Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

válasz nonsen5e #61182 üzenetére

Névről nem ugrik be minden, de az Eternal Flame az, ami talenttel cserélt le egy másik healt és kell neki 1 holy power? Azt választottam, nem a Sacred Shieldet, az a protection specen aktív. Mondták, hogy ne törődjek a manával, csak spameljem a healt, de a Holy Light túl lassú, a Flash of Light meg felemészti az egészet. Hopy Shock + Eternal Flame kombót mindig igyekeztem használni (a tankon), ha nagyobb csoport köcsögséget húztak magukra, akkor alájuk dobtam egy Light's Hammert, bossnál meg felváltva igyekeztem fenntartani a Hands of Purity-t, Beacom of Lightot és az Avenging Wrath-os healelést. Csak épp az volt a gond, hogy a mage gyorsan elhalálozott, engem meg az AoE-s bossmelletti mob meg a boss saját AoE támadása intézett el - valahogy nem tudok mindenkire figyelni és becsúszik az, hogy rossz célpontot jelöltem ki healelésre :F

A többi tanácsot köszönöm és megfogadom, este majd nekimegyek újra a dolgoknak.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés