-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #27999 üzenetére
Na igen, az sem jó, ha sokat viszel egyszerre..
Én is ezért adtam el az isu-t meg a T28at.. maradt így is elég ág..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jozefgucci1
addikt
válasz Enzolord #27998 üzenetére
Lehet pár év múlva nekiállok ,de most nincs idegrendszerem hozzá . Elég a sok barommal küzdeni nemhogy szivatni magam + a járművel . Van még 5 tank amit húzok napi szinten és azon kívül csak T6-7 ben játszom a kedvencekkel ( KV1s-T29 ) .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #27997 üzenetére
Pedig a T28 proto hihetetlen jó gép, nekem nagyon bejött, ha megszokod, hogy lassú, mint a dög, szeretni fogod, főleg a nagy ágyúval..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jozefgucci1
addikt
válasz Patrick76496 #27996 üzenetére
Hát pedig 1430 elfogták Jeanne darc-ot és kivégezték .
De hogy ne csak off legyek ma végre felkerült a nagyobb lánc az E75 re és így már egéssz haladós. Folyamatosan T10 be dobál be és nagyon nehéz így xp-t gyüjteni , hatalmas szívás lesz . Viszonylag gyakran lövik el szemből a motorom ( váltóm ) ez is elég zavaró .
Az amcsi td ágat én amúgy a T28 nál hagytam abba .Olyan lassú mint a tüti még fullosan is és míg meglesz vele a legnagyobb ágyú addig kész rémálom. A forgótornyos ágon megáltam a M18 nál mert az nagyon jó kis gép ,de nem akarok szívni T25 és társával valahogy nem meggyőző , pedig a T30 nagyon is teccetős gép lenne . Sajnlom , hogy anno már T34 ből nem értem el .Amúgy a T25 At még nagyon jó kis gép iszonyat pontos , gyors nagyon használható td.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
D.Orion
veterán
válasz Patrick76496 #27994 üzenetére
Nagy kár, de köszönjük, hogy megpróbáltál azért értesíteni minket. A szándék megvolt.
Szerk.: Öcsémnek jól jött volna, de hát ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
Igen, utólag írta haverom is, hogy csak 3-ig lehetett aktiválni, mert akkor még nem tudtam. Olvasás nélkül elkezdtem csinálni, aztán nekem sem fogadta már el. A WoT facebook oldalán volt észrevehető, ezentúl lehet nem árt kicsit többet ránézni.
(#27993) ollie: Pz B2.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
válasz Patrick76496 #27991 üzenetére
És melyiket adnák amúgy?
mod: hülye vagyok, látom
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vbbb
addikt
válasz Patrick76496 #27991 üzenetére
"This code has already been used."
Szerintem már elérték a maximális létszámot.
ollie:
1 Free Garage Slot
300 Gold
1 day Premium
Tier IV Premium Tank Pz B2 740[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
-
myckey
veterán
válasz Stauffenberg #27949 üzenetére
elképesztően lassú....
persze nem a sebességükről híresek a KV vonal tankjai,de azért...bár viszonyítás kérdése.nálam a lassú az a Matilda,meg az amcsi TR8-9 TD.
szóval nálam ez számít lassúnak.az ilyen 20kmh sebesség.+- 1-2 kmh
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
Mcray
senior tag
válasz jano_77 #27983 üzenetére
Közepnehéz gyors tankot akarsz nagy löveggel? KV-1S kell neked. (Drága a lőszer...)
Lassú nehéz tankot akarsz aminek az oldala jó pattogós? T-150 kell neked. (Olcsó, negyed annyi a lőszer, de hasonló a löveg)
Mindkettő jó a maga nemében, de már csak a KV-1S-sel játszom, hiába van a T-150 is a garázsban...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
nyunyu
félisten
válasz diegho #27978 üzenetére
Ezt at lehet valahogy szinezni?
Szinvak opcio bekapcsolasa erre sajnos nem hat, csak az ellen tankok korvonalait+ikonjait+feliratait csereli pirosrol kekre.
XVM sebzes feliratait mar sikerult atkonfiguralni, de a celkereszt szinet nem talaltam.Hetvegen meguntam, hogy bokorban lapulva nem latom, ha kitolat elem fedezekbol egy tank, altalaban onnan vettem csak eszre, ha mar belemlott, nem a piros korvonalbol.
Zold alapon keket legalabb jol latom.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
diegho
nagyúr
válasz Zeratul #27982 üzenetére
Mivel dragon szutyok pálya volt és lent blokkolgatta őket a szűk helyen én meg fent voltam, rajtam 2 IS-3 és egy E-75 ellenfél, akik átrohantak fent hozzánk, ha velem csinálja kigyújtom a búsba azt otthagyom égni, de 4 tankunkat tartott fel az elején és ketten fordultak vissza miatta, ezért lett nekem 310hp-m a három tank után, mert egyedül kellett megoldanom, senki nem tudott jönni segíteni, ezért is halt meg a Foch, mert ő még az E-100 előtt el tudott menni előre, csak nem volt aki segítsen neki.
-
jano_77
nagyúr
Én is tökéletesen osztom a véleményedet és tapasztaltam mindazt, amit leírtál a töketlenekről!
Amúgy én is kérnék egy kis segítséget?
Több tank is ki van fejlesztve, megvételre vár, de nem szeretnék most feleslegesen kidobni pénzt.
Először is szeretném megvárni, míg akciósak lesznek és úgy megvenni, de azért azt szeretném mindenképp megkérdezni, hogy
KV-1S vs. T-150?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Enzolord
addikt
válasz diegho #27978 üzenetére
Bár mostanában inkább az a jellemző, hogy
Ződ Ví dzsászt dingdong vagy Penetrésön ohne demidzs
Narancssárga papíron max...
Piros? Véged van..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Weakspot addons ezt kell felrakni és akkor a játékban látod a gyenge pontokat.. Van többféle..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Jolet
őstag
hol lehet megnézni a tankok gyenge pontjait?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Snakeiboy
aktív tag
Valaki tudna linkelni egy arty max zoom modot mert amit eddig netrol leszedtem egy sem ment. Elore is koszonet
Miert?????
-
Timyyy
őstag
Victory!
Battle: Steppes 2012. december 4. 14:07:28
Vehicle: Type 59
Experience received: 2 566 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 62 905
Battle Achievements: Top Gun7 killel végeztem, nem gondoltam volna hogy ilyen jó kis kör lesz belőle, úgy tűnt bukni fogjuk, de hogy mit össze bénázott az ellen, keresztbe lettek sz**atva miután bedarálták az egyik oldalunkat...
Prémium nélküli eredmény.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
diegho
nagyúr
Hmmm IS-7el sem egyszerű ma, eddig 3 bukta, egyikben a csoda E-100 direkt blokkolta a fél csapatot és röhögött végig, hogy ez egy béna játék és csak balfaszok játszanak vele...
-
echterion
nagyúr
válasz Sontir Fel #27968 üzenetére
IS3 kemény, de ha a megfelelő pontokon lövöd, azt is át lehet vinni. Sokáig mumusom volt, de mióta megtanultam, hová lőjek, nem tartok tőle sem. És mint írtam, a KT városba való, a mezőn nem túl jó használni. Mellesleg én nem érzem akkora hátránynak a méretét, amikor kidurrantanak vele, az nem azért van, mert olyan nagy vagyok, hanem mert elbénáztam, vagy egy erősebb / ügyesebb játékos jött szembe (esetleg több ezekből). Én szeretem, pedig az elején nagyon nem kedveltem, persze rambózásra ez sem alkalmas.
(#27970) vhw: Maximálisan egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Arpee78 #27931 üzenetére
Statisztikám nincs, sose éreztem szükségét, hogy ilyesmit csináljak...
A felhozott példa pedig arról szól, hogy megy a lemming train egyik irányba, és ilyenkor gyakran az esik meg, hogy az "üresen" hagyott oldalra az értelmesebb játékosok indulnak el. Csináltam ezt én is (amennyire értelmes játékosnak számítok), és gyakran nem értem, hogy ha az én (/mi) oldalunkon jön az ellen fő ereje, a top tankok, és helyzettől függően sikerül őket leszedni, vagy legalább valameddig lassítani az előrejutásukat, akkor a másik oldalon a nagy támadóék miben akad meg?
"Hányszor volt Lake ville-en, hogy elrohantak 10-en a városba, a mocsarat és azt az ösvényt pedig 5-en megvédték? Szerinted ezen a pályán is a szimmetrikus támadás a nyerő."
Igen Lakevillen ezt kell csinálni, mert szűkkeresztmetszet, mocsár van, egyszerre 2-3 tanknál több nem tud lőni, a többi meg csak torlódik mögöttük. Ha meg még az arty is segít... De hülye is az az ellenség aki a völgyön keresztül akar bejönni...
Sosem mondtam, hogy mindenfelé támadni kéne randomban. Az egyik oldalon védekezésre kell berendezkeni a másikon igyekezni támadni. De mivel randomról van szó, nincs sok összejátszás, így szerintem, ha nem totál hülyékről van szó, azok járnak jól, akik minden lehetséged ütközőzónába "küldenek" pár tankot. Valamelyik szárnyon találkoznak az ellenség támadóival (többen vannak), de mivel a fentebb említett összhang nincs meg, így nem tudják olyan gyorsan legyalulni az itt lévőket mint egy CW/TC csatán. Ezért az itt lévőknek a cél, hogy időt nyerjenek (ha győzni nem tudnak), DE ekkor a másik oldalon lévő csapattársaknak kell kapcsolni és támadni, mert a minimapen felvillanó piros foltokból könnyen ki lehet számolni, hogy ezen az oldalon előttük (lényegesen) kevesebb tank van (és sokszor nem is top tier), amit nekik meg kell enni.
Ez az elmélet, de ehhez jó helyzetfelismerő képesség kell, az meg a többségnek nincs. Lehet itt jönni az ilyen-olyan szituációkkal, ha itt vannak többen, ha amott kevesen, vagy senki sem. Az egészet ott eszi meg a kutya, ha a szerencsétlenek nem ismerik fel időben mit kell csinálni.
Hányszor esett már meg, hogy a hátul álló tank az istennek nem mozdul meg, hiába kérik, hiába a pittyegés, de mikor kihúnynak a segítséget kérő zöld pöttyök, akkor hirtelen megindul az illető, kérdem; már minek?
Hányszor indul meg hirtelen a beragadt oldal, ami előtt 2-3 tank áll csak, mikor már a másik szárnyon a szerencsétlen csapattársak meghalnak, nem bírják tovább húzni az időt...
Megszámlálhatatlanul sokszor tapasztaltam ezt, hogy akkor indulnak meg ezek a töketlenek az ellen bázisa felé, mikor már a sajátunk elveszett. Esetleg visszafordulni védeni? Az már nem jut eszükbe...[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Sontir Fel
őstag
-
nyunyu
félisten
válasz Napfénysüti #27959 üzenetére
Ahogy neztem a T28 Prot tudja orokolni a T25 AT top agyujat, igy talan kevesbe lehet szenvedos az eleje.
Persze ehhez az kell, hogy forgotornyosokon kivul megcsinald a T40-Wolverine-Slugger-T25 AT agat is, de ha mar megvan a T25/2, akkor nem lehet olyan hosszu, hiszen nagyon sok modul kozos a 2 amerikai TD agban: agyuk, radiok, motorok altalaban csereszabatosak ide-oda.
Gyakorlatilag csak a toronyra, lanctalpra, meg a kovetkezo tankhoz szukseges XPre kell gyujteni.Jatekstilusban a Wolverine majdnem olyan, mint a Hellcat, csak a pontatlanabb+gyengebb agyu miatt nem lehet annyira messzirol sebeszkedni vele. (ebben persze a nemet TDk sokkal jobbak. )
Slugger meg egy erosebben pancelozott, igy lassabb mini T25/2-nek felel meg.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
bullseye
addikt
Tegnap megkaptam, hogy n00b vagyok, mert ennyi csatával (8k) nincs t10 tankom. Megírtam neki, hogy ha megnézi a statomat, láthatja, hogy kettő is volt, csak eladtam, mert nem éreztem elégnek az 1100-as effet arra, hogy top tank legyek. Mondjuk neki 800 alatt volt, de azért biztosított róla, hogy akkor is n00b vagyok
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
echterion
nagyúr
válasz diegho #27942 üzenetére
T29-cel nekem is gyalázatos a win rátám, pedig az egyik kedvenc tankom volt, de valahogy mindig a vesztes tábort erősítettem vele. A T32 vásárlása után, mihelyst lesz annyi pénzem, hogy leszedjem róla a cuccokat, el is fogom adni.
(#27964) Sontir Fel: De ha nem, akkor védtelen vagy, mint a kiscsirke a mező közepén. Nekem ezért jön be még mindig jobban a KT, pedig eleinte jobban tetszett a T32. Viszont én városban szeretek jókat csatázni, oda meg az nem elég páncélozott. A dombos részeken viszont nagyon jó, még T10-es csatában is.
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
Ha a T32essel talalsz egy olyan poziciot, hogy csak a tornya latszik ki... kellemesen lehet vele puttyogni
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz GaburroSan #27962 üzenetére
Most vettem pár napja.
Mazochista vagyok és ezzel akkor is végig szenvedek már.
Egyébként tegnap pont két kört mentem vele amik közül egy nyert egy vesztett lett de még a vesztes se volt rossz.
Szerintem T32 lesz majd a következő 8-as gépem lehet meg is nézem mennyit kell rajta fejelszteni. Mostanában elkezdtem a free xp gyűjtését.Més que un club!
-
GaburroSan
aktív tag
válasz Napfénysüti #27953 üzenetére
Süti add el az IS-7esed és rögtön lesz rá pízed !!!
-
Atlantis
veterán
Ha a T29-et szeretted, akkor a T32-vel se lesz gondod. M103 meg még mindig remek gép, emiatt érdemes volt végigküzdeni a T29-T32 duót...igen, nekem küzdelem volt, én annyira egyikért se voltam oda.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Timyyy #27957 üzenetére
Érdekes a szitu mert: TD-m van 9-es de német (Jagdtiger). Viszont eddig bejöttek a forgótornyos amcsi TD-k bát hallottam hogy a T28 Proto az elején kínkeserves gép.
T32: az elődje az egyik kedvencem így érdekel ez a gép. Sőt ahogy dícsérik hogy a T110E5 meg előtte az M103 milyen jó tankok így erősen elgondolkodtató hogy tovább menjek ezen az ágon.
KT: én kivételesen bírtam az elődjét viszont a 3 jelöltből ez az egy tank már megvolt nekem úgy 35 csata erejéig. De akkor még rohadtul nem éreztem és mérgemben el is adtam. Az tuti hogy jobban menne most vele de nagyon vegyes véleményeket hallok erről.Szóval nehéz kérdés, jelenleg talán ez lenne a sorrend nálam:
1. T32
2. T29 Proto
3. KTMés que un club!
-
Enzolord
addikt
válasz Timyyy #27957 üzenetére
Ha nem lényeg a sebesség, akkor inkább a Proto..
-
Timyyy
őstag
Tuti a T32-t választanám
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Enzolord
addikt
T28 Proto lesz az...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz kisküzdő #27950 üzenetére
A német tankok meg az orosz tankok között van sok különbség. Előbbi pontos, precíz és elegáns, utóbbi meg egy véres szájú barbár brutális szegecses husángja.
Még az orosz tankokon belül is a KV vonal képviseli a nyers brutalitást.
Én csípem a KV sorozatot, nem feltétlenül a finom pontosságról híresek, de jól páncélozottak és ha eltalálod az ellenséget az jó nagyot szól (lásd: KV-2 és 152mm ami baromi pontatlan, szinte csak városi közelharcban jó, fél óra míg újra tölt, de még 2 tierrel magasabb nehéz tanknak is olyat rávág a frontjára, hogy pislogva menekül el).
Szerk: Látom az a lényeg, hogy a KT-val már mínuszosak a körök. Sajnos ez ilyen. A KV-4 sem lesz különb, azzal is meg kell küzdeni, hogy nullára jöjjön ki egy kör, profit termelésről meg már szó sem lehet. A prémium fiók viszont nem az ördögtől való, azzal egy jobb körön nyerhetsz 15-20k kreditet is úgy, hogy kilőttek és javítani kell, meg lőszert pótolni.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz kisküzdő #27950 üzenetére
Azért ne add el mert nem hoz hasznot, szokj hozzá prém nélkül t8-ban. Esetleg amennyi +os köröd lesz, jönni fog ugyanannyi mínusz is, szóval szerintem szinten tartható, és a KT egy jó tank.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Enzolord
addikt
T14 legjobb kör..
[ Szerkesztve ]
-
kisküzdő
tag
Köszönöm.Ez is több a semminél. Mert van most pl egy KT-m de valahogy nem érzek rá. Tuti bennem van a hiba,de ez van. Lehet nekem jobban mennek a "lassú" járművek.Vagy csak béna vagyok .Tény hogy eddig nem volt gondom "nagyobb" tankokkal,de ezzel van. Az is igaz hogy a középső gun van csak rajta de nagyon ritka hogy nyerés esetén is ne mennyek mínuszba. Ezért gondolkodom kategória váltáson.
Stauffenberg Volt IS-3 is ami azért elég jó de az sem jött be. Viszont a T-150 Anno a KV egész jól feküdt.[ Szerkesztve ]
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz kisküzdő #27946 üzenetére
Pro:
- Egy erődítmény
- Könnyen pattognak róla a lövésekKontra:
- Elképesztően lassú, vánszorgós tempóban tud csak haladni
Én alapvetően csípem, de a többség az IS vonalat szokta kedvelni. Nekem azzal nincs tapasztalatom így viszonyítani sem tudom. Szerintem kellemesen oda lehet pörkölni vele az ellenségnek és sokkal bátrabban bele lehet menni rázós szituációkban, mert erről aztán tényleg pattognak a lövések (jó azért nem sebezhetetlen, de random játékban a legtöbb ember képtelen gyenge pontokra célozni, csak anyáznak, hogy miért pattan le a negyedik-ötödik lövésük is).
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. KV-4 -ről tud valaki mondani infót ? Pro/kontra ?Mert gondolkodom a magvételén,előbb azonban szeretnék valamit hallani róla.Előre is köszönöm ha valaki nyújt valami infót.
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz S.Copperpot #27914 üzenetére
Amikor megunom a teljesen seggeket és a magatehetetlen agyatlanságukat akkor így trollkodok velük pár napja. Ha pingelés, írás, beépített parancsok nem segítenek és nem hajlandó felfogni, hogy csináljon végre valamit és nagyon brutálisan hülye akkor simán kitolom a francba (de nem le egy szikláról mert abból nem tanul, szóval amit a kolléga említ az biztosan nem én voltam).
Így legalább hasznára van a csapatnak, egyrészt jó csalinak, másrészt meg ad egy kis fedezéket. De ok nélkül nem szívózok. Volt olyan is, hogy át kellett volna kelni egy ponton (Lakeville-en a hegyek között), roncsok takarták az átkelőt, egyszerre csak egy tank fért át, erre egy idióta Panther megállt és gondolta ő most oda lekempel, pedig mögötte négyen vártak, hogy átmehessenek. Írtunk neki, pingeltünk, beépített parancsot használtunk de semmire nem hallgatott, csak dobta vissza azt, hogy "No!". Erre fogtam és elkezdtem tolni, felém fordította a csövet és készült belém lőni, mikor kapott egy halálos találatot. A roncsot tovább toltam és át tudtunk menni.
Valahogy nem tudtam megsajnálni.
-
đe$|re
senior tag
Vereség
Csata: Ensk 2012. december 4. 10:42:44
Jármű: AMX 105AM
Szerzett tapasztalat: 272
Szerzett kredit: 13 0341848 dmg...drágalátos top IS szinte végig a kezdőpont közelében kempelt. Alig sebzett.
Bőven 50% alatt a winratio ezzel az artyval....én is csinálok sokszor hülyeséget, na de amilyen csapatokat kapok folyamatosan. -
diegho
nagyúr
Van még...
Defeat
Battle: El Halluf 2012. december 4. 10:46:51
Vehicle: T29
Experience received: 1 125
Credits received: 49 669 -
diegho
nagyúr
Imádom a csodálatos top tankokat, akik top tankként sem tudnak semmit hozzátenni a csatához:
Defeat
Battle: El Halluf 2012. december 4. 10:18:31
Experience received: 1 167
Credits received: 46 513Defeat
Battle: Dragon Ridge 2012. december 4. 10:29:49
Experience received: 1 548
Credits received: 62 983
Battle Achievements: ConfederateUtóbbiban 5800-at sebeztem...
-
forras2
őstag
válasz SoulReaver #27937 üzenetére
Ez szép csata volt, grat Ha tudsz, akkor 1 replayt dobj fel légyszi
-
Antonius1978
addikt
Hat, mondom, hogy en 400-450 pontrol lottem ki a masik ilyen pancelvadaszt.Ha a 152es tud sebezni 1000 felett - multkor pl egy T29 oldalaba 1087-et lottem, a JP oldalrol 1 loves volt, mert atutte, 850 pont - akkor a 17 centimeteres agyu is kell(ene) tobbet sebezzen. Persze szembol kevesebbet az teny...
Az is igaz, hogy keves palya kedvez a TD-knek, es ez meg lassu is, eleg lomha a fordulasa is, szoval ha korbevesznek akkor veged az teny... -
KaLeun
senior tag
-
Patrick76496
őstag
[ Szerkesztve ]
-
A noob-pro témát hozod, van a 6-8 sötétpirosod, meg a 3-4 lilád. Vagy azt állítod az alacsony létszám hatásaként isteni profizmus szállja meg a játékosaid? Tehát egy tank legyőzi a kettőt, sőt egy tank mégjobban legyőzi a 100-at, csak mert azok többen vannak. Aham, minél több annál gyengébb, a létszámmal fordítottan arányosan. A 100 tank már csak 1/100 tanknak felel meg. Az amerikai hadseregnél is milyen hülyék vannak, egy squad-ban van 8-10 ember és elképesztő de csoportban támadnak, pedig a tálibok ellen egy rambó az ideális. Irónia off
A csorda beragadásról van valami statisztikád? Vagy ez is olyan, mint a szopóág mítosz, mikor 10 nyertes után jön 8 vesztes csata. Persze beragadnak, meg alagútba mennek, de őszintén szólva nem tudom az aszimmetrikus elrendezéssel több vagy kevesebb a vesztes csata. Ezt átlagos játékosnak kellene tesztelni, akinek van hozzá türelme, ~48-49% win ratio-ja+átlagos eff-je. Screenshot minden lemmingezésről, aztán alagutas volt? Elakadós volt? Nyertes v. vesztes volt?
A pályák többsége nem nagy "sík terep", mindig valami ütközőzóna körül bontakozik ki a csata, ami maponként van 2-3. Így van, ez éppen a szimmetrikus támadás hátrányára van. Sehol sem tud felmutatni elegendő erőt, az átcsoportosítás túl sok idő. Azt mondod majd feltartjáka lemmingeket és tolják a másik oldalon+erősítést küldenek? Ez olyan elvesztegetett idő, mint a lemming elakadás. Véletlenül nem ugyanazt az aszimmetrikus elrendezés veszik fel, csak később. Ez nem feltétlenül előnyös, több védő kell, hiszen a bázistól távolabb több csatornát kell tartani, ráadásul nem biztosan a legjobb helyen, ugye egy támadásból hevenyészett védekezésbe kellett rohanni. És ha egy med/light átjut valamelyik csatornán? Valaki visszagaloppozik bázist védeni és vissza, ha egyáltalán megtalálja az illetőt és győz akkor is időt veszít. Vagy valaki a bázist is védi, aki munka nélkül van amíg nem törnek át félpályán? Rossz ötlet félpályán védekezni+bázist védeni.
Nézzük a szimmetrikusok támadó oldalát. Náluk több kell védekezésre, tehát támadásra kevesebb marad. Mennyi is? A korábbi rajz alapján úgy 7-8 fős brigádot össze tudnak rántani. Szépen elindulnak(idő), de a 4 fős védőkkel mit kezdenek. Ők biztos nem állnak meg, mer csak. A védőknek lehetősége volt egy jól védhető pozíciót találni, plusz a lemmingektől valamivel hamarabb érkezhet erősítés, hiszen közelebb vannak. Annak a 7-8 támadónak mindenképp nehezebb dolga van, mint a másik oldalon elakadt lemmingeknek.
/6-8 fős csorda/ Ez nem a jellegzetes egy kupacban és libasorban hiba? Ez ugyanúgy hiba 4-5-nél, mint 6-8-nál. Tényleg minden lemmingezés ilyen? Hányszor volt Lake ville-en, hogy elrohantak 10-en a városba, a mocsarat és azt az ösvényt pedig 5-en megvédték? Szerinted ezen a pályán is a szimmetrikus támadás a nyerő.
Összefoglalva: önmagában nem baj még randomban sem, ha nem támadnak mindenfele a népek. Az a három fő hiba ugyanúgy előfordulhat mindkét elrendezésnél.
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Nekem van egy M3 Lee elit tankom, meg volt egy H1 HT tankom is de hiába raktam rá akármit sose tudtam vele célba találni vagy ha sebeztem is max csak 110 eket szedett le. Nem értem mért, más meg a kis szar tankkal levesz belőlem 200 at is. Simán mindig szétlőttek. Most a szabad TP imet meg csak aranyért tudom átváltani igaz? Remek...minden a pénzről szól ebbe a játékban is akár csak az APB ben. Nem értem az egészet, van valami tipp hova érdemes lőni vagy ilyesmi? Általában én vagyok az első mindig akit kilőnek.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Stigma.HC
senior tag
Szeretem azért ezt a tankot, sikerült szinte végig elrejtenem a testét, csak a torony látszódott ki mikor kigurultam így szépen leszedegettem a szembe jövőket és araszoltam előre.
Szerencse is kellett mert amikor szembe álltam egyedül az Is8 és ST-1 ellen akkor megvárták hogy szinte teljesen lenullázzam őket, csak ezután támadtak de hát akkor már elég volt egy-egy lövés nekik."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
tank1
tag
válasz Antonius1978 #27917 üzenetére
HE lövedékkel nem használtam. Szerintem cikis lenne háromszázat lőni vele batchat oldalába.
Túl sok a mozgékony, jó páncélzatú és ágyújú tank a játékban. Mellettük semmi értelme véleményem szerint egy jagdpze100-nak. Továbbá a páncélja sem valami fényes, tapasztalatom szerint E100-on jobban működik a haspáncél. -
Enzolord
addikt
válasz diegho #27925 üzenetére
Hát ez remek.. Akkor bőven van még mit tanulnom a géppel..
-
Fel
addikt
-
S.Copperpot
tag
-
Patrick76496
őstag
Megkérhetek valakit, hogy töltse fel valahova a WoT 8.1 kliensének res\text mappáját? Előre is köszönöm!
-
S.Copperpot
tag
Igen, volt ilyen, az egyik ASAP showban beszéltek erről (nem pont így, de a lényeg ez volt ). Most nem keresem elő, mert hosszadalmas, de ha van rá időd, amúgy is érdemes megnézni mindet.
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
Enzolord
addikt
válasz diegho #27894 üzenetére
A nagy ágyút használtad ,vagy az egyel kisebbet?
-
HungAryan
tag
Na, ez már tényleg a legalja...
Úgy elvertek minket, mint záporeső a libafost.
A lemming vonat egészen a cső feléig jutott, amikor az ellen már kanyarodott a bázisunkra.
Természetesen fele ment tovább, a másik fele jött vissza szépen, libasorban.Nem szoktam ilyeneket postolni, de ez már nagyon felb@szta az agyam...
WT account: Cpt_Hungarian
-
Gergo_R6
csendes tag
Hello mindenki!
Az alábbi videóban látható mod ami, a lövedékek felett látható honnét tölthető le?
[link]Ami a torony forgatásakor kiírja a szöget.
Köszi Gergő.
-
Antonius1978
addikt
En is ezeket tapasztaltam a tesztszerveren.Azonban mindezek ellenere, kivancsi vagyok, hogy nagyjabol mennyit tud sebezni HE-vel tier 10es tankokon ? A teszten egy ellenseges JpE100at lottem panceltororovel (igaz, eleg messzirol, kb 400m-rol) es 3x pattant, vagy 0 sebzes. Aztan megmergelodtem, betoltottem egy HE-t es kb 400-450 eletpontrol kilottem.Elkepzelheto hogy HE-vel hasznalhatobb ? Vegulis a legnagyobb trollgun a jatekban mostmar.
-
S.Copperpot
tag
válasz mynames #27782 üzenetére
Skill és perk leírások: http://wiki.worldoftanks.eu/Crew#Skills_and_Perks
Álcafestés működése: http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Camouflage (camopattern néven)A BiA-t én teljes szívvel ajánlom, minden tankra, amire kigyúrod a javítást és a camot (pl. M18). Igen, csak 5%, de az minden skillre van! Azt szinte 100%, hogy nem kapsz nehezebb ellenfelet a BiA miatt, mert a MM a tank tier-e alapján súlyoz, még a felszerelést sem veszi figyelembe (persze a publikus információk alapján, ezért "szinte").
[ Szerkesztve ]
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
Napfénysüti
nagyúr
Mai első csatám: az IS-ünk 5(!!!) csapattársat nyírt ki. Megtettem életem első feljelentését...
K*rva anyj*át ennek a **********************-nak!A neve: tomem99[ARA]
Az ilyet úgy megfejelném hogy kettétörne a koponyája.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
S.Copperpot
tag
Az a tolós nem Sauffenberg volt? Én legtöbbször elmegyek onnan. Aztán azt is szoktam csinálni, hogy kiszaladok előle, mögé állok, és én tolom ki őt / nem engedem vissza a fedezékbe. Vagy írok neki egyszer, aztán először lelövöm a láncát. Ha továbbra sem bír magával, megkerülni se tudom, de még nem lőttünk egymásra, akkor általában addig piszkálom, amíg lő egyet, aztán visszalövök belé amennyit csak tudok. Az ilyen majmokkal élőben is szívesen megkóstoltatnám a Martensem orrát (tudod, azért van meghajlítva, hogy a hátsó fogakat is elérje! )
Amíg viszonylag le vagy gatyásodva, addig csak olyan modulokat vegyél, amiket ingyen le tudsz szerelni, és másik tankra áttenni (álcaháló, szerszámosláda, binokulár). Később jónéhány tankra érdemes lesz befektetni a ventillátor / gyorstöltő (rammer) / célzásgyorsító (enhanced laying drive) vagy stabilizátor (vertical stabilizer) szentháromságba.
Van néhány tank, amire a plusz páncélzat szóba jöhet (ez lehet a spall liner? - nekem angol verzióm van), de talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány tankon hasznos, szinte mindig van valami, ami többet segít. Megkockáztatom, hogy a fent felsorolt hét modul a tankok 90%-ra megfelelő felszerelés.We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
vhw
addikt
válasz Arpee78 #27904 üzenetére
Persze, asszimetrikusan kéne támadni, de ez úgy szokott működni a randomban, hogy a 6-8 fős csorda beragad, míg a másik oldalon emberfelettit alkotva átverekedi magát a 3-4 tank. Csak gyakran mire ők végezni tudnak a másik szárny nagy "támadó-ereje" felmorzsolódik a számbelileg fele akkora ellenállástól. Na ilyenkor van az, hogy a másik oldal "védői" 100-200 HP-kal rohannak vissza resetelni a foglalást.
"A 6 frontharcos egymástól ~150 méterre helyezkedhet el a pálya teljes szélességét lefedve. Szvsz kissé híg a mezőny, mindenhol van valamicske erő, de sehol se igazán."
A pályák többsége nem nagy "sík terep", mindig valami ütközőzóna körül bontakozik ki a csata, ami maponként van 2-3. Szóval ha mindenhova megy kb. ugyanannyi tank, akkor ha valahol nagy az ellenség ereje, képesek feltartani őket ideig-óráig az ott lévők (jó lenne!), de ezzel egy időben a többi játékosnak kapcsolni kell és jól "megtolni" a másik oldalt (mert ott bizonyára kevés az ellen), vagy átmenni segíteni.
Ez megy randomban, CW/TC-n nem, mert ott ahol támadnak rendszerint nem sokáig lehet feltartani senkit.[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Stigma.HC
senior tag
Kezdem megszeretni ezt a T28Protot Megbarátkoztam a lassúsággal, így már egész szerethető Ha jól forgatom akkor egész szépeket lehet pattintani és ennek a 122-es lövegnek legalább már van átütése is.
116 csata, 142 kilőtt tank. Szerintem megtartom ha elit lesz. Ma viszont nagyon nem akarja a duplázást pedig ilyen jól még nem ment vele, 6 vagy 7 csata, 3-5k közötti sebzések és vesztés folyamatosan"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Timyyy
őstag
1 hónapban 1x kivételesen itthon vagyok este, erre senki nincs fent akikkel menni szoktam
-
myckey
veterán
-
Eltértünk az eredeti témától. Én csak állítok valamit, amire nem jött kielégítő cáfolat. Szóval a közvélekedés szerint random csatákban az az optimális, amikor a pálya teljes szélességében mindenhol egyenletes erőt vonultatnak fel és támadnak.
1000x1000 méter a pálya, van 3 arty, marad 12, ebből 6 support jármű. A 6 frontharcos egymástól ~150 méterre helyezkedhet el a pálya teljes szélességét lefedve. Szvsz kissé híg a mezőny, mindenhol van valamicske erő, de sehol se igazán. Sík terep, gyors tank, pontos ágyú valamely kombinációjával még életképes is lehetne.Ezzel szemben én azt állítom, hogy a fenti "optimálisan" helyezkedett járműveket egy aszimmetrikusan elhelyezkedő, egy oldalon támadó, másikon védekező csapat valószínűleg legyőzi, továbbra is randomról beszélek. 100 esetből több mint 50x, beleszámolva az alagútba tévedést és a megállást. Még csak nem is a lendületes rush kell hozzá, elég a randomban szokásos mazsolázgatás.
Ne keverjük bele a hülye játékosokat, statisztikailag és átlagosan mindkét oldalon valami 800-1000 eff körüli mazsolák vannak. A megállást sem érdemes előszedni, súlyos hiba, de nem általános. Ugyanúgy megállhat az "optimális" 3-4 mint az aszimmetrikus 6-8.
#27893) Chris0321
Egy csata nem számít semmit. A legjobbakkal is előfordul, hogy az elején elintézik, és a legbénábbak is összehozhatnak jó kört. Egy csatától senki nem lesz pro vagy noob.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.