Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Az egész játéknak van egy történet vezérelt küldetés sorozata, de ezek is ugyanazokon a helyszíneken játszódnak, amikhez utána újra és újra vissza lehet menni, és akár több alkalommal is újra lehet ezeket a helyszíneket játszani a jobb/több/más nyeremény reményében. Ez egy ilyen játék.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ferkoczy
tag
válasz l.skywalker #194449 üzenetére
ezt most nem értem... miért kérdezed ezt? (amúgy nem tudom a választ, nem szoktam itthonról Amazonról vásárolni)
én a lenti screenshotra reagáltam, ahol nem azt írja, amit te írtál.
ha a smiley valami poénra utal, akkor bocs, benéztem, és nem elég fejlett a humorérzékem.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ferkoczy #194452 üzenetére
Az előzményekkel együtt fontos a screenshot-ra adott reakció. Az, hogy azt írja, hogy földrajzi korlátozások miatt nem vásárolható, nem azért jelenik meg, mert valaki Magyarországról akarja megvásárolni. Ezt az üzenetet akkor dobja fel az Amazon rendszere, ha az adott terméket nem szállítják Magyarországra. Nekem van német címem is elmentve, ha arra megyek rá, akkor nem ír gondot.
Ha szoros szó szerinti fordításban nézzük a képet az előzményektől függetlenül akkor valóban nem azt írja, hogy a szállítás nem lehetséges Magyarországra. De akkor az jelentheti azt is, hogy az Amazon raktáránál épp földrengés van ezért földrajzi korlátozások miatt nem lehet megvásárolni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
HF77
őstag
válasz l.skywalker #194451 üzenetére
aha értem....én egyfajta stori modot kerestem benne, de akkor nem jol néztem a dolgot!
köszi az infot!xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
ferkoczy
tag
válasz l.skywalker #194453 üzenetére
ez így már világos. ha elsőre ezt és így írod, nem is "kötekszem".
de ha valaki laikus elsőre vásárol innen, és ezt az üzenetet kapja, akkor a "fordításod" félrevezető lehet ;-) -
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #194425 üzenetére
Akcióban azok is 2 ezer ft környékén szoktak lenni.A Modern Warfare trilógia meg a CoD 2-3,5.A Black Ops I-II ami kicsit drágább szokott lenni akcióban de azok sem vészesek kb 3ezer ft szokott lenni ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #194457 üzenetére
Én egy darabig követtem őket, hogy majd egyszer megvegyem, de állandóan túl voltak az ingerküszöbömön. Aztán lemezen megtaláltam párat 1-2 dolláros áron
-
l.skywalker
Topikgazda
Van benne sztori, végig tudod játszani. Én már régebben toltam le, ráadásul pár elvakult fanatikus ismerős fél nap alatt rugdalt végig a sztorin, hogy meglegyen a 30-as szintem estére, így fel sem fogtam pontosan, hogyan van, de van.
Szerk: itt van a storyline küldetések listája https://www.ign.com/wikis/the-division/Story_Missions
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Meg kellene venni bohóckodni az új PES-t, de félek,hogy két hét múlva bevágják game pass-be, ahogy az elődje is benne van, és akkor megüt a guta.
Más:
Lassan végére érek a Control-nak, és hát az a katyvasz ami kikerekedett belőle az nem semmi. Teljesen elvesztettem a fonalat , hogy mi miért történt, és ki mit csinált 🥺Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Erdei88
veterán
Logitech G332-vel van tapasztalatotok? Mennyire ajánlott XBoxhoz?
-
eladogeppc
veterán
Mindenkinek köszönöm a korábbi segítséget !
Srácok, mi ez a HDMi-re emlékeztető csatlakozó a kontrolleren?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz eladogeppc #194463 üzenetére
Mármint az alján lévő csatlakozóra gondolsz? ( ) Gyári chat headset és a különböző fejhallgatókhoz járó (Vagy külön is megvehető) headset adapter dugható rá. (Hangerő állítás és némítás gombok vannak rajta)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Valaki keni-vágja a GamePass-t?
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Jelenleg így állnak az előfizetéseim MS-nél.
Ha erre rátolok egy ilyen GamePass-t, akkor ez hová fog adódni és mit konvertál mivé?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
senior tag
válasz s7evcsenko #194466 üzenetére
2021.08.28-ig is Ultimate lesz belőle és onnantól kapsz még 3 hónapot egész biztosan, de lehet még egy extra hónapot is az átváltásért. (nem biztos, mert PC-s Game Passom még sosem volt)
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz XboxGamePass #194467 üzenetére
Köszi.
Nah, közben szerkesztetted...
Igazából azt szeretném, ha az alakulna át, de zsákbamacskára nem venném meg, ha nem biztos.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
eladogeppc
veterán
Köszi !
Ezt a Gamepassultimate dolgot nem értem. Most 300huf volt nekem is a 3 hónap.
Ebből lehet trükkel kinyujtani olcsón 1 évre ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
senior tag
válasz s7evcsenko #194468 üzenetére
Olyan nincs, hogy Ultimate csomagon belül a három szolgáltatás dátuma különbözne. Mint írtam addig is Ultimate lesz és onnantól 3 hónap még biztosan, de lehet lesz még +1, ez a nem biztos, a mondat eleje tuti.
eladogeppc: csak lehetett volna, ha nem vetted volna meg most 300-ért, hanem előbb sok Gold..
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #194471 üzenetére
Ha már megvetted akkor nem. Ha lejár talán igen, a lényege:
Vegyél a lehető leghosszabb időre elnyújtva Xbox Live Gold előfizetést. Utána kell(ett volna) megvenni az Xbox Game Pass Ultimate előfizetést és akkor a meglévő Gold-ot is átváltja Game Pass Ultimate-re, ami Gold + Game Pass konzol + Game Pass PC egyben
-
akooos
veterán
válasz eladogeppc #194471 üzenetére
Ha előfizettél akkor már nem. Előtte lehetett volna.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #194470 üzenetére
Tudtam en, hogy errű van szo. :)
Csak kislanyom ne lassa meg, mert akkor rohanhatok en is rozsaszin kontiert! :DEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
erikke17
őstag
válasz l.skywalker #194473 üzenetére
Kicsit bele beszélek ha nem baj :D
Múlt héten aktiváltam 1 hónapra az 1 eurós liveot. Ha ez mellé aktiválom a 3 hónap 1 eurós GPU-t akkor össze adódik?
Mondok jobbat inkább :D
Veszek 3 hónap liveot + 3 hónap GPU-t rá aktiválom akkor 6 hónap liveom lesz ugye?
Igazából ennyi elég lenne mivel nyáron nem nagyon megy xbox :)||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
-
erikke17
őstag
válasz icemad #194477 üzenetére
Bocsánat Gold, nem is értem miért írtam Liveot el vagyok kalandozva.
Meg venném 12 hónap Goldot is ha úgy van, meg hozzá a 3 hónap Game Pass Ultimatet. De nem veszem meg fölöslegesen mert tudom, hogy nyáron jön a motor szezon nem kapcsolom be konzolt Azért, meg hogy csak legyen... Most is csak a Gold lényeg, 6 hónap olcsón lesz.
Igazából Game Passt sem tudom ki használni mert rettenet lassú az internet itt inkább le sem írom , most csináljak még csak optikát. (végre)||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Zeki
nagyúr
válasz l.skywalker #194438 üzenetére
Köszi!
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #194470 üzenetére
Berendelve a 3 hónap GPU-s bundle.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
eladogeppc
veterán
Köszi mindenkinek !!
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Jeffi
aktív tag
És ha van 6 hónap ultimate gamepassom és arra veszek 1 év goldot akkor is összeadódik?
X1X
-
draco31
veterán
Megjött a gépem végre
Épp a FIFA20 csorog lassan lefelé, de már játszható.
Megvettem még hétvégén a GTA5-öt, illetve a Fortnite lesz még rajta egyenlőre játszogatva. Ha elindítom az utóbbi kettő telepítését is, akkor ha éjszakára úgy hagyom, akkor ellesz magának igaz?
De gondolom az automata kikapcsolást akkor lőjem ki, vagy ilyenkor nem kapcsol ki?
Power mode-nál energiatakarékost választottam.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Fearno1
újonc
Szia nekem is ez a probléma. Te jutottál valamire ?
-
válasz draco31 #194485 üzenetére
Ha az instant on-t választod, akkor letölti szépen amit kell. Játékokat, frissítéseket is. Így viszont többet fogyaszt, és ha használsz külső hdd-t, akkor azt is kapcsolgathatja. Én így használom, mert jártam már úgy, hogy végre volt időm játszani, és akkor töltött egy 10 gigás frissítést a játékhoz...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #194488 üzenetére
Mi közöd hozzá?
-
draco31
veterán
válasz icemad #194487 üzenetére
Viszont nekem az van, hogy két tv között lesz költöztetve párszor. És az instant on-nál meg ha jól értelmeztem, ha kikapcsolást nyomok, az valójában csak olyan mint a pc-n az alvó mód.
A két tv meg úgy jön ki, hogy öcsémmel fogjuk használni ketten, külön szobában vagyunk, és mikor kinek fog kelleni, lesz ideje, stb. Emiatt vettem is plusz egy HDMI kábelt, hogy azok fixen legyenek a két tv-ben, illetve veszek egy nagyon rövid HDMI hosszabbítót is, hogy ne a box csatlakozója legyen koptatva.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
LoGeN90
aktív tag
Sracok az miert van h miutan kikapcsolom a boxot, meg hallom h megy a gep?
-
erikke17
őstag
válasz MunezXBK #194479 üzenetére
Holnap meg csinálom el leszek én azzal az 5 hónappal nyárig .
Viszont kolléga ugyan így csinálta mint én akarom. Tehát 1hónapos Gold már aktiválva múlt héttől 1 euróért, arra rá 3 hónap Gold pl CDKeysről majd arra rá már a 3 hónapos GPU-t nem engedi 1 euróért csak az egy hónaposat. Jól gondolom, hogy az 1hónapos Gold végett?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Micsurin
nagyúr
válasz LoGeN90 #194493 üzenetére
Ez ilyen, Instant On-ban . Power Saverben meg kikapcsolás után kell neki egy 3-5 perc, hogy leálljon. Meg kell szokni, ennyi.
És igen ha kikapcsolva van egy kis zizergő bizgő gerjedő szerű hang, az is teljesen megszokott jelenség! Ne ne küld vissza mert 99%, hogy kapsz egy ugyan ilyent.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Zeki
nagyúr
Most kaparom véresre magam!
mailbox.de beállítva, német cím, meg minden, erre:
Mailboxde.com GmbH, Z**** H***** ID 118771, Äussere Weberstr. 57, Zittau, Sachsen, 02763 Germany
This item is not available for purchase due to geographical restrictions.[ Szerkesztve ]
-
Akellla
tag
Sziasztok. Nemrég vásároltam x box one x et tudnátok ajánlani jó kormányt hozzá ? Egyenlőre a két vele járó Forza van. Üdvözlettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- XBOX 360 S RGH 4GB+120GB SSD 2 kontroller
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest