Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz basaharc502 #335 üzenetére
Köszi! Visszakeresem.
Én sem játszottam semmivel mióta levonta megint. -
wjbhbdux
veterán
válasz basaharc502 #120 üzenetére
Én is próbáltam egy steam free weekendes mentést működésre bírni de a game pass változat egyelőre rejtély hogy hova teszi a sajátját, mert nem ugyanoda (Documents\Avalanche Studios)
/s
-
Guitar14
senior tag
válasz basaharc502 #49 üzenetére
Egyetértek az utóbbival.
Amugy is egy jó dolog pl. Nekem rengeteg cím benne van amikkel eddig és terveztem os játszani, főleg mostmár az ea és a bethesda bekerülésével tervezem az új nfs ek végigtolását meg a Doom 64 és Eternal mivel a többi megvolt.De ez a szolgáltatás egy áldás olyan játékosoknak aki eddig PS/Nintendo/PCs volt és belekóstolna most az xbox világába. Eddig az illető jó esetben vett hozzá 2 játékot és azt rongyosra játszotta, most meg egyből egy hatalmas lista.
Akkor is jó ha valakinél a gyerek rákap éa nyilván nem a GTAt veszed elő neki meg a Rainbow Sixet hanem tud válogatni rengetek indie/casual játék közül mert azért nem mindegy hogy veszel neki egy minecraftot és neki az nem tetszik mert az autókat szereti most éa inkább forzát kellett volna venni.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz basaharc502 #19 üzenetére
MS support nem igazán szokott problémázni, nagyon segítőkészek.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz basaharc502 #16 üzenetére
Érdemes rákérdezni erre is a Supportnál
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Anonymus23
veterán
válasz basaharc502 #16 üzenetére
Azt nem tudom, furcsa, nekem anno meghosszabbodott 1 hónappal, szal mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a Supporttal!
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz basaharc502 #14 üzenetére
Én is jártam már így, mármint, felvettem a kapcsolatot a supporttal, elmondtam, hogy mizu, és a csávó elintézte a visszafizetést, igaz került vagy fél óra angol chatelésbe, de végig normális volt és segítőkész.
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest