Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Mass Effect: Andromeda

Végeztem vele. 50 óra alatt. Galaxis 91%-ban kész. Bolygók 100% Viability-re kész. Nem maradtak mások, csak apróbb Task feladatok. De azokat már elengedem.

Sokat írtam a játékról. Ezért csak röviden. Ennek a játéknak sajnos nagyon rossz hírneve van. Ennek ellenére egy nagyon jó játék! Biztos sokat javítottak rajta, mire ilyen állapotba került, de mostanra szinte hibamentes technikailag. Egyetlen fájó pont számomra a 30fps volt. Eszméletlen jó lenne ez 60fps-sel. Apró pici hibák vannak, de tényleg semmi komoly!

A játékmenet nagyon jó. Sokkal jobb mint az eredeti ME trilógia. Sokkal több tennivaló van, sokkal változatosabb. Ez előtt játszottam végig a ME: Legendary Edition-t. És míg előbbi egy nagyon jó történet, ez inkább egy játék. Sokkal inkább játék. Kicsit gyengébb történettel. És még annál is gyengébb társakkal. Egyszerűen itt sokkal nagyobb hangsúly van a bolygókon, a galaxison, mint a társakon. Míg a trilógiában a kapcsolatainkat gondozzuk a társakkal, ott a bolygókat gondozzuk, azokat fedezzük fel, és fejlesztjük. Itt áthelyeződött a hangsúly róluk. Ezért se tudnám fejből felidézni, hogy ki-kicsoda, mi a sztorija. :D Persze vannak itt is külön loyality küldetések, de nem annyira hangsúlyosak.

Sokan azt mondják, hogy ha nem Mass Effect lenne a címe, akkor jobb lenne. Szerintem teljesen mindegy. Ez a rész bővíti a ME univerzumot. És egy teljesen más játékélményt nyújt. Itt mi vagyunk az útkeresők (Pathfinder), a felfedezők. És ezt megértve, ezt játszva, nagyon jó szórakozást nyújt a játék. A vault-ok felfedezése, kinézete zseniális. És a mögöttük lévő misztikum is jó.

Ez a játéktér óriási, van pár szabadon bejárható bolygó, és egy felfedezhető galaxis. A történet is jó. Semmi szégyenkezni valója szerintem az ME-vel szemben. Bár ahhoz azért nem ér fel.

Nemrég keltem ki magamból a Halo Infinite miatt, na meg lehet nézni ezt a játékot, ahhoz képest. És ez egy 5 éves játék! Ami egyáltalán nem látszik rajta szerencsére! Ha valaki egy jó sci-fi-re vágyik, ne tétovázzon kipróbálni!

Új hozzászólás Aktív témák