Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
válasz oriic #183914 üzenetére
Ezentúl nyugodtan lehet hivatkozni az összefoglalóra, legalábbis ebben a kérdésben.
Más: most végeztem a Walking Dead The New Frontier Telltale játékkal. Te jó ég, hogy milyen sztorit dobtak össze... A korábbiakban is voltak ütős részek, de talán ez volt az eddigi legjobb. Lehet a skybound-os közreműködésnek is szerepe volt benne. Ha a final season legalább ilyen jó lesz, akkor már örülni fogok!
-
Siffredi
senior tag
válasz oriic #183910 üzenetére
Hmmm, nekem a linkre kattintva bulikavagyok hsz-e jött elő, amiben nem volt benne a leírás (vagy csak nekem volt még nagyon reggel...). Mindenesetre köszi a gyors reagálást!
Annyit talán még érdemes lenne hozzátenni a 8. ponthoz, hogy a home-olás csak akkor szűnik meg, ha a home-olt profilt más gépen beállítják home profilnak. Tehát ha a tulajdonosa megváltoztatja a jelszót, vagy ha a home-olás után letörlik a profilt a gépről, az nem szünteti meg a megosztott tartalmak elérését.
A másik dolog, a kiegészítésben lévő A-B, és offline dolog elsőre nem tűnhet olyan fontosnak, illetve talán elsőre nem is érti az ember igazán (én nem értettem). Egészen addig, amíg nem marad internet-elérés nélkül az emberfia. Én is home-olok, de minden digitális tartalom az én profilomon van. Aztán mikor eljött az a nap, és rájöttem, hogy net nélkül nem fogok tudni játszani, max. csak lemezes játékkal, na akkor egy életre megjegyeztem...
-
Beniii06
addikt
-
-
-
szimszonos
őstag
válasz oriic #183626 üzenetére
Jönnek az újabb akciók mint ahogy most is van bőven még.Most a Division 2 készletek fogynak de még Forza Horizin 4+FM7 is van 125 ezer ft-ért,Gold Rush X meg 119-ezerért.Lesz az mindig folyamatosan,nem kell megijedni.A lemez nélküli még olcsóbb is lesz a jelenlegi áránál,az S pedig szinte mindig van 65-70 ezres bundle csomagban.X pedig évvégére 100k alatt lesz akcióban,de addig is lesz mindig valahol 120-125 k körül.Most is lehet kapni,ahol meg elfogyott ott is lesz előbb-utóbb megint jóáron.Emagon is lehet még kapni játékok nélkül 125k most néztem,de a Platinumshop,Notebook.hu,Konzolkirály,stb oldalakon is van igaz már játékok nélkül de még se 160-170 ezer ft csak 120-128 ezer ft.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz oriic #183446 üzenetére
100mb Diginetem van de azzal is maximum sávszéleséggel töltök szinte mindig 90-100 meg van,sőt néha több is,pedig még ssd sincs a gépemben.1 gb net ha nincs túlterhelve akkor hoznia kell a 300mb/s sebességet,nekem nincs ebben meglepő.Haverom is 300-al tölt mindig már 2 éve mióta Digi-net van neki.
[ Szerkesztve ]
-
válasz oriic #183450 üzenetére
Nekem tartósan 300 fölé ment tegnap, de az egyik Ms adatközpont csak 200 kilométerre van tőlem. (Ams 5 és Ams 6,mindkettőn dolgoztam.) Azt viszont nem tudom, hogy ezek xboxhoz vagy másik szolgáltatáshoz kapcsolódnak. Szerintem jó jel, ha néha megugrik a sebesség, akkor a háttérben tuti fejlesztenek valamit.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
veterán
-
veterán
-
-
törölt tag
-
$p@rr0w
őstag
válasz oriic #183234 üzenetére
De elo vagyok fizetve, de csak az 1 dolcsisra, pc jatekos vagyok inkabb, van egy korrekt gepem nem latom ertelmet hosszu tavu gamepasst venni kellett egy Halo 5 ami nincs pcre az volt 2000Ft meg egy MCC ha mar megvettem a boxot, meg Forza Horizon 2-n gondolkodom.
Szoval akkor elvileg nem lehet gond, most az ultimate passal amunubol az odst store oldalara dob, de jol sejtem hogy nem lenne okos megvenni amig nem er ide a lemez es arrol inditva kellene a store oldalara ugranom nehogy valami gubanc legyen...?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
-
lanszelot
addikt
válasz oriic #183136 üzenetére
Kábellel össze dugva se reagál semmire.
'vasmarok' az asztalon volt amig indult a játék, hacsak egy gömb villám nem szórakozott, akkor ...
1 kontrollert már vissza is vittem az még garon belül volt, azonnal cserélték. A jack csatlakozonal van valami gubanc ezekkel, mert először a füles hülyéskedik, majd megadja magát pár hét alatt. -
Micsurin
nagyúr
válasz oriic #183117 üzenetére
Ez egy marha jó formája volt a kód kiírásnak!
Köszönjük szerintem mindenki nevében!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
válasz oriic #183051 üzenetére
Megoldottam sufnituninggal.
A pàrom monitorjàn nincs jack bemenet, így jack kàbel a BT hangszòròba, màsik meg a controllerbe, ami meg kàbelen a konektorba van dugva.figure85
Igen, Mixer alatt szokott, meg a gyari movies app. A medai player nem tudom hogy milyen ilyen szempontbòl.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
-
szimszonos
őstag
válasz oriic #182987 üzenetére
Meg van a 60fps de csak 1080p azaz full hd-ben.4k-ban csak 30fps van,lehet választani.Tehát 4k/60fps a leírás szerint nincs meg a kampány meg horda módban mint írtam.4k/60fps-ről indult a beszélgetés #182956 hsz-nál.60fps az több játéknál meg van de nem 4k felbontásnál.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #182924 üzenetére
Jesus. Látom más is folyamat optimalizálással éli az életét. Egy kis javítás az ismeretlen LEAN szakembernek:
Azt az ágat is be kéne rakni, hogy ha valaki a játékot GOLD-al húzta be két iránnyal:
1. van élő GOLD - játszik
2. nincs élő GOLD - megújít - játszikNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz oriic #182924 üzenetére
Ez nagyon menő , egyedül a "Teljes áron?" döntési ág létjogosultságát nem értem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz oriic #182771 üzenetére
Én támogatom ha több topikgazda van, a munkamegosztás miatt nekik is könnyebb lehet ill. a topiknak is jót tehet.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Chaser
legenda
válasz oriic #182771 üzenetére
tesssék egy kislyányos'
szájbarágóslegyél tg, upgradeld a 0. hsz-t, ráfér
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Micsurin
nagyúr
válasz oriic #182678 üzenetére
Köszi! Erre nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit akarnak csavarni a sztorin.
Istenem de fájdalmasan figyelmetlen vagyok.... E3 traileren ott a kezében egy kártya.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz oriic #182314 üzenetére
Köszi ! Nem is tűnt fel, hogy benne van a Passben, még egyszer se tekertem végig.
Lemezes / Dobozos kiadást is akarok szerezni akkor megrendelem, hülyeség de vannak címek amiket szeretek a polcon tudni. A PC-s Mass Effect első kiadás is meg van még a régi Gyémánt Kiadásban...
-
Micsurin
nagyúr
válasz oriic #182311 üzenetére
Köszi akkor lehet még várok a vétellel szeretném a komplett szériát, lemezen.
@R6S: komoly gondok lehetnek ha ezért reggeltél ide, eredeti nick? Nickek? Gondolom párszor már volt macska effektus.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz oriic #182246 üzenetére
Meg is venném, mert jó ár, de olvasgattam róla, hogy nehezebb lett az 1-nél.
Van aki meg azt írja, hogy hamarabb hozzájuthatunk a jobb cuccokhoz....Az egyben az zavart, hogy az utcai mob-ok, meg őrjáratok megnehezítették rendesen az életem. Nekiálltam fejlesztgetni a karakterem, hogy a kb 2 szint különbséget leküzdjem, még +1 szinttel jobb legyek, erre ezek is - úgymond - szintet léptek és vagy egyenlő, vagy megint picit magasabbak voltak.... Nem volt könnyű semlegesíteni őket.
Emiatt kérdés, hogy belevágjak vagy sem a második részbe....
Érdemes belevágni a 2-be?
-
parandroid
félisten
válasz oriic #182171 üzenetére
Jobb későn, mint soha. Ha jól emlékszem, eddig azért nem jött, mert kevés volt neki a rendszermemória. Úgy tűnik, találtak még valahol eldugva...
Lassan tizenéves játék, amúgy. Akkoriban imádtam PC-n, meglátjuk, mai szemnek mit tud mutatni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Chaser
legenda
válasz oriic #182076 üzenetére
lebuktál ( :
szerk:
Erdei88
csak viccőtem', de lehet írok az ms-nek, hátha nem akarják tovább égetni magukat ilyennel és hát van az a pénz :d v korlátlan hozzáférés minden store játékhoz és konzolhoz a következő 5 évben ( :[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz oriic #182073 üzenetére
te az ms-nél dolgozol? a topikos hsz-ekből gondolom - osztán' lehet tévedek -
ha kellene ember aki kijaviccsa' a helyesírási hibákat a gold/gp/ultimate, van az a pénz amiért vállalom ( :
a "leírós" oldalakon már csak nagyon drágán, több helyen láttam kb. kuglitránszlét' szintű megfogalmazásokatszerk:
Cloud Strife
én nem akarom változtatni, a generáltat megváltoztattam, azóta a fentebbi van és marad is[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #181918 üzenetére
Tegnap elmondták, hogy hihetetlen nagy lökést adott nekik az MS. Mind gazdaságilag, mind abban, hogy a felvásárlás után is szabad kezet kaptak. Mondhatjuk, hogy ha nem vásárolják fel őket, akkor még nem mutattak volna idén semmit
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz oriic #181918 üzenetére
nyilván ilyen kisebb játék enniy idő....3-6 év általában egy game... Cyberpunk meg 9 év kb....2022 körül fogunk látni elkészült új projektet MS felvásárlásból....ami Scarlettre ÉS Xcloud-ra van optimalizálva.
Semmi meglepő nincs ebben
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bogyi007
veterán
válasz oriic #181712 üzenetére
Az én leszek. Nekem sincs még gyerek - de már jegyben járok az asszonnyal (pár éve )
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
AMD Power
titán
válasz oriic #181530 üzenetére
Sok extra nem volt benne az tény. De én azt érzem ,hogy akarják "csinálni". És ez jó. Az új konzol kell. Főleg ,hogy nem lett annyira sikeres a One. Csak hiába lesz 8K és 120FPS ha a játékok ehhez még sehol nincsenek. Gondoljunk csak bele ,hogy a játékok 60% még a One X-hez is kevés amit nyújt.
-
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest