Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
újjabb hírmorzsák
[link]live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
parandroid
félisten
Én tegnap rendeltem, minden ok, holnap jön. Ellenben extra bekérte megint a bankszámlaadataimat, ami szokatlan. Gondolom a game pass kód kever be neki. Mondanám, hogy rendeld hozzám, de tavaszig nem megyek haza, így meg 6 eur alatt nem állna meg a posta, ha én adom fel, ami ekkora értéknél már jelentős tétel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #194505 üzenetére
Hm, azért ebből a listából nehéz kiszürni, hogy mi az új akció
Ez nem neked szól, hanem Majornelson-nak
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Gondolom mindenki ezzel játszik, de ha csak páran azoknak szól:
2021 januárjában bezárják a Battleborn szervereit [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #194509 üzenetére
Ezzel jatszik meg vajon barki?
Amugy lekerult mindegyik store-bol, nem is lehet mar megvenni.
Live-Die-Respawn
-
IntelKiller7
Topikgazda
Volt már valakivel ilyen?
Még pénteken töltöttem le haver accountjáról az új SW játékot. Vasárnap este beléptem az accjába, majd egyből ki. Kíváncsiságból elindítottam a játékot és elindult. Tegnap és ma reggel is gond nélkül indult a játék nálam úgy, hogy már nem voltam bejelentkezve hozzá vasárnap óta.
Anno Horizon 3-nál is csinálta ezt. Ez mitől van? Lehomeolhatta az accját vagy mi?Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
Azért ha engem kérdezett volna Phil én kértem volna VR-t...
https://stevivor.com/features/interviews/vr-not-a-focus-of-project-scarlett-says-phil-spencer/De tény, hogy mivel az Xbox One bevezetése óta nem volt téma, így az "ügyfelek" már nem is beszélnek róla.. na mindegy. Úgy érzem ez a vonat is elment.
-
Akellla
tag
Köszönöm a segítségeteket úgy látom a G 920 elég jó lehet wesder is ezt ajánlotta neki is köszi. Én még abszolút lezdő v.ok ez az első konzolom a kontrollerrel alig tudom az úton tartani a kocsikat remélem a kormánnyal majd ügyesebb leszek. Persze szeretnék majd több mindent kipróbálni de még a kormány...és off egyenlőre. Üdv .
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #194512 üzenetére
Igen, nézd meg, hogy az ő account-ja nem lett-e nálad véletlen home. De ez sem kéne, hogy automatikus legyen. Ha nem home, akkor szólj, haverhoz már lépek is be és töltöm le
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #194515 üzenetére
Mondjuk neki nincs home partnere. Most vette az X-et aztán vásárolni kellett neki ezt azt, azért léptem be. Csak fura volt, hogy minden jel nélkül indul az SW. Először azt hittem, hogy majd kidob x idő után ahogy szokott amikor 2 accról tolod és valaki kiléptet.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #194516 üzenetére
Jó, jó. Megnézted már, hogy home-e?
Mesélsz itt mindenről mikor helyzet van
-
Scholes9
nagyúr
Mortal 11-et tudja valaki ajánlani? Most féláron van a Prémium kiadás. Tetszett amikor nemrég az ingyenes hétvégén kipróbáltam. Gondolom el lehet lenni vele egy jó ideig mire az ember bele jön. Plusz lehet egy gépen ketten is csapatni, van is 2 kontroller itthon.
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok.
Teljesen új vagyok az xbox témában előre szólok.
A "sötét oldal" gépein játszottam, játszom és most lehetőség adódott h vegyek olcsón egy s digitalt.
Az első káoszt legyűrve amit a menürendszer adott feltűnt hogy úgy kerepel a gép mint állat. Próbáltam állítva (bár h melyik a teteje ebben az állapotában az nem teljesen tiszta, talán az xbox felirat segít egy kicsit de így meg ahol szerintem szívná be a levegőt az teljesen el van zárva) is de nem jobb a helyzet. Van prom (tudom hiba volt) de még az sem ad ki ilyen hangokat. Garanciában vigyem vissza?
Segítségeteket köszi. -
Deck
titán
válasz JohnDoe_Hun #194520 üzenetére
Van zöld és kék oldal. Mi ez a sötét oldal szöveg? Nem a SW-ba vagyunk.
Meg mi ez a hiba volt? Jó, hogy nem elnézést kérsz érte..[ Szerkesztve ]
PS5
-
Throme
veterán
A S lemezes gép nálam csendben végzi a dolgát. Felállításhoz meg célszerű a talpat megvenni hozzá. Jelenleg a gép nálam ilyen talpon van és nem melegszik jobban. Sőt talán még kevésbé, hogy a "feneke" nincs közel semmihez.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #194517 üzenetére
Most nagyon benne vagyok. Majd megnézem.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
Valakit nagyon megfogott az xbox fanboi duma ezzel a sötét oldallal. Nincs kék meg zöld oldal sem egyébként, hanem jàtékosok vannak akiket sajnos a konzolgyàrtók különítenek el. Remélem nextgenben màr tényleg lesz konzol crossplay, hogy ne a gép, hanem a jàték szàmítson multiplatform cím esetén. Ez is megint a Sony-n fog múlni.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Wesder #194526 üzenetére
csak az alacsony intelligenciájú emberek képesek kutyaként rátámadni minden ellenérvre...
A világon rengeted X-Y oldal áll szemben egymással nem csak a konzolosoknál van ezA másik meg, hogy már kezd engedni a Sony is, nyilván meglépi ezt a korlátot mert megteheti, ellen esetben a Microsoft is ezt csinálná, mert így mégtöbb embert kényszerít rá a saját konzoljára
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
.LnB
titán
Ez butaság Deck. A "sötét oldal" a valóságban is erőteljesen jelen van. Ennek bizonyosságára az a komment pont jó példa.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
válasz bandi0000 #194527 üzenetére
Mindig azon a felen múlik, aki előrébb van, ez egyértelmű. Nem mondtam hogy az MS nem ezt csinàlnà. Valószinüleg ugyan ez lenne. Semmi GamePass meg filléres jàték sem lenne.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
slyder81
tag
válasz IntelKiller7 #194516 üzenetére
Nem muszáj homolni. Itt egy példa:
Az én profilom homolva van egy ismerősömmel. Egy másik haver szeretett volna egy játékkal nosztalgiázni,ami nekem meg volt. Belépett az ö konzolján a profilommal. Letöltötte, a játszott. Akkor lepődtünk meg, mikor én bekapcsoltam a boxot, s bejelentkeztem. Ő épp játszott a játékkal, de nem dobta ki. Mindaddig míg nem indítottam el a játékot, addig tudott vele játszani. Az okát nem tudom, de néha megy így is.[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Sötét oldal alatt a warezos gépeket érti sejtésem szerint. Nem kell ezt túlkombinálni.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
slyder81
tag
Szerintem gariztasd,vagy cseréltesd a boltban ahol vetted, ha még van ilyen lehetősêged.
-
AMD Power
titán
Rage 2? Neki esett mar valaki? Nem sokat jatszottam meg vele, de szerintem eleg utos lett.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #194524 üzenetére
Hagyd. Megcsináltam. Letöltöttem ismerős profiljával, kiléptem az övével és nem indul. Ez van
-
StLui
veterán
Na végül megvettem előbb az Assetto Corsa-t, kiváncsi vagyok, hogy fog tetszeni. Elég pici, 23GB, FM7 talán 100 fölött van. Ha bejön, akkor nem biztos, hogy rámozdulok a PC2-re is, ennyi játékhoz nagyon keveset játszom, néha hetekig, hónapokig nulla óra.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #194406 üzenetére
Game Pass
The Escapist 2 már tölthető
-
Vitee
aktív tag
Szia,
A digital verziós nálam is kerepel, szerintem ez normális, csak senki nem foglalkozik vele. A PS4-em egy hiperhajtómű, mint egy MIG vadászgép, pedig már újra is volt pasztázva ;)
Ahhoz képest ez álom :)"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
hombre[EU]
veterán
A Forza 5, 6??? E'fogyott a digitális kulcs vagy...
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO