Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Grillo
őstag
Na vettem 2500 aranyat, 2761 Ft volt. Azt hiszem nem veszek kis prém tankot, inkább ellövöm az aranyat beállóra meg egy hét prémiumra.
-
D.Orion
veterán
pieszko0 a csata elején elindult át Malinokva-n IS-el! Top tankként! Erre a rendszer mivel jutalmazza azt, hogy 35 másodperc alatt meghalt és elvesztettük az 5 db T7 tankunkból az egyiket? 586xp-vel! A 4. legtöbb xp-t kapta a csatában, mert ezzel a suicide noob rush-al 2900 spot dmg-t szedett össze és egy Scout medált! Na ennyit a WG-ről, díjazza a noobságot!
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz jozefgucci1 #27591 üzenetére
46k a top löveg, 60ért a 10-es lövegeket adják.
Miért nem rakja fel előbb a top ágyút? Aztán lánctalp/teherbírás-növelő és torony.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
ActionTURK nevezetű játékos a csata kezdetétől a végéig afk volt a bázison, artyban.
300 alatti eff, több mint 2k csata után, epic!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tomi0703
addikt
válasz jozefgucci1 #27591 üzenetére
Oké, köszönöm!
-
jozefgucci1
addikt
-
myckey
veterán
válasz Dobi 562 #27579 üzenetére
ez nem akciós
amikor le van félárazva ....
akkor a jó
ennyiért a játékban is meg lehet venni..vagyis olcsóbban aranyértsőt..játékban 1500 gold.
szóval giftben marhára nem éri meg beszerezni,sztm[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Tomi0703
addikt
Tigris 2-re melyik legyen? Lánc, torony vagy top ágyú (felmegy torony nélkül?)? 18 k xp-m van most. Én láncra gondoltam vagy ha felmegy torony nélkül akkor a top ágyú.
Ja, más: Miért szarakodik az XVM? Van amikor mutatja a statisztikát, van amikor nem, van amikor csak pár játékosét mutatja... Mi van vele? A legfrissebb van fent.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
churchill el egy könnyű csata: ilyen kellene sok
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Dobi 562
addikt
válasz bullseye #27571 üzenetére
Megnéztem a replay-t. Szerintem nem te rontottad el, de jól reagáltál a helyzetre. Ha az ellenfélnek lett volna annyi esze, hogy továbbmegy a dombtól és nem téged üldöz, akkor hátba kapták volna a csapatodat, így viszont megadták az esélyt hogy célba érjenek a lemmingek és beálljanak foglalni, ment is szépen a csata végén a "gj", meg "gg". Az nem volt gáz, hogy a dombra csak páran mentetek...
-
Dobi 562
addikt
válasz Grillo #27572 üzenetére
Amerikai T14? Most épp akciós is.
----------------------------------------------------------------------------------
Itten pedig a decemberi kalengyárium van, itten e.
Kiderül végre, hogy melyik tank december hónap tankja (mondjuk így 1.-én, délben ideje is volt):
Tank of the Month
December will be greatly appreciated by fans of tank destroyers. This month is dedicated to the French TD: AMX AC Mll. 1946. Learn a bit about this little evil machine and enjoy its increased income during this month.
Új év tájékán pedig 1 hetes speciál lesz az EU szerveren! Szidtátok szegény WG-t, pedig látjátok csak nem maraduk ajcsi nélkül az ünnepek allt sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
vhw
addikt
válasz Grillo #27572 üzenetére
Ha felmész a tesztszerverre te is kipróbálhatod mit tudnak, melyik tetszik jobban.
Másodlagos terveid nincsenek velük? (egy kis legénység képzés? mert akkor azt kellene választani, ami passzolna házzájuk: szovjet med, szovjet heavy, angol med)Szerintem a BP felejtős, ha a két Matilda közül kellene választani (Gyengébb a motorja, kisebb a végsebessége, kevés lőszer & gyors tüzelő ágyú nem a legjobb combo és gratis-ba kapsz egy nagy kocka tornyot, sík lapokkal határolva, amit könnyebben átlőnek/eltalálnak, mint a szovjet testvéréét.) Ja és még drágább is az angol 250-el...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Awakening
csendes tag
Üdv.
A HPTS klán inaktív tagjainak lecserélése miatt felvételt hirdet.
Jelentkezés feltételei:
- 18. életév betöltése.
- TS használat.
- minimum 2db CW képes tank a garázsban.
(tier 10 heavy-med ill. tier 8 arty)Olyan klánok jelentkezését is várjuk, akik CW-zni szeretnének, de nincs elég CW képes tagjuk.
Tagnak a toborzóknál lehet jelentkezni a játékon belül.
(Ekhar,hugo71,RealritteR,tigrisbigris)
Klánok vezetői a klánvezetőt ill. a helyetteseket keressék.
(SnipaHUN,wertus84,Awakening) -
Grillo
őstag
Szerintetek melyik premiumot vegyem: Matilda, Black Prince vagy Churchill?
-
bullseye
addikt
válasz Dobi 562 #27453 üzenetére
Pont tegnap sikerült egy remek kör vele. Elején én is bénáztam, a csapat is, aztán amikor már kezdett rosszul állni a dolog a jobb oldalon, kínomban csináltam valami hülyeséget és bejött... mondjuk nem kis szerencse kellett hozzá, de 1200 alap xp lett az eredmény, meg ace
Ennek örömére a visszajátszást is elmentettem
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Pedig de: link
A wotdb.info adatai vannak a bétás időkből, azok valóban hiányosak és elavultak. A linkelt táblában szerintem kitesztelt értékek vannak.
A Wotdb.info vajon honnan szedi az új tankoknál az egyes modulok helyét? ~7.5 óta már nem bányászható ki a kliensből, akkor honnan szedik?
[ Szerkesztve ]
-
L-e-f-i-e
senior tag
Tudja valaki, hogy van valahol adat összegyüjtve arról, hogy melyik tanknak mekkora a rejtőzködés faktora?
=^-^=
-
Antonius1978
addikt
Na, ezzel is meglett a Tank asz, es epp jokor jott a +10 ezer a Top Gunra
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay Saturday, December 01, 2012 1:03:04 PM
Jármű: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 3,978 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 53,282
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"UI : Premmel
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Scheffer #27562 üzenetére
Köszi a választ. Valóban jó taktika lehet amit felvázoltál, persze csak században, mert randomban nincs ilyen szintű együttműködés ami ide kéne.
-------------------------------------------------------------------
Eszményi csata az M6-at. Oldalanként 1-1 tier 6, 1-1 tier 5 a többi meg 4-es és arty. Ez lett a vége:A végén volt az ellen bázisán egy Pz III. Választhattam, hogy befejezem a bázisfoglalást 100%-ra vagy kilövöm a PZ III-at 10. killnek mert az arty-t hiába kértem, elkezdte lődözni a PZ-t. + közben megindult a saját PZ III-unk, aki eddig végigkempelte a csatát és nem igazán bíztam benne sem, hogy lesz olyan rendes és meghagyja nekem az utolsó killt.
Visszajátszás van ha valakit érdekelne.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz Scheffer #27558 üzenetére
Pontosabban?
Tételezzük fel, hogy a Kaleun által linkelt képen van a csapatunk.
1. Medek a dombot elfoglalják.
2. A heavy-k megtisztítják a falut a medek segítségével. Akkor tulajdonképpen a jobb oldal a miénk, esetleg az északi átjárónál maradt 1-2 enemy kemper.Innentől kezdve már középről és az északi átjárótól is lehet lődözni az ellenfelet ha valaki spottol is. Én az arty-kat a jobb oldalra átvinném, hogy nagyobb biztonságban legyenek.
Kérdés: ha közben az ellenfél a bal oldalról lemmingezik a bázisunkhoz, akkor a néhány ott maradt tank képes lehet-e megvédeni a bázisunkat? Mondjuk ha gyorsan elfoglaltuk a jobb oldalt akkor akár vissza is érhet pár tank középről segíteni...
-
echterion
nagyúr
válasz Timyyy #27556 üzenetére
A kövi csatában nekem kellett visszamennem a csigalassú superpershing-gel a bázishoz, pedig voltunk még 6-an életben, az ellen két foglalójával szemben. Szerintetek visszaértem? Nem, közben a csapat többi része meg a két bázis között félúton bénázott. Pedig jó csata volt, egy-az-egyben kivégeztem egy KT-t, mellette kilőttem még egy M18-at is, ami ott lövöldözött a KT-vel való párharc közben. Szerencsére az első puszi után visszahúzódott és csak akkor jött vissza, mikor a Tigrincs már halálán volt. Az utolsó reményében megpróbált megkerülni, de már nem volt hozzá elég élete.
-
Scheffer
tag
válasz Dobi 562 #27552 üzenetére
A pálya adottságai miatt. Egyfajta divide et impera taktika, aminek a lényege az ellenfél nyomás alatt tartása, kisebb sikerek elérése, amelynek következtében egyre visszább szorulnak, egyre kisebb lesz a mozgásterük és csökkennek a lehetőségeik.
Nyerd meg a csatát úgy, ha a csapatod felét a síneknél felmorzsolták, sehol egy fedezék vagy biztonságos pozíció, ráadásul a pálya 60-70%-a is az ellenfél ellenőrzése alatt van, így aztán ha lősz, akkor rögtön észrevesznek és össztüzet zúdítanak rád.Sok sikert hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
Öööö...én már fel se merek menni ezek után...
-
Timyyy
őstag
Ma akkora csillámfaszlámák játszanak amit nem láttam eddigi wotos pályafutásom alatt... sortűzzel intézném el az összes balfaszt mostmár... a wottól általában nem várok semmit, a játékosoktól még annyit sem, de a ma eddigi 6 körtől a hajam égnek áll, pedig tényleg, tényleg nagyon nehezen lepődök már meg....
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Jolet
őstag
erre gondoltam:
http://www.asus.hu/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GT6302GD3/#specifications
ez kb 15 körül kijön és van rajta hdmi kimenet
játszik innen valaki a tévéjén?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Dobi 562
addikt
Most már áruljátok el, hogy Prokhorovkán miért nem gáz, ha senki sem megy a bal oldalra? Én heavy-vel a faluba szoktam menni, meddel meg a dombra, de ha a bal oldalon nincs senki, akkor az ellen eljön a bázisunkig, azt meg lehet védeni az átjáró környékéről?
-
vhw
addikt
-
forras2
őstag
Gyűlölöm az ilyen eventeket Megint fél áron vannak a fogyócikkek, erre 150k kreditet elbaszok rá, miközben az IS-re gyűjtögetnék
Ha elit tankon bekapcsolom a gyorsított képzést, akkor a legénységnek adott plusz képzettségek is gyorsabban fejlődnek?
-
echterion
nagyúr
Vedd le 0-ra az árnyékokat, meg a vizet. Illetve a lánctalpnyomokat is kapcsold ki az effektekkel együtt. Nálam ezek fogták a Llano-nál legjobban gépet.
Ja, vga vásárlásnál ne az legyen az irányadó, hogy mennyi vram van rajta. Sokkal inkább a sávszél számít és a 25ezres kategóriáig nagyjából mindegy, mennyi van rajta, mert annyi van mindegyiken, amennyi ezekhez elég.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Djuree
félisten
válasz Gyuri27 #27535 üzenetére
néha amúgy jó taktika ez, mert nem számítanak rá. volt hogy században vagy 10 csatát úgy nyomtunk le hogy mindenki az egyik oldalon rusholt előre nagyon gyorsan, esetleg 1-1 tank ment más irányba keverni kicsit. és kb. 10-ből 7-et így nyerni tudtunk persze jobb összeszokottabb csapat ellen nem mindig jött be.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
KaLeun
senior tag
Egy t10 csata, ráadásul nem vmi vérpistikék játszottak...
Azt sohasem fogom megérteni, hogy amikor Type-pal tartom a hegyet (+arty fedezet) kempinovkán 2 másik Type ellen (segédem egy 13 90 okosan kiállt szakadék szélére...) senki sem jön segíteni.... De amikor már lehet látni, hogy ellen nehezei/medjei elfoglalták a hegyet és a falun is jönnek keresztül, akkor miért indulnak el (2 E-75) a hegyre????????? Éppen nem játszottam magányos hőst (mert nem kifizetődő), így elkarikáztam onnan... A bokros részen elkaptam egy SU-152-öt, aztán jött 2 arty, kicsit foglaltam is és a támadó O704 is kijátszottam. Igaz ehhez kellett az, hogy volt a csapatunkban még 2 értelmes ember.
Nagy büszkén felvesszük (klán) egy vitéz nevét, aztán meg beugrálunk a vízbe... Hát az a ember nem éppen az ilyen taktikáról volt híres...
Cila
-
Fel
addikt
Úgy látom, azért van itt gond máshol is, az átlagszámítással...
Wins / Battles 2 / 2 100%
Avg. Exp. per battle 707
Credits total 63 926Ezekből:
Victory! Map: Siegfried Line 2012. december 1. 8:49:18
Vehicle: IS-3
Exp: 2 828 (x2) + Credits: 46 081
Achievements: : Confederate, SniperVictory! Map: Port 2012. december 1. 8:58:41
Vehicle: IS-3
Exp: 1 909 + Credits: 60 624
Achievements: : SniperEz az add-on csinálja: [link]. Csak az első csata eredményéből számolja az átlag xp-t. (Osztani tud, csak előtte összeadni nem szeret...)
Annyira nem fontos infó. A többi dolog, amit tud, simán feledteti ezt a kis bakit (remélhetőleg javítják majd..).Tetszik, hogy a csata utáni jelentés első ablakába rögtön bekerül minden fontos infó: sebzés, spottolás, találati arány, nyereség (ami a 3. lapon szokott lenni). És, hogy a csapat összteljesítményét mutató oldalra felkerül az egyenként okozott sebzés, és nem kell külön-külön végignézni a népet, ha bűnbakot keresünk...
[ Szerkesztve ]
-
Nektek jól működik a planetwot? Nekem nem mutatja a tegnapi csatáimat (volt 20 legalább!), azt írja, hogy tegnap nem játszottam.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Jolet
őstag
válasz echterion #27525 üzenetére
szerintem nem pályafüggő, ezt nem tudnám belőni
de azt megfigyeltem, hogy előszeretettel csinálja, amikor kezdéskor mindenki elindul, vagy csata közben akció van körülöttem, persze néha olyankor is amikor csak úgy megyek előre
aztán vagy hogy egy éjszaka elő se jön és van amikor egésznap vacakolWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
HeZzZ
senior tag
fps visszaesés jónéhány pályán van még az én konfigommal is. mondjuk nekem a 40 a le legalja. de nálam ez jelenti az fps drop ot.
az olyan konfig oknál mint a tiéd is, érdemes az auto - graf. alá menni mert az sosem lövi be jól a beállításokat.
el fog múlni csak találd meg a buktatókat.
valaki biztos meg tudja mondani hogy miből érdemes visszavenni hogy ne zabálja az fps t.