-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozimoto
aktív tag
T29 után T34 jön? Naggyon nem szereten T29 alig várom hogy eladjam.
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
törölt tag
Miért van az, hogy az M5A1 Stuarttal 0 pontot kaptam a "Damage upon your spotting"-ra, mikor rárontottunk az utolsó 3 ellenre és mindegyiket közvetlenül mellettem lőtték ki, több száz HP értékről? Többször tapasztaltam már, hogy nagyon alacsony a spotting érték, de itt most konkréta 0-át kaptam, holott legalább 50-re számítottam csak ebből az utolsó 5-10 másodperces lerohanásból.
szerk.: Wiki szerint az ellenfélen történő sebzésnél nem csak a sebzést adó kap pontokat, hanem akik látják is a célt. Ez utóbbiak közt szétosztja a pontokat a program. Ha ketten látják, akkor kétfelé, ha hárman akkor háromfelé, stb... Ez valamiért mégsem volt itt érvényben. Lehet, hogy azért mert a sebzést adó is látta célt? Hm...
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz marked one94 #4990 üzenetére
Sokáig tartott mire meglett a nagy löveg. Addig meg kín szenvedés. De ma megint sikeresen ízelítőt kaptam hogy milyen ha én még alkotok is de a csapat nagy része szuicid módon meghal. A végén meg szerencsétlen Pattonnal már esélyem sincs. Ma ée is noobozott valami AMX 50 120-as vagy milyen géppel menő. Kár hogy vagy 1000-el többet sebeztem csak a végén ketten maradtunk 4-re akinek még a HP-ja is több volt.
Bingisz: még 1db gold lőszert nem lőttem el a játékban.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Bingisz
addikt
válasz marked one94 #4993 üzenetére
Mert egyesek nem full golddal tolják...
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Linkin
senior tag
válasz Napfénysüti #4988 üzenetére
Szintén zenèsz jó tank az is7 de a csapatok azok förtelmesek bàr is8 jobban bejött
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Djuree
félisten
válasz marked one94 #4990 üzenetére
nem tudom, a patron nekem mindig is semmitérőnek tűnt. t8-al is kilövöm legtöbbször, még facetoface se félek tőle. a t10-es patron is sztem a leggyengébb t10 med.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
marked one94
őstag
válasz Napfénysüti #4988 üzenetére
Mit csinálsz te szegény Pattonal? Istenkáromlás azzal nem 60% fölött lenni
You'll Never Walk Alone
-
Djuree
félisten
haverral milyen csatát toltunk! én t-44, haver ferdi. 2-en mentünk egy oldalra, többiek a másikra
jön ellenünk első körben, 2 type 59, 1 T32, 1 comet(?). ránkjön a comet, inkább haverra mert a ferdivel ő könnyebb célpontnak tűnik. kilövöm a cometet. haverra rámegy a 2 type, beszoritják, lövik, engem nem basztatnak--> hiba--> mindkét type-ot kilöttem jön a T32-->halott
második körben még jött 2 másik tank-->halottak
nekem 4 kill (nem minden tankot én lőttem ki, volt amit távolról szedtek le), havernak 0 kill de több sebzés. hülyék voltak, ha engem lőnek ki először utána havert is kinyírták volna már. de jót röhögtünk[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Patrick76496 #4986 üzenetére
Mit mondjak én akkor? Patton 37% jelenleg pedig már 130 csatán túl vagyok. IS-7 is valami hasonló WR-en állt mikor eladtam.
Més que un club!
-
GrooveHero
addikt
válasz Patrick76496 #4982 üzenetére
Sztem nincs semmi baj a 103-mal. T32 nem volt meg, átugrottam, szóval csak T34-em van, meg T29 volt kis ideig, aminek van gun depression-je. Olyan nagy hátrányát nem érzem. Bár ami igaz az iagz, nem sebez túl sokat, úgymond nincs elrettentő ereje az ágyúnak. Egy 400-as elé jobban kijön az ellenség, mint mondjuk egy 750-es, vagy 1000-es elé. Cserébe viszont jó gyorsan lő, pontos, jól szűkül a célkör, jól lehet vele sidescrapelni, bár néha nyel be belőle, attól még jó.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Patrick76496
őstag
nem hurrogtalak én le
Sorry, my fault. Nap eleji hülyeségem most itt jött ki. Igazából az utolsó sor lenne a legnagyobb bajom, egyszerűen nem tudok játszani T8 felett akármennyire is vagyok 55%-os és akármennyire lehet jó az átlagom pár nagyobb géppel. Ha valaki jobb játékos oktató jelleggel jönne szakaszba és rám szólna néha, hogy merre menjek, mit ne csináljak, akkor azt elkezdené kergetni a hálám.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz SoulReaver #4984 üzenetére
Holnap nem leszel délelőtt? Ma egyedül nekem is katasztrófa volt.
Més que un club!
-
SoulReaver
veterán
elfogyott a türelmem vagy egyedül már tényleg nem megy a játék, de folyamatosan bénázok, lehet itt az ideje abbahagyni....
-
myckey
veterán
válasz Patrick76496 #4982 üzenetére
ne legyé má gyerekes!
minek az ilyen szöveg,hogy:de biztos én így meg úgy............
nem hurrogtalak én leén már egyszer leírtam róla a véleményem.
ez meg a tied.
nem lehetünk egyformák
nem kell egyetértenünk[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Patrick76496
őstag
válasz Napfénysüti #4978 üzenetére
Nekem fullos, de az elején jobban bejött. Most már egyre rosszabb, az elején még 75 volt vele a win rate, de most már 66-nál tartok, és folyamatosan megy le vele. A motor hiányzik.
(#4980) GrooveHero: Az ágyú tényleg jó, de kb kitörölhetem vele, ha maga a tank rossz. Pont fordítva, mint a T32-nél. Ott a tank volt a jó, a löveg a hulladék (pontatlan). Tényleg érzékeny a lősszerrekesz, pedig nem orosz és nem is kínai tank. Számomra nagy érvágás a kisebb gun depression, a -8 sok helyen nem elég, ahol a T32 boldogulna. Nem értem, miért kell visszafele fejlődniük a tankoknak, ahogy a tier növekszik. (Pl T-54 -> T-62 vagy ST-I -> IS-4)
(#4981) myckey: Á egyáltalán nem papír, csak annyira, hogy a tornyát szemből még a Type is belövi, a saját tier-emben meg szinte 0°-os szögből lövik be a torony oldalát. Tökéletes a kialakítása face-to-face-re, nem tudom ki írta pár hónappal ezelőtt, hogy aki auto aim-mel céloz rá, belövi a tornygyűrűnél. Bár semmit nem számít a csata értékéhez, de kegyetlen ronda, hamarabb nézek rá a T3-mas FCM-re.
De biztos én vagyok a marha, azért 2100 vele az átlagsebzésem.
Ehhez képest az IS-8, ST-I sokkal jobb volt, pedig ez elvileg fényévekkel user-barátabb tank lenne elvileg, mivel gyorsan céloz, pontos és maga a tank is fürge. Nem értem az akkori időkben miért nem volt ennyi problémám a sok játszhatatlan pályával, nagyot sebző TD-vel, arty-val..
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Patrick76496 #4977 üzenetére
ez azért így nem igaz
van tőle nagyobb gép is...
kialakítása is legjobb face to face -re
egyáltalán nem papír.(most ilyet hogy oldal meg far páncél hagyjuk)
ami gáz az a nagy torony felület,Artyk miatt! de más ellen nem hátrány.
ammo meg ilyen szovjet feeling,de nálam -nagyon- nem gyakori.szerintem.
de kinek a pap...balblabla
wotarmory,frankón levezeti.
én már átolvastam párszor[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
GrooveHero
addikt
"Oké, hogy jó a lövege, meg gyors is"
igen, nagyjából ennyi. Sztem nem papír annyira. Elég jól szokott pattogni, ha meg nem muszály nem lövetem szarrá magam. Sajna a zamórekkre kicsit érzékeny, de hát istenem, ez van. Nagyon jó gép, az alakja is nagyon tetszik, az ágyú meg vmi istenkirály
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
mikron
tag
vdd klán átlag életkor 11 év nem lehetne korhatáros műsor
-
Napfénysüti
nagyúr
Nekem is rohadtul bejön pedig még nem is fullos.
Més que un club!
-
Patrick76496
őstag
válasz GrooveHero #4974 üzenetére
Mit szeretsz abban a tankban? Oké, hogy jó a lövege, meg gyors is, de olyan papír és óriási, minden szögből belövik.
-
-
polgi803
őstag
Most először lett 100%os a legénység... valami ötlet mit érdemes +ba rárakni?
-
GrooveHero
addikt
Nem nagyon érint, a 9-es és 10-is ott áll a garázsban. A 103-mal szoktam is menni minden nap egy duplát. Imádom azt a tankot. A kedvencem
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ééééééééééééés igen, amcsi tankok akcsió
[link]LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Enzolord
addikt
válasz Patrick76496 #4971 üzenetére
ezt hogy az édes ... csinálta??
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Patrick76496
őstag
válasz atis123 #4953 üzenetére
(#4954) Napfénysüti: Én sem, ezek szerint ő ilyen.
A For the Record ezt írja róla: "apparently there was some cybersports account named Cyber_Sport_Federation, punished with 7 days for fixing battles"
Jól értem, most azért kap 7 nap ban-t, mert lehozta a köröket?
-
GrooveHero
addikt
válasz polgi803 #4967 üzenetére
Prt Scr gomb a bill.-zen. A játék mappájába csinál egy screenshots mappát, nem a vágónapra helyezi, hanem automatikusan menti a mappába akárhányszor megnyomod.
-
polgi803
őstag
Hogyan lehet képet menteni játékon belül..egy eredményt szeretnék mutatni
-
PR0JECTNR56
addikt
Amikor egy 200m-en belüli, álló helyzetben lévő Panzer I C lepattintja az oldalára érkező lövést a Hetzer-emtől, na akkor kell letenni a lantot, úgyhogy megyek is vissza inkább tanulni.
-
myckey
veterán
válasz marked one94 #4955 üzenetére
jó há kruzáder ellen könnyű
meg ugye gold ammo mindent visz.......
nekem azé lett 3 darab,0 sebzéses penetrálás,egymás utánez az amcsi 30% jó dolog,de tuti nem veszem vissza a TR10 gépet...pedig fasza,de ha egyszer nem játszok ott
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Elegem van ebből az okádékból. Amíg ki nem jön a 0.8.6, addig én nem játszok az E75-tel. Betesz Malinovkán 5 darab T7-es artyt, mi védtünk. Most akkor miről szól a játék? Küzdünk vagy bujkálunk???
-
vhw
addikt
válasz Imilenni #4949 üzenetére
Hm... most mondjuk, hogy le se tagadhatná...
Angel1981: azt, hogy a tank meg tud-e fordulni egy helyben (a két lánctalp ellenkező irányba forog) így kisebb helyen megfordul, mint azok a páncélosok, amik csak befékezni tudják az egyik oldali láncot és a másik oldalival forognak körbe.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Bingisz
addikt
válasz Napfénysüti #4956 üzenetére
Fúúújjj!
Pedig már akartam beírni a GG-t.
De így..."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Angel1981
veterán
Láma kérdés; a WoT Wikin a "pivot" egy tank esetében mit jelent?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz marked one94 #4955 üzenetére
Goldammo nood vagy!
Ne tagadd!!
Még mindig ne!
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Patrick76496 #4952 üzenetére
Én is ki szoktam akadni rendesen de ettől még nem anyázom végig a fél nyilvános fórumot.
Més que un club!
-
atis123
tag
válasz Patrick76496 #4943 üzenetére
Nem láttam a vidben rendsen, gyanítottam, hogy vagy a tank adatai vagy xvm stat.
Mindenesetre Isten vagy, hálám örökké üldözni fog. Ha szerencséd van, utol is ér.[ Szerkesztve ]
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
AlexWolf
senior tag
válasz Imilenni #4949 üzenetére
Most mi bajod van? Shakespeare-i angolsággal osztja meg a véleményét a játékban található visszásságokról.
lehet érdemes lenne olvasni a general chatet?
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Imilenni
addikt
Press "F" to pay respects.
-
bartucc
addikt
válasz Angel1981 #4945 üzenetére
Hát, nagyon bele kellene húznod... Nekem mondjuk egy nap prémium alatt lett kb 45-50 ezer xp a Jumbo-ra és az M6-ra összesen. De ugye a modulokra is kell XP, mire fullos lesz a tank, az meg bőven 150k XP körül van a T1-től.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
jano_77
nagyúr
válasz Enzolord #4944 üzenetére
Ezt sajna én is bebuktam már....csodálkoztam, mikor egy adott tankkal mentem egy sokkal jobb ört, mint korábban és ki voltam bukva, hogy mi az hogy akkor kaptam, most meg a sokkal jobb eredményért nem.
(#4945) Angel1981: én meg pont szombaton vettem meg a T32 és tegnap ültettem át bele a T29 legénységét, számítottam, hogy így lesz majd, nagyon örülök ennek a hónapnak.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Enzolord
addikt
válasz notused #4942 üzenetére
Azt csak egyszer tudod megszerezni, akkor is, ha xp csúcsot döntesz..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Patrick76496
őstag
Bingisz, Fel: Azért aranyos. Nem szívesen kerülnék ebbe a helyzetbe, max akkor, ha csak engem nem dobna le. Persze akkor is valami kemény gép kéne, amit nem vernek szét könnyen a feléledők, plusz legyen benne elég skúló is. Egy Conqueror-ral már rég meghalt volna, óriási mákja volt minden szempontból. Amúgy kedves a SU-100M1, egyszer le nem pattana a Tortoise-ról.
Szerk: most nézem szép helyesírási hibát ejtettem az előző hsz-ben, 2x van eddig.
(#4934) Bingisz: Gr8, mehet a T10 önzopatás M103-mal.
(#4935) atis123: Ha a tankok adataira gondolsz, akkor itt egy célkereszt, ingame player stattal kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni.
-
notused
csendes tag
-
bartucc
addikt
-
-
AlexWolf
senior tag
válasz Bingisz #4931 üzenetére
valószínűleg ez a maxhoz közeli...3500 körül kapott duplázás nélkül úgy hogy 14 tankot tök egyedül lőtt ki. mondjuk, ha az utcsót nem lövi ki csak lesebzi nagyon és beáll foglalni, akkor kapott volna többet.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
atis123
tag
válasz Patrick76496 #4930 üzenetére
Vajon milyen mod az ami, kirakja az XVM infot a célkereszthez?
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
Bingisz
addikt
Aki az amcsi heavykre tippelt az jól tette. Ennyiért már megveszem a T110E5-öt én is.
(#4935) atis123: Milyen XVM modot?
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Fel
addikt
Nem igazán AFK, inkább DC. Szerintem a betöltés alatt szépen ledobott mindenkit, egy embernek szerencséje volt, és rajta kívül ketten pedig idejében újra tudtak csatlakozni. A többiek pedig így jártak.
-
Rellind
senior tag
A KV-1S-el nagyon elvagyok...fullos,nagyon jó csatákat mentem vele...Meglett az IS. Nem vettem meg, mert kicsit sok.1,4M zseton. Lesz vajon akció vagy már volt? Fogom annyira élvezni mint a KV-1-eket?
-
Bingisz
addikt
Mondjuk ahhoz képest nem kapott olyan sok xp-t...
Minden estre LOL"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Patrick76496
őstag
Rossz válasz. Az asszony is emberből van, nem robot.. Néha neki is kell kikapcsolódás.
Van magyar?
Itt az eddigi legmegdöbbentőbb WoT-os videó, ami eddig láttam. Hogy lehet egy csatában 29 ember AFK?
Elvileg valamilyen szerver bug, valami ilyesmiről beszél 0:58-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz HungAryan #4926 üzenetére
Hja, néztem már, hogy nem lesz leányálom az sem...Nem baj, csak nem hagyom abba, előbb-utóbb majdcsak meglesz. Inkább ez, mint a francia HT-ág, az valami borzalom (eddig).
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
CsatiZsol
aktív tag
Sziasztok,
A 2. születésnapos képeslapos event-tel kapcsolatban érdeklődnék, hogy annak az eredményei mikorra várhatók? Valamint, hogy mi lehet a fiy ajándék amit mindenki kap? Vagy ha esetleg lemaradtam a végéről a dolognak akkor hol lehet megnézni az eredményeket?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv Zsolt
Az optimista minden vészhelyzetben lehetőséget lát, a pesszimista veszélyt lát minden lehetőségben. “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”
-
-
Enzolord
addikt
Ezzel nem azt akarja jelezni, hogy jó lenne már, ha abbahagynád ezeket a hülye játékokat?
Más: Nem tudja valaki, mikor akarják megoldani azt a problémát, hogy ha Nvidia kártyád van, folyamat kidobál a játék a tech treeből?
Eddig azt hittem, a modok miatt, de most 1 sincs fenn, és mégis...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz AlexWolf #4921 üzenetére
Hát ez igen limitált szériás egyedi darab. Ez amúgy a 2. WOT-os pólóm. Asszony elég kreatív. Gyártott már nekem Angry Brids, Stark, SW és egyéb témákban pólót. Amúgy az előállítása nem vészes. Kell egy póló, textilfilc és némi kézügyesség. Egy srácnak most csinál 4 félét. Az egyik targaryenes. Ha tényleg kell ilyen póló és üzletről beszélünk írj üzenetet és megbeszéljük.
-
AlexWolf
senior tag
válasz Habib[HUN] #4848 üzenetére
Basszus akarok egy ilyet
mármint pólót...friss házasként másik asszony nem kell.
-
gebol18
csendes tag
Létezik 0.8.5-re az angel mod? (Amikor kilövünk egy tankot,és a tank lelke elszáll)
"gabeszito"
-
jano_77
nagyúr
-
mikron
tag
Ez itt a REKLÁM helye lehet lőni nagy piros nyíl a térképen
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Napfénysüti #4904 üzenetére
Na most jutottam el oda. Beálltam egy fix objektum, egy reklámtábla mögé erre mintha ott se lenne keresztül lehet látni rajta és lőni is...
Més que un club!
-
Djuree
félisten
á muszáj segítenem, mert jön a lebaszás, meg este durca lesz, ami a férfiembernek nem tesz jót
Atlantis: jaja, fokozatosan csökkentem a segítés mértékét
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
Biztos még bejáratós az asszony. A kapcsolat elején, finoman, fokozatosan kell az élethez szoktatni a fehérnépet.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Djuree
félisten
8-12 óra? én szétunom annyi idő alatt, meg őszintén szólva sajnálok is ennyi időt eljátszani. nekem max 3-4 óra fér bele, utána inkább takarítok, azt mindig kell
-
Atlantis
veterán
válasz HungAryan #4899 üzenetére
Én még a T69-cel küzdök (szó szerint), viszi kreditet, sokszor kell prémium lőszer bele, a 170-es átütés vékonyka nekem, így hogy különösebb mozgékonyság se társul mellé. Igen sok az a 170k XP, ami az E1-hez kell.
[ Szerkesztve ]
-
mikron
tag
Nagyon cool ma a játék 25 meccs 25 győzelem csak így tovább WG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest