Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Vistaboy #5197 üzenetére
Nem szedik el a cuccaidat.
A PVP szerveren vannak barátságos (zöld) területek, ahol csak akkor támadhat meg hordás, ha előbb te ütöd meg.
Contested (narancssárga) helyeken bármikor megtámadhat), piros, azaz hordás területen pedig csak akkor támadhatod meg, ha előbb ő megtámadott.
De max megöl, mást nem tud csinálni. -
Ptech
addikt
válasz Vistaboy #5197 üzenetére
Duel ugyúgy van PvE szerveren is. Elszedni meg nem lehet a másik cuccait, nem veszik el semmit, nem Diablo II. GS-ben a duelezni akaró twinkek minden szerveren ott vannak, annyak tényleg semmi köze a szerverhez.
Szerintem nagyon gyorsan meg lehet únni a PvE szervert, PvP még ha éppen gankelik is az embert, 1000x izgalmasabb. Nekem legalábbis. -
Vistaboy
veterán
válasz Polacheck #5196 üzenetére
De van, mivel elég sötétre csináltam.
Akkor legyen Night Elf, ennek is ugyanolyan nagy füle van...Mod: Arpi6k: Fenntartásaim vannak a PvP szerverrel kapcsolatban, nem szeretném ha egy unatkozó csávesz lecsapna és elszedné a cuccaimat (Nem mintha idáig olyan jó cuccaim lennének). Még itt is sokszor percenként hívnak ki párbajra, még jó hogy nem kötelező.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Nevar
aktív tag
válasz (Kolombusz) #5194 üzenetére
Az a legjobb mikor trade channelen megy az anyázás, meg a "húzzál el innen köcsög külf, ez magyar server". És ez a horda oldal, azt mondják ally még rosszabb
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
ciao
senior tag
holnap ha el akarod kerülni a tömeget area 52-ben, Nagrand aréna, BE aréna mellett és gadgeztanban is meg lehet venni az aréna cuccokat
S1 honor árak
Gladiator's Breastplate 14500+30x AB mark
Gladiator's Gauntlets 10500+20x AV mark
Gladiator's Helm 14500+30x AV mark
Gladiator's Leggings 14500+30x WSG mark
Gladiator's Shoulders 11250+20x AB marka feygverek meg 9000-27000 honor és 20-40 eye/AV mark
S2 13%-kal lesz olcsób
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Vistaboy
veterán
A Kilrogg-on vagyok, Vistaboy névvel, Dark Elf female Warrior (Level 14).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Ptech
addikt
Ilyen könnyen ha feladod, akkor nem is lesz semmi. Tényleg rengeteg ember(palánta) van ott olyan, akinek még fogalma sincs róla, hogy mi az, csak azt tudnám minek kezd RP szerveren az ilyen átlag 11 éves majom.
Egyébként megszervezve, guildben meg nagyon is van lehetőség rá. Nálunk szokott lenni pl Gurubashi Blood Bath - Arénában 1v1 amíg meg nem érkezik egy PvP guild, akkor aztán mindenki őket kezdi el gyilkolászni. Vagy múltkor volt 3*40 fős raid @ UC.
Spontán módon tényleg ritka, de én azt mondom, hogy egy kis szervezéssel és tenni akarással rengeteg dolgot el lehet érni -
bobace
addikt
válasz Vistaboy #5184 üzenetére
Szerintem ráérsz feltölteni a játékidőt ha lejárt, én mikor megvettem a gamét még körülbelül a 30 nap után 4-5!!! napot tudtam játszani, mielőtt kiírta volna, hogy töltsem fel. GameCarddal ilyen szerencsém nem volt egyszer sem, bankkártyával lehet még nyerni két napot az én tapasztalatom szerint. Ingyenélés rulez Azt nem tudom másnak volt e vele mákja.
Ptech: hát az RP szerverekben én is csalódtam, direkt indítottam egy karit, az RP érzés kedvéért, és lvl 2-n már jön oda csákó hogy plz gimme help, plx mate. Na mondom király... Logout. Pedig olyan nagy reményket fűztem hozzá
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
kovsol
titán
elsö illidan killünk megörökítve: [video letöltése] (én is látható vagyok rajt Zsemlemorzsa néven) Galso nálünk ö mage CL szemszögéből nézhető és nagyon jó minöségben
és jelentem vasárnap volt az 4. illidan killünkön kiesett az elsö legendari fegyó mégpedig az offhand
May the Force be with you!
-
Vistaboy
veterán
Lehet hogy igazad van, be kellene lépni valamelyik szövetségbe, amint meglesz a game, keresek egyet, lehetőleg magyart.
-
Vistaboy
veterán
válasz (Kolombusz) #5182 üzenetére
Igen, reflexből olyanra rakott. Nem bánom ha nincsen zsúfolva a játék, néha még jó is így, erősebb az RPG-érzés, viszont halálra idegesít, hogy amint kettő vagy több ellenfél nyüzsög egy helyen, már futás lesz a dolog vége (vagy fekvés ).
Ptech: Akkor ő kivétel volt... Amúgy ha megvettem a játékot, valszeg új karit indítok egy másik szerveren, most hogy már nagyjából be tudom tájolni a küldetések céljait, egyszerűbb lesz. Az is rossz, hogy itt a jól bevált Fighter-rel nem tudok normálisan játszani (Ahogy máshol megszoktam), idegesít hogy állandóan respawn-olnak a mobok, így nem tudok egy tábort egyedül kifosztani, pedig más RPG-kben ez összejön (one-by-one).
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz Vistaboy #5181 üzenetére
Vanna 'levelling guide'-ok, amikkel ésszerűen lehet haladni, magyarul az egy helyen lévő questeket csinálod meg egyszerre, és aztán mész tovább. Sőt a legutóbbi patchben jelentősen gyorsítottak a fejlődési sebességen.
Dánok/svédek/finnek pedig általában elég jók angolból, nagyságrendekkel jobbak mint a magyarok nagy része...
Ha vezsel egy GC-t persze hozzáadódik, akár rögtön hozzá is adhatod, amint megveszed a játékot. -
Vistaboy
veterán
Reggel 5 óta nyomom a gamét (Biobreak miatt most szünet volt), és senkit nem láttam a szerveren. Találkoztam nagy nehezen egy Draenei mágussal, és közösen henteltünk egy kicsit Ashenvale-ben. Mondjuk szegénykém Dániából való volt, legalább annyira nem tudott angolul, mint én (Valamennyit azért gügyögtünk, úgyhogy nehezen megértettük egymást).
Csak azok a r*hadt nagy távolságok ne lennének. Mire egyik küldetés céljához elérek és vissza a városba, elmegy a délelőtt. Néha szerencsére több küldi is egy helyre szól, de ez elég ritka. És még néha többször is visszaküldenek ugyanoda.
Amúgy nagyon bejött a game, el is döntöttem hogy megveszem (Egyenlőre csak az alapjátékot). Ezzel kapcsolatban egy kérdés: Ha megveszem a gamét, ugye lesz 30 napom játszani (Azért akarom úgy időzíteni hogy Karácsony beleessen ), de ha én jan. 10.-e előtt veszek egy gamecard-ot, és még van pl. 2 nap hátra, akkor az a 60 nap (vagy mennyi) hozzáadódik? Vagy meg kell várni, amíg letelik?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
nekem most nem megy 1 szemet sem tovább az authenticating feliratnál....
csekkoltam, már rinyálnak a hivatalos fórumon is...
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Wolverine
félisten
válasz szepi79 #5175 üzenetére
1. És ha nem akarsz állandóan kialttabolni, akkor tegyél fel egy Lightheaded-et azzal ingame is olvashatóak a wowheades kommentek.
3. Cheetah Lvl20-as hunternél."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
szepi79
őstag
válasz SzlobiG #5174 üzenetére
a pala nagyon is jó tank, csak nem úgy, mint a warrior. a pala könnyebben megtart magán sok mobot, viszont hosszú bossfightokra annyira nem alkalmas, mivel neki nem lehetnek annyira jó cuccai, mint egy warinak, lévén neki mana is kell a tankoláshoz, szóval a def meg a többi mellett az intellectre is kell gyúrnia. (+ha elfogy a manája, akkor utána már könnyen elveszti az aggrót.)
bossfightokra inkább a druid alkalmas, mint a paladin.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
válasz CPT.Pirk #5173 üzenetére
1. questek leirását megtalálod a wowhead.com oldalon, ha a megfelelő helyre begépeled a quest nevét. itt általában még koordinátát is adnak, amit az alap wow ugyan nem jelez ki, de kétmilliárd addon van, ami ezt tudja, pl. a cartographer vagy a minimalist. (ezeket a curse.com-ról le tudod tölteni, majd a wow/interface/addons könyvtárba kicsomagolván telepitheted). sokkal egyszerűbb ezt csinálnod, mint minden egyes elakadt questnél fórumon érdeklődni, mert nem leszel népszerű.
2. hunterként döntsd el, mit akarsz a pettel csinálni. ha az a cél, hogy inkább sebezzen, akkor macskafajtát, esetleg farkast szerezz be. ha inkább minél több ellenfelet feltartson, akkor inkább vaddisznót, medvét vagy gorillát szelidits.
3. 40es szinttől kezdve lehet hátast venni, 90 arany befektetéssel (72 arany a lovaglás megtanulása, maga a paci 18g.) viszont a hunter 20 (vagy 30?) szinten kap egy aspect of the cheetah nevű képességet, amivel 30%al nő a futási sebessége.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
SzlobiG
félisten
válasz sasa311 #5170 üzenetére
Hát a 490 még nincs meg igaz nem proti tálenton vagyok, viszont van egy palán akinek 493 a def ratingje szal szerintem ő lesz a tank. Pala mennyire jó tankolni van olyan mint a warri?
Elolvastam amiket írtál, azért kell figyelni elég sok dologra meg ahhoz, hogy ezek megvalósúljanak sok jó cuccot összekell szednem ami HC instákból esik leginkább meg persze kara.
Ha nem is tank leszek, akkor DPS mert 4 cuccot kitudok majd váltani gladiból szerdán ha minden jól megy és annyi honorba fog kerülni amennyiért ígérik és akkor inkább dpsnek megyek azt had tankoljon a pala neki alt kari az úgy is szal jobban vágja a gémet mint én.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Üdv people...
Lenne pár kérdésem:
Elkezdtem a wowot a fagyos nemtudommicsoda szerveren, troll hunterrel, most lvl13, de pár dolog nem klaffol. the barrensből kellene elvinnem valami darab húst ogrimarba, az innkeepernek, oda kelett repülnöm valami sárkánnyal, oké... Adnám a cuccot, de innkkeepernél csak az othonommá tudom tenni ogrimart, húsra nem figyel. Hordásoknál gondolom sokan megcsinálták ezt a küldit, van valami trükkje?Másik: hunterként ugye befoghatom az állatokat, na ott mit érdemes? Keressek egy erősebb átlagos állatot, és tápoljam, vagy valami uniq dologra hajtsak rá? (the barrens környékén vok)
Aztán mégegy: mekkora szinttől lehet lovagolni, vagy valamit csinálni, mert lemegy a nap, mire körbejárom ogrimart, meg a többi nagyobb helyet, időm kevés van játszani a wowot, annak meg legalább a fele elmegy gyaloglásra...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
sasa311
veterán
válasz SzlobiG #5166 üzenetére
Alapvetően értem az ötletet, csak a dolog így működik:
Ilyen fajta ütéseket tudsz bekapni egy mobtól:
Lvl 73 mobtól
Normál ütés
crit
crushingA crit 100% "bónusz" fizikális sebzést jelent, vagyis 2X akkora pofont kapsz.
Ahoz, hogy ezeket elkerüld (ami eléggé must have a tankoláshoz) 350 alap defense + 140 defense kell (73as mob ellen - minden boss a játékban ennyinek számít) Ez összesen 490. Ha ez megvan, akkor már critet csak nagyon-nagyon ritkán fogsz kapni.
Ezután jön a crushing, az már egy picit bonyolultabb:
A crushing másfélszeres normál ütés sebzésének felel meg. Vagyis ha 5000et üt a boss 7500as crushingot üt.
A crushingot csakis úgy tudod elkerülni, hogyha "letolod" a mob hit táblájáról a crushing ütéseket. Ez leegyszerűsítve valahogy így megy:Megvan a 490es defensed, tehát a Crit leesik a mob hittáblájáról. Maradt a normál ütés (80% esély) és crushing bow (15% esély) és alapból 5% miss.
Amit itt tudni kell, hogy
-Dodgeolt és parryzott ütés értelemszerűen nem lehet crushing.
-Blokkolt ütés szintén nem lehet crushing.Tehát azt kell elérned, hogy amikor nem dodgeolsz vagy parryzol, akkor lehetőleg blokkolj, így nagyon kevés crushing megy majd beléd.
Ez itt a formula, amivel számolhatsz:
%needed= Base 5% miss + bonus miss from defense + dodge % + parry % + block %Egyszerűség kedvéér ha jól emlékszem összeadod a 5át annak, amennyit: Dodgeolsz + parryzol + defensedből missel a boss + 75% shield block és ennek valahol 106% körül kell lennie.
Warriornak nagy előnye (és egyben hátránya) hogy egy lvl 70 meztelen warrior immunis a crushingra - amíg a shield block fenn van. Hátrány, hogy mivel 5 secig tart és 5 sec a CDje, eközben talentezve is "csak" 2 blokkot engedélyez, így ha egy mob gyorsan üt vagy peched van és 3X talál el 5 mp alatt valószínűleg a 3. egy crushing lesz.
Remélem nem vetted zokon, próbáltam segíteni
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
nak0n
aktív tag
válasz MaddeNNNN #5168 üzenetére
shadowmoon Valley-ben van egy questlánc, ami úgy kezdődik, hogy disznókat kell etetni. Szééép hosszú lánc. Ha megvan, el kell menni sattarattába, ahol a középső nagy állólámpa ad 3 questet, a 3 Trial of the Naaru nevűt, ha ezeket letoltad, le kell még ölnöd magteridont, és utána leszel Champion of the Naaru.
-
SzlobiG
félisten
Gladi S1-es cuccba érdemes tankolni szerintetek? Vagy inkább ez a cucc defes+staminás kövekkel+ kék cuccokal? Mert most gladis cuccokra hajtok szerdán kiváltok belőle 3-at ha minden jól megy hétvégére meg tálent át protira mert kara lesz valszeg, csak azt nem tudom, hogy melyik geart használjam tankolni.
-
whitezo88
nagyúr
itt van a killshot bár elég béna lett, semmit se látni csak a böhöm taureneket...
-
-
-
Wolverine
félisten
válasz (Kolombusz) #5153 üzenetére
Minimalist+XPBarNone és rendben is vagy
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nak0n
aktív tag
Így a PVp témához hozzászólva... nem tudom, ki hogy érzi, az új AVvel a horda gyk legyőzhetetlen. Sokkal előbb tudnak zászlót tekerni, mint az alli. Tegnap a 19. AVt sikerült megnyerni, többi kikapás.
-
Wolverine
félisten
válasz (Kolombusz) #5138 üzenetére
Titan Panel? Koordinátákhoz? A Titan elavult volt szvsz már egy éve is, nem eléggé testreszabható... jobb ilyen szempontból a FuBar. Koordinátákhoz meg bőven elég a Minimalist - feltétele után a /minimalist paranccsal indítható...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Vistaboy
veterán
válasz (Kolombusz) #5144 üzenetére
Oks, így már könnyebb sokkal a tájékozódás. Köszi mégegyszer.
Csak kár hogy már nem sok időm van, indulnom kell melóba.
-
Nevar
aktív tag
válasz (Kolombusz) #5144 üzenetére
Gyúrjál rá a gladiatorra Egyébként van még jópár új cím amit meg lehet szerezni.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
Vistaboy
veterán
Oké, felraktam, és elolvastam az oldalt, köszi szépen!
-
SzlobiG
félisten
Másoknak miért van a nevük előtt, hogy pl Knigth, vagy Sergeant...?
-
whitezo88
nagyúr
"A zöld könnyű küldi, a sárga pont neked való, a narancssárgánál izzadni fogsz a szinteden, a piros pedig nagyjából lehetetlen."
attól függ mivel, egy frostmagedzsel simán lehet tolni a piros mobokat is (de max 4 szinttel nagyobbat, afölött már marha sok a resist)
de egy warriorral tényleg nehéz. -
(Kolombusz)
veterán
válasz Vistaboy #5137 üzenetére
A zöld könnyű küldi, a sárga pont neked való, a narancssárgánál izzadni fogsz a szinteden, a piros pedig nagyjából lehetetlen.
Nah egy segitség a questeléshez.
Tedd fel a wow.curse-gaming.com-ról a titan panel nevű addont a wow mappán belül az interface/addons mappába (az összes kis mappa közvetlenül itt legyen, ne tedd bele semmilyen gyűjtőmappába, másképp nem fog menni). Ha elinditod a játékot a karakterválaszótképernyőn lesz egy addonbs gomb, na ott elég, ha ennyit meghagysz: [link]Ha belépsz, kicsit más lesz a kezelőfelület, ezt igény szerint beállíthatod majd.
Viszont a nagy térképen meg fognak jelleni a koordináták.
Ezután már csak annyi dolgod van, a [L:www.thottbot.com]thottbot.com[/L]on beírod a quested nevét, átnézed a hozzászólásokat és biztosan lesz olyan, ahol a koordinátákat irják hozzá. -
Vistaboy
veterán
Srácok, kellene egy kis help. Kaptam egy küldetést hogy kutassak fel egy hajót, ami elsüllyedt Auberdine mellett. Odarepültem egy Hypogriff-el (Hatalmas volt, kár hogy nem lehetett irányítani, szívesen tettem volna egy kis felfedezőutat), de csak ezt a hajót találtam. Ez lenne az? Csak azért kérdezem, mert semmit nem látok rajta, aminek köze lenne egy küldetéshez (Bejárat, stb.) Addig meg nem akarok harcolni azokkal a kis Nessy-utánzatokkal, amíg nem muszáj. (Most muszály vagy muszáj?)
Mod: Apropó, a küldetéseket miért írja több színnel? A piroshoz még puding vagyok? Akkor miért engedi elvállalni?
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #5135 üzenetére
Elhiszem, de eddig nem kellett. Majd ha kell, megveszem.
-
whitezo88
nagyúr
másodszorra értünk el P5be és KAEL'THAS DOWN.
killshot inc.
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #5131 üzenetére
Nem a talenteket nem osztottam el, abból idáig csak egy volt. A skill-pontokat. De már azt is megoldottam, amire volt pénzem azt megvettem, de amit nem használok azért nem fizetek.
-
Wolverine
félisten
Ha nincsenek altjai, akkor direkt nem vette észre, de patchnote-ot minden értelmes ember olvasott
Vistaboy, nem érdemes tartogatni a talenteket, ha megszerzed őket - abból csak hátrányod lesz. Ha nem jön be az elosztás, akkor a trainernél fizetsz x összeget és újraoszthatod a nulláról...
-
Vistaboy
veterán
válasz szepi79 #5114 üzenetére
Akkor jó. Csak azt hittem hogy itt is úgy van mint a diablo-ban, hogy ha mindjárt elköltöd a skill-pontokat, akkor az erősebb képességekre nem marad.
Mod: Amúgy ez a respawn-olás nem igazán nyerő megoldás. Mindig akkor jön vissza mögém egy mob, amikor éppen menekülök egy másik elől, és éppenhogy sikerülne meglépnem, ott a "Frissen kikelt palánta", aki egy ütéssel elintéz.
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
Trashmob detected.
-
Blizz
őstag
plusz amikor fel kell rakni a patchet akkor is irta
No mistakes, just happy little accidents
-
szepi79
őstag
ez egész 60ig igy is marad, aztán majd ott lesz a nagy pofáraesés, amikor az egy szintlépéshez szükséges idő triplázódik. amúgy nem azt nem értettük, hogy kevesebb XP kell, hanem hogy ez miért új információ?
-
SzlobiG
félisten
Szerdától lehet majd kiváltani warrinak tankolós cuccokat is, vagy csak DPS-t?
-
Blizz
őstag
Új patchbe jó sok változtatás volt.Kevesebb xp kell a szintekhez nekem ez tetszik.
Gondolom ezt azért csinálták,hogy ne menjenek át törtre vagy ne haggyák abbaNo mistakes, just happy little accidents
-
szepi79
őstag
De, kb úgy ahogy mondod.
hát nem úgy van. vannak trainernél megvehető képességek. ilyen a heroic strike, a charge, meg még vagy 500 képesség. ezekhez csak pénz kell.
ezen kivül vannak még a talentfák. a talent ugye szó szerinti forditásban kivételes tehetséget, vagy különleges adottságot jelent. a talentek általában nem új képességet adnak, hanem a meglévőeket erősitik. (persze vannak olyan talentek is, amelyek egy új képességet adnak, de ez a ritkább.)
szóval vistaboy, nyomás a trainerhez, és amit csak tudsz, azt vedd meg. semmilyen hátrányt nem jelent ez neked később. sőt, inkább az a hátrány, ha nem veszed meg.
szerk: lehet egyedül is fejlődni, meg instákban is. általában instákban jobb cuccok vannak, illetve ha eléred a max. szintet, akkor kb. 2 választásod van, vagy elkezdesz nagyüzemben PVPzni, vagy instákba jársz barátokkal/guilddel.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Ok. köszi. Azért nem is szórom el mindjárt a pontokat. Ez egy ilyen RPG-s beidegződés.
Mod: Akkor valszeg megveszem, nálam amúgy csak a pénz a gond néha, a játék maga így már tetszik hogy tudok is haladni benne. Amúgy lehet végig fejlődni rendesen, RPG-stílusban is, vagy mindenképpen instázni kell a magasabb szintekért és a jobb tárgyakért?
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz Vistaboy #5110 üzenetére
De, kb úgy ahogy mondod. Itt van talentfa warrioroknak. http://www.wowhead.com/?talent=L
Lvl 10-től kezdheted el rakosgatni a pontokat.
Ha lejár az accod, és nem tod befizatni, akkor nincs semmi gond, fél évig tuti nem törlik, de valószínűleg azután sem. Trial acc is megmarad, így ha úgy döntesz hogy megveszed, csak beírod a kódot és ott folytathatod ahol abbahagytad a triallal.
-
Vistaboy
veterán
válasz szepi79 #5109 üzenetére
Miért? Itt nem úgy működik mint egyéb RPG-kben, hogy faszerűen helyezkednek el a skillek? Úgy értettem hogy ha megvan a Dual Wield, akkor nem lehet megerősíteni később jobban ha marad egy pár szabad skill-pont? Vagy itt hogyan működik?
Ui.: Még nem igazán látom át ezeket a skill-dolgokat.
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #5106 üzenetére
Ha tudtam volna hogy a Dual Wield-hez level 20 kell, akkor szétosztottam volna. Arra tartogattam. Meglátjuk, tényleg sokat számít hogy a kezdés milyen. Ha eljutok level 20-ig, akkor tuti hogy elgondolkozok a játék megvételén.
Mod: Ja, és még egy kérdés: 10.-éig megmarad az account, ha már lejárt a trial? A gamét 10-én tudom csak megvenni, ha úgy döntök is hogy megveszem. És ha véglegesítem az account-omat, akkor nem baj ha nem mindig lesz fizetve? Úgy értem hogy megveszem a gamét 10-én, játszok vele jan 10-ig (Karácsonykor pont jó lesz, ezért is tervezem), de nem minden hónapban tudok majd venni gamecard-ot. Ha közben lesz kieső idő, akkor azért még nem törlik az accountot, nem? Vagy hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #5101 üzenetére
Akkor addig marad a kard+pajzs. Amúgy idáig jobban tetszik a Night Elf. Jobban tudok vele haladni mint az Ork-kal. Most már 7-es szinten vagyok. Maradtam a korábbi szerveren, jó nekem az is erre a pár napra.
-
szepi79
őstag
válasz (Kolombusz) #5102 üzenetére
pvpben jobb a 2H fegyver, mobok ellen inkább 2x1H.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest