Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
senior tag
-
.LnB
titán
válasz Guitar14 #136398 üzenetére
Köszi, elolvasom.
Elsőre olyannak tűnik nekem mintha nem ugrana "csak" vissza középre az analóg. De annyira nem vizsgáltam meg, mert van otthon másik, elővettem azt inkább.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Guitar14
senior tag
Itt leírtam mit lehet megpróbálni:
Xbox Series X|S - PROHARDVER! Hozzászólások
Ha kosz jutott be akkor ez megoldja és többet nem is fog driftelni a bejutott szennyeződéstől.
Viszont javítottam olyan sereis kontrollereket is amin ennyi idő alatt már szétment a potméter és komplett cserélni kellet, akkor ez a megoldás nem fog működni.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
.LnB
titán
Még jó, hogy nemrég hintettem el, hogy nekem Xbox-os kontroller még nem driftelt. Erre azt veszem észre Borderlands 3-ban, hogy leteszem a kontrollert az asztalra, erre a karakterem meg balra oldalazik szép lassan. Hát mondom te meg hova szöksz?!
Nem lehet ezt a bal analógot megfújni valamivel? Annyit nyugtattam a lovamat Red Dead Redemption 2-ben, hogy megadta magát tőle az analóg.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Wesder #136392 üzenetére
Ez jól hangzik. Meg kellene néznem. (Bár most szomi vagyok, mert Kyle Larson kiesett a döntőből a hétvégén. )
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Redneck
nagyúr
válasz Steve1207 #136387 üzenetére
Amit akkor tehetsz meg, ha van profilod. De mivel 2 email sem fogadja el, így veszett fejsze nyele.
Ahogy a külföldi fórumokon olvasgattam, szerintem még a Bethesda sem tudja mi a hiba.consono:
Az tök jó lenne. A Steamnél is működik.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
DaVE-1
senior tag
ÁÁ végre egy jó pletyka hogy a codosok halot készítenek Talán végre lesz egy értelmes single playerrel ellátott halo
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #136389 üzenetére
Én is így gondolom. Sőt, azt is el bírom képzelni, hogy centralizál az MS és kiveszi a viszonteladókat a képből. Lehet majd rendelni a weben tőlük direktben.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Marcsello31
őstag
Csak gondoltam szólok, kaptam egy új windows frissítést series sre, ti nem? jelen pillanatban.
az edge böngésző infója szerint:
"Operációs rendszer Windows 11 Version 24H2 (Build 26100.2499)"[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Redneck
nagyúr
válasz Bad Pritt #136382 üzenetére
Biztos van valami összefüggés, de egyik mailre sem küld levelet. Írhatok a supportnak, hogy a support felületre szeretnék regisztrálni.
Megint toltam 2 órát és nem fagyott, pedig volt akció bőven. Teljesen véletlenszerű, de a fagyásnál Home gombra kikapcsolás, már nagyon nem vicces...
-
Wesder
félisten
Coming to Xbox Game Pass Ultimate/PC:
• Nov 5 | Metal Slug Tactics (Day One)
• Nov 7 | Goat Simulator Remastered (Day One)
• Nov 19 | Microsoft Flight Simulator 2024 (Day One)Go Mecha Ball, Harold Halibut, The Rewinder and Turnip Boy Robs a Bank also coming Game Pass Standard.
Egyre több a visszatérő cím. Lassan ez is olyan lesz mint a Games with Mold.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Zó
aktív tag
válasz Dinomano #136367 üzenetére
Sergeant Johnson karaktere milyen humornak számított?
Az Infinite kampányáról nekem sem túl ömlengő az álláspontom, de más okokból (co-opban bugos volt, a külső helyszínek látványosan csúfabbak voltak, ráadásul túl is erőltették őket a sok ismétlődő bázisfoglalással).
A Halo régen inkább frissebb és innovatívabb volt (grappling hook már nagyon sok játékban van, akár üdvözöljük itt, akár nem, relevációnak nem tudtam megélni). Mivel csak az 1-2-t játszottam végig szólóban (is), így a sztorit a többiben kevésbé tudtam követni (de valójában sosem rajongtam érte), de a 4-től valahogy eleve nem tudott érdekelni, az 5 pedig a két szállal/csapattal co-opban totálisan követhetetlen és érdektelen volt.
Az számomra huszadrangú, hogy Weapont jobban felöltöztették, mint Cortanát. Ráadásul - ha már komolytalanság - mivel Cortana egy konkrét tudós karakterről van mintázva, én egy kicsit röhejesnek is érzem. Biztos nem olyan AI-hologramot csinálnék magamról, mely bőrtangában jelenít meg. Tudom, külsőre nem egy az egybeni másolata dr. Halsey-nak vagy a lányának, de na. Meg ha tényleg kicsit is komolyságra törekszünk, az életben biztos nem a nyilvános helyen látványosan alulöltözött nőket preferálom, ehhez nem kell semmi woke. De talán velem van a baj. Nem mondom, hogy zavart a régi Cortana-dizájn, de nem az ugrott be róla, hogy mennyire komoly HC sci-fi a játék.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Dinomano #136379 üzenetére
Pont azért utálták a Reach-et anno mert odalett a humora a sorozatnak.
De persze 343 bad. Tönkretettek mindent. Ha a Bungien múlott volna már több mint 15 éve nem lenne Halo.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Bad Pritt
félisten
válasz Redneck #136380 üzenetére
Indyt a MachineGames csinálja, szóval ennél csak jobb lesz.
Nem lehet, hogy valamikor már valamilyen játék miatt összekötötted pl. a Microsoft fiókot és emiatt létrehozott azzal az e-mail címmel egy Bethesda.net accountot? Ha jól rémlik több játékuknál is így működött a dolog (TESO, F76).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KKaresz45
senior tag
válasz l.skywalker #136373 üzenetére
"ez a régió nem kap az induló készletekből" - Na de ha nincs terjesztés, akkor ki kapna? És a jövőben ki fog? Melyik lehetne az a cég? Szerintem ezek szorosan összefüggő kérdések és engem is érdekel.
Ha pl. fél év múlva roskadoznak az amcsi raktárak a 2 terrás Galaxy editionöktől de nincs aki idehozza őket, nekünk így akkor sem lesz, az szívás.
-
Redneck
nagyúr
válasz Bad Pritt #136378 üzenetére
Próbálnám felrakni a community patchet a bethesda csodás oldaláról, de még fiókot sem tudok regisztrálni, akkor szar az algoritmus a felületen. Első emailcím nem jó, mert már használatban van (!). Sosem regisztráltam, de oké, akkor kérek emlékeztetőt. Nem küldi.
Második emailt elfogadja, de a username sehogy sem jó neki. Oké kezdjük elölről. Második email cím már használatban van...
Zseniális.Tényleg ezek a balfaszok csinálják az Indy játékot is?
-
Bad Pritt
félisten
válasz Redneck #136377 üzenetére
Sokaknál rendszeresen összeomlott a játék, Bethesda supportnak még külön oldala is volt a probléma miatt olyan rendkívül hasznos megoldásokkal, mint indítsd el felhőből. A patchek amúgy sokat segítettek a dolgon, most a DLC előtt megint elővettem és nálam Series S-en nem omlott össze egyszer sem, de egyik ismerősöm mai napig szenved a crashek miatt.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Redneck
nagyúr
Ez a Starfield továbbra is random kidob a dashboardra (10 perc vagy 3 óra után), de most olyat is csinált, hogy lefagyott a kép, aztán a home gomb megnyomására kikapcsolt a konzol. Mikor újra megnyomtam azonnal bekapcsolt és ment minden további nélkül.
A venti nem pörög jobban, ugyanolyan melegnek érződik a gép, és a kifújt levegő, mint eddig.Most akkor halódik a gép vagy mi van? Vagy a Starfield ekkora fospumpa?
-
KZsoltii
csendes tag
válasz frankdelgado #136330 üzenetére
Az olasz xbox oldaon még van 2 terrás
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #136373 üzenetére
Pedig h így nem cuppantam rà a mezőgazdàsz szemfènyvesztès ps5 pro ra, nagyon elvertem volna egy kis lovettàt erre a 2 teràs verzóra....
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bandi0000 #136359 üzenetére
Mert ez a régió nem kap az induló készletekből. A pontos okokat csak találgatni lehet, de Lengyelország is kimarad, pedig azért ők picivel nagyobb piac. Én arra gyanakszom, hogy a gyártás korlátozott ütemben zajlik, ezért az ünnepi időszakra inkább elárasztják vele a "nyugati" áruházakat, hogy ott ne alakuljon ki készlethiány. Az, hogy emelett idehaza a viszonteladói partnerség is leépült az nem feltétlen ennek az oka lásd. Lengyelország esetét, de biztos nem szerencsés egybeesés.
De ahogy írtam korábban ez legalább 4 országra igaz, nem tudom a Románoknál volt-e hivatalos forgalmazás eddig, ha igen valszeg ott sem lesznek ezek kaphatóak egy darabig. Fél évig biztos nem szerintem, de ezek csak találgatások a részemről.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
David888
tag
válasz Dinomano #136367 üzenetére
Ugyanezzel a véleménnyel vagyok én is. A 4. résztől kezdve olyan irányba vitték el a történetet, mint egy disney szuperhős filmet. Tizenévesen még "halálra" izgultam magam a Combat Evolved végén, hogy időben eljussak a hajóhoz, a warthoggal. A 343 által készített részekben nem tudnék idézni egy olyan epik pillanatot, amiért újra elővenném őket. Multiban is csak a 2. és a 3. rész pályái pörögnek. Egyébként anno belsős pletyka volt, hogy a sztori dlc-ben megjelenik a flood, a Zeta Halo-n.
-
Steve1207
veterán
válasz urbi73 #136362 üzenetére
Én 2m-re azért simán a tv-k felé húznék és ott is a 49-50"-tól indul a kényelmes (42-től kezdődött nekem a használható 2m-ről), asztalnál ülve jó a 27-34 kategória kb (utóbbi kényelmesen hátradőlve vagy pl még egy babzsákos ücsörgéshez sztem picit távolabbról). De van monitoros topik, töltsd ki a kérdőívet meg dobáld be a kinézett típusokat és ajánlanak is, hogy mi jó ár-érték arányban aktuálisan. Tavaly is voltak jó dealek, úgyis most jön a szezon.
Persze a panelra is figyelj, én pl a VA paneltől falra mászok, a minőségibbeknél is jól beállítva észrevehető azért a minimális smearing és egyből kikészíti a szemem, plusz zavarnak a kis képhibák mozgásoknál, hiába lenne jobb a fekete pl. Eközben egy sima ghostingot bármikor tolerálok. Érdemes ezeket élőben is megnézni azért, egyből kitűnnek a panelek jellegzetességei..
-
GEIL
addikt
válasz urbi73 #136353 üzenetére
PS5-öt és Xbox SeriesX-et is (gamer) monitoron használom.....
24", 1080p, 240hz, Gsync/ Freesync/Adaptive sync/HDR....stbTudom, lehetne 1440p vagy 4k....de alapból PC-s a setupés egérrel és billentyűzettel (amiket használok konzolokon is pl Fortnite, Apex, PubG, Warzone esetén).....úgyhogy nincs gond a nézési távolsággal sem és tényleg elegendő a minőség is ilyen méreten és "csak 1080p-n".
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Dinomano
senior tag
válasz mcwolf79 #136308 üzenetére
Igen, Halo Infinite-ről beszéltem. (Amúgy csöcsös Cortana-ra visszatérve. Szerepel kb. 5 másodpercig a régi Cortana. Úgy van összevágva a cutscene, hogy véletlen sem látszódik belőle semmi.) Csak nekem tűnt fel a játék erőltetett humora? Úgy éreztem helyenként, hogy egy Ratchet and Clank komolyabb. Ráadásul az ellenek folyamatosan pofáznak; általában semmitmondó dolgokat. Ez meg az egésznek kölcsönöz egy komolytalan felhangot (számomra).
Oké, hogy maga a sorozat sohasem volt vér komoly, de azért mindig volt egy komolyabb szál a sztoriban. Emlékszem, anno huszon éve az első résznél a flood megjelenésekor rendesen tojtam. Flood-nak nyoma sincs, az egész játék érezhetően le van "szabályozva"./(^_^)____7=--- - - >|
-
Zó
aktív tag
válasz urbi73 #136362 üzenetére
Te ismered a saját preferenciáidat, illetve guglizhatsz ki az ideális méretet. Itt a 32"-hoz 137 centire matekolták ki a távolságot, ők 2 méterre a 46"-t írják. Személy szerint 2 méterről a 42"-t tartom a minimálisan elfogadható méretnek, tehát az ideálist én is nagyobbra lőném be. Ha ragaszkodsz a 34"-hoz, akkor érdemes csökkenteni a távolságon.
-
bandi0000
nagyúr
válasz frankdelgado #136361 üzenetére
Keress vissza, pár hete volt róla szó, hogy elvileg nem igazán van már magyar forgalmazás, vagyis nem tudnak kitől kérni készletet a magyar boltok
Xbox One: bandymnc
-
urbi73
senior tag
34' lg monitort néztem ki.és olyam kb 2m lenne a távolság .119 ezer lenne. Ennyiért nem lehet venni egy normális 4k tv sem.
-
-
balintka
addikt
válasz l.skywalker #136356 üzenetére
Jo lenne ha kapható lenne legalább a fehér SX.
-
bandi0000
nagyúr
válasz l.skywalker #136356 üzenetére
De ez nem magyarázza meg miért nincs készleten KV-ba pl
Mármint Richie már adott infókat, ami vagy helytálló vagy nem, eddig őt bozonyítja
Xbox One: bandymnc
-
l.skywalker
Topikgazda
-
urbi73
senior tag
Pont most ment tönkre 2évesen egy ilyen tv .Sajnos javíthatatlan ,kijelzöhibás.
-
-
urbi73
senior tag
Akkor az a monitor felejtös....Megéri egyáltalán monitort venni sx hez? Vagy sima tv?
-
-
balintka
addikt
válasz Marcsello31 #136347 üzenetére
Nem cserélhető. Google kereső alapján nem működik.
-
consono
nagyúr
válasz Marcsello31 #136347 üzenetére
Nem cserélhető ki. A külső kínai utángyártott tokban is csak az az SSD megy, amit a WD meg a Seagate is használ, mást nem kezel le. Bent sem fogja, szerintem...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
urbi73
senior tag
Amúgy a 21:9 -es képarányt támogatja az sx?
-
-
-
Marcsello31
őstag
Amúgy az alza is akciózik 2tb nvme ssdt árul 65körül. . Csak gondoltam szólok.
[link]
Ès akár a konzol tárhelye is kicserelhető erre.
A mèrete alapján.[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz l.skywalker #136340 üzenetére
Lesz a limitált is akkor?
frankdelgado: én 65ert vettem 1 terras WD bővítőket, ha Amazonon akciós, akkor kicsit olcsóbban is ki lehet fogni ezt a tipust.
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz frankdelgado #136343 üzenetére
Ez egyébként érdekes lesz, hogy a sima 1 terás lemezes esetén is átállnak e a 6nanos kiszerelésre és az új gépek könnyebbek lesznek e 120 grammal egy idő után.
A konkurencia is 2x változtatott a "sima" gépen, mire jött a slim, ahol bemondták, hogy oké, akkor ez tényleg más.
Meg még érdekesebb lesz, hogy december hatodikán valóban a kezembe nyomják e 2 terás lemezest, vagy csak a pénzem fogadták el.
-
Norb79
őstag
válasz urbi73 #136339 üzenetére
Én [link] ennek a VA paneles változatát vettem, ha 32 col és monitor. Nem elsősorban az xsx-hez, de néha az is rá van kötve.
Amik a választási szempontok voltak, hogy az xsx-hez is passzoljon:
- 4k felbontás
- 120hz-et tudja
- van rajta HDMI2.1
- van benne freesync
- van rajta jack csatlakozó, így a hdmi-n ahogy megy a hang a monitorba, egyből ki is köthető hangfalra (ha nem kontrollerre kötött fülessel játszik az ember akkor jól jön)De ez másik árkategória, innen tudsz lefele lépegetni, hogy miből tudsz engedni a pénztárcához mérten.
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #136340 üzenetére
De csak a fehèr 1 teràs, lemeztelenített gèp van nem?
-
kresz2
aktív tag
Szerintem is elég fura volt a zombis pálya a COD kampányban,és a vége felé is néztem nagyokat.
Egy modern warfare 3 kampány jó lenne.
Persze nem a tavalyi,arra azt kéne mondani a fejlesztőknek,hogy bocsika,csak vicc volt,és nekifutni újra. -
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #136335 üzenetére
Mèg a lemezmeghajtó nem is hiànyozna, de màr kène a 2 teràs kiszerelrs, tudom h lehet venni tàrhelyet dràgàn...
-
urbi73
senior tag
Milyen monitort ajánlotok sx hez? Lg wqhd lenne 90körül 32" ...
-
-
balintka
addikt
válasz l.skywalker #136335 üzenetére
Ezt a 2 terras limitált gépre mondod?
-
dReFiX
senior tag
válasz darkstreet89 #136326 üzenetére
Én is egy hajszálra vagyok a törléstol pedig tetszik a játék....zombi boss harcok nem is értem amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Én arra számítok, hogy a következő év második negyedévétől majd azoknak a régióknak is fog jutni, amelyeknek most nem.
-
balintka
addikt
Egyik új Series X sincs hivatalosan sajnos. Talán majd a fehér Digital gépet behozzak, pl. Alza.
-
AMD Power
titán
Nem volt az a pálya annyira vészes....
-
Wesder
félisten
Limitált kiadás volt a 2TB.
-
darkstreet89
tag
válasz IntelKiller7 #136327 üzenetére
Ha lehetett volna akkor kihagyom.
-
frankdelgado
őstag
Nagyon jó a COD!
Amúgy el vagyok keseredve.........akartam vetetni a fritzeknél ilyen 2 terás fröccsentett xboxot, de már ott se lehet kapni... . Itt nálunk ha kifutnak a sima series x-ek, akkor ennyi volt? S ha jönnek az új gépek, azt már nem is lehet majd kapni itthon?
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #136327 üzenetére
Storyban is van olyan küldetés. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ne zombizz.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
darkstreet89
tag
Na az új Cod nálam törlésre került. Az Emergence pálya, úgy fel kúrta az agyam, hogy kb egy Souls játék tudja így. Nem is értem, hogy ez a zombis f**ság minek kellett bele, ilyen retardált módon.
-
Marcsello31
őstag
Igaz hogy mire lejön a játék este lesz, de megvettem kompletten a gtat, az online móddal 1ütt. .
fandrea86 _ legalább annyit tehettek volna a microsoftnál, hogy kiadnak egy upgradét ami a series s gépeknél engednék az usb dvb olvasót, mert szerintem működne, csak le akarnak róla minket terelni. -
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #136319 üzenetére
Nehezebb, tehát nem lehetetlen. -> Nem woke.
-
válasz Döglött Róka #136319 üzenetére
Az oszt igen....
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Norb79
őstag
válasz monster95 #136314 üzenetére
https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-25/news/fc-25-dual-entitlement
EA faq oldal szerint nem tudod átvinni platformok között a “mentésed”.
-
monster95
tag
Sziasztok
Erősen gondolkodok ps5 lecserélésén egy xbox series x-re.
De lenne egy kérdésem.Sokat ea fc 25-zök ultimate team-be.
Na most ha ha veszek egy xbox-ot a ps5 helyett akkor át tudom vinni a csapatom?Ez ugyen ea rendszerén működik az ultimate team.Valaki volt már így? -
Marcsello31
őstag
válasz icemad #136311 üzenetére
Akkor megjelenik rá, jó, nem kel kidobnom .
Azt láttam hogy régen volt egy Mátrix nevezetű játék is még évekkel ezelőtt,
egyedi akció volt, bánom hogy nem töltöttem le annó,
GtAVt fogom megvenni konzolra hamarosan,
A pcm egy ősrégi roncs, ddr3mas korszak,
azon alig fut valami.
ha jól tippelem a gta6 GTA 6 2025 őszén jelenik meg, árat nem találtam.
extra hogy developer módban lehet több játékkal is játszani.
Na majd kiderül. Van értelme az 1tbos series snek, 13 játék van a gépemen és még így is van 312gbyte szabad helyem, az 512őnél jó ha kettő vagy három játék rá megy. Amit hiányolok ezekből az a cd olvasó.
fogadjunk egy Likeba hogy lesz e GTA.[ Szerkesztve ]
-
válasz Marcsello31 #136310 üzenetére
A Gta? Series-re tuti, de series 2 és series 3-ra is mernék nagy összegű fogadást kötni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Marcsello31
őstag
-
mcwolf79
veterán
válasz Bad Pritt #136307 üzenetére
Ja , hát az tény , hogy a régebbi részekben dögösebb volt Cortana , de manapság én már azért is hálás vagyok , ha nem csinálnak az ilyen karakterekből transz/nem-bináris meg a faxom tudja még milyen xarságokat.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
mcwolf79
veterán
válasz Dinomano #136305 üzenetére
Te most a HALO Infinite-ről beszélsz? Abban mi a "tini woke"???
(töredelmesen bevallom nem bírtam végigjátszani, de amíg eljutottam abban semmi ilyet nem éreztem, pedig (fogékony vagyok az ilyenekre)).Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
veterán
válasz AMD Power #136300 üzenetére
Én egyetlen multi lövöldét próbáltam. A Halo Infinite. Ott már egész jó voltam önmagamhoz képest.
CoD-okban azt olvasom mindenhol, hogy rengeteg a csaló, akik pc-n nyomják és mindenféle segédprogrammal csalnak (pl autó célzás, stb), tehát nem elég a kontroller miatti hátrány, még csalók is vannak. -
Döglött Róka
veterán
válasz zozika84 #136298 üzenetére
Nem agyatlan, es nem kell rusholni. Csak akkor erzed annak, ha nem fogod fel a tempot meg a mapokat.
Plusz egy S&D pont ugyanannyira taktikus, mint CSben.
Mondom ezt ugy, hogy utoljara 2007ben CoDoztam, es igy is olyan ez a resz, mint ha egy betort bakancsot huztam volna fel labamra. A tempo, a gunplay, a jatekmodok mind ismerosek es otthonosak.
De megertem ha valakinek ez tul gyors.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest