-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz LucifeI2 #3290 üzenetére
1.) kivel? shadowpap?
2.) gondolom demonologyn
azért, mert én 2x voltam arénában, egy rugó behívot 2v2 csapatba, 1700 ratingesbe. én úgy mentem oda hogy kb full PvE talenten PvE cuccokban, affként. első meccs MS Warri + Resto Druid, megláttuk a warrit, azonnal nuke, a halála szélén felbukkant a druid aztán viszlát, így már szétcsapott. 2. meccs abszolút esélytelen, Mercilesses lock + rugó.
az a gond hogy papír vagyok így aff-destron. kb 9000 hp.
demonon szintén pve cuccokban gyakran elvertem world pvpben a jónépet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tea
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen széket vegyek?
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!