-
GAMEPOD.hu
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Nem feltétlen csak attól függ, hogy megéri-e vagy sem, hogy mennyibe kerül. Hanem attól is, hogy mennyire használod ki. Netflix, HBO, stb... is pont ezért nincs nekem, mert azért, hogy egy évben megnézzek 5 filmet, azért nem fizetek ki havonta többezer forintot. Amúgy nem iszok, nem cigizek, nem kocsmázok, nem bulizok, nem járok se gyors, se semmilyen étterembe. Ha szeretnék magamnak valamit, persze azt megveszem. De aminek nincs értelme, arra nem költök. Az meg, hogy kinek mi éri meg, pont olyan, mint ízlésről vitatkozni. Mondhatja nekem 100 ember is, hogy milyen finom a tökfőzelék, én attól még nem fogom szeretni
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez tipikusan olyan, mint a doboz cigi és a Ferrari-s vicc. Nekem folyamatosan van GPUm, pedig egy hónappal ezelőttig nem volt konzolom. Snowrunner-t és FH-t használtam, holott Forza megvan steamen is prémium kiadásban, a 4 meg fullosan MS Storeban. Plusz a No Man Skyt. Mióta van XSX, azóta pl mennek a mancs őrjáratos játékok a gyerekeknek. Ez már önmagában megéri nekem - nyilván akinek nincs ilyen korú gyereke, annak meg nem -, hogy nem kell ezeket megvenni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
l.skywalker
Topikgazda
-
SkyTrancer
senior tag
még el sem jutottam oda hogy kiválasszak játékot, már a beállításoknál sem engedte
Itt bohóckodtam vele egy órát meg a supporttal, na mondom hát mindegy egye penész, menjen a c-re
majd előtte bepipáltam hogy legyen kérdés még előtte hova tegye
Így telepítéskor viszont megkérdezte ott már engedte a D meghajtót úgyhogy marha jól szórakoztam, de a beállításoknál alaértelmezésre nem ment
Mindegy nekem annyi baj legyen célomat elértem így, többi annyira nem gond így
-
l.skywalker
Topikgazda
-
akerbis
aktív tag
Átállítottam a telepítési mappát és meghajtót, aztán töröltem a progressben lévő letöltést és már jó volt mikor újra töltést kezdtem. Így kellett volna elsőre is próbálnom. Wreckfest nagy fun, egész jó fizikát hoztak össze neki, van néhány furcsaság benne ami miatt (még) nem állítottam be hozzá a kormányt, de hogy kapcsolható egy csomó 3 betűs segéd azért bíztató.
IT Phone :) Gábor
-
-
basaharc502
aktív tag
Szia!
Olvass visszább egy kicsit, pár hónappal ezelőtt én is pont ugyan így jártam. Írtam nekik és a levelemre kb. 2 órára rá már csippant is a telefon, hogy visszatérítés érkezett. Mondjuk én direkt nem is indítottam el semmilyen játékot abban a kb 1,5 napban, amíg filóztam, keresgéltem hogy mit is kéne csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dolce Gusto
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Politika
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest