Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
válasz persil #66197 üzenetére
Hát igen... mert ahogy írtam is, sajnos olyan a társadalom, hogy ha itthon történik egy ilyen eset, akkor kötelező jelleggel hozzá kell tenni, hogy ilyen-olyanok a magyarok. Ha külföldön történik hasonló eset, ott ez nem számít.
Na, nem az hiányzik nekem, hogy itt most németezés, meg minden más egyébezés is meginduljon a magyarozás mellett, hanem, hogy leszokjanak arról az emberek, hogy tulajdonképpen a saját nemzetüket szidják."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
everest140
tag
Meglepődve láttam a képet, jól odaverték valaminek a sarkát vagy leesett a konzol és ott érte az esés, mindenesetre nagy ütést kaphatott az biztos.
Ezek után tényleg elgondolkodik az ember, hogy megéri-e elküldeni vagy idővel nekiessen-e otthon utánajárással, idő ráfordítással.
-
Moby
addikt
Azt el is felejtettem lefotózni, illetve írni korábban, hogy mindezek tetejébe egy hosszú cérna lógott ki a driveból. Ennek mondjuk kicsit érdekelne a története, mert sem sérül sarkot, sem karcot, nade cérnát pláne nem küldtem oda nekik Hogy kerül ilyen egy driveba?
-
Moby
addikt
válasz negyven2 #66186 üzenetére
Ugyanazt kaptam vissza, főleg ezért is fotóztam le a matricát. És sajnos csak azt. Közben beszéltem velük, ha nincs róla fotóm, hogy milyen volt előtte, akkor kb ennyi is a történet. Az meg nincs. A sarkáról biztos nincs, talán olyan fotóm van valami, amin látszik az eleje, de most egy távoli fotón megmondani, hogy ott volt-e a karc...mission impossible. Ígyjártam.
-
.LnB
titán
Egyébként, így kezd értelmet nyerni az a múlt heti pletyka, hogy az MS engedni akarja, hogy a felhasználók maguk javítgassák a masinát. Most már sajnos értem, hogy miért.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
A gép sorozat száma alapján ugyan azt a gépet kaptad vissza (a gyári dobozon/számlán lévővel érdemes összehasonlítani)? Nekem a FAT One esetében egy másikat küldtek vissza (ami igaz már nincs közvetlenül nálam, de azóta sincs gond vele 17 óta). Ugyanis elég gyakori az a a megoldás is, hogy a "hibás" készüléket felteszik a polcra és helyette kapsz egy másikat.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Voy15
tag
Szerintem van valami diagnosztikai tool cuccuk, amit rádugnak aztán az kijelzi, hogy mivel lehet hiba.
Gondolom a tiedet rádugták, nem dobott nekik semmit (csak a hangra panaszkodtál), aztán be is rakták szépen a "return to sender" dobozba.A helyedben visszaküldeném nekik ismét, csak írnék is egy kis leírást angolul, hogy minden oké vele, csak kurva hangos, ezenkívül ezek a külsérelmi nyomok nem voltak rajta mielőtt küldted volna először. Persze ezt nyilván normális hangnemben írnám le, nem asztalcsapkodós stílusban.
Ezt a papírt meg beraknám közvetlen a box mellé, hogy az lássa aki kinyitja.
Szerintem egy próbát mindenképpen megér. -
Bep
őstag
-
addikt
válasz AssAssynn #66178 üzenetére
"Különben elképzeltem, ha nem Frankfurtban, hanem mondjuk Budapesten lenne a szerviz, most még az is hozzá lenne csapva, hogy milyenek ezek a magyarok."
Mert ebben elég sok "munkája" van a magyar szervizeknek. Ami miatt elég sz@r itthon a megítélésük. Az egyik nagy kedvencnek még saját topikja is van itt a PH -n. Sajnos ez alapján írják le a többi szervizt is.
Egyébként szomorú a fenti eset. Én nem gyengén lennék ideges. Nem egyedi eset, de nem is igazán jellemző. Ami persze nem vigasztalja azt az embert, aki így kapja vissza.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
persil
nagyúr
válasz AssAssynn #66178 üzenetére
Ha en elkurok egy szamlat, akkor engem is megkoveznek es felgyujtanak.
Nyilvan tuloztam - bar megszoktam, hogy szovegertesben alulteljesit az orszag - de ez semmikepp sem elfogadhato.Ez egy masik ember eszkoze, amiert penzt fizetett es johiszemuen azert kuldod garancia ido alatt szervizbe, hogy a hiba nelkul erkezzen meg.
Nem akarom elhinni, hogy minimalisan is elfogadott lenne barhol, hogy nem csak megjavitva nincs, hanem szet is kurjak.Vagy szerinted az ugy oke, hogy "ja neha megesik, de nem gyakori"?
"tényleg siralmas a helyzet, azért egy márkaszerviztől nem ezt várja az ember."
Igen, ezt kellett volna kihamozni az elozoekbol is. Leveheted a kopenyt, helyreallitottad a beket. 😉[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
AssAssynn
őstag
válasz persil #66172 üzenetére
Sőt, kövezzék is meg, és gyújtsák fel a házát is. Nehogy többet konzolok közelébe kerüljön.
----
Mindezt félretéve, tényleg siralmas a helyzet, azért egy márkaszerviztől nem ezt várja az ember. Megérdemelné a srác, hogy kapjon egy újat.Különben elképzeltem, ha nem Frankfurtban, hanem mondjuk Budapesten lenne a szerviz, most még az is hozzá lenne csapva, hogy milyenek ezek a magyarok. Bezzeg így, hogy külföldön történt, elég simán az egyént megkövezni, nem kell az egész nemzetet.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
balazs025
senior tag
válasz persil #66175 üzenetére
Az a baj, hogy ha beküldés előtt fotózza vagy videózza, abba is beleköthetnek, mert utána is sérülhetett. Talán a legbiztosabbnak mondható, ha miután megérkezett, a kicsomagolást is videózza. Bár az egy kissé nonszensz, hogy már ilyenkre kéne folyamodni. A one x-nél meg ha jól emlékszem, a külsö csomagolás sértetlen volt, szóval az nem is igazán történhetett szállításkor. De ahogy az, remélhetőleg ez is megoldódik.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Mindegy, probald meg azert.
Csak dokumentaljak ok is, hogy mit es milyen hibaval vittek be.
Mindenki mas meg okuljon ezekbol es min. fenykepezze, vagy videozza a bekuldes elott.
Masnak is csereltek mar, remeljuk te is meguszod a "kieso idovel".
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Egyebkent tenyleg nem ertem ezt a vilagot. Ilyen a foldon nincs, hogy az ember JAVITANI kuld vissza egy eszkozt es szetbasszak.
Ilyenkor meg kene nezni, hogy ki volt muszakban, aztan csa, azonnali hatallyal felmondani, olyan ajanlolevel mellett, hogy az eletben tobbet ne mehessen konzol kozelebe.
Remelem alaposan korbe lett fenykepezve bekuldes elott, hogy tudd bizonyitani.
-
bandi0000
nagyúr
Ne legyen igazam de ezt szerintem rohadt nehéz bizonyítani, mármint akár a futár is leejthette, vagy ő maga is (nem mondom, hogy ő volt), és akkor hiába mutogatja, hogy milyen volt, talán annyiban lehet bízni, hogy ezek szerintem csinálnak róla valami képet/videót, és ott kiderülhet ez
Xbox One: bandymnc
-
-
Moby
addikt
Ismét majdnem kereken 1 hét után visszakaptam zajproblémával beküldött XSX-em frankfurtból.
Így.
A hangja semmit nem változott (nyilván), úgy voltak vele inkább a külalakot igazítják a hangjához. -
Guitar14
senior tag
Én is majdnem előrendeltem.
De annyian lehúzták itt, hogy már a fizetésnél zártam be a böngészőt...
Pedig a látványvilág az bejött és régen még volt több hotwheels-es játékom amiket nagyon szerettem.
Lehet én is várok egy akciót aztán majd eldől. Csak addigra már biztosan kihal a multi ha tényleg ennyire kevés a kontent benne.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
+ parandroid:
Én sem hivatalos store -ból veszek ilyeneket.Nekem 10 rongy alatt beférne, ha olyan embernek is tetszik, akinek adok a véleményére. Többet ér nekem, mint egy tartalmas teszt a játékról.
Tetszett már olyan játék, ami a legtöbb ember szerint sz@r...és természetesen fordítva is előfordul.
Szerk.:
Werewolf: The Apocalypse - Earthblood például kifejezetten szórakoztató volt 9 ojró körül. Kb. annyit megért. A teljes árat közel sem. Azt sem bántam meg.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #66163 üzenetére
Kv-nál 12ezer. Szerintem így videó alapján egy jópofa árkád játék gyerekeknek (is).
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
parandroid
félisten
50 EUR-ért?!?!?!?!?!
Azt a szart eleve senki nem fogja megvenni, hát még ennyiért...
Szerk: Lehet, hogy lassú vagyok (ehh, 2 sec), de legalább nem vagyok egyedül a (lesújtó) véleményemmel.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
Hot Wheels Unleashed -et megvette valaki innen?
-
hackeeeee
Jómunkásember
A "deep color" funkció szokott gond lenni, plusz az is, hogy néha nem indítják újra a konzolt sokan, kijelzőcsere után.
De pl. monitoron csak akkor volt 120Hz-m, ha automatikusról HDMI-re tettem a kimenetet. Ha visszaraktam autora, akkor volt VRR, de csak 60Hz..
Viszont, nekem ugye erősítőre van kötve az Xbox, és ott a HDMI-t át kellett tennem azt hiszem Mode1-re Mode2-ről, mert különben nem volt 4K beállítási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
lastmohican2
tag
Az Odyssey is kipipálva, meglett minden acsi. Így kell egy játékot elkészíteni, s a közel 130 beletett óra szinte minden percét élveztem. A játékban még maradt tartalom ennek ellenére is, s összehasonlítésképp vissza is térek ezeket is kipipálni miután a Valhalla vagy a Origins is be lesz fejezve. Az Originshez jöhetne egy 60 fps patch, a Valhallát meg megpróbálom olcsón behúzni a közeljövőben (black friday). Játékstílust tekintve (assassin voltam, full stealth) melyik hasonlít jobban az Odyssey-hez?
Most jön a Forza 4, hogy a hátralévő DLC-ket is befejezzem, mire megérkezik a várva várt 5. epizód. -
persil
nagyúr
-
Moby
addikt
válasz persil #66151 üzenetére
Nyilván ezért is van IPS paneles, edge ledes dolby vision tévé a piacon, nem is egy Eredetileg a DV nagyon szigorú volt, megkövetelte a dedikált chipet a dolbytól, mára pont oda csoffadt, mint a HDR10. Már hardver sem kell, panel sem kell, semmi nem kell, csak a jogdíj kell
És akkor mindezt megfejeli ez az xboxos player-led DV, aminek aztán már végképp semmi köze az eredeti DV célokkal. Ez az egész DV oda jutott, ahova a THX, és minden, alapvetően jónak indult kezdeményezés a minőség biztosítására. Egy hangzatos név, ami mögött már csak pénz van.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
A jatek masodik feleben csak mesz elore meghatarozott utvonalon, a ketto nagyon nem ilyen volt. Ne erts felre, nagyon jo jatek szerintem is, de az elso egy-ket fejezet es a vege fele oriasi szakadek van ilyen teren. Alig van nehany mellekkuldetes a vegefele.
-
persil
nagyúr
Ertelek en, de nem kimondottan a 8bit+frc miatt szar a hdr egy tv-n, csak erre akartam kilyukadni.
Egy jo va paneles qled, megfelelo minosegu fald-dal es eleg magas fenyerovel nagyon jo hdr-t tud nyujtani, fuggetlen attol, hogy nem 10 bit a panel. Ettol nem lesz "hamis" hdr.
Csomo dolby vision tv is csak 8bit+frc, pedig azt nem irhatod ra akarmire(ellentetben a sima hdr-rel).Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
Nekem annyira hianyzott belole az elso ket resz "felfedezese" meg a rengeteg mellekkuldetes, hogy orulet.
Baromi jol indul, aztan valahol felenel teljesen atmegy egy cso-szimulatorba. A mai napig nem fejeztem be a sztorit, pedig mar a vegen jarok.
-
addikt
válasz persil #66145 üzenetére
Miért?
Szerk.:
Például melyiknél?Fenti TV -nél úgy dereng SAPHI van, tehát minden korrekciónál át fog váltani egyénire a játék módból. Illetve szerintem a fényerő is kevés lesz, vagy a fekete fog eltűnni, ha világosítasz és élénkítesz.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #66084 üzenetére
31 autó hangjának összehasonlítása FH4 vs FH5: [link]
Nem nézek videókat a játékból, de ez engem is érdekelt. Szerintem jelentős az előrelépés.
Kiemelném a Zonda R-t. Amiről köztudott, hogy annyira hangos, hogy a legtöbb versenypályán sem legális a használata (közúton meg egyébként sem.). És a videóból eléggé átjön, hogy tényleg brutál hangja van.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Gameplay Preview - Texas Motor Speedway | NASCAR 21: Ignition
Nagyon jó volt a tegnapi futam is, nézte valaki?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Steve1207
veterán
Kipörgött a Borderlands 3 fő sztori is most a hétvégén. Srácok ez a játék csúcs, de tényleg. Sztori kiváló, szövegezés állat, szereplők is korrektek, nagyon jól össze van rakva, mindemellett kellőképp hosszú, változatos. Nagyon emlékeztetett az egész a Bulletstorm pörgősségere, azt is nagyon szerettem, itt is nagyon gyors harcok voltak. Azért két boss eléggé megizzasztott, velük elment összesen 2 óra biztos. Nem ártottak volna a side mission-ök, de így is épp belefértem az időkorlátba (ládanyitogatás és gyors átfutás), 32 óra pörgött bele, bár többnek érzem a számlálóhoz képest, mert csütörtök este óta csak ez ment kisebb szünetekkel. Ami nagyon időrabló, az a fegyverek gyűjtögetése, szortírozása és eladása, bitang jó képességű cuccok vannak benne.
Összességében a sok savazás ellenére (ami alapján elkönyveltem egy bugos vacaknak, gép kikapcsolások, kilépések stb gearbox fórum és net is) teljesen pozitív minden téren a vélemény, egyetlen apró buggal találkoztam, igaz ott újra kellett kezdenem a chekpointtól (performance módban játszottam, quality is tudja a 60-at úgy emlékszem, de erre régebben is azt írták, hogy kevesebb a baj és nem is volt). Úgyhogy ez részemről 9/10-es játék, nagyon szívesen játszanám még tovább is..
-
axlfsi
veterán
Ja, hogy ugy! Azt hittem a MK11-rol volt szo... az "nincs Izlandon" ... ahogy egyebkent rengeteg jatek meg nem elerheto az izlandi shopban (ezt nem is ertem, ... de mintha mar egyszer volt volna rola szo, csak nem emlekszem a "megoldasra", miert is van ez igy...).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Wesder
félisten
válasz Roland0224 #66137 üzenetére
Sima külső HDD, amire rànyomtak egy Xbox logót. Semmi extra.
Elég dràga ez 30-ért.Itt egy màsik Seagate, szerintem semmivel se lenne rosszabb.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Roland0224
senior tag
Sziasztok!
Ezek a seagate külső hdd-k (pl: link)
Használhatóak normál célra is? Gondolok itt arra ,hogy a gépről rátegyem a fájljaimat illetve ugye xboxról a gameket.
Vagy csak az xbox ismeri fel és pc-vel "nem kompatibilis" ?
Szerk.:
Olyan megoldást keresek amivel ki tudom bővíteni az xbox tárhelyét de használható a hétköznapokban is dokumentumok (pdf,word, képek, videók etc) tárolására is.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Amúgy izlandon a Premium kiadàs is csak 22k huf. Azért az úgy nem rossz 33.5k helyett.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
urbi73
senior tag
Ez a HDR-10 -ezen a tv -sem teljesen jó mert olyan fakó lesz tőle a kép .
-
-
negyven2
veterán
válasz urbi73 #66126 üzenetére
Még meg lehet próbálni safe mode-ban indítani a konzolt (ez reset-eli a képernyő beállításokat).
Először is ha a Blu-ray olvasóban van lemez, akkor azt vedd ki onnan (ne legyen benne.
Tartsd nyomva a konzolon az Xbox bekapcsoló gombot (természetesen ezt bekapcsolt konzol esetében működik) kb. 10mp-ig (vagy amíg egyből ki nem kapcsol).
Majd nyomd le és tartsd egyszerre nyomva a konzolon lévő Xbox gombot és a lemezkiadó gombot olyan 10mp-ig, vagy egyszerűbben a második csipogásig. Ha jól csináltad, akkor 640x480-as felbontásban fog elindulni az Xbox, és töröl minden korábbi kijelző beállítást.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
válasz GeronimoTama #66107 üzenetére
Nem ez lesz, hanem valami kis indie 3rdparty cucc.
-
v-man
őstag
Bocsánat az ismételt zavarásért, végül úgy gondoltuk a Full HD monitor elég lesz egyelőre a Series X-hez, ez a típus tűnik befutónak:
[link]
Ha feltétlenül butaság emellett dönteni, kérlek szóljatokXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
addikt
válasz urbi73 #66122 üzenetére
Beállítások --> Általános --> TV és kijelző beállításai -->
Videómódok
illetve
Videóképhűség és képvizsgálat
alatt mi van?RudY:
Volt amikor nekem is teljesen lehalt a beállítás. Amikor próbálgattam a különböző módokat.Pl. ha DVI -n kilövi a színmélységet (vagyis csökkenti 8 bit -re), utána automatikusnál nem enged mást állítani. Csak ha HDMI -re raktam, aztán újra automatikusra.
Úgy vettem észre, hogy néha nem pont úgy működnek a képi beállítások, ahogy kellene.
Volt amikor meg elment a kép olyan módban, amit előtte teljesen jól használtam. Akkor kellett is neki a reset...
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz urbi73 #66122 üzenetére
ahhhaa nekem One X-nél volt ilyen mizéria. A fiamnál volt egy ideig FHD tv-n, utána visszakerült, de nem "értette meg", hogy UHD tv-n van ismét. Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy hol és mit, de nem volt elég a felbontás átállítása. Ha végképp nem jössz rá, akkor nyomj egy gyári alapot és inkább kezdd el újra a beállításokat, simán kell mennie.
-
urbi73
senior tag
-
addikt
válasz Dreimus #66120 üzenetére
Dobozból kivéve elvileg egyből frissít. Lehet az állítja át. Viszont szabványos módban is megy a 4K. Ehhez nincs köze. Csak a HDR és DV beállításokkal lesz gond, ahogy feljebb is írtam.
Ebben a módban 10 bites támogatást csak 24 Hz -en támogat, viszont nélküle magasabb Hz -en megy a 4K. Most próbáltam ki.
Szerk.:
Illetve ebben az esetben kilövi a játek módot.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dreimus #66118 üzenetére
Semmit nem kellett nekem sem. Átdugtam az egyik TV -ről a másikra és tökéletesen működött.
Philips -nél az Optimális opciót ajánlott külön állítani. Pl. HDR és DV miatt.
Náluk nem túl okos a "rendszer", ha SAPHI -ról van szó. Cserébe viszont nagyon sok minden könnyen megy.
Szerk.:
Ja és automata a játékmód is nálam minden HDMI porton, de a hármast használom.Így kellene kinéznie:
[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
Minden tv-n állítani kell sajnos az UHD HDR opciót, nem out of box az ilyesmi, mert nem minden esetben tudja felismerni a HDMI-re kötött eszközt a tv, emiatt minden gyártó esetében van külön opció amit engedélyezni kell adott HDMI portokra.
Részemről ezt minden gyártó esetében egy helyre kötelezném, hogy rakják és azonos névvel, mert nem az a gond, hogy nem alapból on a funkció, hanem, hogy minden gyártó akár évjáratonként máshova más néven rakja
TV és monitor meg két külön kategória és más a felbontás kezelésük is, így arra még külön figyelni kell. Csak egy dologban azonosak, hogy képet jelenítenek meg
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dreimus #66116 üzenetére
Plusz lehet egy frissítés ellenőrzés sem árt a TV -nek. Egyébként alapvetően működnie kellene minden mókolás nélkül. Nem tudom, hogy például az Xbox -on hogy néznek ki az ide vonatkozó beállítások. Mert lehet "beragadt" valami az előző TV/monitor után.
-
Dreimus
senior tag
válasz urbi73 #66115 üzenetére
Kéizkönyv 34. oldalán érdemes megnézni az ultra resolution beállítását, illetve a 32-es oldalon említett kép stílusok közül a Játék módot kiválasztani.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz urbi73 #66106 üzenetére
Újraindítás volt az Xbox -on, miután összekötteted őket? Bár nem tudom kikapcsolva csináltad -e, ahogy ajánlott. Nekem is van itthon egy Philips, azon tökéletesen működik. Igaz, hogy a 7800 -as szériából.
Optimális opció amúgy is ajánlott ezeknél.
Pontosan melyik típusról van szó?
[ Szerkesztve ]
-
rokarudi
aktív tag
Na, megérkezett az új edge böngésző, viszont semmilyen fájlt nem enged letölteni. Láttam, hogy mások is szenvedtek ezzel, viszont így elég nehéz torrentet használni rajta, h a torrent fájlokat nem engedi letölteni. Az explorerrel eddig soha semmi baja nem volt. Vissza lehet állítani valahogy? Ezt az egy funkciót használtam a böngészőből, soh nem szoktam xbox-on mást böngészni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen GPS-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Amazon Fire TV stick/box