Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beherit
tag
válasz csuvicsuva #101674 üzenetére
Nekem az Alien Isolation volt az egyetlen játék, amit néha azért hagytam abba, mert éreztem a mentális nyomást. Alapból a hideg ráz a franchise-tól, olyan rideg és fémes az egész, pedig amúgy bírom a terrort. Úgyhogy elképzelhető, hogy nem élveznéd ezt a játékot.
De azt továbbra is tartom, hogy szerintem zseniális az egész és én azóta sem találtam játékot, ami a stílusában felérne hozzá. Olyan szinten adagolja a feszültséget és variálja a tempót, hogy sosem tudni, hogy most egy kicsit enged szusszanni a játék vagy csak úgy tűnik. Az alien is valamiféle mesterséges intelligenciával működik, így minden végigjátszás érdekes. Nehéznek is mondanám a játékot egyébként.amor fati
-
Dinomano
senior tag
Én magamon veszem észre, korábbi Silent Hill rajongóként, hogy kevésbé bírom már. Evil Within 2-öt nyüstölöm. Első részt (DLC-el) nemrég fejeztem be.
Alien Iso. nagyon érdekelne (X360/PS3 éra egyik legszebb játéka), neki is álltam egyszer. Ott nem a para faktor idegesít, hanem az, hogy nehéznek találom. Kiszámíthatatlan számomra az Alien viselkedése, és idegesít, hogy egy alap emberke simán lenyom.
Bírom a télélő horrort, de tudjak már legalább 1 picit visszatámadni... :-)(Evil Within viszont szerintem zseniális cucc.)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
veterán
Én is elég ráérősen játszok, úgyhogy nekem is lesz az több tíz óra akkor
Tönkrement mindkét kontrollerem. Egyiknek LB gombja, másiknak bal oldali analog karja rosszalkodik. El kell vitetnem javítattni (garik pont lejártak decemberben) de ma megjött az új mineral camo , legalább tesztelem addig.Apropó! Nem tud valaki Budapesten olcsó szervízt? Platinum shopot néztem ki ott 10 ezer lenne a két konti de lehet van olcsóbban is valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mikrotik routerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- Raspberry Pi
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest