Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Mass Effect: Andromeda




    Végeztem vele. 50 óra alatt. Galaxis 91%-ban kész. Bolygók 100% Viability-re kész. Nem maradtak mások, csak apróbb Task feladatok. De azokat már elengedem.

    Sokat írtam a játékról. Ezért csak röviden. Ennek a játéknak sajnos nagyon rossz hírneve van. Ennek ellenére egy nagyon jó játék! Biztos sokat javítottak rajta, mire ilyen állapotba került, de mostanra szinte hibamentes technikailag. Egyetlen fájó pont számomra a 30fps volt. Eszméletlen jó lenne ez 60fps-sel. Apró pici hibák vannak, de tényleg semmi komoly!

    A játékmenet nagyon jó. Sokkal jobb mint az eredeti ME trilógia. Sokkal több tennivaló van, sokkal változatosabb. Ez előtt játszottam végig a ME: Legendary Edition-t. És míg előbbi egy nagyon jó történet, ez inkább egy játék. Sokkal inkább játék. Kicsit gyengébb történettel. És még annál is gyengébb társakkal. Egyszerűen itt sokkal nagyobb hangsúly van a bolygókon, a galaxison, mint a társakon. Míg a trilógiában a kapcsolatainkat gondozzuk a társakkal, ott a bolygókat gondozzuk, azokat fedezzük fel, és fejlesztjük. Itt áthelyeződött a hangsúly róluk. Ezért se tudnám fejből felidézni, hogy ki-kicsoda, mi a sztorija. :D Persze vannak itt is külön loyality küldetések, de nem annyira hangsúlyosak.

    Sokan azt mondják, hogy ha nem Mass Effect lenne a címe, akkor jobb lenne. Szerintem teljesen mindegy. Ez a rész bővíti a ME univerzumot. És egy teljesen más játékélményt nyújt. Itt mi vagyunk az útkeresők (Pathfinder), a felfedezők. És ezt megértve, ezt játszva, nagyon jó szórakozást nyújt a játék. A vault-ok felfedezése, kinézete zseniális. És a mögöttük lévő misztikum is jó.

    Ez a játéktér óriási, van pár szabadon bejárható bolygó, és egy felfedezhető galaxis. A történet is jó. Semmi szégyenkezni valója szerintem az ME-vel szemben. Bár ahhoz azért nem ér fel.

    Nemrég keltem ki magamból a Halo Infinite miatt, na meg lehet nézni ezt a játékot, ahhoz képest. És ez egy 5 éves játék! Ami egyáltalán nem látszik rajta szerencsére! Ha valaki egy jó sci-fi-re vágyik, ne tétovázzon kipróbálni!

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák