Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz szepi79 #5797 üzenetére
Hát akkor ennek is csak magasabb szinten van értelme...
Pedig így néha tudtam haladni is."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Hát, srácok, kezd marhára elegem lenni a játékból.
Egyszerűen nem tudok továbbjutni Auberdine-ből, semmilyen új skillt nem kaptam lvl17-en, és jobb tárgyat sem találok, a mobok meg egyre erősebbek, nem tudok lenyomni egy 16-os humanoidot, ami állandóan gyógyítja magát, mert kifogy a manám. Ő persze csak simán csapkodva is le tud szedni, csak heal-elni használ manát, de én hiába csapkodom, max. egy-két ütés talál a 20-ból. Eddig még nem volt gondom, de most már másfelé nem tudok menni, ráadásul most már az erősebb moboknak petük is van, ketten meg tuti lenyomnak. (Rest-elve jobban haladnék a szintezéssel, de az valamiért nem megy, egy-két ellenfél után máris normál vagyok).És miért nem lehet venni healing és mana potion-t? Csak az alap élet és mana kevés egynél több vagy egy erősebb ellenfél ellen (Kajálni és piálni meg nem lehet ugye, harc közben), nagyon nem jó ez így. Eddig még egy RPG-ben sem fordult elő velem hogy már ilyen alacsony szinten gond legyen a továbbjutással. Itt meg már k*rvára elegem van abból, hogy egyedül nem tudok két mobot lenyomni, csak ha legalább 8 szinttel alacsonyabbak nálam. Akkor meg már 0XP-ért nem esik jól még harcolni sem.
Tudom hogy ez a játék elsősorban a csapatmunkára van kihegyezve, de egyszerűen nem akar senki sem segíteni nekem. (Kivétel Wolverine, de, bár örülök a botnak és a cipőnek, a legjobb mégis az lenne ha lenne egy low-level altod, és besegítenél egy-két quest-be.). Összeálltam egy druidával, és elmentünk a Silverspring Falls-hoz (Jaj, de jó, végre meglesz a quest-em! ) Bemegyünk a barlangba (Ketten már lazán lenyomtuk a Szalamandra-szerű lényeket még többet is egyszerre), közben nekiálltam a gombákat szedni, ahogy a quest-ben áll. Már öt megvan, és az utolsó kellene, amikor a kisérőm benyögi, hogy "Share quest.", majd faképnél hagy a Szalamandráktól hemzsegő barlang közepén. Mondom, "Hé, legalább segíts befejezni a küldit és utána én is segítek majd neked", de erre már nem is válaszolt. Éppenhogy ép bőrrel ki tudtam futni a barlangból (Hogy legalább odakint haljak meg. ). Megjegyeztem a nevét, még egyszer tuti nem segítek neki.
Mindegy, meghagyom a karaktert és indítok egy embert Paladin-ként, "Zsoltee" névvel (Korábban tanácsolta valaki ezt a nevet), meglátjuk hogy egy harcossal meddig jutok. Pont Szilveszterkor jár le az ingyenes 30 nap, ha ezzel is megakadok addig valahol, akkor asszem nem veszek egyenlőre GC-t a játékhoz egy ideig.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
szepi79
őstag
válasz Vistaboy #5796 üzenetére
a rested csikod kétféleképpen mehet felfelé, mégpedig az általad leirt módokon: vagy ki vagy lépve a játékból, vagy fővárosban/kocsmában vagy (ekkor egy kis "zzz" ikon is megjelenik a karaktered képénél). maga a "pihenés" elég lassú folyamat, 8 óra alatt telik meg 1 kis "XP-buborék", és maximum másfél szintnyi rested bonust lehet összeszedni. kb. 1 hét pihenés után éred el a maximális rested bónust, amit azért alacsony szinten 1-2 óra játékkal fel is tudsz élni, de magas szinteken (60+) igencsak jól tud jönni még negyed szintnyi is.
a doom3as téma meg.... elkezdtem gondolkozni, hogy ugyan mennyi hasonlóság van a doom3 meg a wow között.... a következőket találtam:
1. mindkettő számitógépes játék
2. mindkettőben egy karaktert irányitasz
3. ja nem, 3 közös tulajdonság már nincsszóval kedves danee, akárki is mondta neked ezt, talán nem kéne rá hallgatnod, ha a játékok kerülnek szóba.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #5795 üzenetére
Tényleg, hogyan lehet fullosra rest-elni? (Ha már szóba hoztad)
Nekem ugyanis csak a feléig sikerült, és azt is csak úgy, hogy Logout-oltam az otthonomból. Menet közben hiába alszok a fogadóban, csak éppenhogy rested leszek, de alighogy kinyírok egy mobot, máris normál.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Wolverine
félisten
válasz MCGaiwer #5791 üzenetére
Igaz, az én elméletem sem működik... ehh, nem megy ez nekem
(a szintezés tényleg gyorsult, nem is kicsit. mage-emmel fullos restedből lvl25-ről 28-ra sikerült ma fejlődni, mielőtt elfogyott...)"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nak0n
aktív tag
Akihasznál XRaidStatust: pár helyen láttam, hogy ki van rakva csíkra a healer mana, én viszont nem láttam ilyen beállítási lehetőséget benne, csak annyit, hogy classokat kiszűröm, és bennhagyom palát, druidot, sámánt, papot. Ezekből viszont nem feltétlenül healer mindegyik.
-
euforia
tag
wow és a doom 3??? kösz h igy estére kicsit jobbkedvre derítettél! de megnyugtatlak hogy a doom hoz még távolról sincs köze
-
MCGaiwer
addikt
válasz daneelolivaw #5788 üzenetére
ja, tök doom 3
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
sasa311
veterán
válasz daneelolivaw #5788 üzenetére
nem hinném, hogy a doom 3hoz hasonlítana...
De ingyenesen kipróbálhatod, letölthető a www.wow-europe.com oldalról és 10 napig ingyen játszhatsz.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
daneelolivaw
csendes tag
srácok, ez a wow ilyen kardozós-varázslós játék? mert gondolkodok, hogy megvegyem-e. azt hallottam, hasonlít a doom 3-hoz
-
Blizz
őstag
RP szervereket szeretem.Ti ezzel hogy álltok?
No mistakes, just happy little accidents
-
Wolverine
félisten
válasz sasa311 #5784 üzenetére
Basszus, logikus gondolatként hirtelen az jött be, hogy legyen 5 pontos a Focused starlight pontonként 1% crittel (így maxolva 4 helyett 5 jönne talentből), és a Vengeance meg legyen 5 helyett 2 pontos, pontonként 50% dmg bónusszal (így ugyanott tartanánk). Rögtön el lehetne felejteni NG/Imp. NG-t és felszabadulna 3 pont.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Igaz, ezt benéztem Miért nincs normális 5 pontos moonkintalent Tier2-3-ban? (így félve és fájó szívvel, de inkább Subtletyről venném le a pontokat az Imp. FF-re...)
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
bobace
addikt
válasz Wolverine #5780 üzenetére
Csak az a baj hogy a Natures Grasp 3 pontjával nem lehet játszani Mert azt vagy oda teszed vagy esetleg a control of naturere, mert különben nem lehet tovább építeni a fát
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Wolverine
félisten
válasz sasa311 #5775 üzenetére
Egyetértek, de a Dreamstate-re mindenképpen kispórolnám a 3 pontot valahonnan... Raidelő moonkinnek kell az Imp. FF, 25 fősbe mindenképpen. De az előtt.. azt a 3 pontot Dreamstate-re kell tenni szvsz. Utána inkább Nature's Graspről tenném át a 3 pontot imp. FF-re; a root csak outdoor használható, azaz Hyjalon és Zul'Amanon kívül nem igazán használható (ha yóóól tévedek).
-
bobace
addikt
válasz sasa311 #5775 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele, de a 2 mana regen must have ,mert így is pillanatok alatt el lehet lőni a manát, én FF helyett dreamstate-t rakok ki, nem járok raidre csak ezer évben kétszer, szal nekem eddig nem kellett az impFF, egyszer kiraktam és akkor viszont elég nagy dps esett ki tőlem, az a baj nincs felesleges talent, amin spórolhatok . Esetleg még valahonann teszek egy pontot a fákra, mióta megvan, sikerült ölmöm huntert és warlockot is
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
sasa311
veterán
válasz Wolverine #5774 üzenetére
Ha már Boomkin ez a talent elgondolkodtató:
[link]Intensity / dreamstate, kinek mi a jobb, illetve imp. ff 3 pontját tetszőlegesen lehet költeni, bár ha én már engednék Boomkint raidelni, akkor ezt kötelezővé tenném mert baszott nagy szuuuuuuuuuport.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Wolverine
félisten
Azt írtad, hogy feral+10 pontnyi resto a nyerő neked... márpedig feral druida kvázi az egyetlen, aki hasznot húz az Omen of Clarityből, ahhoz meg 11 resto talentpont kell És anélkül sokkal gyengébben ütsz. (lvl44 óta feralozom, az meg elég régen volt már... )
#5756: Ripper, komolyan raidelő balance druida 15 pontot tett restora, és szerintem ért hozzá eléggé Ha épp megy az Armory, keresd Erdoeszellem profilját.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Karácsonyi hangulat a wow-ban:wow
-
szepi79
őstag
lous ez meg olyan dolog, hogy amit nem a vizre költöd el casterként, azt elköltöd javitásra melee-ként legalábbis egy melee karakternek általában nagyobb a javitási költsége. (bár valszeg a vizecske még mindig drágább, de akkor is )
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Bencus88
nagyúr
Abba bízok a trashek majd dobnak sokatMeg ugye lesz az innervate spellem is ami manát tölt fel.Nem tudom még hogy lesz valószínű balance-al kezdek majd.Vagy bevágodok egy klánba és kérek tőlük Mindenesetre igazad van, de remélem boldogulok a trashekből ha nem majd veszek pár darabot
-
Luos
tag
válasz Bencus88 #5759 üzenetére
Nem azért mondom mert esetleg gyorsabb, csak nem kell napi x goldot vízre költeni, és megállni inni Nem nehéz egyik sem, bár én sose voltam balance, de a magemmel kb frostbol spam volt az egész, druidával meg mangle aztán vmivel ellőni az 5 cp-t, viszont a viz az drága na feralként meg kb 50en is azokat a vizeket ittam amikor stvben estek a water elementalos questböl stvben, az kb 20-30 darab, és 60on kidobtam már mert akkor keveset töltött , vettem 30 filtered draenicet (talán?) most 65 vagyok és még van 15 legalább.
-
SzlobiG
félisten
Sajna a tornyokért csak 62 honor jár. Bugos még, de írják is a login oldalon, hogy megkapja mindenki szal nem kell félni.
-
Blizz
őstag
sztem mindegyikkel jól lehet fejlődni,csak tudni kell vele játszani
-
Bencus88
nagyúr
Én sztem balance-ot fullra fogom tuningolni és a maradék megy a restoba azaz 3
-
bobace
addikt
-
bobace
addikt
Kiirja mikor belépsz, hogy AV-val gond van, dolgoznak rajta
Blizz: én szeretek feral lenni és balance is szépen és nagyon lassan gyüjtögetem hozzájuk a geart, majd jó lesz egyszer Healinges itemböl meg van vagy 4-5 db, az is ratyi
-
Cyno
tag
Ma valaki nyomott AVt? Bug vagy mi a fene, hogy a tornyokért/bunkerekért nem jár honor?
-
bobace
addikt
válasz -conrad- #5741 üzenetére
Mondjuk az az egy jó van a mostani guildemben, hogy itt elfogadnak mint balance druidot, igazság szerint lvl 30 óta nem is nagyon healeltem, csak feral/balance hangulattól függően.
Hát igen még száz ok, amiért el fogom kerülni a BS-t
-
Blizz
őstag
nemigaz már 5ször lementem BRD-be de egyszer se dobta ami nekem kell.Plusz azt az itemet dobják a legnagyobb százalékkal a bossok
-
Blizz
őstag
ajjjjj de utálom mikor az armory bedöglik
-
Wolverine
félisten
válasz Viktor77 #5739 üzenetére
Na yahh, BC előtt ez általános jelenség volt. Nemcsak BS-en, Ragnán is... a régi Laggnaros - mondjuk nem hiányzik. (és a belépési queue-król ne is beszéljünk )
Az viszont egyértelmű, mikor döglik meg a BS, azonnal tele lesz a huncsati Mocskosally meg Torzgeci és hasonló elmés nevű marhákkal, akik telebarmolják a huncsatit...
Ilyenkor kell altozni egy normálisabb szerveren, pl. Twisting Nether[ Szerkesztve ]
-
arpi6k
addikt
Remélem mára sikerült valmit intézni BS-ell mert ha olyan lesz mint tegnap akkor ma sem játszom.
Intel & ATI
-
MODERÁTOR
remélem visszakapjuk a pendingbe az elvesztegetett napo(ka)t
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Viktor77
titán
Óóó, gyerekek, fiatalok vagytok még ezen a szerveren.
Régi "szép" idők, mikor gyakorlatilag folyamatos volt a lag, szó szerint játszhatatlan volt a szerver, minden szerdán lerohadt, aztán keddre úgy ahogy rendbejött, de aztán ugye megint szerda. Aztán BC eljövetelével ez teljesen megszünt (1 nagyobb 2-3 napos lagolásra emlékszem), és most tegnap jött elő megint.
Sokan emiatt hagyták itt a szervert, így lett medium pop.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Luos
tag
Ez pont ugy hangzik mint ami akkor volt, mikor bc előtt lőtték fel az uj patcheket szerverekre,
uj pvp rendszer, talentek, jo volt minden szerdan karbantartas, szokszor késö délutanig nincs szerver, parszor beragadni instaba, szal ez tudom mennyire nem kellemes -
SzlobiG
félisten
válasz whitezo88 #5736 üzenetére
Teljesen halott semmit nem lehet csinálni szinte, BG laggol, insta laggol, raid laggol, karakterek elérhetetlenek sokszor, itt nagy munka lesz blizznek rendbe rakni ezt a szerót, de remélem holnapra sikerül vmit csinálniuk és este nemfognak aludni.
1K honor ment el a nagysemmibe ma, szétvágott az ideg és perze mind2szer nyertük AV-t amikor kilépett.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
BS újra down. pofám leszakad.
-
Bencus88
nagyúr
Itt ph-n ki nyomja a ragnaroson?Mert én is oda készülök karácsonyra és felvennélek titeket ismerősnek.Dobjatok privit vagy ide is jó nekem kössz
-
veterán
nem igaz mi megy bs-en egy hete -.- egyik este se tudunk raidelni, tegnap 5ször wipeoltunk maulgaron többek közt lag miatt.
ma meg nem tudunk tkॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
whitezo88
nagyúr
nem tudtunk ma raidre menni emberhiány miatt, de állítólag megint hatalmas lagg van hyjalban...
-
newgamer
aktív tag
Xaviusról mi a vélemény horda, ally játszik ott valaki, sok a magyar?
-
SzlobiG
félisten
Komolyan mondom BS kezd egyre szarabb lenni majdnem mindennapos a szerver restart már.
-
-
Vistaboy
veterán
Valaki, akinek van egy altja Ragnaroson úgy 16-os szint környékén, besegíthetne nekem egy pár küldetésben. Nem tudok elbánni azokkal a Sellőszerű lényekkel Wellspring Falls-nál. Túl sokan vannak egy kis helyre bezsúfolva, és mire kinyírok annyit hogy be tudnék menni, addigra a korábbiak "visszateremnek" a hátam mögé.
Mod: Holnap három után ha valakit érdekel, ott megtalál (Vagy a hullámat).
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz #32070144 #5708 üzenetére
A ferat combat skillt kivették a legutóbbi patchcsel, csak expertise van
Vistaboy: nem tudom, nálad hányas a huncsati (nálam pl. 5-ös, bejelentkezéskor kiírja), ha oda akarsz írni valamit, akkor így csináld: /5 duma Ez esetben meg is kell jelenjen ott a szöveg... Ha csak konkrétan egyvalakinek akarsz mondani valamit, akkor /w név duma vagy /t név duma Utána a válasz mehet /r duma módon.
Amúgy a Ragna ally huncsatin ha nincs flame, akkor csend szokott lenni...szerk: #5723: nyugi, azok a nagak nem egyszerűek és tényleg gyors a respawnjuk... Valamikor délután majd megyek segíteni, vagy akár ma este is Valsz. egy Benazzar nevű sámánnal.
Ptech: általában nincs lag, de a héten már kétszer beesett 3-6 sec-es szerverlag Vicces volt, szerencsére nem harc közben történt.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz whitezo88 #5718 üzenetére
Igazán, és miért? Mert még csak level 16 vagyok? Vannak nálam alacsonyabb szintű emberek is guildekben. Vagy van valamilyen felvételi vizsga?
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #5662 üzenetére
Már elolvastam, köszi utólag is.
Amúgy ha rámegyek erre a magyar chat-re, hogyan üzenhetek úgy hogy más is el tudja olvasni? Mert itt mindig irkálnak egymásnak, de amit én írok be arra senki nem válaszol.
bobace: Pedig itt a Ragnaros-on jó fejek vannak. Egy-két süketnéma akad, de azokat el lehet viselni.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz newgamer #5713 üzenetére
BS-re nemes egyszerűséggel azért,mert túl sok a tört szerók színvonalát hozó emberke aZ pedig nem hiányzik, tudom ott is van kivétel nem is kevés, de valahogy túl sok rosszat hallottam róla.
Pola: Hát igen a Ragnát szeretem én is, de nincs szívem a sok lvl 10-30 kari törlésére, mostanában ott kezdtem el húzni a lockom, és egyszer azért jó lenne odapörkölni az allinakWolverine: Xaviouson gondolkozok én is, hogy az legyen, de ott meg egy ismerős sincs, jó itt se volt
Szal nehéz döntés.
Ptech: Az a baj hogy egy premadehez még én is noob vagyok Legalábis úgy érzem.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
newgamer
aktív tag
BS-re miért nem akarsz menni?
-
Wolverine
félisten
-
Ptech
addikt
PvP nálam már jó ideje = premade. Random lámákkal nem érdemes foglalkozni.
Progresshez meg csak pár normális ember kell. Mi a guild megalakulása után egy hét(!!!) alatt 3/4 TK és 4/6 SSC-ig jutottunk. Vashj volt egy kemény dió, de lement ő is, most jön a még keményebb, Kael, és irány Hyjal. -
bobace
addikt
Hát nem birom elhinni. Komolyan mondom, eddig nemcsakhogy elegem volt a nulla pve progresst bemutató realmomból, amit eddig csak és kizárólag pénz hiányának okán nem hagytam ott, mostmár elegem van a pvp-ből is, jó az a battlegroupra megy, de a Misery az egy kapal sz@r. Nem igaz hogy egész retkes nap nem tudtam nyerni egy AB-t, a sok idióta noob köcog miatt,, pedig már minden napszakban próbálkoztam, este nem, akkor ugyis horda nyer ...
Kérlek ajánljatok realmot ahova érdemes menni, ha szeretnék lejutni legalább T5 instába (nálunk kb 5 guild takaritotta ki, és vagy 3 tolja BT-t, ebböl 2 horda, egy meg kínai guild...) Bloodscalpra nem akarok menni, Ragnaroson hordás karijaim vannak, milyen más normális progresst bemutató realm van ahol magyarokkal is összetudok futni, persze nem elvétve, hanem azért népesebb populációban, (már azt sem bánom ha PVE)? KöszönömNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz sasa311 #5699 üzenetére
Igazad van. Egyébként jó tapasztalattal funná válik a raidelés, és még ökörködni is van idő, miközben a csíkokat figyelem
Viszont, ami nagoyn durva volt. A hétvégén nyomtunk heroic Rampartsot. Kb 3 hónapja nem voltam ötfősben, a csapat viszont hozzá volt szokva. Chainpullal mentünk végig, folyamatosan koncentrálnom kellett, tényleg beleizzadtam a végére. Igaz, kicsit volt csak több, mint egy óra, de többet kivett belőlem, mint egy egész estés trynap.
less qq more pewpew!
-
bobace
addikt
Bocs a noob kérdésért, de hát kétségek közt vagyok: Feral druidnak, számít hogy mennyin áll a weapon skillje? Sebzésben, hitben? Mert a staff az 350, de a mace csak 260, és ugye most váltottam ki a S1 feral macet.
-
sasa311
veterán
válasz whitezo88 #5701 üzenetére
Nálunk ez úgy lett megoldva mikor aktuális volt, hogy farmbossokra 32 sign up, progressre meg 17, hogy aki ott volt a progressen egész héten az automatice sign uptól függetlenül prioritást kapott a sign up oldalon farmra is..
Villámgyorsan jöttek wipeolni a népekÁrpi:
Atlaslootba megnézheted az insták egyes bossainak lootjait + a kiváltató arena / PVP itemeket.
Arra jó pl. hogyha el kell döntened melyik instába menjél mondjuk 2 közül megnézed hol esik neked olyan cucc, amiért megérné oda menni és akkor azt választod, illetve raidbe jóelőre meg tudod nézni mit dob a boss, így fel lehetsz készülve a DKP-dal arra az esetre, hogyha esetleg olyat dobna ami neked kell.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
whitezo88
nagyúr
válasz sasa311 #5699 üzenetére
vagy mikor az ember csak a farmbossra jön be ha tryok vannak akkor meg síri csend és hullaszag. még KT tryok idején volt pl kiírva nálunk GMessageben hogy "légy tökös vagy lépj ki."
én is utálok mások hülyesége miatt wipeolni de nincs pofám lelépni hogy sajnos mennem kell stb stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest