-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz frankdelgado #143452 üzenetére
Jah.. Szomorkodom is, amikor IGN, GS és egyéb konzolos hírek alatt meglátom a csodálatos hsz-ek hegyeit..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz parandroid #143392 üzenetére
Öhm.. semmi fanbojkodás nincs, a probléma a ""úgysincs rá játék" megjegyzésből indult ki, ami alapjában véve már egy unalmas csont, amit tök jó dolog rágcsálni..
De persze az itt már mindig elfelejtődik, hogy az ember saját maga választhat, hogy melyik irányba megy, de mindig az adott gép a rossz... Mindegy, hogy ez xbox, ps, vagy pc..
Nincs tökéletes hardver, soha nem is lesz..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
1. Ők ezzel tisztában vannak.. Ez miért gond? Nekik senki sem mondja, hogy Xbox-ot KELL venniük.
2. A legtöbb helyen, amikor felmerül ez, sajnos nem csak a pc-sek mondják ezt..Én PC-ről jöttem vissza X-re, és annó amikor még megvolt a 1080Ti, volt S-em is..
Urizen: Tolj egy reconnect-et a router-ben, vagy akár egy reboot-ot. Hátha megoldja. Nekem segített pl. most.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #95558144 #143350 üzenetére
Ezt az "úgysincs rá játék" részt engedjük el. Annyira unom itt, mint bárhol máshol, mert nem nagyon tudom feldolgozni azt a tényt, hogy egy xbox-on és pc-n játszható játék, miért nem xbox "exkluzív" egy ps4 tulajnak.. De ebbe ne menjünk bele.. Bár, már mindegy.
Ha lesz kedvem, megnézem majd, hogy T-s nettel is hasonlóan fosch tempóval megy-e a store, vagy sem.. Eddig nem nagyon volt hozzá kedvem, plusz nem is nagyon töltöttem le semmit.
Noh, mivel kellőképpen sikerült felhúzom magam a "úgyincs rá játék" megjegyzésen, megnéztem, Telekom-os netten szépen jön 50Mbps-sel lefelé a játék.. Annyi a max sávszélem..
Most, hogy újra csatlakoztam a digis hálóhoz, ezzel is jön 100Mbps+ tempóval.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
IGaz, sok újdonság nincs benne, de hasznos lehet:
Every Xbox One X Enhanced game - 4K resolution, HDR, higher framerates, and more
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bLaCkDoGoNe #143225 üzenetére
Magát a csomagot névzve az nem rossz ár. 2 kontrollerrel.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #143204 üzenetére
Ez már elég régi hír, csak ezek szerint most került polcra..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #143200 üzenetére
Ó, köszi. Van benne már, ami elgondolkoztatott, de, most goldot kéne venni..
Ééés, még ott a SotTR.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #143189 üzenetére
Nekem most goldot kell vennem, jövőhónapban lejár.. Majd lesz még akció, és jó áron valahol.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szupermacs #143077 üzenetére
Boxon belül is beállítható, bár router-ben valamilyen szinten egyszerűbb.. Vagy valami interferencia van az adott csatornán (amennyiben 2.4GHz-n megy), és az okozza az agygörcsöt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tolom a gears ultimate-et, ha már van.. el vagyok keseredve, hogy mennyire kaki az ai.. Persze tolva, már rájöttem, hogy annó végigment 360-on, de nembaj.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Múltkor már kérdeztem, de szerintem nem kaptam rá választ, hogy géppel a 4K-s videókat át lehet konvertálni, hogy megosztható legyen? Mert ugye így nem oszthatóak meg.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amikor egy márciusban megszerzett achi-t ma kaptam meg.. Szép..
Jelzett a teló, nézem, achi.. mondom wtf? Nem játszik senki.. Majd megnéztem, megszerzés időpontja március közepe.. szép volt..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pzstm #142843 üzenetére
Hm.. És akkor még freesync sem lesz, csodás. Vagyis, azoknak lesz, akiknek az extended range 30hz-től indul..
Azért érdekes, hogy akkor miért kell nagyot mondani, ha tudták, hogy mégsem..
Bár lehet, hogy képes leszek lemenni 1080p-re csak azért, hogy inkább 60 fps legyen.. nem tudom.. Majd meglátjuk.. A RotTR is simán élvezhető volt 30 fps-sel 4K-ban.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz r.levente75 #142763 üzenetére
Mindig jókat nevetek ezeken a karaktereken. Grat!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sugarforce #142710 üzenetére
Hmm.. Ennyiért tényleg nem rossz. Vajon meddig akciós?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz AMD Power #142615 üzenetére
Pedig, magának a TR-nek nincs nagy Hype-ja.. Az új résznek lesz.. A RotTR szerintem nagyon jó, és az előző rész is. Pl. a M.E. engem sem szippantott be.
De tény, ezek a játékok nem egy pl. need for speed, vagy battlefield szinten vannak, (nem tudom másképp mondani bocsi..) de ezeknél néha gondolkodni is kell, nem csak menni, menni...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz NyMRooD #142574 üzenetére
Azért, a piacról vásárolt cuccról nem tudsz semmi vásárlást igazoló bizonylatot sem felmutatni, például, ergo nincs fogyasztó szerződés sem..
Az általad felhozott példa.. Viszik a telefont, mert az "nem megfelelő", ergo, a játék "nem megfelelő", akkor vigyék a játékot.
Senki sem mondja azt, hogy ne "büntessen".. Ha egy ~10k-s játék eltűnik a fiókról, az is büntetés, mert kifizetted.. De, ha mondjuk van pár 100k értékű játék a profilodon, úgy ez egy kicsit más..
És akkor még sokminden mást is ide lehet venni..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz NyMRooD #142563 üzenetére
De ott sem csak az MS árul játékokat..
A kérdés még mindig él, hogy pl. G2A-ra, hogy kerül fel az MS-től származó kulcs? És, ha ez úgy, ahogy, akkor ezért miért a vásárlót kell büntetni? Ez itt a kérdés.. Főként úgy, hogy Ő nem tehet semmiről..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pzstm #142556 üzenetére
Az mekkora lol... Baz... Bár amúgy, erről jut eszembe, asszem valami ilyesmi van a Steam-nél is.. De ebben nem vagyok biztos..
De, mindenesetre ez kemény..
Csak igen, felmerülnek a kérdések, hogy az MS-től származó kulcs, hogy kerül oda? És így tovább.. Eléggé kényes téma ez.. Főként az mellett, hogy feltöltőkártyát direktben az MS-től szinte senki sem vesz, pl...
Köszi, hogy megkerested!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pzstm #142553 üzenetére
Egy tök egyszerű kérdés, a store ászf-ében szerepel az, hogy külső forrásból szerzett játék miatt véglegesen bannolható a fiók? Ha benne, akkor nincs több kérdés.
Én ezt egy tök laikus felhasználó szemszögéből nézem, aki minél olcsóbban szeretné megoldani a vásárlást, és fogalma sincs a giftcard-okról, mert persze, van ilyen, sok..
Szóval, a laikus user, honnan a fenéből tudná, hogy milyen forrás pl. a G2A? Meg sok hasonló.. Persze, sokan tudják, de sokan nem.. És ilyen esetben nem a felhasználó tehet erről.. Ő ott vette, ahol megtalálta legolcsóbban, vagy tényleg fogalma sincs arról, hogy hogy tudná store-ból megoldani, pl. GC-vrl.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pauliboy23 #142392 üzenetére
Akkor valszeg megérkezett az áprilisi update "mainstream"-re.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #142299 üzenetére
Most már jó a reboot is. Szerintem nem lesz több omega update erre.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #142285 üzenetére
Jah ezt mondjuk mindig elfelejtem, hogy ez is van/lesz.
Én próbáltam, de nem tudtam megszeretni.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #142275 üzenetére
Őszintén szólva, nem tudom, hogy van-e rá szükség.. Csapat szinten a gyári megoldás bőven jó..
Hiányos port forward miatt ha jól sejtem ez sem fog működni..
Szal, tök jó, csak pl. ennek itt ebben a formában nincs értelme. Szerintem..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #142233 üzenetére
Nem egy túl nagy eresztés.. Számomra legalábbis. Mondjuk a PC2 akció jó lehet pár embernek, az biztos.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gorgocska #142210 üzenetére
Lényegében le van írva:
Ismertető
In the wake of her father’s death, Lara’s uncle challenges her ownership of Croft Manor. Lara must explore her childhood home in the new “Blood Ties” story mode to reclaim her legacy and uncover a family mystery that will change her life forever. In “Lara’s Nightmare” hordes of the undead overrun Croft Manor, and Lara must defend it before the nightmare overwhelms her! “Blood Ties” includes over an hour of additional single player story, as well as community challenges with card modifiers that allow you to compete against your friends’ scores in “Lara’s Nightmare”. This pack also includes five classic Lara Croft skins, an outfit and weapon inspired by Tomb Raider III, and the new “Extreme Survivor” difficulty setting for the main campaign. With over an hour of new story, a replayable combat mode, classic skins, a new outfit and weapon, and a new difficulty mode, this is the perfect way to celebrate 20 years of the iconic Lara Croft.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mondjuk ez 1080p-ben bitang jó lesz, freesync mellett...
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #142158 üzenetére
Innentől felmerül a kérdés, hogy minden rész kap Enhanced patch-et?
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest