-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
realcamp
csendes tag
Anno kereken 10 éve amikor symbianos nokiáról váltottam smart telóra többen is mondták, hogy ne vegyek windows phonet, inkább android. Persze windows phonet vettem, meg aztán még egyet.. Hittem bennük, aztán beszántották az egészet.
Most gaming terén kimaradt kb 10 èv, anno még pcn nyomtam, de tavaly elhatároztam, legyen egy konzol. Haverom PS5-t vett, én persze mondtam nekem elég a series S, nincs 4k tévém. Hát aztán a tárhely miatt nem volt elég, vettem egy series X-et, meg egy 4k tévét.
Ahol én élek, a kövi 10 èvben nem lesz olyan net, amivel a cloud gaming élvezhető lenne, szóval dugják fel maguknak, nekem konzol kell.Most is hittem bennük, de annyira érzem, hogy megint kibasznak velem és beszántják a konzolgyártást, és valszeg ebből pár év múlva PS6 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Warhammer 40.000
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- További aktív témák...