Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaby
tag
Sziasztok!
Pár napja eladtam az XBOX One 500GB FAT konzolom. Minden adatot töröltem róla hogy az új tulaj tiszta lappal induljon. Az X amint rendeltem még nem jött meg. Gondoltam addig is körülnézek a fiókomban és azt tapasztaltam hogy eltűntek az achievement pontjaim valamint nem látok egy megvásárolt játékomat se. Ez visszaáll ha bejelentkezek az új gépemen? Köszi!XBOX One Gamertag: DEELG
-
őstag
válasz XboxGamePass #193450 üzenetére
Mivel lenne érdemes kezdeni? Az összefoglalót átböngésztem, ott a Goldról találtam leírást, a Game Pass egyelőre sötét folt, az xbox oldalán látom, hogy most minimális ráfordítást jelent az első három hónapban.
-
Gaby
tag
válasz l.skywalker #193452 üzenetére
Köszi. Kiderült hogy a másik fiókom volt bejelentkezve :-)
Home-olás megoldható online is konzol nélkül? Rokon szeretné használni a játékaim addig is míg az enyém úton van
XBOX One Gamertag: DEELG
-
sysrq
őstag
válasz XboxGamePass #193450 üzenetére
Ez engem is érdekelne, nem volt még konzolom, ha valamit rövidítetek az nem annyira érthető egy kívülállónak. A keresőt is nehezebb használni ha nem tudom mire is kellene rákeresnem.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
senior tag
válasz yuing #193453 üzenetére
Xbox Live Gold - Ahhoz kell, hogy tudj online multiplayer játszani és ad havi 3? játékot.
Xbox Game Pass - Előfizetsz arra, hogy tudj 200+ játékkal. Nem kell megvenned külön külön a játékokat, amíg él addig mennek a benne levő digitális játékok.
Az Xbox Game Pass Ultimate pedig tartalmazza ezt a kettő előfizetést.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuresz
tag
Szép jó estét sziasztok !
Valaki hallott már erről az AMAX Kft. Cégről, illetve a www.xboxland.hu oldalról, és az alábbi akciójukról:
[link] ?
Nekem elég gyanúsnak tűnik az egész úgy ahogy van, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre...
Szerintetek létezik ilyen?A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
draco31
veterán
2 napja agyalok, hogy kell-e nekem egy all digital változat, csábító az a 42e-es ár.
Most az merült fel bennem, hogy pl a fortnite-hoz is kell a live gold, hogy tudjam játszani?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
sysrq
őstag
válasz XboxGamePass #193456 üzenetére
Ez így mehetne az összefoglalóba.
Az ultimate nem a PC + Konzol?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
-
őstag
válasz XboxGamePass #193456 üzenetére
Köszönöm!
-
nagyúr
-
Zebu
addikt
Betoltam 3 évre. Csak annyi nem tetszik, hogy a többi family csoportban benne levő családtag nem tud magától letöltögetni, hanem nekem kell. De annyi baj legyen.
-
NemMo
őstag
Kipróbáltam a halo 5 the guardiant. Ez a halo univerzum nem az én világom. Nagyon nem és a gunplaytől sem voltam elájulva. 100 giga volt és a 2. pálya után ment az uninstall. Legalább ingyen volt. Megjelent egy lista a gamepassba idén és jövőre bekerülő játékokról és sajnos nem igazán tetszett illetve, ami tetszett az már megvan. 600 forintért 2021 januárig van gpu-m szóval még így is megérte
-
zbundy
aktív tag
-
StLui
veterán
válasz Gyuresz #193457 üzenetére
Nem létezik ilyen cég a NAV adatbázisban
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
mike1334
veterán
Game pass for pc kódot be tudom váltani az xboxos gpu-mba? Egyáltalán be lehet váltani xboxon vagy csak pc-n?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
AMD Power
titán
válasz szimszonos #193471 üzenetére
Valoban! Teljesen igazatok van!
Konzolvilagnal az akcios Gold Livr-bol az ember mennyit vehet? Van erre limit szerintetek? En az oldalon csak azt lattam,hogy viszont eladokat nem szolgalnak ki vele.
-
törölt tag
válasz Gyuresz #193457 üzenetére
Azért az elég furcsa, hogy csak "elég gyanúsnak" tűnik a láthatóan orbitális kamu weboldal. Csak néhány egyértelmű jel, a teljesség igénye nélkül:
* nincs kapcsolati telefonszám
* nincsenek cégadatok, bankszámlaszám stb
* a social linkek egyike sem működik a footerben
* egyetlen "terméke van", az az X1X, ez csak egy landing page
* nincs home page, semmi más termék
* Az ÁSZF összelopkodott, és láthatóan túl generálisEz ne elég gyanús legyen senkinek, hanem a hasát fogva röhögjön rajta!
[ Szerkesztve ]
-
RichieTri
senior tag
Alzas szállítást ha Alzaboxba kértem hogy tudom átvenni?
Kapok értesítőt ha már mehetek érte?
Vagy a megadott időpont után már ott lesz?live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
draco31
veterán
Csak rászántam magam a vásárlásra.
Ugye ehhez kell MS fiók. Nekem van egy 1000 éves Hotmail fiókom, amit még az MSN-es korszakban kellett. Az még el. Érdemes azt használni, vagy készítsek inkább egy új fiókot?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
senior tag
Megszűnt a One Drive alkalmazás? Szeretnék fiókot váltani, hogy máshova töltse fel a képeket, de nem tudom így hogyan kellene.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz XboxGamePass #193487 üzenetére
Nem szűnt meg, de ez is lehetséges.
Ha több mint egy évig nem használja a fiókját, vagy ha több mint három hónapig túllépi a OneDrive-tárterületének korlátját, zároljuk a OneDrive-fiókját. -
senior tag
Nektek megvan Xboxon az app? Nekem eltűnt és a storeban sem találom. A fiókomhoz hozzá férek, csak kellene új tárhelyet vennem, de a másikon van 1 TB előfizetve azért akarnám arra pakolni mostantól.
Nevermind.. megoldottam a https://gamerdvr.com/ -al
[ Szerkesztve ]
-
05Steve
tag
one s- hez valami olcsó headset-es füles? < 5000ft vagy a best buy fórumban érdeklőjek?
-
sith7
nagyúr
Sziasztok
Újabb noob kérdés
Ez jól látom, hogy 9k, és benne van mindkét rész ? [link]
És all digital gépre le tudom tölteni ? -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Kb másfél hónapja vásároltam egy Xbox One S konzolt. Olyan kérdésem lenne, hogy kb még idén , vagy esetleg január- február-ba mennyiért lehetne kb eladni? Lehet nem ide illő kérdés, ha nem, akkor kérek egy törlést.
Köszönöm.
-
Monya78
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok az alzás gépekhez is jár 2 hetes-1 hónapos demo live gold, game pass?
Köszi!
-
Madoc
veterán
válasz sith7 #193493 üzenetére
Ezek ea access előfizetésbe benne vannak 1000ft/hó vagy 5000/év. Ea access appot letöltöd xboxra abban előfizetsz és kész. Amugy igen ebbe benne van mind2 játék és igen megy az all digital gépeden.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest