Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nevar
aktív tag
válasz dr faustus #5568 üzenetére
Deep thunderhez csak primal nether kell, de az csak Gladiator szintű
Deep Thunder sokkal jobb mint a gladi mace, csak több idő kiszedni. A Calpslockcrew warriorja nagyon sokáig azzal ment, ilyen 2600 ratingen is azzal tolta (és nem cserélt s2-es 2h mace-re), de aztán csak sikerült neki nagy nehezen upgradelni egy Stromheraldra
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
sasa311
veterán
szerintem nyomósabb indok, hogy a Lolheraldhoz
kell egy kimaxolt BS, ami egy valag pénz
Kell egy valag mati
Kell egy valag nether, ami rengeteg idő / heroic
kell egy valag vortex, amihez vagy jó guild kell, vagy sok pénzé lehet venni jó guildoktólEzzel szemben egy sima gladiator fegyvert kiveszel egy AV 7végén, vagy az S2-est egy hónap alatt kislackolod arénában.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
whitezo88
nagyúr
arra kívántam célozni hogy Lionheart Executionerhez és Bloodmoonhoz is kell vortex.
-
whitezo88
nagyúr
válasz dr faustus #5563 üzenetére
nether vortex csak, ami kell raidből, de az meg a többihez is kell.
-
sasa311
veterán
válasz dr faustus #5549 üzenetére
PVP-re vagy PVE-re?
PVE-re kard vagy axePVP-re egyértelműen a mace. Nevetséges, hogy néha ki se jössz a stunból úgy proccol az a szar. Mégcsak nemis a kiosztott dmg a mérvadó, hanem pl ha egy arénában ütöd a healert azt nem tud elkasztolni semmit, mert vagy pummel vagy stun
A lolherald a skilles arenageekek fegyvere!
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Apophis
őstag
Természetesen mace és skillherald (top csapatok warriorjainak valami 80%-as mace). Sokat procol és nem elhanyagolható a generált rage. El lehet boldogulni karddal is, baltát és polearmor már ritkábban látni. A mellé dukáló build is elég obligát 33-28. Én azt mondom, átlagos szinte azzal kell menni, ami tetszik, a nagyon gearfüggő warrior classnál ezt azt is jelenti, hogy lehetőleg gladiator vagy gyártott epic .
All was naught but to serve the void...
-
Wolverine
félisten
válasz dr faustus #5552 üzenetére
A Stunherald az egyik közkeletű beceneve annak a mace-nek (a másik meg a Lolherald )
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ptech
addikt
Mace. Wtfimba. Tegnap premadeltünk egy kicsit guilddel, DPS warrinknak most lett meg a Stunherald. Valami hihetetlen, hogy huntereket stunlockol, hozzá sem tudnak érni. Tényleg mintha egy rugót szereltek volna egy botra xD. Végig ő vezetett a Killing Blowokban a meccsek 90%-ában, és nagyrészben premadek ellen játszottunk.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz dr faustus #5452 üzenetére
Onyt tankoló priest? Bossnál mobokat kiteoló palák?
less qq more pewpew!
-
steveetm
őstag
válasz dr faustus #5445 üzenetére
a 2. sort akartam írni pont, csak lagoltam, akkor sztem ezt meg is beszéltük
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
válasz dr faustus #5443 üzenetére
gond? kinek gond? nekem biztos nem, és sztem a maradék affli lock sem érzi úgy, hogy problémát okoz neki egy(nél több) mob megölése.
Üdv.: steveetm[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz dr faustus #5359 üzenetére
Holy palával tapasztalataim szerint a warrior a legkönnyebb ellenfél a patch óta, utána rugó, mage. A többi megölhetetlen raidbot talenten.
less qq more pewpew!
-
Nevar
aktív tag
válasz dr faustus #5359 üzenetére
Warriornak a shadow priest a legyőzhetetlen ellenfél, nagyon nehéz még a SL/SL lock, többi verhető.
-
Iginotus
addikt
válasz dr faustus #5262 üzenetére
De nem egyre több a pénz amit elkérnek talent ujraosztásért? Vagy megakad mondjuk 100 aranyon?
Plug and Pray... :)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz dr faustus #5211 üzenetére
Most csak szintezünk.
-
Wolverine
félisten
válasz dr faustus #5211 üzenetére
Malacból viszont lvl24-en Bellygrubot kell befogni
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
arpi6k
addikt
-
arpi6k
addikt
válasz dr faustus #4814 üzenetére
Köszi rendes vagy! De így kezdésnek a GM-el szeretnék beszélni. Addig nem akarok csinálni semmit...
Intel & ATI
-
arpi6k
addikt
-
Nevar
aktív tag
válasz dr faustus #4793 üzenetére
Minden s1-es cuccot meg lehet venni, nem csak a seteket. Vehetsz fegyvert, shieldet, throwingot, mindent.
-
MCGaiwer
addikt
válasz dr faustus #4673 üzenetére
hát nem mindegy hogy tegnap kiraktad a "mindentfeldaraboló nagybaltát" a bili helyet, és ma a bili van kirakva a balta helyet...^^
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
-conrad-
addikt
válasz dr faustus #4673 üzenetére
Nem mondtam, csak kérdeztem
Sztem amúgy a warrior talent változása lehet, hogy eredményez majd finomítást a talentelésen. -
-conrad-
addikt
válasz dr faustus #4671 üzenetére
Hát, ennyi erőval akkor a papnál/druidánál sincs nagy változés, csak a manaregen skálázódik másképpen
-
(Kolombusz)
veterán
válasz dr faustus #4657 üzenetére
És ehhez, amit te mondasz, milyen fegyver jó?
Egy talentkiosztást mutatnál, hogy hogyan csinálnád? Egyedül a shadow paphoz értek, úgyhogy bocs, ha butaságokat kérdezek. -
ciao
senior tag
válasz dr faustus #4032 üzenetére
igen megkapja csak nerfelt formában, és ezen megy a sírás
[ Szerkesztve ]
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
ciao
senior tag
válasz dr faustus #4030 üzenetére
nem tudok ról ahogy más papi raciált akarnának általánosítani, de hogy jön ez most ide?
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
steveetm
őstag
válasz dr faustus #4020 üzenetére
hát amióta megvan a priestem én maggel havi szinten "pvpzek" 1-2-t talán
Üdv.: steveetm -
Wolverine
félisten
válasz dr faustus #3845 üzenetére
Lvl16-on halál nélkül simán átmegyek bármilyen NE-vel vagy draeneijel Menethilből Loch Modanba Fordítva humannal, gnómmal vagy törpével kicsit neccesebb Dun Algaznál, de szerintem azt is meg lehet oldani egyszerűen.
szerk: #3846: Main Menu - Interface - Advanced - és bekapcsolod az extra barokat
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz dr faustus #3839 üzenetére
szerk: a francba, dupláztam
-
Wolverine
félisten
válasz dr faustus #3839 üzenetére
De amikor először jár ott, akkor Menethil -> Auberdine (beszélgetés a griffessel) -> Ruth'eran hajóval (és ott megint duma a griffessel) az útvonal mindenképp
-
Wolverine
félisten
válasz dr faustus #3837 üzenetére
A fene
-
RI/OS
őstag
válasz dr faustus #3753 üzenetére
kéne egy wrath of air meg egy curse of elements és olyan 10k-t kapna vmelyik tetves gnóm, mint a huzat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest