-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Szilu
tag
A legjobb példa erre a "Hunt us down".
Aki volt már ilyen csatában az tudja miről beszélek. Nekem egyszer volt szerencsém hozzá: egy kill-je volt a csapatunknak, amit én hoztam össze. A többiek az 500 aranyat érő játékost próbálták kinyírni... -
Szilu
tag
válasz Arpee78 #28990 üzenetére
Szerencsére tudom, hogy sok ilyen játékos van. Nincs is vele bajom, csak nyerjünk, én meg gyűjtöm szorgosan a szárnysegéd plecsniket.
A baj abból szokott adódni, amikor csak a killre vár egy játékos, hiszen ő ez alapján "áraz be" másokat, és azt hiszi ő is ez alapján lesz megítélve. (A játék is szemét ilyen szempontból, mert ezernyi kitüntetés van killek alapján, de egy sem sebzésre. Holott nagy tierben ritka az olyan top gun aki egyedül nyírt ki mindenkit, illetve rengeteg helyzet adódik, amikor az egyik abból húz hasznot, hogy a másik megpurcan.)
Tehát visszatérve a killek-re, a fentebbi hozzáállás miatt sokszor látni sajnos játékost, aki:
- csomó ideig nem lő, mert várja, hogy bevihesse az utolsó löketet,
- sokáig nem lövi a tiszta célpontot sem, mert az egylövésesre vár, hogy kidugja az orrát,
- a társát akadályozza a lövésben/mozgásban, hogy meglegyen a frag,
- saját magát kinyíratja full hp-ról, csak meglegyen az a loltraktor,
- nem vállalja be az életerővesztést, csak amikor már egyértelmű a helyzet, de sokszor pont emiatt a saját halála lesz elkerülhetetlen rövid időn belül.
(Néhány magatartásnak sajnos magam is sokszor vagyok áldozata, mert amíg lehet én bevállalom a golyófogó szerepét, de aztán sokszor a saját/csapattárs hibájából, vagy az ellenfél mohósága miatt már nem tudok hátrébb húzódni.)[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz diegho #28994 üzenetére
Ezt eddig is mind tudtuk rólad...
Amúgy a vita számokkal kissé túl elméleti. Mivel minden tank teljesen harcképes marad 1% életerőn is (- mod és személyzet sérülések), valóban az a legjobb módszer, ha minél hamarabb minél több tankot kivonunk a csatából. Erre a legjobb mód kilőni, de azért az is jó, ha kap két nagy pofont, és az alacsony HP miatt megijed és kihátrál egy összecsapásból (pláne hogy ezzel összezavarhat násokat is). És túlerő feltartóztatásánál is jobban jöhet több lesebzett tank, mint ha 1 halott a többi meg 100%-on.
Lehet kissé morális, de amíg több célpont van, addig a helyzet dönti el, mi a jobb taktika. Viszont ha csak egy ellenséges tank van, de valaki nem lövi ki, mert drága a lőszer, annak szerintem inkább a Farmville való. No offense
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
Miért, mikor? Indokold már meg.
Nem kell extra képesség az utolsó lövés beviteléhez, az elsőhöz ugyanannyi kell. Ez nagyrészt igaz. Akinek sok a sebzése, de kevés a kill-je az utalhat arra, hogy elrontja a célpont kiválasztást. Mert csatában a frag az első, a sebzés csak erre megy ki. Szóval valamicske azért mégis kell.
15-15 játékos áll egymással szemben, az a fél győz amelyik gyorsabban tudja az ellenfél erejét leamortizálni, miközben a sajátját megvédeni. Eltekintve a modulsérülésektől, egy fél HP-s tank ugyanolyan harcképes mint egy full HP-s. Tehát egy csapat ereje akkor csökken számottevően, ha egy tank elpusztul. A cél, hogy a két csapat erőviszonyát a saját fél javára dönteni, lehetőleg minél nagyobb különbséget elérve. Ezért, és csak ezért lövöldözzük egymást, mihamarabb kiiktatni az ellenfél lehetőleg erősebb tankját.
Amelyik fél ebben jobb előnybe kerül a másikkal szemben, hiszen a kettő közül valószínűleg a legyengített team lesz a vesztes. Persze ezt az a csata végéig értve, túl nagy ár ha egyetlen ellenfelet a csapat felének 100HP-ra sebeződése árán érik el. Ebből úgy tűnhet a sebzés fontosabb, de nem. Minél kevesebb a HP, annál valószínűbb a frag-é válás esélye. De, 15db 1-HP-s tank(összesen 15HP) lazán elintéz 1db 3000 HP-s maust, persze nem loltraktorokra gondolok.
Szituáció függő, hogy az egylövésezhető vagy egy full HP-s ellenfelet kell lőni. Ahogy vhw már leírta, mérlegelni kell. Milyen tankod van, milyen baráti tankok vannak körülötted, milyen tankok a lehetséges célpontok, közülük pedig melyik a veszélyesebb a csapatodra az adott szituációban.
Végeredményben azt kell megsaccolni melyik úton szenved kevesebb kárt a csapatod. Ha kilövöd a low HP-st az biztosan nem fog már kárt okozni a továbbiakban, ellenben a másik tovább életben marad és ennek megfelelően több kárt okozhat.
Pár dolog ami a frag választása mellet szól a sebzéssel szemben:
– legalább olyan veszélyes mint a full HP-s, vagy nem sokkal veszélytelenebb
– nagy az alfa sebzése
– a kilövésére ritka alkalom adott. Pl T95 hátulról, leláncolt T-50-2
– a társaid közül a te ágyúd átlagsebzésébe jól belefér a maradék HP-ja. A 800HP-st likvidálja az 1000-es átlagsebzésű és ne a 135-ös. A 100-200HP-st likvidálja a pici 135 átlagsebzésű, közben a nagyobb ágyú megkezdheti egy másik ellenfél bontását vagy készenlétben marad.A lőszerár meg nem érdekel. Az 1HP-s 38na-t is teljes nyugalommal prémium lőszerrel lövöm ki, ha épp az van betöltve és nincs más célpont.
[ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
Tököm ez a facebook-os kvizen milyen rövid ideig lehet megadni a helyes kódot-pedig volt garázshely,300gold,1 nap prém meg egy T4-es prém tank
Origin:Memphis79HUN
-
RVR400
veterán
Köszi a tippeket, este kipróbálom majd!
-
Fel
addikt
válasz RVR400 #28983 üzenetére
Letöltés közben valami hibát csinál a webes installer. Mostanában több embernél is előfordult.
Próbáld meg kikapcsolni a torrentet a launcherben (jobb felső sarok, csavarkulcs).
Vagy szedd le ezt: 8.0 kliens. Sajnos ennél frissebb teljes klienst nem tett elérhetővé a WG.. Telepítsd, majd elindítva ez is automatikusan patchelni fog, de azért kevesebbet szed majd le. -
Djuree
félisten
válasz Atlantis #28981 üzenetére
én simán kilövöm az 1hp-sat is. nekem kell a frag, az szimplán hazudik aki azt mondja neki nem számít
sőt nekem többet ér 1 frag, mint csata végén pár százassal több pénz meg pár 10xp-vel több xp
hehe, lehet túl sokat cs-ztem és fragvadásszá lettem[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Atlantis
veterán
válasz Dobi 562 #28980 üzenetére
Én nem mindig, ha van "zsírosabb" célpont, akkor inkább azon sebzek többet, minthogy kilőjem a haldoklót. Elismerem, volt már, hogy ez téves döntésnek bizonyult, de az esetek többségében ilyenkor előkerül a semmiből egy csapattárs, aki lecsap a frag-re, mint gyönytyúk a takonyra.
Amúgy a lőszer ára nem érdekel, inkább az, ha emiatt lemaradok egy nagyobb sebzésről az újratöltés miatt.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Dobi 562
addikt
válasz forras2 #28977 üzenetére
Én egy 1HP-s ellenségre is "elbaszok" nyugodt szívvel egy akármennyibe is kerülő lőszert... Szerintem nem szabad így gondolkodni hogy nem lövök rá mert alig van hp-ja és drága a skuló... Egy 1 HP-s tank ugyanannyit tud sebezni meg ugyanolyan gyorsan foglal bázist mint a full életes.
-
RVR400
veterán
Amúgy jó játék ez, mert már a telepítése legalább 4-es pálya:
Kritikus hibával mindig elszáll telepítésnél...
-
forras2
őstag
-
válasz Timyyy #28968 üzenetére
E kettő közül lesz valamelyik:
‘Cool-Headed’ – Survive at least 10 ricochets and non-penetrations in a row from enemy team players.
‘Spartan’ - Survive a ricochet or non-penetration from an enemy team player. Your vehicle must have less than 10% of its hit points left.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Enzolord
addikt
válasz pook20 #28970 üzenetére
Az embereid miért nincsenek átképezve?
Másik tankból raktad át őket?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
pook20
aktív tag
ziasztok!
nekem sajnos "csak ennyire" futja:
Su-100 /L](L:http://kepfeltoltes.hu/view/121213/shot_005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)Su-100/L)
[ Szerkesztve ]
asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /
-
Timyyy
őstag
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Enzolord
addikt
válasz myckey #28965 üzenetére
No igen...
De akkor lassan lenne egy tiszta Patton ág..
Kíváncsi vagyok, hogy esetleg valamikor emelni fogják e a tier számot, és bevezetnek újabb tankokat, vagy inkább még több nemzetet hoznak be és szélesítik a nemzetek ágait..
Remélem, artyból nem lesz nagyobb..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
myckey
veterán
-
Enzolord
addikt
Hiszel a szellemekben?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
CSak a holtak látják a háború végét...
Igen, az azért viccesebb, mert ez nem egy hátrányos helyzetű csoportot figuráz ki, ugyanis mindenki meghal.. Ez tény..
Kivéve Chuck Norris, de ez egy más dolog..Myckey: M1 Abrams..+ plusz a Magyar Tankokat..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
myckey
veterán
belenéztem.
de rokkant jel egy tankon..
valahogy nem békélek meg vele
se a szövegükkelvhw:
nekem az általad felsoroltak se nyerik el a tetszésem
akar a fene ilyen matricát tankra
de érted tena a faszbukon kérdik,milyen tankot látnánk szívesen a játékban
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Enzolord
addikt
válasz myckey #28957 üzenetére
Igazán remekül festhet egy Mauson a Rokkant jel...
De valóban nem mókás..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
vhw
addikt
-
myckey
veterán
na menjetek a pecsába
Enzo:
jól jönne egy matrica a parkolókhoz[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Enzolord
addikt
válasz myckey #28952 üzenetére
Minek neked a rokkant felszerelés?
Ollie, egyre gondoltunk..[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz jano_77 #28949 üzenetére
Meg a toronyóra a lánccal nem kéne?
Nekem nincsenek illúzióim, ami gépek engem érdekelnek, azok tuti nem lesznek soha akciósak. Én már egy sima 5x szorzónak is örülnék az ünnepek idejére, hát még emellé ha a legénység is jobban fejlődne, szőnyeget terítenék és a WG székháza felé hozsannáznék napi ötször.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
myckey
veterán
válasz Atlantis #28947 üzenetére
jaja
ezek szoktak lenni,aránylag gyakran(mihez képest)
én is fel akarom tápolni 3-4 gépemet,de mire oda kerül lehet lesz az több is..szóval most kivárok,várom mit hoz az ézuska"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Atlantis
veterán
válasz r.laci38 #28942 üzenetére
Néha, nem is olyan ritkán szoktak féláron lenni, szerintem Karácsony körül lehet olyan akciójuk, amiben várható leárazás.
-
Remus389
veterán
Ki van fejlesztve az IS7 muhahah
már csak 4 milla kell
-
jozefgucci1
addikt
Valaki esetleg platon ? Ráérek Du 4 ig ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Atlantis
veterán
válasz Bobyjack #28943 üzenetére
Az arty-becsapódás szerintem szörnyű lett, olyan, mintha mindig vízbe esne a lövedék, a többi hang viszont nekem is tetszik.
-
Bobyjack
senior tag
Nagyon jók az új ágyú hangok. A robbanások azonban nem sikerültek ilyen jól. Így pár csata után nehéz megkülönböztetni a csapattársaid lövéseit a melletted becsapódó arty lőszerektől.
Kis tierben mentem és hallottam a CS-ből az AWP jellegzetes hangját. Elég vicces, hogy kb egy az egyben bemásolták. (valószínüleg valami kis kaliberű ágyú lövésének a hangja akar amúgy lenni).
-
Enzolord
addikt
A WG szerint igen!
-
Srácok, jól gondolom, hogy most már takarnak a kidőlt fák lombjai is?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Atlantis
veterán
válasz r.laci38 #28936 üzenetére
Alul a garázsban látsz három négyzetet a tankod alatt, ahol a lőszerek is fel vannak sorolva. Oda kattintva feljön egy lista, hogy az adott gépre miket lehet feltenni, mellette az ára. Ebből is van olyan, amit szabadon leszerelhetsz és áttehetsz másik gépre, ade a legtöbbet csak aranyért lehet leszedni.
ollie: állítólag igen. Bár nem akarom elkiabálni de a spot rendszer még érdekesebb lett. Plusz a beszedett sebzésről se mindig kapok visszajelzést, tegnap is nagyban állok egy bokorban TD-vel, lenézek a Damage panelre és a fele HP-m már nincs meg és fogalmam se volt róla, mikor találtak el...
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz r.laci38 #28933 üzenetére
Ezek nem modulok, hanem a legénység másodlagos képességei. Tehát miután pl.: egy parancsnok 100%-os, utána lehet ezeket a plusz képességeket megadni neki, amik a csaták alatt szerzett tapasztalatból "tanul meg", jó sok csata alatt. Vannak olyanok, amik folyamatosan érnek valamit a tanulás ideje alatt (skill-ek) és olyanok is, amik csak 100%-os szint elérése esetén érnek valamit (perk-ek).
-
r.laci38
tag
Üdv Mindenkinek!
Egy hete játszom a WoT-tal, ezért előre is bocs, ha olyant kérdezek, ami a többszáz (ezer?) előző hsz-ban, valahol már szerepelt. Hol és hogyan tudom a modulokat felrakni? Javítás, álca, tűzoltás, 6. érzék, stb?
Előre is kössz. -
-
Dobi 562
addikt
válasz jano_77 #28925 üzenetére
A 8.1 mappával már ne csinálj semmit. A 8.2-es mappát figyeli játék és onnan használ modokat. Vagy csak simán írd felül azzal a célkereszttel amit emre linkelt tegnap.
---------------------------------------------------------
Emberek, ez a T29 valami eszméletlen jó... Szegény Tiger P-t nem tudom lesz-e még kedvem ezek után elővenni. Már stock-ként is kurva jó volt, de most hogy már majdnem minden modul meg van rá, hihetetlen dolgokra képes.Victory! Map: Arctic Region 2012. december 13. 8:45:37
Vehicle:: T29
Exp: 2 640 (x2) + Credits: 33 856Victory! Map: Highway 2012. december 13. 8:52:36
Exp: 1 500 + Credits: 38 911
Achievements: : ConfederateVictory! Map: Ruinberg 2012. december 13. 9:03:32
Exp: 1 510 + Credits: 44 286
Achievements: : Sniper, Master GunnerVictory! Map: Ensk 2012. december 13. 9:09:48
Exp: 979 + Credits: 24 511Victory! Map: Steppes 2012. december 13. 9:22:27
Exp: 840 + Credits: 24 885
Achievements: : Steel Wall -
jano_77
nagyúr
válasz Dobi 562 #28885 üzenetére
Köszönöm
Ha haza érek és le tudok ülni a gép elé, majd megkeresem és kipróbálom ezek nélkül a 8.1 mappát.PlanetWot: nálam is idióta adatokat mutat, ma pedig már nem is mutatja a tegnapi statot....mondjuk lehet nem is baj, mert borzalmas lett.
XVM: van akinél működik a 3.2.0 verzió?!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Atlantis
veterán
válasz forras2 #28923 üzenetére
Akkor valami más miatt lehet. Este még kísérletezek vele, mert a DAR kijelzése sem tökéletes...
-
Atlantis
veterán
válasz Timyyy #28920 üzenetére
Köszi. Úgy rémlik, én is innen tettem fel az egyiket és mintha nem mutatja az infókat.
forras2: Persze, linkeld, mást is érdekelhet.
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz Atlantis #28872 üzenetére
Az én félém amit használok, az mutatja. Ha gondolod, linkelem
Ilyen-eMás...
Érezhető sok esetben, hogy a KV1s-nél elő vették a reszelőt... Bár sok esetben kicsit jobban járt a kezük mint kellett volna, mert elvékonyították szerintem túlságosan is azt a tankot.
De viszont a jó dolog az egészben.
Kapott 1 kis buffot is a tank. Tegnap az egyik csata.... 5 lövést adtam le, 1 pattant, 1 meg 0 dmg-s lett, másik 3 telitalálat. 3 lövésből sebeztem 12xx-et, vesztettünk, és majdnem 12k kredit volt a tiszta hasznom a körön 1200 körüli sebzésért sosem kaptam ennyi kreditet, főleg nem úgy, hogy vesztettünk -
Simulacrum
senior tag
T-50 tulajként mondom, hogy nagyon örülök a pályaváltoztatásnak, a sok buckáknak. Egyrészt ki lehet használni lapos, illetve amerikai tankkal őket és végre a T-50 és T-50-2 tulajok is megtanulnak majd scoutolni rendesen, passzívan vagy nem játszanak majd a tankjaikkal. Zavarnak egy szint után engem is az artyk, de legalább akkor van pár perces party, viszont ilyen zsebcirkálók 1 perc alatt eldönthetik a csata sorsát, ha normális a csapatuk. Befutásukkal jó esetben 3-4 tankot tudnak kilövetni a csapattársaikkal, ami után már nincs értelme nagyon a csatának. Szóval úgy, hogy nekem is van ilyen scoutom azt mondom nagyon helyes, hogy kicsit megnehezítették a dolgukat.
-
Vigneau
félisten
Régebben olyan jól működött a sebzésjelző (BioNick féle). Sárgával jelezte a saját találataim, most viszont minden piros, vagy figyelhetem a saját hit mutatóm csata közben. Vajon valamit elrontottam és be lehet jelölni ezeknél a modoknál a saját sebzés elkülönítését manuálisan is?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
virkir
veterán
Ja kicsinykét megzakkant
T-54 2 50%
GW Panther 1 100%
Tetrarch 124 63.71%
M3 light 17 35.29%
M4A2E4 Sherman 52 38.46%
M4A3E2 Sherman Jumbo 274 66.79%Szép napi teljesítmény az E4 meg nincs is a garázsba már legalább egy éve.
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
emre
veterán
Csak nálam mutat marhaságot a planetwot?
Olyan gépeket is hoz a napi statban amikkel sose mentem."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
scyllarus
veterán
válasz D.Orion #28902 üzenetére
Nekem eddig sem volt gondom a T-50-nel. Lehet, hogy mindig idióta sofőröket fogtam ki az ellenfélnél, de azokat lőttem ki elsőnek, bármivel voltam.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
vhw
addikt
válasz Enzolord #28908 üzenetére
Egyedüli fegyvere? (szerintem van még egy jó kis 0 dmg crit benyelő erőtere is)
Csak az a gond, hogy egy scout tanknak csak egyetlen fegyverre van szüksége, mozgékonyságra. A papír adat szerinti páncélzat lényegtelen (de mint tudjuk vannak érdekes erőtérrel rendelkező darabok), az ágyú másodlagos, rádióból 600m-es az esetek többségében elegendő, és látótáv... sok módja van, hogy ezt a jellemzőt erősítsük... sajnos sebességet vagy mozgékonyságot nem lehet ilyen egyszerűen növelni... (De ez csak az én vélemény.)A fentebb utalt rá más is, hogy az egyenetlen talaj előnyt is jelenthet a scout tankoknak. Igen, ésszel kell menni, nem csak taposni a "W"-t.
Ami a prem tankokat illeti... nekem van már pár a garázsban, egyetlen olyanról tudok, ami lényegesen vesztett fényéből a hónapok/évek alatt, és ez a micromaus (amire rá is fért, nem tagadom).
Ehhez a "minőségromláshoz" képest az összes többi vélt vagy valós csavargatás eltörpül más tankok esetében.[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Enzolord
addikt
Ez igaz...
De már így is nerfelték, és annak a tanknak az egyedüli fegyvere a mozgékonyság...
És, ha dombok, meg elnyújtott lejtők helyett pisi buckák vannak, amik ledobják a láncot, akkor az megöli a játékot..
Ez ugyan annyira bosszantó, mint mikor a prém tankokat nerfelik..
Te befizetsz valamire, de az nem marad meg, hanem romlik.. Nem erre fizettél be..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz D.Orion #28902 üzenetére
Neem!
A legirreálisabb tankok a tüzérek...
Meg az eltűnő tankok...Meg az, hogy elmész egy arty vagy páncélvadász mellett 15 méterrel, és nem veszed észre...
Ahhoz képest, hogy ez a két kis páncélozott racecar megy 70et, az semmi..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Stigma.HC
senior tag
Pár nappal korábban pont kapóra jött nekem, hogy a terep sík volt így jó háromszáz méterről telibe trafáltam az épp lefele száguldozó T-50-2-t (T28Protoval) A sok bucka amúgy tényleg megnehezíti a kilövésüket ha okosan manőverez köztük a játékos. Egyik pillanatban még előttem van, másikban már a domb mögött forgolódik Én meg kapom az áldást fentről
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
myckey
veterán
válasz Re-Tech #28901 üzenetére
há má ne haragudj...de nekem ehhez mi közöm?
hol érdekel engem,hogy nem lehet rallyzni?dehogy megyek én forma-1 tankkal,mentsen tőle a....
és nem,artyzni se szoktam,szóval felőlem ki is vehetnék ezeket a kis akármiket
nem igazán érdekelnek a felderítés általi segítségek,pláne,hogy mindegyik megy,és pár másodperc alatt kifekszik....de jó hogy látom az ellenséget 5 másodpercre,nagy segítségpersze tudom,vannak jó "lesők" is,de ritkán találkozok ilyennel randomba!
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Re-Tech #28901 üzenetére
Vagy mész okosan, és azok a kis buckák megnehezítik, hogy telibetrafáljon egy jókora lövedék.
Egy egyenes, sík pályán sokkal könnyebb megsaccolni mennyivel kell egy rohanó tank elé célozni, ezen az egyenetlen terepen sose lehet tudni mikor bukik alá a célpont, mikor dobja meg egy kicsit egy bucka. (nem méterekről van szó, de 10 centi is távolság ha a teknő felett húz el a lövedék)
Emellett, laposabb tankoknak olykor konkrét védelmet is nyújthat bizonyos szögekből egy-egy mélyedés, nem beszélve az ad hoc hull down lehetőségekről.A terep adottságait megismerni kell, és kihasználni, nem siránkozni miatt, hogy nem ilyen volt...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Re-Tech
aktív tag
válasz myckey #28897 üzenetére
Menj el egy körre egy T50-el és rájössz azonnal, mekkora istencsapása ez az új divat, hogy fogtak egy kurva nagy gereblyét és felszántották az összes eddig sík pályát...
Vagy mész 30-al félgázon és azonnal kilőnek vagy veretsz 60al és azonnal leesik a láncod és természetesen azonnal kilőnek. Van választási lehetőséged
Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.