Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz euforia #6520 üzenetére
igy van teljesen igazad van ha ezen a világon élsz akkor nagyon jól tudnod is kell h ilyen van is ahogy töltögetés is ennyi.
pont az a baj, hogy csak részben van igazam: ilyen van, és létezik, de ettől még nincs rendben, büszkének meg pláne nem kéne lenni rá. mert amig mindenki igy gondolkozik, hogy akármekkora disznóságot csinál, az rendben van, addig nem fog megváltozni ez az ország.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
válasz euforia #6511 üzenetére
és sem a számlák senem más jogosítrá fel hanem az h megtehetem!
gratulálok ezen logika alapján, ha mondjuk bevisz téged a rendőr az őrsre, mondjuk mert összekevert téged egy körözött bűnözővel, és félholtra vernek, akkor az ugye rendben van; merthát se nem jogos, se nem erkölcsös, de megtehetik...
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Wolverine
félisten
válasz euforia #6515 üzenetére
Ebbe beletartozik az is, hogy aki törtszervereket emleget, felnégyeljük és rituálisan megégetjük. Félj
#6504: a GC ára az euróárfolyammal van összefüggésben; anno alacsonyabb volt ->olcsóbb GC; aztán a forint visszaesett -> drágább GC... (viszont azóta erősödés volt és az ár maradt magasan, fene beléjük )
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Vistaboy
veterán
válasz euforia #6502 üzenetére
Nem kövez meg és nem utál itt senki sem. Pusztán arról van szó, hogy amennyiben érdekel a játék, a legkevesebb hogy megveszi az ember, pláne ha már ennyire lement az ára.
Én is a trial-t szedtem le először, a teljeshez hozzá sem nyúltam, csak a kód miatt bontottam fel a csomagolását. Azóta elő sem kell vennem a lemezt. Mondjuk engem érdekel a játék. Lehet, sőt biztos, hogy ha annak idején én is előbb törtön végigvittem volna egyszer-kétszer, akkor már nem érdekelne annyira, de így még igen. Meg aztán, most jön majd hozzá az új kieg, asszem februárban, addigra meg pont elérem azt a szintet hogy játszhassak vele.
Nekem is van rezsim, és hidd el hogy nem sok olyan van közötte, ami 10K alatt van. Pl. minket a UPC elég csúnyán átvert, mivel a panelba, ahol lakom, kikötötték év elején a normál TV-t, és behúzták a kábelt. Eddig szép és jó, a bibi csak az, hogy akkor 10K körüli havidíjba belefért a Chello Minimum - Telefon - Családi TV-csomag. Akkor ez jónak számított, hiszen egy 1Mbit-es net 5K alatt nem nagyon volt, mellette a Családi csomag szintén 5-6K körül volt, plusz a telefon is vagy 1-2K, szóval elég korrektnek tűnt a dolog. Két éves hűséggel meg még olcsóbb is lett egy ezressel. Így most 9K-t fizetek a háromért. Augusztus-ban köttette be egyik ismerősöm szintén a UPC-nél mindegyiket, kivéve hogy neki Chello Medium van (5Mbit), amúgy a többi ugyanaz. És ugyanúgy 10K-t fizet érte, mint én. És miért? Mert közben lejjebbmentek az árak. És mindössze fél év telt el azóta.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, nem csak te vagy az egyetlen, akinek kiadásai vannak. És hidd el hogy ha választanom kell a WoW és a család-kaja-rezsi között, inkább az utóbbi mellett döntök. De attól még néha össze tudok szedni 3K-t egy hónapban hogy játsszak vele, tudniillik sokkal élvezetesebb úgy játszani, hogy összeálltok haverok és kifosszátok az instákat, közösen csináljátok meg a quest-eket. Egyedül játszva közel sem adja azt az élményt, mint csapatban. Azt meg különben ne csodáld hogy a kezdőterületeken nem sokan vannak, főleg olyanok vannak ott, akik alt-karit indítottak. Én is alig láttam egy-két játékost, mielőtt elértem volna Darnassus-ba. Ott aztán már nyüzsögtek. Idáig a legtöbb játékost Ironforge-ben láttam, a karácsonyi quest miatt. De Stormwind-ben is néha nem látok a sok névtől.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz euforia #6479 üzenetére
A havi díj kicsengetése nekem sem egy leányálom, de ha belegondolsz, másfél hónapig ingyen játszhatsz vele. Utána nem kötelező mindig tölteni. Ha van rá pénzed, töltesz és játszol két hónapig. Ha nincsen, nem töltesz. Az accountod nem veszik el.
Ez ugyanaz, mint az eredeti játékok vásárlása 12K-ért. Nem kötelező megvenni. Ha nincs pénzed, vársz egy kicsit, pl. én a WoW-ot 3.500.-ért vettem. Amikor kijött, ez is volt 12K. Mondjuk akkor a GC ha jól emlékszem csak 7K volt. Most már a BC-t is megkapod 5K-ért.
Csak várni kell egy kicsit.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Ribi
nagyúr
válasz euforia #6466 üzenetére
MMO-nak az a lenyege hogy SOKAN vanna 1 helyen. Az ilyen tort szerverenek az a ( jo esetben) 200 ember ugy elvesz a semmibe hogy naponta ha talalkozol 1-2 emberrel.
En is probaltam Lineaget meg wow-ot tort szerveren de surungyorsan hanyagoltam a dolgot. Akkormar egy SP game 10x elvezetesebb mert ugy volt kitalalva.
Mostmar szerencsere megengedhetem magamnak azt a par ezer forintot havonta (durvabb pialasnal 1 havi wow-ot siman eliszok, szal mondhatni nem tétel)[ Szerkesztve ]
-
nak0n
aktív tag
válasz euforia #6407 üzenetére
Fél óra elteltével nem érdemes itt UPolnod, van, hogy 2 napig nem szól hozzásenki.
A 10 napot az acc megcsinálásától számolja, realmlistet majd belogolás után látsz, ha sok magyart akarsz látni,menj Arathorra (PVE) vagy Ragnarosra (PVP), ha meg mazochista vagy, akkor Bloodscalpra (PVP).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest