-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz Napfénysüti #4978 üzenetére
Nekem fullos, de az elején jobban bejött. Most már egyre rosszabb, az elején még 75 volt vele a win rate, de most már 66-nál tartok, és folyamatosan megy le vele. A motor hiányzik.
(#4980) GrooveHero: Az ágyú tényleg jó, de kb kitörölhetem vele, ha maga a tank rossz. Pont fordítva, mint a T32-nél. Ott a tank volt a jó, a löveg a hulladék (pontatlan). Tényleg érzékeny a lősszerrekesz, pedig nem orosz és nem is kínai tank. Számomra nagy érvágás a kisebb gun depression, a -8 sok helyen nem elég, ahol a T32 boldogulna. Nem értem, miért kell visszafele fejlődniük a tankoknak, ahogy a tier növekszik. (Pl T-54 -> T-62 vagy ST-I -> IS-4)
(#4981) myckey: Á egyáltalán nem papír, csak annyira, hogy a tornyát szemből még a Type is belövi, a saját tier-emben meg szinte 0°-os szögből lövik be a torony oldalát. Tökéletes a kialakítása face-to-face-re, nem tudom ki írta pár hónappal ezelőtt, hogy aki auto aim-mel céloz rá, belövi a tornygyűrűnél. Bár semmit nem számít a csata értékéhez, de kegyetlen ronda, hamarabb nézek rá a T3-mas FCM-re.
De biztos én vagyok a marha, azért 2100 vele az átlagsebzésem.
Ehhez képest az IS-8, ST-I sokkal jobb volt, pedig ez elvileg fényévekkel user-barátabb tank lenne elvileg, mivel gyorsan céloz, pontos és maga a tank is fürge. Nem értem az akkori időkben miért nem volt ennyi problémám a sok játszhatatlan pályával, nagyot sebző TD-vel, arty-val..
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen routert?
- Vírusirtó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest