Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• beyruth82

veterán

Az első fejezeten vagyunk túl a Split Fictionban a feleségemmel. Mára ennyi volt. Nagyon hasonló a játékmenet az It takes twohoz, ami tök jó mert már tök profin játszik az asszony is, gyorsan tudunk haladni. Elképesztően pörgős a játék egy perc nyugi sincsen, változatos és ötletes. Nagyon jól megvan csinálva a sci fi és fantasy világok közötti éles különbség is. 2 dolog nem tetszik benne. Grafika terén többet vártam. Én úgy emlékszem az it takes two szebb volt, részletesebben kidolgozott tereptárgyakkal fényekkel, a Split Fiction fakóbbnak is tűnik. Igaz itt a kamera távolabbról mutat mindent és ez is a másik problémám. Messze van a karakterektől a kamera. Nem néztem meg a beállításokban vajon lehet-e ezen állítani de gyanítom nem (mivel akkor jobban látszanának a kidolgozatlanabb részletek) is. Azért holnap megnézem. Ezt a két dolgot leszámítva valóban nagyszerű játék. Nálam az It takes twoval van egy szinten eddig. Hasonló csak "felnőttesebb". Persze még az elején vagyunk ezért változhat a véleményem de grafika és a kamerakezelés nyilván nem fog az ilyen lett és kész.

Új hozzászólás Aktív témák