nem tolom vissza, kizárva annak fizikai sérülését, egy ezrest nekem megér.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz Willanyasz #101455 üzenetére
[Xbox gyári ] az egyik legjobb ár - értékben, Steelseries Arctis NOVA 7x drágábban vagy Turtle Beach 700x esetleg Astro A10 gen2 vagy A20 az Xbox verziók.
Mindegyik volt van itthon, az Xbox gyári legolcsóbb, legjobb megoldás kis eq állítás után.Mikrofont nem kell rajta hajtogatni, venni kell 1K-ért egy IKEA füles tartót és rátenni ha nem használod.
Nagy füllel picit kényelmetlen lehet, akkor Hyperx.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Állítsd be, amit fent linkeltek, utána meg ezt a beállítást told be MW2 audio beállitásaiban és patika lesz:
Egy fejhallgatókkal foglalkozó arc, nekiült a barátaival és 2 napig tesztelgették a játék hangjait, 5 fejessel….kipróbáltam….most már tényleg hallom a lépéseket és a lövések találati hangjai is brutál jók lettek.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz IntelKiller7 #96921 üzenetére
+1, simán küldd vissza.
-
F.B.I.
veterán
válasz csuvicsuva #96272 üzenetére
Igen én.
-
F.B.I.
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #96244 üzenetére
-
F.B.I.
veterán
válasz l.skywalker #96229 üzenetére
Nyomtam egy pár durvát, az lesz majd.
-
F.B.I.
veterán
válasz l.skywalker #96222 üzenetére
Ránéztem, bőség zavara az összeállításban.
-
-
F.B.I.
veterán
válasz l.skywalker #96213 üzenetére
Teljesen jó ötletet adtál (az okoskodás inkább magamnak szólt). A meglepő az, hogy az MS, egy ilyet nem tud megoldani, azért ezt nem Pistikétől vettem a sarkon, garancia nélkül. Ez tényleg egy patika állapotú, termék, szinte látni nem lehet, hogy a dobozból ki lett volna véve.
-
F.B.I.
veterán
Mert nem tudják javítatni az MS-el, ezt a kört már lefutottam, másik terméket nem tudnak küldeni, mert nincs nekik raktáron. Intéztem egy ingyen postát magamnak. Úgy driftel a bal kar mint a legnagyobbak, illetve a bal felső - alsó ravasz néha megy, néha nem.
-
F.B.I.
veterán
válasz l.skywalker #96191 üzenetére
Akkor, hogy mindenki okuljon, ne csak okoskodjunk: valaki ezt már beregisztrálta anno, aztán annyit állt a raktárban, hogy lejárt róla a garancia, supporttal beszéltem, számlát elküldtem, NEM tudnak segíteni!
Alza csak annyit mond, hogy álljak el, postát nekem kell fizetnem, hogy visszaküldöm, 3 hétig kaszinóznak a pénzemmel.Az én káromon tanuljatok: ALZA - tól, használtan, semmit!
-
F.B.I.
veterán
Az mennyire komoly, hogy az ALZA eladott úgy egy elite kontoller 2-t, 21 hónap garanciával, hogy a hivatalos support 3 hónapja le van járva!!!! Ezt hogy!?
-
F.B.I.
veterán
válasz boxmaci #96162 üzenetére
Ryzen 5 5600 + 6700XT van….1440p-t lehet vele hozni, mondjuk azt van amelyik játék ultrán tudja (Overwatch 2, epic)….de ugye itt már 330W-ról beszélek + 32”-os monitor….de 4K közelében sincsenek és egy 65”-on kényelmesebb, egy kanapéról (szemem már úgysem látja azon sem ha ultra lenne).
-
F.B.I.
veterán
Megjelenés után mindig drágábbak az előrendelhető játékok?
-
F.B.I.
veterán
HELP Please!
Valaki erősítse már meg mielőtt vásárolok egy Elite Core kontit!!!
Az Elite 1 és 2 alsó mágneses karjai egyformák???Mert van itthon 2 db, rossz 1.- es széria.
-
F.B.I.
veterán
Elite Core Controller kérdés: ha jól értelmezem, akkor akár az első Elite konti hátsó kiegészítő karjai is jók hozzá?
-
F.B.I.
veterán
Hyperx Cloud ALPHA-t (vezetékest) használ valaki? Elég a hangerő, nem túl sok a 60 Ohm a joynak?
Xbox Wireless Headsetet használok, de kényelmetlen a füleimnek már fél óra után és váltanák ha van hangerő (nagyfejemvanis ).
-
F.B.I.
veterán
Valakinek volt már, hogy a barát lista eltűnt?
Volt már újraindítás is de semmi, az appban is.
-
F.B.I.
veterán
Fórumtárs tökéletes bemutatója, egy játékra kiválóan alkalmas tévé készülékről: [LG C1 OLED] .
-
F.B.I.
veterán
válasz Wesder #82596 üzenetére
Én megnéztem a 40 perces videót, közben úgy meg is lett az a fegyver a karakterrel.... hát sokkal egyszerűbb így minden, mint egy lvl 65 strenght - faith karakterrel....az a fegyver már +5 szinten is OP.
-
F.B.I.
veterán
Series X segítség kellene!
Kikapcsolást követően még vagy 5 percig villog, kontroller világít.... utána kapcsol ki. Ennyire felmelegedne? Pedig semmi hangja nincs játék közben (Elden Ring).
-
F.B.I.
veterán
Back 4 blood open béta mikor indul ma? Ez az ET, PT time kicsinál.
-
F.B.I.
veterán
válasz IntelKiller7 #49465 üzenetére
Support, szervizbe megy, alaplapi elem meghalt.
-
F.B.I.
veterán
válasz IntelKiller7 #49462 üzenetére
Na azt nem engedte a home miatt, ilyet még nem láttam.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Series X probléma: idő beállításnál 2019 dátumot mutat, partiba nem tudok lépni, indítani. Volt már full shutdown, áramtalanítás, miden.Gyári alapra állítás vagy előtte tudok még valamit csinálni? Kábelen van a gép, netre csatlakozva azt írja, barátokat látom, játékot tudom indítani de a fenti 2 probléma eléggé zavaró. jah és a storeban sincs semmi, library is üres.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Még mindig kontroller!
Talált már valaki rá megoldást (akinek csinálja, most 10 fős csapatból, csak kettőnknek de baxxott idegesítő)?
Elemcserét követően nem csatlakozik vissza, csak áramtalanítás után, ami nem túl vicces, amikor 1 órája megy a gép és semmit nem tudok csinálni, valamint instant-on-ban van, tehát full meleg gép alól állítom le a hűtést.
MS support és cseréljék vagy majd megoldja valami?[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz vendingo #37495 üzenetére
Igen, ez a HDR dolog engem is zavar de be lehet kapcsolni (legalábbis Samsungon) a kontrasztjavítót (2 fokozat), ami eléggé odatol a fényerőnek. Amit ilyenkor észre lehet venni ha nagyon közel ülsz, hogy picit szemcsésebb a kép (filmeknél, játéknál semmi).
-
F.B.I.
veterán
válasz AxBattler #37484 üzenetére
Én már öreg vagyok bohócnak, ezért ilyennel nem szórakozok...egyszer mindenki felnő és talán bölcsebbé és segítőkészebbé válik, amivé minden fórumtagnak, majd válnia kell, azért vannak fórumok.... hogy segítsünk egymásnak.
-
F.B.I.
veterán
válasz NoOne1976 #37474 üzenetére
Samsung 43TU8502, 130K alatt, sötétebb szobába.
Tényleg nagyon jó képe van, jók a színek, van komoly fekete, egyedül a HDR találom kevésnek, bár főleg FPS megy, nincs időm nézelődni. NETFLIX, HBOGO adott, azok is elég szép minőségében produkálnak.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz F.B.I. #37467 üzenetére
Egyébként tudom ajánlani, bárkinek, aki kisméretű készüléket keres, 1080p-ről vált és most nincs felesleges 400K a kezében. Később jó lesz monitornak, PC mellé. Addig meg gyűjtök és várom az új modelleket, mert ehhez a konzolos történethez, nálam már a 75" is elfér lassan, a 43" szigorúan 1.5 méterig, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Akkor csak leírom, egy plazma és egy VA paneles Sony csicsmodell mellett (van itthon): kibaxott kurva jó képe van, főleg 107.000,-Ft-ért amennyibe volt az újra csomagolt. HDR kevés nappal, estére elég, kibaxott mély feketével.
Így jó lesz?
Médiában soha nem fogsz róla ilyen képet látni SE.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
IKEA LADDA 2450 mAh aksik, 4 db, 3 évesek, halottak.
Másnak is van a márkából, ilyen régi, amivel így járt?
Az ugyanakkor vásárolt 1000 mAh aksiknak semmi baja. Több féle komolyabb töltővel is próbáltam, regenerálás, csepptöktés sem éleszti már őket.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz l.skywalker #35673 üzenetére
Rá próbálok majd, köszönöm! Várom az új tévét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.