Új hozzászólás Aktív témák

  • jozefgucci1

    addikt

    válasz sith7 #84813 üzenetére

    Akkor én is .

    Buffolták a bélát valóban ,de azt nem írtad mellé , hogy hogy mennyi tankot nerfeltek és hogyan . ! Csak ami nekem van azt írom ide .: WTE100-T57Havy-OB268-OB261 a nagy arty nerf stb ez nem egy példa volt .Jah bocs hogy én is írjak buffot anno a Typ59- átütését 175 ről 181-re emelték hűha . Most jön a pontosság nerf és ugye az új amcsi med ág túl jó így nerfelik . T37 50% :Y pontosság nerfet kap hol adnak ekkora buffot bárhová is ? A spot rendszert ezzel nem lehet megmagyarázni mert ez egy vicc .

    A papír td kategóriába nem épp az OB704 tartozik . Inkább a német RHM WT vonal . Egy lunch simán beüt alap lőszerrel . Sokszor a pach azért jön mert elrontottak az előzőben valamit. Mostanában a mikro pach egyre gyakoribb.

    Nem azt mondom , hogy nem dolgoznak a játék jobbá tételén , de nem elég látványosan . Anno mikor bétából éles játék lett nem volt ekkora sírás mint most .Sőt akkor élvezhetőbb volt sokkal . Hiába a sok új ág ha nincs megfelelően összehangolva . Mert hiába a tesztszerver és a superteszt minden alakalommal jön a nerf .Nézd meg a régi tankokat , hogy melyik az amihez nem nyúltak !

    Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

Új hozzászólás Aktív témák