Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz pzstm #120750 üzenetére
Imádom a stílust meg minden de a friss Gamer365 teszt elbizonytalanított kissé...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
válasz Bogyi007 #120751 üzenetére
asszonynak lesz elsősorban, nagyon sok választásom nincsen...elmúlt 1 hónapban 15USD-t kaptam ajándékba MS-től, 5-t rááldozok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
EmThor
addikt
Pcmag.com azt írja az Xbox One x/s-et nem szabad túlfeszültség védő elosztoba rakni, mert az nem ad elég áramot neki, sérülhet a gep és különben is van benne saját túlfeszültség védelem
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
PappZ75
tag
Sziasztok!
Mit tudtok XBOX magyar oldalán lesz Black Friday akció? Sonyéknál már megy és nagyon jó akciókkal...
-
-
pzstm
titán
válasz parandroid #120761 üzenetére
ez 20 USD lesz nekem, amiből 15-t ajándékba kaptam...de 10 USD-ért/EUR-ért ha kell valami biztos nem várok fél évet, szerencsére nem leszek tőle boldogabb
-
zzola
titán
Ha Pécsről kell valakinek IKEA-s Ladda akku, PM. keressen meg. Hitel nincs!
4x 2450 mAh 2000 HUF.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
GOLD játékok december
Warhammer: End Times – Vermintide
Back to the Future: The Game
Child of Eden
Marlow Briggs and the Mask of the DeathLive-Die-Respawn
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz parandroid #120768 üzenetére
Sajnos igazad van. De sebaj, ez úgyis a 200 Ft-os Gold hónapja.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
3L1T3
addikt
Az oké, de 1 éves előfizetés árért nem is tudom, hogy lehet elvárni, hogy minden hónapban mindenkinek megfelelő nagyvonalú játékokat kapjanak az előfizetők.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Bogyi007
veterán
válasz oriic #120766 üzenetére
"Az egész dologban ott a csavar, hogy bár Major Nelson oldalán közzétették a négy decemberi játékot, az ezeket bemutató YouTube videót eltüntették. Sőt, mire befejeztem a hír írását, már az egész bejegyzés eltűnt a weboldalról. Nagyon úgy fest, hogy valaki túl korán nyomott rá a publikálás gombra."
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
byervin
csendes tag
Szerintetek mennyire esik az xbox one x àra karàcsonykor vagy jövő èv elejère? Vagy nem èrdemes vàrni rà?
-
parandroid
félisten
válasz 3L1T3 #120770 üzenetére
Én pont arra számítottam, hogy ilyenkor, amikor eleve sokan próbálják ki a goldot, ilyenkor kicsit erősebb kínálatot dobnak ki, hogy ezzel is beszippantsanak új előfizetőket, akik látják, hogy milyen fasza játékokat kaptak ingyen, és akkor gyorsan előfizetnek, vagy megveszik egy évre.
byervin: X-nél ne számíts áresésre, S meg már így is szinte ingyen van.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok, Xbox One X-t a megjelenése óta nézegetem és gondolkodok a beszerzésén (VGA és RAM árak olyan nevetségesen magasak, hogy nem igazán van kedvem már pc-be fejleszteni) , és úgy olvastam lesz billentyűzet és egér támogatás Xbox-n, ez a közelgő PUBG megjelenése miatt különösen tetszik. Lehet tudni mikor lesz és milyen billentyűzeteket és egereket fog támogatni? Köszönöm.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
byervin
csendes tag
válasz parandroid #120776 üzenetére
Màr megjelenès óta xbox one s van jò is de ha màr 4k-s a tv gondoltam az x-el jobban jàrok. Az nvidia gtx 1060as pc-m meg csak fhd ben produkàl. Na mindegy valamire el kell költeni a pènzt.
-
3L1T3
addikt
válasz parandroid #120776 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. De biztos megvan az oka!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
vzsryl
nagyúr
Srácok, ezek között mi lehet a különbség? Vajon a 7875Ft-os MK XL is teljes értékű MK XL játék? Írtam már nekik két napja, de nem válaszolnak.
(Értelemszerűen a sima X-et kizárva nézzétek.)megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
StLui
veterán
válasz AMD Power #120783 üzenetére
Semmi, kell legalább egy virtuális dombornyomott kártya, de én is K&H-s vagyok szerintem nincs náluk virtuális, csak sima. Nekem hitelkártyám van mellé, erste, azt használom.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
IntelKiller7
Topikgazda
Pont ezért nem adnak normális játékot.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
AMD Power
titán
válasz StLui #120784 üzenetére
Ès ha veszek ilyen Xbox Live feltoltokartyat?
-
Bogyi007
veterán
-
AMD Power
titán
válasz Bogyi007 #120790 üzenetére
Lattam ilyet,hogy vasarlas ajandekkent? Ezt pl mas akinek van ilyen kartyaja nekem pl megtudja venni?
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #120793 üzenetére
Persze. Volt is nekem. Sokat jártam régen külföldre ,mielőtt jött a kölök. De utána visszaadtam. De akkor ezt nekem "ajándékként" megtudja nekem venni más is?
Érdemes még az Xbox vásárlás előtt csinálnom egy live fiókot?
-
Mukih
tag
Hali! Tudom, hogy már kérdeztem, de akkor még nem volt olyan ember aki biztosra tudta volna a választ és azóta hátha valaki csinálta már ezt, ezért újra megkérdezem.
Ismerősömmel homeolok és ő megvett egy alapjátékot. Ha én veszem hozzá a season pass-t, akkor működik fog a dolog, vagy csak akkor működik ha egy személy/account vette mindkét részét a játéknak?!
Választ köszi!
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
vzsryl
nagyúr
A kontrollert rádugtam USB-n a PC-re (Win 7), fel is rakta a drivert hozzá, működik is pöpecül, de ahogy lehúztam, kipróbáltam a boxon, de nem kommunikáltak wireless-en. Utána kipróbáltam USB kábellel, és egyből létrejött a kapcsolat. Majd lehúztam a kábelről, és úgy már működött a wireless is.
Ez így normális? Esetleg meg lehet azt oldani, hogy PC után azonnal működjön a wireless-es kapcsolat is?megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xbox Series controller ,,Hall sensor ,, csere
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- eladó 8BitDo Arcade Stick
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest