Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Ha már monitor. Eszembe jutott. Nekem egy 2-3 éves Philips 94cm Full HD LED TV van. Egy Xbox One S ez "jó" nem? TV azért ezért nincs kedvem venni.
-
HagaNRG
őstag
válasz #95456768 #119319 üzenetére
Az Auchanos akcióban az egyik gép a One S 500GB Minecraft lesz majd (99 ezerről 65-69k kürül), a másik meg a PS4 500GB szintén hasonló áron.
Én már nagyon, de nagyon megbántam, hogy nem léptem meg 105ezerért múltkor a One S 1TB-t AC Origins-szel és Forza7-tel... (de ti beszéltetek le róla, na!)
-
Victoorius
junior tag
Sziasztok!
Ha valaki jó hasznát veszi egy 14 napos Gold-előfizetésnek, az ne habozzon jelezni. Ha többen is jelenteztek, akkor 16 órakor kisorsolom.
Malicious content found. Do you really want to move Me.doc to the trash? Hell yes.
-
addikt
válasz Def26 #120150 üzenetére
Ha raér, akkor szerintem várj még vele, 2018 első negyedében várhatók a "rendes" HDR monitorok (nem a 8bit+FRC), bár úgy néz ki, hogy 300 alá kevés fog beférni. Elvileg már tudni fogják a freesync2 megoldást, ami már HDMI kábellen is működik, nemcsak DP-n. Ráadásul a Win HDR kezelése még meglehetősen botrányos, ígérik az automatizálást, de addig manuális a váltás
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Éves GOLDot hol érdemes most venni?
Esetleg BF-ig várni?
Egyik ismerősöm fiának kellene majd, mert december elején jár neki le.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz dog81 #120125 üzenetére
Lehet kettővel is játszani, mégpedig úgy, hogy az egyik controller-nél be kell kapcsolni a Copilot opciót az Ease of Access/Controller menüben, így a másik controller-rel bele lehet piszkálni az elsőnek az irányításába. Tehát pl. az egyik játékos a jobb joy-t, a másik a balt mozgatja. Annyit kell tudni még, hogy ilyenkor az achi-kat és gamer pontokat csak a copilot-os személykapja meg.
-
Dadpool
aktív tag
[Ez garanciális hiba?]
Lehet frissítéssel javítani?https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
Bogyi007
veterán
Kezdésként annyit írnék le hogy aki tegnap este 7 előtt járt Szegeden a Media Marktban Xbox One X-et nézni az menjen vissza újra. Leírom miért.
Tegnap mentem be oda mivel már én is megakartam nézni a gépet működés közben a kiállított Forza 7-el. Szerencsére éppen senki sem volt ott így az Xbox One pólós srácnak szóltam hogy mennék egy kört a játékkal. Persze minden szuper easy módra volt löve így beállítottam a manuális váltást csak a fékezési pontok ívét és a legalsó menüpontban levő nehezítést. A pálya a mostanság használatos Nürburgring ív volt egy DTM-es Mercivel és többek között riválisnak Michelisz Norbi Hondájával. Nem volt rossz az éjszakai verseny de valahogy az összkép nem volt az igazi ( a tévé egy ívelt Samsung volt ami 10 bites valós Hdr-t tudott és az eladó állítása szerint is és a menük szerint is be volt kapcsolva.
Mondom a srácnak hogy itt valami nem stimmel szerintem, de ő szkeptikus volt állítása szerint minden oké a beállításokkal, amikor a Box menüjében meglátta hogy minden HDR beállítás érvénytelen volt látni kellett volna az arcát hogy tévedett. Mondom neki az itt tanultakat hogy talán nézzen rá a tévé Hdmi portokra és ott engedélyezze a Hdr-t ott is. Megint fura nézés hogy én miről is beszélek. De ránézett és persze volt menüpont és aztán a box is mindent kipipált. Na azért a pofalesésért már megérte bemennem!
Indít a játék újra és megint ugyanott és HOPPÁ-HOPPÁ! A grafika szinte lemászott a vászonról amikor Norbi kocsija elment melletem konkrétan a látvány olyan volt mintha a tévéközvetítést néztem volna belső kamerán. Piszok jó volt!
Már a srác kérte hogy legyen egy harmadik köröm is esőben. Hát gyerekek ez tényleg ku**a jó volt! Eszméletlen szép a kép megérte erre a gépre várni! Természetesen ekkorra már bőven volt nézősereg is (meg közben egy hirtelen játékmegállásom is mivel az áruházban egy másik standnál ugyanaz a profil volt az S gépen és éppen beléptek vele és így az x-en kiléptetett a játékból a rendszer )
Sajnos a Telekomnál már csak egy lövésem van eszközvásárlásra így egyenlőre a tévét hozom majd ki és max a Ps4 Slimet cserélem át egy Pro-ra (7 hónap garim van még rá) de a gyűjtés elkezdődik az X-re mindenképp és bár azt terveztem hogy a mostani generáció után kiszállok a konzolosdiból, ez a terv szerintem léket kapott.
Kell ez a 4K-s HDR generáció majd amikor kiforrja igazán magát.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Csapoati
nagyúr
válasz mike1334 #120144 üzenetére
Ez miért lenne szegényes? Én most nem veszek semmit a 200 Ft-os Goldon kívül, mert most épp nem vágyom semmi új játékra. Igaz az Ori-n még gondolkozom.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
mike1334
veterán
válasz Csapoati #120165 üzenetére
Hát az itt látottakhoz képest
A 200 forintos gamepass meg gold nálam is bejátszik. Mivel friss a konzol is, megvan az érzés, hogy mindent szeretnék rá egyszerre megvenni, mintha elkapkodnák vagy valami. Nem tudom másnál is így volt e az elején, de nagy önuralom kell hozzá megfogadtam, hogy akció első napján nem veszünk semmit.Amúgy, ha jól nézem, akkor már csak 2 nap az akció. Utána már nem lesz a nagyobb kedvezmény gold tagoknak, csak "sima" akció?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
AMD Power
titán
Az EA Access-tagság mellé kell a Gold Live előfizetés is? Vagy ez Access anélkül is "megy"?
-
vzsryl
nagyúr
válasz mike1334 #120144 üzenetére
"nem mondom, hogy jobb, mint az egér+bill, de sokkal kényelmesebb, hátradőlsz és játszol"
Pont így játszok PC-n is, de csak multiplayer FPS-eket (CS 1.0-1.6, COD4, CS:GO, PUBG).
Na nem annyira lazán, mint jdm64 egy 1 millió $-os major ligán, de nem is feszülök rá.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
törölt tag
válasz Def26 #120171 üzenetére
Háttöööö nekem 1080Ti meg ps4 pro is lóg rajta, szal ismertem a 4K-t, meg a majdnem 4K-is X előtt is
/meg a monitor előtt is 4k tévé lóg a falon pár éve. Nem ütött meg a látvány. Engem inkább a gép minősége, a hűtés csendessége, az egész gép profizmusa lepett meg nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Xbox Live ha én veszek egy 1 éves előfizetést. És mondjuk havi 2-3 játékot kapok. Akkor az halmozódik? Vagy havonta csak azt a 2-3 játékot érhetem el?
-
Corpuscle
őstag
válasz r.levente75 #120181 üzenetére
Kitartást hozzá, nem könnyű játék, de nagyon magával ragadó.
-
Csapoati
nagyúr
válasz AMD Power #120182 üzenetére
Halmozódik, de le kell tölteni ("meg kell venni") őket az adott időn belül. Az X360-as játékokkal utána bármikor játszhatsz, de az X1-esekkel csak akkor, ha van épp Goldod.
Corpuscle: Még meggondolom, PC-re is megvehetem.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
hitchins
őstag
válasz AMD Power #120186 üzenetére
Mindket gepen megkapod az aktualis havi jatekokat. Adott honapban hozza tudod adni a konyvtaradhoz. Amit egyszer igy beszereztel (magyarosan purchased statuszba kerul) azt a tovabbiakban barmikor jatszhatod ha van aktiv gold/plus elofizetesed.
Ha lejar akkor nem jatszhatsz egeszen addig amig ujra elo nem fizetsz de akkor ujra eleres az osszeset amit korabban bezsakoltal. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Def26 #120189 üzenetére
Titanfall 2 - 9 hónappal a megjelenés után került be Vaultba.
Battlefield 1 - 9,5 hónappal a megjelenés után került be a Vaultba.
Mass Effect: Andromeda - 6 hónappal a megjelenés után került be Vaultba.
A következő nagy játék ami Vaultba került az én tippem szerint a Need for Speed: Payback lesz kb. április-május környékén. Ahogy a Mass Effect, úgy ez is nagy bukta lett, szóval ez valszeg már fél évvel premier után bekerül.
A Star Wars: Battelfront II más tészta. A Loot Box balhé ellenére is veszik mint a cukrot, összességében a teszteken is viszonylag jól szerepel, szóval kb. jövő júliusban-augusztusban kerül be tippem szerint a Vaultba, de akkor ugye már mindenki az új Battlefielddel lesz elfoglalva. (Ami ugye október végén, november elején jön kb.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Csapoati
nagyúr
válasz AMD Power #120192 üzenetére
Akkor hogy tiszta legyen: adott hónapban csak az épp aktuális Games with Gold játékokat tudod behúzni ("megvenni" a store-ban), a korábbiakat nem. Viszont utána az összessel játszhatsz, amit korábban beszereztél, csak az X1-esekhez aktív Gold kell, az X360-asokhoz még az sem.
oriic: A BF1-nek nagyon örülök. Haver miatt vettem Origin Accesst, hogy tudjunk Fifázni, aztán mondom akkor megnézem a BF1 kampányát is. Meglehetősen jó, bár persze a célok alapján látszik, hogy a multis mapokhoz akarnak csak hozzászoktatni. Viszont az átvezetőkért elismerés jár a DICE-nak.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Def26 #120196 üzenetére
Xbox One X patchelt játékok listája (Folyamatosan frissítve):
(Át kell térni GAF után Reseterára sajnos, GAF nagyon lepunnyadt, utóbbin már előbb vannak infót, pletykák, leakek)
szerk: Nekem nincs 4K-m, majd jövő hónapban, előbb össze kell szednem kicsit magam. Melóváltás, albi váltás stb.
Live-Die-Respawn
-
AMD Power
titán
válasz Csapoati #120195 üzenetére
Köszönöm szépen. Ahogy elnézem nekem az első dolgom ez EA Access beszerzése lesz. Abban nekem hónapokra elegendő játék elérhető! A Gold Live meg szerintem csak azért fogom befizetni egy évre, hátha betolnak olyan játékot oda is ami érdekelhet.
Contorrelek mennyire strapabíróak? Főleg ha az ember nem játszik vele napi több órát remélem 1-2 évet kibírnak , nem!?
-
Csapoati
nagyúr
válasz AMD Power #120199 üzenetére
Én másfél éve használok egy forzás kontrollert, napi átlagom szerintem nincs egy óra játék vele és makulátlan állapotban van. A Goldban szerintem most is jó játékok vannak: Trackmania Turbo és Tales from the Borderlands.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest