Új hozzászólás Aktív témák

  • Bep

    senior tag

    válasz mrThomi #71726 üzenetére

    Én ellentéte vagyok másoknak. Mivel a többi játékot 60fps-el tolom, így a CP-t is azzal nyomtam ki. Viszont engem folyamat zavart, hogy beesik (célzás, irányítás, stb.), Guantanamoban valathatnának vele. Ha a könyvtáramban lévő játékok többsége is ilyen förmedvényesen futna akkor valószínűleg nem lett volna gondom vele.
    Mepróbáltam a qualtiy módot is, de ott bevérzett a szemem és szívrepedést kaptam. FH3, FH2, stb. amik 30fps-el mentek, teljesen fluidak voltak. CP-hez képest azok 120hz-n mentek 30-al.
    Ráadásul szerintem a felbontáson kívűl semmi másban nem különbözik a grafika. A közelebbi LOD model úgyan úgy 1-2sec múlva tölt csak be, a távoli objetumok (autók pl. ugyanott a látótáv felénél töltenek be stb.), textúra minősége sem szebb, árnyékok minősége ugyan olyan stb. One generációban ennyi grafikai glitchel nem találkoztam más játékokban és itt nem a "mellé ülök a széknek"-re és ilyen pitiáner dolgokra gondolok.
    Ezért performaceban nyomtam ki 90%-ban a történet miatt és várom másodszori kijátszásra a nagy pachet, mint mikor az ember másodszor látja a Titanic-ot és izgul, hogy most bevegye a szűk balost.
    Az utolsó kérdésedre meg, nem optimalizáltak semmit SX-re, mivel One generációs. Imádkoztak, hogy megjelenésre tényleg jöjjön ki a 'next-gen' konzol, majd ráengedték Series-re takarónak.
    Jön (állítólag) a next-gen patch ingyé, de ez is olyan előszéllel érkezik, mint maga a játék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák