Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Wesder #185073 üzenetére
én értem ( :
érdekes beszélgetés volt, kitértem a kényes refurbished és gar témakörre is, sztem az első leányzó az kinyomott konkrétan mikor közöltem h nem érdekel miről mit gondol az ms, egyelőre mo-n mo-i jogszabályokat betartania kell no mindegy, ledumáltam h körbefényképezem a gépet, és pontosan olyan állapotban szeretném visszakapni, majd mellérakom a ups-es papírt "bizonyítéknak" jobb is lenne ha lenyúlták a kontrollert, elvileg akkor küldenek egy újat_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
jut eszembe, kipróbáltam egy play anywhere játékot pc-n, ami boxon angol volt, pc-n meg magyar, ez hogy?
supportnál azt tudtam meg, nagyobb eséllyel halnak azok a boxok, amiket egy ideje nem használtak, no, így járt az enyém is:d akivel beszéltem, szerinte az instant kikapcsolás módos venti felpörgés sem üzemszerű állapot, mert nem szabadna pörögnie ha nincs semmilyen rendszer frissítés/játék letöltés a háttérben, és nálam esetek 90%-ában semmi nem volt, csak a venti pörgött random - amíg át nem állítottam teljes lekapcsolásra -
szóval jelezhet ez defektes tápegységet is, de h mi az összefüggés azzal, h valaki nem használja a gépet és bedöglik az passssssssssssz :d szóval használjátok és nem lesz baja kontrolleremet meg nagy eséllyel lenyúlták a magyar posta rendszerében valahol, de majd kiderül, ennyi garis gondom utóbbi 5 évben biztos nem volt :d
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
még mindig nem kaptam vissza a kontrolleremet, így lassan egy hónap után úgy gondolom elég gyászos ( :
ami nagyobb gond, el akartam adni a boxot, vitték volna holnap, kb 3 hete már be se volt kapcsolva, bekapcsolnánk de sksh
próbáltam kábel kihúzást, másik kábelt, megnéztem az aljzatot mással, működik
nyomogattam az eject gombot is, még a bt párosítót is, hátha...:d de semmijól sejtem, h megnyertem egy szervizt a géppel is?
-
Chaser
legenda
válasz sugarforce #184091 üzenetére
semmi személyeskedés nem volt
továbbra is, ha a jogszabályban az van h javítás, és visszakapom az enyémet javítva oké, v csere, és újat kapok, akkor is oké, ha a jogszabály azt mondja h esetlegesen lelakott refurb az új, akkor béfogom' a pofám és természetesen megírom homárra, mennyire szánalmas az ms ilyen jellegű hozzáállása - de még mindig remélem nem leharcoltat küldenek, bár bánom ,h nem vittem be a boltba, és nem vetettem fel jegyzőkönyvet az állapotáról, és nem ők gariztatták az ms-nél , kimeneteltől függetlenül, és kimeneteltől függetlenül, ilyen baki nem lesz többet -
és kézzede', ha leharcoltat küldenek kár ér, teszem azt az újszerű állapotút x pénzért tudom eladni, a leharcoltat meg x/2-ért, ha épp el akarom adnil.skywalker
és meg lehet tudni mi tartozik on topikba itt? mert az elég sok mindenről kiderült már, h mi nem ( : - szerinted -
legjobb tudomásom szerint egy kontroller szerves része az xboxnak, ahogy a garanciája is, de javíts ki kérlek ha tévednék_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Madoc #184084 üzenetére
semmi fenyegetés nem volt benne ez fog történni ha hülyének próbálnak nézni
mint mondtam optimistán tekintek elébe, de ha nem jön be akkor nem jön be, maradnak a jogszabályok és a homár
örvendetes, h neked nem volt problémád, mint látod másnak volt, a konklúzió ebből az én részemre:
v nem lesz gond, v lesz, ha nem lesz akkor buksisimi' sz ms-nek, ha lesz akkor meg fentebbiek, ez ilyen if then else algoritmus, sajnlatos ha ezt te fenyegetőzésnek érzékeled, de az nem én bajomszerk:
icemad
ne akarjátok belém beszélni, h pesszimista vagyok ( : ellenben megvan a b terv is, mint kb mindig
ahogy a mondás tartja:
jobb félni, mint megijedni ( :[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz AnonymusX #184082 üzenetére
erről beszéltem ( : ha van olyan kedves ügyfél akinek megfelel, egészségére, mint látszik neked sem felel meg, nekem se felelne meg, azinternet' korában meg kár égetni ilyennel magát egy cégnek - és ha emlékeim nem csalnak, a jogszabályban meg az van amit fentebb mondtam, az áfsz-ükkel abban az esetben azt csinálnak amit akarnak -
szerk:
remélem megerőltették magukat, és küllemre/állapotra is olyat küldenek vissza amit én küldtem, ha nem akkor előkeresem a jogszabályokat és átküldöm a supportos hölgynek, továbbiakban úgy beszélgetünkm meg esetleg homáron valahol szánalmas h ilyennel képesek égetni magukat, pedig a kommunikációs rész alapján nem gondolnám[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz sugarforce #184077 üzenetére
Sajnos nagyon csunyat irhattam, mert toroltek ( :
No de, emlekeim szerint, a magyar jogszabalyban az van, h v javitas, ekkor visszakapom a sajat kwszulekemet, v csere, ekkor ujat kapok vissza, es nem tulzottan erdekel az ms aszf-e, mert nem irja felul a magyar jogszabalyt
Optimistan tekintek a jovobe, igy nem keresem meg az ide vago jogi dolgokat, de ha nem olyat kapok vissza esztetikara es allapotra kuldtem, akoor igen_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
nekem tecik' a ps kontroller, akkor is ha rohaggyakmeg' ( : nem próbáltam élesben , de fogásra jó volt
-
Chaser
legenda
ez még tegnap jött supporttól:
"Nagyszerű híreink vannak! A csereeszköz elhagyta a szervizközpontunkat és útban van az Ön által megadott szállítási címre."
no kíváncsi vagyok, tényleg cserélték-e, és mikorra ér vissza_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Micsurin #184015 üzenetére
Ugy lesz, nem volt meg ms-nel gariztatasom, csak "hangos" jegyzet, azert futhatott volna jobb idot is, kinabol volt csomag h 3 nap alatt ideert dhl-lel, azeet nemetorszag kicsit kozelebb van, es nem a magyar postan keresztul ment ( :
-
Chaser
legenda
Ma futott be a kontrollerem a szervizbe, eddig 6 nap
-
Chaser
legenda
válasz szimszonos #183981 üzenetére
Ha neked nem kell x nem veszed, ennyi, de meggyozni azt nem fogd akinek van gondolom yt-ra azota se neztel fel, jobb is, en pont addig voltam elegedett az s grafikajaval ( : nem mintha olyan rengeteget jatszanek, de mar csak a forza miatt is megerte fhd tvn is, az ujon meg a 4k hdr meg egy extra
-
Chaser
legenda
válasz szimszonos #183973 üzenetére
sztem nézz yt videókat a témáról, van bőven, sok játéknál szembetűnően szebb az x grafikája, ettől független jó az s adott árért
-
Chaser
legenda
válasz smokiii1 #183968 üzenetére
pedig már a tv-m is überalles, de akkor se vonz
MunezXBK
szupermacsnak már ígértem egy multicoopot ha odajutok, de úgy néz ki nem fogok, előzőket is végig akartam játszani, de ebből csak a gears5 lesz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz bLaCkDoGoNe #183965 üzenetére
tegnap nekikezdtem újra a gow4-nek, kemény 10 percig ment aztán meguntam ( :
-
Chaser
legenda
válasz persil #183924 üzenetére
majd ha fizetnek érte ( :
engem a rakat yt video meggyőzött, h pusztán a grafika szépsége miatt is érdemes x-et venni 1080p kijelzőhöz, ha ezenkívül több/stabilabb az fps az csak előnyBep
ssd-t usb-vel mindkét géphez lehet csatlakoztatni, aki nem akarja bolygatni belül a gépet, ha megtartom az x-et kap is egyet, eléggé lenn van az ssd-k -ra, nem hiszem h tétel egy x ára mellett akár egy 1tb-os értelmesebb is, persze simán el lehet lenni 500gb alatt is, én még nem léptem túl_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Diokhan #183906 üzenetére
nem baj ha nem érted, én értem és használom, gyári távok elég hitványak, telefon meg nagyobb esllyel van a kezem ügyében mint a többi táv, ezen kívül kb bárhol vagyok tudom működtetni
persil
yt videókat néztem, ugyanazok a játékok s-en és x-en, százalékosítani nem tudom, de sok játék jóval szebb volt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz F_Peter #183898 üzenetére
nálunk két notesz volt wifin, két telefon, miközben a box is, klíma is, soha nem volt gond, egy flipes modem-router vitte az egészet, pedig az elég szutyok, klíma repült el sokszor, de valszeg defektes wifi modul volt a hunyó
-
Chaser
legenda
válasz h1mpi #183890 üzenetére
simán, én használtam úgy, nem volt gond, ha vackol, akkor cseréljék ki olyanra ami működik is, szép lenne már 2019-ben, h egy wifi képes eszköz csak papíron az
szerk:
főleg ilyen kategóriában
a notebookom pl még nem látott utp-t, de valahogy azért túlélte ( :[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz r.levente75 #183840 üzenetére
nema' !
hirtelen támadt költség ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz MasterMark #183663 üzenetére
a jack csati megmakkant, előző nap még szólt róla a füles, utána már nem, a füles másik kontrollerrel és más eszközökkel is oké, másnál is volt ilyen probléma, elvileg cseréllni fogják az audio aljzatot
-
Chaser
legenda
ma indul a kontrollerem svácjba, illetve a szállító szerint a németekhez frankfurtba, supportos hölgy svájcot mondott, de a lényeg, h indítom a stoppert, és kíváncsi vagyok javított állapotban jön-e vissza, v ráírják h juzererror' ( :
-
Chaser
legenda
válasz szimszonos #183635 üzenetére
már van 110e-s....meg drágább isssssssss ( :
nekem egyébként lényegtelen, csak meglepett_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz l.skywalker #183624 üzenetére
igen, erre gondoltam én is, valószínűleg náluk pörög legjobban a konzolos készlet
szimszonos
én nem lennék ennyire optimista x 100e alatt kicsit erős, új gen valszeg közelebb 200-hoz, mint 150-hez_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
mi történt a box árakkal?
előbb felnéztem konzolvilágra, 160e alatt nincs x, 110e alatt nincs s, kivéve egy alldigital verziót 78e-ért, ennyi volt az ákció'? lehet várnom kelett volna még az s eladásával ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
érdekesség, mielőtt eladtam az s-t, lemértem a két gép tömegét:
s - 2926g
x - 3688g~ 76dkg különbség
és egy csoportkép, nem véletlen, h a fekete maradt ( :
elnézést szupermacs, nem tudom mikor tudok gow4 coop multizni, nagyon nyár lett
-
Chaser
legenda
válasz kENNYkEEE #183376 üzenetére
egy év gar van hivatalosan, szervizt sajnos nem tudok
- illetve ha a géppel kapott hibásodott meg, és a gépre apróbetűk' nélkül két év gart kaptál, akkor nyugodtan ráverheted a boltra, nálam pl nincs feltüntetve a számlán/garjegyen, h a kontrollerre csak egy év lenne, de a dobozon sem láttam, amit külön vettél azon nyilván rajta van, úgyis árulják őket h egy év a gar -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz csuvicsuva #182977 üzenetére
értem
-
Chaser
legenda
válasz csuvicsuva #182975 üzenetére
azt tudom, csak nem láttam még listában ilyet, tehát a kérdés:
goldos listából havi kettővel ingyen lehet játszani? ezek adotak havonta mint a gp-ben, v lehet választani?
venni nem fogok semmit, még "free" játékot sem csak amit az ultimate-tel lehet ingyen elérni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Ernesto78 #182895 üzenetére
telefon ms-nek ha egy éven belüli a kontroller, számlát bekérik, és küldik a futáros papírt, nálam így ment, online módon nem is próbáltam, a supportnál azt mondták már csak így lehet kontrollert garanciáztatni februártól
oriic
látom ennél a képnél goldnál "játékbérlés lehetősége havi kettő xone", én ilyen opciót még nem láttam játéknál, h lehez ezt alkalmazni?
- mondjuk ultimate óta lehet nem is néztem a listákat ( : -[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz StLui #182803 üzenetére
lg olednél egy darabnál is cserél, pontosan ( : netes elállásnál meg nem kell indok
F_Peter
az kicsit erős, h nem szokott senkit érdekelni ha mondod valamit a megfelelő habitusban ( : de én nem vásárlok személyesen ilyesmit már nagyon régóta, nyilván nem véletlenülno de off, ha valaki az új gépével azzal akarja kezdeni, h 2-3 hétig gariztat hajrá...( :
én addig is jáccok' néha a forzával, megfelelő tv-vel überalles' :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Dreimus #182801 üzenetére
ez esetben én azt mondanám, engem akadályoz, pont, ha mást nem akadályoz nagyon jó neki, használja egészséggel ( :
veszel egyx egymilliós oldet pár pixel hiábal, azt is tudod használni, de sztem azért csak visszavinnéd...._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz KKaresz45 #182798 üzenetére
3 napos elállásnál nincs 30 napjuk a cserére, ha jól tudom max 3, és v csere v kp, én ezt hanyagolnám
én is visszavittem egy s-t, visszaadták a teljes árát, 2-3 napon belül, de nyilván ez a bolton múlik
helyedben elmondanám nekik mi a szitu, nem kívánsz szenvedni egy új gép granciáztatásával - teljesen érthető módon -, ha szerintük ez így rendben van adják el másnak, neked adjanak helyette másik gépet, vagy lehet az a verzió is, h élsz a jogszabály adta lehetőséggel, elállsz a vásárlástól, és veszel más boltból gépet, ahol nem csak addig ügyfél az ügyfél, míg otthagyja a pénzéthozza-viszi az ms, nincs gond azzal, kontrollert gariztatok majd hamarosan, supportos hölgy 2-3 hét átfutási időt mondott, mondtam is neki mókás lenne ha csak egy kontrollerem lenne... így lényegtelen igazából h több van
nyilván neked kell tudni innentől
-
Chaser
legenda
válasz mike1334 #182794 üzenetére
az meg olyan dolog, ha valami hangos, akkor nálam akadályozza, mert hozzá vágnám a falhoz ( : nyilván ha az ms foglalkozik a dologgal, akkor elismert hibáról van szó
az enyém cicergett közelről az oké, de ha két méterről nyávog az nem okéjut eszembe, barátom mondott ilyen hátoldalra szerelhető "hűtőt", mondom nem értem minek az, megoldja magától, tegnap találtam egy rakat yt videót, pH@rasztvakítás, nem javít a hűtésen hanem ront, valahogy nem lepett meg ( :
-
Chaser
legenda
válasz mike1334 #182789 üzenetére
persze h nem, ez mo ( :
KKaresz45
elmondom röviden:
kettő azaz kettő héten belül - jogszabályban 14 nap -, amennyiben neten vetted, az is elég h megrendelted de személyesen vetted át, _indoklás nélkül_ visszavihetsz bármit, 2m ft-os oled tv-t is, továbbmegyek, gyári csomagolást sem kötelező visszaadni - nyilván ha nem kotsog' az ember visszaadja, de erre sem kötelezhetnek -, legkésőbb 28 napon belül kp vissza, de úgy rémlik az áru visszavitelétől 14 nap, értelmes bolt pár nap múlva vissza is adja a pénzt
persze ez személyes vásárlásnál nem él, ott viszont 3 napon belüli műszaki hibára hivatkozhatszelküldöd ms-nek, 2-3 hétig nem lesz géped, aztán v hallkabb lesz v nem
a kereskedő nyilván elhajt, a haszna már megvan rajtad, foglalkozni meg ne kelljen veled, ez a legtöbbnél így van sajnos, de a jogszabályokat nem ők hozzák, nekik csak betartani _kell_
-
Chaser
legenda
válasz mike1334 #182784 üzenetére
"Vettem egy Xbox One S-t (új, 500 gigás)"
ha neten vette 14 napon indoklás nélkül visszaviheti, azt meg feltételezem h neten vette, mai világban ez "alap" ilyen kategóriánálszerk:
StLui
nekem öccáz' gb is elég, az más kérdés, ha valaki mindent sz@rt letölt, meg tárol a jóisten' összes tárhelye sem elég neki, feltételezem te sem 15-20 játékkal játszol egyszerre, bár lehet sok kezed és fejed van, nekem csak a standard jutott ( :
de ha nem tévedek nagyot, a gyártó trim használatát utólagosan nem is tudja ellenőrizni, bár passz, gar meg legalja ssd-re is 3 év van már[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz KKaresz45 #182781 üzenetére
ne foglalkozz vele, akár kaphatsz rosszabbat is, és nem az ms-t kell zargatnod, ha nem tetszik vidd vissza és vegyél másikat
ua. mint pc-nél a vga, legdrágább is tud ciceregni, akár hangosan is, de lehet másik konfigban már csendben van
enyémben csak odahajolva volt hallható, nyilván ha messziről is hallod az más téma_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz DaveHutt #182775 üzenetére
amennyire lementek az árak, ha téged zavar az esetleges trim hiánya, használd a hdd-t, nincs azzal semmi gond
szerk:
250-es ssd 10e, 500-as 18e, xbox x 130e, s 70e
pffffffffffffffffff..nem tudok rá mást mondani[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz oriic #182771 üzenetére
tesssék egy kislyányos'
szájbarágóslegyél tg, upgradeld a 0. hsz-t, ráfér
-
Chaser
legenda
válasz l.skywalker #182743 üzenetére
valszeg abu fordított félre valamit, ebből jött a 8k/120 fps, ami miatt én terjesztem a hülyeséget ((( :
4k@120 viszont tényleg lehet reális jó címeknél, kíváncsi vagyok pl forza4-nél lesz-e változás az új hw-en, és tudja-e futtatni 4k-n annyival, vagy a régebbi játékoknál marad az eddi felbontás/frisítés kombóha valóban 800 eur környékén lesznek az új genes konzolok, tömegtermék azért nem lesz, annyit már nem adnék konzolért személy szerint, esetleg 5 év garral, de 2-vel biztos nem
-
Chaser
legenda
válasz Wesder #182725 üzenetére
"A felbontás tekintetében a Microsoft a 8K támogatását ígéri, méghozzá 120 Hz-es frissítés mellett, illetve a variálható frissítési frekvencia is elérhető lesz, de ez már eleve része az Xbox One család újabb modelljeinek."
szóval itt olvastam a hülyeséget ( : igaz itt 8k/120fps van, az már sztem is irreális, 4k/120fps viszont meglehet sok játéknál könnyen, ha valóban 4x erősebb mint az x_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Micsurin #182729 üzenetére
nem volt "tard", de elég értelmes a support, sztem ilyen esetben sem lenne gond, tisztában vannak vele, h nem feltétlen egyből kerül a végfelhasználóhoz a termék, állhat több hónapot, fél évet is, akár többet
-
Chaser
legenda
válasz Wesder #182725 üzenetére
én kérek elnézést ( : 4k/60 fps most is megvan - amikor megvan -, amilyen hw lesz benne, reális a 4k/120fps is, lehet olvastam valahol, de lehet valóban csak a számok kombinációját kavartam be ( :
Micsurin
ha ilyen lenne telefonálsz az ms-nek, és nyilván meg fogják oldani_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz - = Zk = - #182722 üzenetére
az már 4k/120 fps, 8k/60p ready lesz ha jól rémlik, de még odébb lesz
-
Chaser
legenda
válasz StLui #182370 üzenetére
tényközlés a fogalom neve, bárminemű hangsúly nélkül, az h te mit látsz bele, v mások, egy egészen másik dolog
icemad
el tudnám viselni - ha az igekötő és az ige közt egy másik szó áll, akkor mindhármat külön írjuk, jelen esetben az ige: elvisel -
ha kérhetem ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz bLaCkDoGoNe #182358 üzenetére
én meg mondtam jobb ajáánlatot az adott játékra és kész, problem?
( :icemad
itthon az 500gb-os blue 18,5e-től van értelmes helyeken, az korrekt, vehetsz ennyiből hdd-t is nagyobbat, csak sajnos uo. tetű marad a játékok betöltése mint nélküle, ezt neked kell tudni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz l.skywalker #182348 üzenetére
"Gears of War 4 – Standard 9,90€"
ez nem jó ár, cdkeysen legutóbb talán 3 font volt, most 2,5, 10-ért az ultimatet adjákszerk:
icemad
ssd-nél soha ne csak a gyártót nézd, hanem az adott típust, wd blue úgy rémlik korrekt, de ssd-s topikban segítenek, sok ajánlott fel is van sorolva[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Mandok #182309 üzenetére
max alaphelyzetbe tudod állítani, mintha új lenne, ha az sem segít akkor egyértelmű hw-es gond, frissítés legfrissebb van fenn? nekem ez sw hibának tűnik, esetleg még másik kábellel is meg lehet nézni, vagy másik bemenetre kötni
-
Chaser
legenda
válasz szimszonos #182258 üzenetére
meg akarják győzni az olyan spúrokatttt' mint én vagyok ((( : ha már játékra nem adnak pénzt, legalább előfizetésre költsenek, engem meggyőztek :d elviekben minden kód vmilyen úton módon az ms-től ment ki, mindegy ki honnan veszi, szóval a 300ft-os ultimate előtti két év gold árának egy része is ms-nél landolt esetemben, max nem a listaáron
én abból a pénzből amit mások játékra vernek el pár év alatt, ikább' vettem egy o_ledet, beszabehu', ha beég kettérúgom :d kicsit más így a forza ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Madoc #182182 üzenetére
ha különálló kontrollerhez egy év gart írnak, teljesen oké, el tudom dönteni kell-e annyi garral v nem, de az kicsit nonszensz, h a géppel adott kontroller egy év garos, ami meg nincs feltüntetve a számlán, dobozt nem néztem, de kb mindegy is, ha számlán/garjegyen ez nincs feltüntetve, ennyi erővel kitalálhatnák utólag h arra csak 3 hónap van
nekem mindkét gép 2 év garos, alzás is, konzolvilágos is, és ha betojik a kontroller egy év után, és nem garizzák, fbi-nasa-cia kapásból azért nem 1-2e ft-os kategória, mikor olcsóbb 13k körül láttam, egyébként meg 17-18e, osztán' az egyikkel már baj van kicsivel több mint 1 hónaposanwesder
köszi, nekem az a pár 3x ( :Janusz001
nenmrég valaki azt mondta, xbox app, wifi off, és úgy megy, nekem már biztos nem fog kelleni mondjuk mostanábanszerk:
axod
nálam így zajlott:
első tranzakció pöccre'
másodiknál elbénáztam, nem állítottam át a virtuális limitet, tehát nem teljesült
újra fizettem volna, és akkor már igazolványt kért, elküldtem, és kb 10 perc múlva teljesült a tranzakció és jött a kód, ha nem jön, akkor lemondom és veszem a másodikat cdkeysrőllehet én vagyoka béna, de nem láttam h lehetne egyben kettő v több 12 hó goldot venni, ezért volt két tranzakció
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
nálam is a másodiknál ez volt vasárnap, személyit kértek a weblappal háttérben, személyiről csak a név kellett, többit le is satíroztam, 10 percen belül elfogadták, elküldted ezt? anélkül nem lesz kód
gondolom pp-vel fizettél, kártyánál elvileg nem kéri a másodiknál sem
______________ma bekapcsoltam a boxot, 6-7 játék van letöltve, de a listában 42-t ír, letöltött játék továbbra is annyi amennyi volt, de a ready to install résznél van egy rakat, ez az ultimate miatt lehet?
szerk:
Madoc
sztem sem, de a sima kontrollerre sem, megnézem a dobozt van-e rajta utalás rá, itt jön be h jó a számla meg az értelmes bolt ami nem csak fél évig működik, ha egy év után kakukkol a kontroller, én ráveremabalhét' a boltra, pont nem érdekel h az ms-nél nekik nem garis, nálam a számlán 24 hónap van, és sztem kontroller nélkül a box használhatatlan majd meccseljék le vele, ha 1 év garos a kontroller azt talán közölni kellett volna a számlán/garancia levélen is[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz parandroid #182114 üzenetére
"A kérdésére válaszolva, a kontrollerekre és egyéb kiegészítőkre 12 hónap a gyári garancia."
ezt úgy nem láttam eddig sehol feltüntetve, de biztos néna vagyok .._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
semmi kifele nem a magyar posta szállít, az gyors, hazafele viszont a mi királyi postánk, az meg nem gyors ( : az egy külön jó kérdés, h az ms mért nem tud hazafele is értelmes céggel szállíttatni :d
Cloud Strife
elvileg ahhoz nem
engem nem érint, számlás mindkét gép, de aki használtat venne garral és nincs számla, valszeg ha defektes lesz a kontroller akkor úgy járt
azt kérdeztem még, h a kontrollerekre is két év gar van-e, de azt már csak mailben, nem jött még válasz - nyilván annyinak illene lennie -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
amit megtudtam, sztem sokaknak fontos lehet:
idén februárig nem kellett számla garanciáztatáshoz, februártól viszont a kontrollerekhez mindenképp kell, azóta nem látják az ms rendszerében akiknek kellene, tőlem is bekérték2-3 hét ügyintézést mondott a hölgy, visszafele már a magyar posta hozza a kontrollert svájci faluból, ahol a szervizközpont van, mondtam is neki...rosszul kezdődik ( : így h van több nem gond, de ha 1 kontroller lenne akkor kellemetlen
egyelőre ennyi, ha visszaigazol mindent egyeztetek a futárcéggel aki elviszi a csomagot - talán ups -
-
Chaser
legenda
beszéltem az ms-sel kontroller ügyben, de egy futár miatt szüneteltetni kellett, mindenesetre úgy rémlik, említette a hölgy h kell a számla is, elvileg lassan visszahív és kiderül
-
Chaser
legenda
válasz oriic #182076 üzenetére
lebuktál ( :
szerk:
Erdei88
csak viccőtem', de lehet írok az ms-nek, hátha nem akarják tovább égetni magukat ilyennel és hát van az a pénz :d v korlátlan hozzáférés minden store játékhoz és konzolhoz a következő 5 évben ( :[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz oriic #182073 üzenetére
te az ms-nél dolgozol? a topikos hsz-ekből gondolom - osztán' lehet tévedek -
ha kellene ember aki kijaviccsa' a helyesírási hibákat a gold/gp/ultimate, van az a pénz amiért vállalom ( :
a "leírós" oldalakon már csak nagyon drágán, több helyen láttam kb. kuglitránszlét' szintű megfogalmazásokatszerk:
Cloud Strife
én nem akarom változtatni, a generáltat megváltoztattam, azóta a fentebbi van és marad is[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz N.YCityBoy #182070 üzenetére
én is megváltoztattam, amit akartam foglalták, de megoldottam:
csokissskekszki szokta berakni a 0. hsz-be ezt, most már bekerülhetne az enyém is
-
Chaser
legenda
válasz N.YCityBoy #182046 üzenetére
nekem se annyi értékelésem van mint ami látható... meg nem csak itt van, negatív nélkül, ettől független én is néztem már be dolgokat, szóval részemről ez a 3500/98% pocsék kategória
gombilaci1
sztem ha ezt rendezed töröld a kártyát, én töröltem, bár volt aki azt mondta felesleges, ezekszerint mégsem - remélem most nem kerül vissza a fizetőeszközök közé magától mint legutóbb ( : -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz N.YCityBoy #182028 üzenetére
3500 eladással 98% az qrva rossz, már ne haragudj, ebayes eladóval szóba sem álltam 99%-os értékelés alatt min. 5000 eladással, de sokkal jobban szerettem a 10-20e értékelésű 99%-os eladókat, így is voltak alkalmanként problémák, és mindig meg is tudtuk beszélni
-
Chaser
legenda
válasz JamesHun #182014 üzenetére
nem kell, ami kell:
vagy gp, vagy gold, most a goldot lehet beszerezni olcsóbban, ezért mondja mindenki azt
ultimate = gp + gold
ha gp ára pl x, gold ára, 1,4x, az ultimate ára nem 2,4x, hanem pl 2x, együtt olcsóbb, de nem feltétele sem gp, sem gold, gyakorlatilag ha semmid nem lenne akkor is vehetnél ultimateot, csak akkor annyi lesz amennyit veszel belőle, és sokkal drágább lesz pl az egy éves, mintha megveszed az 1 éves goldot és az 1 hónapos ultimate-tel átváltod, most meg a meglevő előfizetéseket 1:1-ben átkonvertálja a 300ft-os 1 hónapos ultimate ...lelövöm a poént: ultimate csomagra_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz BigStraw #181979 üzenetére
megveszed a goldot, aktiválod, és akkor fogja megkérdezni engedélyezed-e, utána pedig letörlöd a hosszabbítást, én a kártyát is töröltem ( :
ahogy elmondtam fentebb, az ultimate felülírja a régi gp/gold előfizetést, és ultimate lesz belőle, az 1 éves golddal + utána az 1 hó ultimate kombóval lesz 14 hónap ultimateod ha semmilyen előfizud sem volt, ha meg volt, a legmagasabb lejárati idő még hozzáadódik gp/goldból
szerk:
icemad
sztem max az e3 idejéig lesz, ez tényleg valós akció volt, jóvátették a behaluzott mk11 75% discountot(#181989)
ennél szájbarágósabban nem lehet elmondani
akkor ír felül az ultimate, ha a legvégén váltod be gold után, ha először váltod be, akkor a 12 hó goldra 3 v 4 hónap ultimate lesz, a gold pedig megszűnik - az mindenképp megszűnik, csak a leírt módszerrel a teljes goldod ultimate lesz -[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz BigStraw #181973 üzenetére
pont fordítva, vegyél 1 év goldot, aztán válts át ultimate-.re
goldnál engedd, h folyamatos számlázás legyen, így kapsz 13 hónapot, utána meg töröld az engedélyt ( :
az ultimate még ad 1 hónapot, így a jelenleg hátralevő időd + 14 hónap ultimate lesz a végeredmény
sztem ez most nem érdemes, ha kell a gp, és/vagy multizol, akkor "kötelező"_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Nikaré #181931 üzenetére
csinál egy ms fiókot, lehet gmailes cím is, nem gond, nekem is az van
aztán valszeg azzal már tudsz xbox profilt csinálni, és onnantól tudsz kódot beváltani, én is lámaként kezdtem nemrég, de azért megoldottam ,menni fog
gépet tudod regisztrálni az ms-nél, de ahhoz kell a fiók, itt le is írja mi kell a fiókhoz
app is van boxhoz, később majd ott is tudsz játékletöltést beállítani a konzolra, ha olyan állapotban van kikapcsolva a gép, akkor is telepíti, bekapcsolod a gépet majd látod beállításoknál, de úgy rémlik kérdezni is fogja milyen kikapcsolt állapotot akarsz a boxnál_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz tiborv #181823 üzenetére
nem menne tv elé, ha majd egyszer gyereket akarok, nem azért, h oda sózzam a tv elé de ez én vagyok
icemad
neked is ezt tudom mondani
attól szted kegyetlen lennék, mert helyette társasoznánk, vagy "csavarognánk", netán olvasnék neki? sztem nem, tv csak abból amit és amikor én engedek, nem érezném rosszul magam tőle "mert a többiek ezt meg azt nézik"
az említett kishölgy is ilyen nevelésben részesült, ebbe legalább beletalált a kedves anyuka, volt is szókincse, a bátyjának is, meg több nyelven beszéltek pár éves korukra, és amikor este a mesét olvastam, úgy várták mint a messiást, éééssss mindig alakították a történetet, édesek voltak amikor elvétve tv elé kerültek ellenőrzött tartalommal, azt is nagyon megbecsülték, de nem az volt az életük_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
én sem azt mondtam h néma az x, hanem azt h nagyon jó a hűtése
nálam nem volt bf1 alatt durva hangja, sőt, akkor még a klíma se ment
metroval napokban talán tesztelemszerk:
bulikavagyok
instantgamen 13e pár száz ft volt az éves gold pp-vel, be kell állítani az előfizetés meghosszabbítását, akkor ad még egy hónapot aktiváláskor az ms, utána meg ki lehet kapcsolnia hosszabbítást[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz icemad #181807 üzenetére
azt nem értem, vásárlás után jöttek rá a gyerkőcök, h egyébként a többi nebulónak ps-e van?
mint mondtad megvettétek, örültek, aztán a birkanyáj azt mondta h sz@r és az lett
te gyerekeid, te életed, hagyd rájuk ha jobbnak látod, nem a tech infot kell nekik nyomni, ők maguk szerették a boxot, amíg meg nem mondták nekik h sz@r...egyébként meg a kölkök' játsszanak szépen a fizikai valóságban egymással, ráérnek még a virtuális multira, gyerekem lenne tv elé nem engedném nagyon sokáig, az is biztosMadoc
nekem az tetszett, mikor azt mondták h nem tudják ellenőrizni a kódokat, felhasználtam-e, itt tudtam meg h lehet, ráadásul ez a srác valami főszervizes voltS@c@
amit eddig találtam róla, kifejezetten jó hűtése van az x-nek, dög nehéz is, s hozzá képest pille, pontosan kimérni meg azonos játékokkal lehetne a hangot
nem tudom bf1 tud-e 4k-t, de nem sok hangja van alatta, és helyenként azért elég realisztikus grafikát láttam_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Bogyi007 #181793 üzenetére
true story bro ( :
egy cikkecskét viszont tényleg írok, hátha segít néhány embernek objektív támpontokat adnia a szubjektív mellett, az előbbi meg pont jó lesz vázlatnakvan egy két hetes goldom, közeljövőben jár le az aktiválás, ha vkinek kell rikkantson, inkább nem rakom ki ide a kódot - én is mint az előttem felajánló, olyannak adnám nyilván, aki nem eladni akarja -
-
Chaser
legenda
válasz NyMRooD #181778 üzenetére
a volt részt legfőképp az árakra értettem, örülök neki, h volt jobb áron is a ps, én a boxot amikor vettem, nyilván az akkori jelenben vettem kényszerűen...
az akkori jelen pedig április vége volt, nem néztem én utána semminek, láttam a forza megy boxon, sőt adják bizonyos csomagokban mellé, ez már elég húzóerő volt, sok helyen láttam h nagyon dícsérik, néha csinálok ilyet is, ez volt az első megnyilvánulásom a topikban, már vétel után, lehet nem teljesen egyértelmű onnan, az infrát néztem analóg jacknek ( :
de akkor sorjában:
régóta tervezem, h újra lesz desktopom, de az utóbbi sok évben nagyon hozzászoktam a notebookokhoz, mega brutál teljesítményre nem is volt szükségem, utolsó játékos élményem a desktoppal nem volt túl pozitív, sőt kifejezetten negatív volt, azóta nem is erőltettem
néha azért rám jött, h játszanék valami értelmesebb grafikájú fps-sel, autóssal, olyanra a notebookjaim nem alkalmasak, és nem is akarok olyat venni
szóval összerakok egy pc-t, de gagyit nem fogok, túl jót meg kár, mert havi párszor kapcsolom be, meg úgyis mindig upgraden és hangtalanításon filóznék, majdnem bele is vágtam, mikor vmelyik itteni topikban szóba került a box, h milyen jó áron adják
mint mondtam azasszony' sokszor emlegette a régi 360-át, 75e ft-ért volt boltban az s, egy forza 4 + gow4-gyel, ami szintén nagyon bejött ingame videók alapján, illetve több játék-párossal is elérhető volt
úgy voltam vele ez elég is lesz erre az évre, a királynőmnek ott vannak a régi játékai amit elő akar szedni, és ennyi
láttam a dobozban volt valami gamepass és gold feliratú kártya, nem foglalkoztam vele különösebben, de erre egyre többet néztem fel, és lassan megvilágosodtam ( :
vétel előtt nem tudtam, h a fentebbiek léteznek, max apróról tudok venni játékkulcsokat listaáraknál olcsóbban, ha nagyon kell valami majd onnan beszerzem, mint anno desktopra is
aztán szépen lassan leesett mi a gp, mi a gold, közben itt láttam, van 300ft-ért 3 havi gp, persze rácsaptam, aztán még volt később 300ft-ért egy havi gp, azt is megvettem
közben még lentebb mentek az árak, 70e volt a gép amit előtte vettem 1,5 héttel, sőt, két kontrolleres is volt 70-ért...visszavittem, elvittem helyette a két kontrollerest, mivel a játékok úgyis ott vannak gp-ben nem kellenek, forzát eladnám, de a gow4-ért sokat nem kapnék, cdkeysen talán 1e ft volt, két kontroller az viszont jól jöhet párnacsata után egy mortal meccsnél ( :
közben megismerkedtem a hw-rel, az s és x különbségével, szépen leesett az x ára is, megvettem azt is s után 1-2 héttel, gondoltam beszerzek egy 4k-s nagyobb tv-t, inkább ezekre költök mint egy pc-re, amit alig használnék, és kijelző ahhoz sem ártana valami értelmesebb, 4k-hoz meg kell az x, meg egyébként is, forza4+motorsport dobozos xbox is kell ( : meg fekete is :d
no a két játékot el is adtam gyorsan - -11e ft, vevő is jól járt, nekem sem kellett árulgatni - , inkább költök majd gp-re, ami ma megint megtörtént, gyakorlatilag 28e ft-ért lett 28 hónap ultimate hozzáférésem, mostmár tuti, h semmilyen játékért nem adok pénzt - max nagyon-nagyon kivételes esetben - mk11-et megvettem volna, ha nem kamuznak a 75% discountos e3 árral, de kamuztak ( :
közben az is kiderült, h ps-sel ellentétben már a kicsi s is tud 4k br-t lejátszani, azt meg már terveztem 1-2 filmhez, 4k br player beugró ára meg 50e ft
az is kiderült, simán lehet htpc-nek is használni, a kontrollerhez is egész jól hozzászoktam, pedig a gow4 elején azt hittem nekem marad csak a forza a boxos világból ((( :
nagyjából ennyi a mese, írni is akarok egy kis xboxos szösszenetet, hw, gp, gold, ultimate, play anywhere, br player, számomra kb minden már csak menet közben derült ki, az itteni nyitó hsz sem terjed ki minden területre
szóval ha most kellene döntenem, ismerve a már ismert adatokat, gondolkodás nélkül az xboxot venném de azzal sincs bajom ha valaki ps-t vesz, nekünk/nekem sokkal jobb választás a box
az a kérdés ki mire akarja használni a konzolt, és mennyit akar/nem akar játékokra költeni, mivel akar játszani, és megvan a jó döntés, boltosként is ezt tudnám elmondani érdeklődőnek_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz zzola #181771 üzenetére
megint csak a szubjektivitás, engem nem érdekel a multi, téged igen, na bummm, lehet 10 emberből 8-at is érdekel, de az engem nem érint ( :
örvendetes, h érkezik az ea, itt meg mávan'
engem az sem érdekelne, ha rajtam kívül max 10-en használnának xboxot, az én játékélményem nem lenne rosszabb ( :
attól, h pl 5x annyi embernek van ps-e mint xboxa, számomra 1ft-tal nem ér kevesebbet a box, de a ps se 1 ft-tal se többet neked megfelel, csapassad
a szuper karakter fejlődös, keressük meg az utolsó eldugott kis sz@rt is típusú játékok sem hatnak meg, kikapcsolódni akarok, élvezni a látványt - szétlőni a kib@szott alienek fejét, meg 300-zal bevenni a kanyarokat forzában, nácikat ledarálni, meg ilyen rengeteg sok intellektust igénylő játékot ((( : - , de akinek az kell megértem, ettől sem lesz jobb v rosszabb a box/ps
ha multi, akkor q3 a dm17-es pályán, only railgun felállásban, 10-15 olyan szerencsétlennel mint én, és nem a quake live, hanem az eredeti 1999-es quake 3, nekem az a multi, ami most megy az max bohóckodás kategória nálam, de az meg az én bajom
azt is megértem aki képes 15-20e ft-okat kiadni egy játékért, akár havonta is - igazából nem értem meg ( : -, én élvezem h "apróért" mindennel tudok játszani ami érdekel, most már 2021 végéig, több nem is kell
ha kapnék grátisz egy ps-t, felkerülne a "fehér" mellé a szekrény tetejére valószínűleg nem sok minden érdekelne tőlük, max a kontrollert tesztelném jobb/rosszabb-e mint box-nál____
"A Project Scarlett kódnéven futó Xbox a következő év végére érkezik, méghozzá az ünnepi szezonra, a nyitócím pedig a Halo Infinite lesz."
ezt most láttam ph-s hírben, lehet akkor mégis eltaláltuk páran az új vas érkezését - már ha ez tekinthető hivatalos infonak -___
fekete vs fehér témában, a fehérnél a br résznél a fekete csík sztem nagyon feldobja a gépet, a venti nyílást tüntetném el a tetejéről, az x a fehér meleltt mellett kommerszebbnek hat számomra, hűtési megoldása viszont biztosan jobb
fekete bútoron vannak, az x beleolvad, a fehér az kicsit világított belőle, de teccett' ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest