Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
Az új patch mikor lesz PTR-en? Nagyon kíváncsi vagyok már az új AH-ra
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Tigerclaw
nagyúr
A reportolást átnézi valaki a Blizzardnál? Vagy 2 hete is reportoltam egy adathalász whisperelőt, de ma megint rám írt. A szokásos kamu GM figyelmeztetés, hogy ha nem keresem fel őket a hivataloshoz hasonló címen található weboldalon...ahol gondolom adatokat kérnek, akkor felfüggesztik az accountomat.
A Mirage Raceway-en, valami "Blízzard" nevü karakternévell whisperel. Gondolom sok embernek, akik egy része biztos nem ugrik be és reportolja, de ezek szerint nem történik semmi. Ugye a classic-on még nem vették komolyan a dolgot, így nem lehet reportolni, scamming, data phishing taggel, csak spamming, vagy cheating, ami lehet hogy automatikusan a kukában landol, nem egy GM-nél.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Plata
félisten
Valami rém fura dologba futottam,kb vagy 15 karival voltam már random instában,amikor warlockal is elakartam menni.Kb 3-4 perc várakozás után talált csapatot,de instába be menni már nem engedett,kiírta hogy ma már túl sokat voltam instában.
Mi a fene,meg van szabva hogy egy nap hány instát tolhatok?
Egyébként meg mókás,de random instába most dps és híler kap bónuszt.Nem tank meg híler. -
Plata
félisten
Volna egy kérdésem,hátha ért valaki jól a demo warlockhoz.
Mostanában elég sokat játszom demo warlockal.
Van ugye a Doom nevezetű átka,elvileg 5% eséllyel ha megölök vele valakit akkor egy doomguardot idéz meg.
Hát nekem ez még a büdös életbe nem idézett meg egy doombogarat sem.
Pedig kinyiffantottam vele legalább 200 vackot,de hiába.
Szokott ez egyáltalán működni? Vagy én értettem félre valamit?
[kép] -
Plata
félisten
Az előbb igen fura dolgot láttam eventes instában.
A tank egy 474k hp-s warri volt.
Jött fejnélküli fafej a warri nekirohant és megpatkolt.
Szó szerint kinyiffant a tank ahogy le rohanta a boss-t,még ilyet sem láttam. -
Argos
őstag
Még jó, hogy épp le akartam ülni pötyörészni kicsit.
Erre haldoklik a login szerver...@blizzard: Ti akartatok classzik életérzést...
...elmúlik...
-
-
KTony
tag
válasz Csokishurka #89085 üzenetére
Saját friendlistem 6-8 helyett most már 1 néha 2 ember játszik classikot
-
Csokishurka
őstag
Valaki tudja esetleg mennyivel csökkent le a classic játékosbázis?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Plata
félisten
válasz echterion #89080 üzenetére
Teknősökkel nehéz mert kevés a wq.
De champions wq az sok van.
De vannak a teknősöknek küldijeik.Több zónában is vannak küldetéseik.
[link]
Nézd meg ezen a linken.
Ma láttam BfA-ban érdekes dolgot,65-ös warlockal random Lich king instában 91-es szintű kari is volt a csapatban.
Gondolom party sync-el került be,de érdekes volt. -
echterion
nagyúr
válasz [-HERO-] #89079 üzenetére
Velem egy ideje kevesebben vagytok, meguntam 25-ös szintnél a palát, most inkább bfa-zok egy ideje. Már csak két frakció (champions of azeroth és tortollan) és meglesz a repülés. Az emissary-n kívl van még lehetőség nagyobb léptékben tolni ezeket, mint az a napi 6-7 WQ, ami nekik szól? Így elég lassan fog haladni, mert sok ezer kell még mindkettőhöz.
-
TBT
addikt
válasz MegalodonS #89072 üzenetére
Egyelőre marad bontatlanul (költözés miatt így könnyebb szállítani), de már megvan a helye az új polcon a többi szépség mellett.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Valaki esetleg tudna segíteni rugó dps téren? Már szerintem az összes guide-ot végignyálaztam, de nem jövök rá mit rontok el. Assa talent ilvl 440 és eléggé hullámzóan 25-35k a dps-em. Nem ritka, hogy a tankok is lehagynak ami egyre jobban idegesít. Ha valakinek lenne valamelyik nap délután némi szabadideje segíteni nekem az legyen szíves dobjon egy privátot. Előre is köszönöm!
-
Argos
őstag
Ha, és amennyiben megelégszel azzal, hogy csak a mobok respawn-jával kell megküzdened és nem igényled, hogy elporolják a közös területeken a kicsip*csád, akkor Mirage Raceway - only PVE.
Sok a magyar, horde-ally jóban van - sokat küldiztem mindkét féllel.
A klánunkba viszont már nincs inv.....elmúlik...
-
Argos
őstag
Köszi srácok!
For The Lions!
...elmúlik...
-
TBT
addikt
Angol Amazontól megjött a 15. évfordulós Gyűjtői változat! Teljes boldogság van!
Találós kérdés!
A Blizzard Gear miért szállít Európába, ha Európából elérhetetlen az oldal (mármint az Amerikai Store)?
Megnéztem, a 28 országban szerepel kishazánk is, így teljesen érthetetlen számomra ez az egész...
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Pukii
senior tag
Helo. Gondolkodom a visszatérésen. Wow classicban van "magyar" szerver? Hogy működik most?
''A DDR az a winchester?'' by Ziiip
-
Csokishurka
őstag
Anno itt PH apróhirdetéseknél is láttam hogy árultak gametimeot. Meg minden battle.netes digitális cuccot.
Gondolom úgy tolják, ahogy én hogy kifarmolják a goldot és küldik giftként a gametime-ot.
De most nem láttam egy hirdetést sem, lehet hogy letakarították őket."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Argos
őstag
Ahoj!
Jó pár év kihagyás után, visszatértem egy próbahónap erejéig a Vanillába.
Persze, be is rántott, ahogy azt kell.
Haverokkal elbohóckodunk.Na, de a kérdésem az lenne, hogy GameCard-ot honnan lehetne beszerezni (rendelés/bolt)?
Neten nézegettem, de sehol nincs raktáron, környékbeli pc-s boltokban azt se tudják azmiaz'..
Fontos, hogy GC kell, online előfizu perpill nem játszik....elmúlik...
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Classicba Paladint húzok, rám tudna írni egy retri pala? Lenne egy két kérdésem. köszönöm -
-
Plata
félisten
válasz whitezo88 #89057 üzenetére
Szeretném ha esne papagáj mount,de nem jön.
Papagájjal lenne teljes a kalóz gúnya a rugómnak.
Ma láttam islandon egy veszett erős huntit,120-as volt volt 156k hp-ja de még is mindent leölt a francba egyből.
Petek bezzeg jönnek.Este is jött.
[kép] [kép] [kép] [kép]
No meg pár ruha is esett.
Az egyik olyan hülyén néz ki hogy meg tartom. -
Csokishurka
őstag
Eladás céljából melyik a jobb Goblin vagy Gnomish Engineering?
-
Plata
félisten
Toltam ma egy kis island farmolást kiskarival.
Mount nulla,de jött négy pet,amiből három új.
Mount nem akar esni[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Az OWL cuccait a Fanatics managelte (csak úgy mint az NBA, NFL, MLB, NHL and NASCAR hivatalos cuccait). A blizzard rájött, hogy nem kell saját magának fenntartani az infrastrukturát, mindent rábízott a cégre, magyarul kiszervezte. Biznissz szempontból nyilvánvalóan jó döntés, de én is csak fogom a fejem, hogy lehet valamit így elszarni.
Blizzcon exkluziv cuccaid pedig nem lesznek, illetve, mikor felkerülnek a blizzconos cuccok, akkor mindenkinek lehet majd venni belőlük. (legutolsó bekezdés)
"BlizzCon Gear Sale Incoming! For everyone interested in what’s coming to the BlizzCon Store this year, the BlizzCon Online Gear Sale is coming soon—and this year, it will be open to everyone right off the bat, regardless of whether they have a Virtual Ticket. Stay tuned for more information in the weeks ahead."[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
TBT
addikt
válasz Eugene Roe #89050 üzenetére
Diplomatikusnak és korrektnek tűnik a közlemény, ellenben azt még mindig nem értem, hogy az eddig jól működő Gear Store-t miért kellett más kezébe adni és szétcseszni. Így hogy lesz Karácsonyi ajándékom + BlizzCon exkluzív cuccom?
-
Eugene Roe
őstag
válasz grizlisandor #89048 üzenetére
Király, hogy csökkent a büntetés, csak szomorú, hogy ehhez ilyen nyomásgyakorlás kellett... remélem számotokra elfogadhatóbb a viselkedésük, mint számomra. Legalább a boycott működött! :)
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Eugene Roe
őstag
válasz grizlisandor #89048 üzenetére
Véleményem szerint egy demokráciában a szabadság nem lehet tabu téma. Nem érdekel az apróbetűs rész
Eddig sem jogilag támadták a döntésüket, illetve ugyanezt a postot kiadhatták volna a ban előtt 5 perccel is. Ehelyett napoknak kellett elmúlnia.
Egy magyarnak '48 és '56 után szerintem ezt nem kellene magyarázni.
-
grizlisandor
veterán
válasz Eugene Roe #89025 üzenetére
(#89047) TBT:
Ezaz. -
TBT
addikt
Van Isten!
Your Amazon.co.uk order of "World Of Warcraft 15th..." has been dispatched
Előreláthatólag szerdán már meg is érkezik. Can't wait![ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Sosem figyeltem hogy mennyit sebez a resto sámlim,igazából instában húzom,mivel resto sámli gyorsan behívja random dungi.
De remélem a cirkuszba elmentél az 1 órás xp buffért?
Ha felülsz a vonatra kapsz egy buffot,ami 10%-al több xp-t ad.
És ha csinálod a cirkuszos küldiket kaphatsz sapit is ami szintén 10% xp-t ad.
Bár iszonyú randán néz ki. -
PeL
addikt
Shaman karaktert húzok épp (új vagyok eredetin), 27-es vagyok. Mitől erősebbek resto specben a támadó spellek mint elementalon? Majdnem 2x annyit sebez minden. Mióta van ez így?
Tegnap jött egy kis hotfix, végre kijavították hogy ne kerregtesse a HDD-t a játék minden küldi leadásnál.
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
válasz Csokishurka #89041 üzenetére
Írja azt minden receptnél. Sajnos a 3-asokhoz már repu is kell úgy emlékszem.
- Árad -
-
Csokishurka
őstag
válasz lakisoft #89040 üzenetére
Hááát igen, jogos, ebbe nem gondoltam bele. Nehezebb lenne de nem lehetetlen.
Potik mindig kellennek.
Apropó, ha most húzok egy alkemit, az utolsó legmagasabb szintű potikhoz és flaskekhez is kell repu hogy 3 csillagos proccolósra ki tudjam maxolni?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
lakisoft
veterán
válasz Csokishurka #89039 üzenetére
1 karakteres játokosoknak azért kicsit nehezebb a dolguk de úgy is meg lehet csinálni.
- Árad -
-
Csokishurka
őstag
válasz Eugene Roe #89025 üzenetére
Köszi a leírást! Érdekes és egyben elszomorító, hogy a blizz enged ilyennek. De hát pénz az pénz...
-
Plata
félisten
Vicces,de ez a pénz még a légiós pénzem maradéka.
Légióban a class hall küldik annyi pénzt hoztak napi pár perc játékkal hogy simán tudtam venni több hónap előfizetést belőle.
No meg szerettem wq-zni és invázióra járni,légióban sok pénz jött ezekből.
Volt kb 12 nagy karim légióban,a class hall küldikkel lazán kerestek nekem pénzt.
Némelyiknek ki sem kellett jönni class hallból mert ott is tudott szerezni class hall resources-t.Bár greater invázióra mindegyikkel eljártam,mert mókás volt.
De a warlockom volt a legsikeresebb,ő 6k aranyat is szerzett egy küldivel.Na és pont a warlock is tudott a class hallból ingyen szerezni class hall resources-t,bár vele nem volt gondom,mert affli warlock volt és az eszement op volt légióban.Vele szívesen jártam wq-zni,fél kézzel le kezelt akármit. -
whitezo88
nagyúr
Classic: van valami lista, melyik classnak (specnek) mi a prio statoknál? crit, hit, dmg ilyenek.
-
Eugene Roe
őstag
válasz Csokishurka #89024 üzenetére
Az egyik versenyen a kommentátorok beszéltek egy játékossal, aki röviden kiállt a hongkongiak mellett. Nem perceken át, csak 1-2 mondat.
Blizz másnap bannolta a játékost, és kirúgta a két kommentátort, akik nem is tudták, hogy ezt fogja mondani.
Ezt követően jöttek a mémek, bunkó blizz, majd az előfizu lemondások, és önkéntes account törlések.
A probléma: kínában komoly cenzúra van hongkonggal kapcsolatban, 1 milliárd ember úgy tudja, hogy sorosista az egész város.
Igen ám, de az e-sportok nem voltak cenzúrázva alatt, és élőben átment a protest milliónyi kínai tizenévesnek, akik fél éve csak a véresszájú liberális sorosistákról tudtak.
Jövőben már nem online fog menni gondolom egyik e-sport közvetítés sem
Szumma: blizz befeküdt a diktatúrának a kínai piacért cserébe
Ui.: Aki nem tudná, Kína éppen próbálja hongkong félszabad státuszát megnyirbálni (saját bíróság) de ez nem tetszik a lakosoknak, és ezért tüntetnek elég intenzíven már 2-3 hónapja. A hazai lakáj-média kínai párti Viktorral, ezért náluk nem fér be a híradókba, ahogyan a török párti kurd elnyomás sem (illetve a tegnap indult háború).
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
válasz Eugene Roe #89023 üzenetére
Bocsánat de nagyon nem vagyok képbe, valaki röviden össze tudná foglalni mi ez a freehongkong meg ilyenek?
Köszönöm előre is!"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Eugene Roe
őstag
Nekem mondjuk korábban is ki volt velük a **** de volt egy-két játékuk, ami tetszik (van is). De erre most mit lehet mondani? És én még nem is vettem 60 ezerért szobrocskát tőlük (no offense). Gondolom Ti sem ezt támogatandó vettétek, de mégis csak ezekhez kerül a végén a lovetta.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Eugene Roe #89019 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Eugene Roe #89019 üzenetére
Ha igaz amit írogatnak,akkor állítólag a Blizzard dolgozói is tüntettek a Thrall szobornál.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Eugene Roe #89016 üzenetére
Minden nap uj szervilizmus: tegnap volt post hogy elkezdte tobb ember felvenni a freehongkong battletaget. Mara mar violationnak minosul a nev es nem engedi.
[ Szerkesztve ]
-
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Mennyi lehet a Flask of Supreme Power craft költsége ha van anyag hozzá?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
TBT
addikt
-
Micsurin
nagyúr
Az megvan, hogy 4db alufelnit szállítottak haveromnak ennyiért UK-ból? Ezek mégis mire fel kérik el azt a 120 jurót szállítás címszó alatt, külön repülőn jön fegyveres örökkel extrém törékeny vegyi anyagként?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
TBT
addikt
Gratulálok a Blizzardnak, hogy így elszarta a Gear Store-t...
EU Shopból rendeltem, akkor 14 euró volt a szállítás. Amerikából 50 dollár. A "szép, új" shopban pedig potom 119 euró a szállítás. Mindegyik rendelésem szoborra vonatkozott.
GG Blizzard[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz tPedro_ #89005 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy többé már nem lesznek Blizzard exkluzív cuccok (könyvek, poszterek, szobrok, bögrék). Egy Jaina szoborral megleptem volna magam Karácsonykor (addigra össze is jött volna az ára - gyűjtögetés ON), de így már abból sem lesz semmi...
A gyűjtői változathoz gratula! Nekem ez lesz az első WoW CE, amiből kimaradok.
Lehet égi jel, hogy már másabb irányba kellene mennem, a Blizzardot és a cuccait meg hagyni veszni a feledés homályába (ahogy mostanság sokan is teszik)...[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
Mirage Pve -n én pl. délután már hagyom a francba a questelést, minden mobra 3 ember, szerencsére én este 8 -kor eldőlök, aztán hajnali 3-4 kor meg élvezem a sima küldizést.
-
atee
őstag
válasz Tigerclaw #88998 üzenetére
Golemaggon pl. ilyen kiahalást nem tapasztalok. Igaz a sorban állás már ritka és nem kell órákat várni.
Medium szokott lenni délelőtt hétköznap. Délutánra már high majd estére full.
Magyar guildet keresek ugyan itt horda oldalon! lvl 35 shaman. Nem leszek már soha úgy rápörögve mint 14-15 éve, de szívesen eljutnék újra a nagy raidekre szép lassan!D-day 2002-01-04 01:54
-
Lacee1986
senior tag
válasz DjDanee87 #88994 üzenetére
Nekem akárhány BOE esett, mindig elneedelte valaki úgy, hogy nem használta. Simán rakta be AH-ba, persze azt mondta kell neki. Ezek után mindig megvárom, hogy ki mit nyom, és utána need, nem érdekel ha kell a gear a másiknak vagy sem. Drága a mount.
Azt hozzá tenném, hogy mindezt csak puggal és 60 alatt értem.
@whitezo88: Az úgy persze más, azt hittem full pug volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest